Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Γιατί αγαπη; μπορεί να βγει αρνητική κ δευτέρα να δειξει; αφού αυτή δεν υποτίθεται ότι γίνεται κ πιο νωρίς γιατί μόνο με αυτή μπορείς να το δεις τόσο νωρις; μπορεί να δείξει λάθος 4 μέρες πριν;

Αγάπη έχω διαβάσει τέτοια περίπτωση κάνα δύο φορές.  Κάτσε να δούμε τι θα βγάλει και αναλόγως ρώτα και στο εργαστήριο.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε σιτυ με 16μερα ωορρηξια στις 28περιμενεις;παντα ετσι ειναι ο κυκλος σου;

Μουτζουριτσα μου τελεια ειναι.χαλαρωνουμε.χθες ειμασταν βολτα ξανθη.πηρα κ ταπερακια με φαι κ δευτερα θα παμε χωριο.αν ανοιξει κ ο καιρος..

Απλα σημερα εχει κλεισει η φωνη μου.εδω κ δυο μερες ειχα βηχα κ παραγινε

• Μου αρέσει 1

6 minutes ago, vikib είπε:

Ποτε ακριβως ειχες ωορρηξια;

22 η 23/1 ...αποκλείεται να μη δείξει.. αφού τη μετράνε κ πιο πριν.. από 10 μέρες μετά την ωορρηξια. Εμένα είναι 12 μερες

Lilypie - (Lzpn)

Βρε θα μου ερθει!δεν εχω σημαδι για το αντιθετο!φταινε τα φαρμακα που πηρα,επηρεαζουν τον κυκλο μου!

Αααχχ,ωραια!εχουμε πιθανοτητες για θετικαααααααααα!!!μπραβοοοοοο!γιουπι!!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

7 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγάπη έχω διαβάσει τέτοια περίπτωση κάνα δύο φορές.  Κάτσε να δούμε τι θα βγάλει και αναλόγως ρώτα και στο εργαστήριο.  

Εκεί μου είπαν ότι από  10 μερες μετά την ωορρηξια δε βγάζει ποτέ λάθος. Τι να πω... 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Rena87 είπε:

Εκεί μου είπαν ότι από  10 μερες μετά την ωορρηξια δε βγάζει ποτέ λάθος. Τι να πω... 

Εντάξει τότε αγάπη . Αυτοί ξέρουν καλύτερα.  Αντε να έρθει το απόγευμα! !

10 minutes ago, vikib είπε:

Μουτζουριτσα μου τελεια ειναι.χαλαρωνουμε.χθες ειμασταν βολτα ξανθη.πηρα κ ταπερακια με φαι κ δευτερα θα παμε χωριο.αν ανοιξει κ ο καιρος..

Βικακι μου τι ωραία! !! Να περνάτε υπέροχα! !

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

13 minutes ago, vikib είπε:

Λάθος 15 μερα μου βγάζει το app που έχω στο κινητό ...πάντως 28 μέρες κύκλο έχω...αχ δεν ξέρω πια μέρα ήταν ή ωορηξια....πάντως επαφουλες είχα τις περισσότερες από τις γόνιμες....κανονικά 14 έχω ωορηξια; Πω πω άσχετη είμαι κ θέλω κ μωρό...

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

2 hours ago, Τονι@ είπε:

Μαιρουλα μου παίρνεις τουλάχιστον τίποτα να το ενισχύσεις? ?  Πρέπει να κρατάς τη μήτρα σου ήρεμη. 

Παίρνω filicine και iofolen. Αυτα ομως πρεπει να ειναι για το μωρο!!!

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, Mairouli2807 είπε:

Παίρνω filicine και iofolen. Αυτα ομως πρεπει να ειναι για το μωρο!!!

Ναι αγάπη.  Όπως και να έχει πάντως και έχεις στο μυαλό σου ότι δεν είσαι μόνη τώρα.  Σου έτυχε αυτή η δύσκολη φάση αλλά γενικά να εκμεταλλευεσαι και την παραμικρή ευκαιρία για χαλάρωση.  

4 minutes ago, citty είπε:

Λάθος 15 μερα μου βγάζει το app που έχω στο κινητό ...πάντως 28 μέρες κύκλο έχω...αχ δεν ξέρω πια μέρα ήταν ή ωορηξια....πάντως επαφουλες είχα τις περισσότερες από τις γόνιμες....κανονικά 14 έχω ωορηξια; Πω πω άσχετη είμαι κ θέλω κ μωρό...

Βρε σιτακι μου δεν την καταλαβαινουν όλες οι γυναίκες.  Δεν πειράζει.  Η ωορηξια γίνεται 12 με 16 μέρες πριν την επόμενη περίοδο 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Rena87 είπε:

Εμεις να δεις! ❤

Μπράβο ρενα! Κ εγω μονο την χοριακη εμπιστεύομαι!! Κ εμένα στις 7 μου ειπαν να παρω κ την είχαν απο τις 6 έτοιμη!!! ❤❤❤❤

• Μου αρέσει 2

10 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ναι αγάπη.  Όπως και να έχει πάντως και έχεις στο μυαλό σου ότι δεν είσαι μόνη τώρα.  Σου έτυχε αυτή η δύσκολη φάση αλλά γενικά να εκμεταλλευεσαι και την παραμικρή ευκαιρία για χαλάρωση.  

Βρε σιτακι μου δεν την καταλαβαινουν όλες οι γυναίκες.  Δεν πειράζει.  Η ωορηξια γίνεται 12 με 16 μέρες πριν την επόμενη περίοδο 

Ακριβως σιτακι.αν συνηθως εκανες 14κ σου ερχοταν 28,τωρα που εκανες 16μπορει να ρθει αυριο(που ευχιμαι να μην)

10 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κ εμένα μια κουμπάρα μου είπε χθες οτι δεν έπρεπε να παω στο νοσοκομείο.. αλλα δεν γίνεται!! Εναν μπαμπά εχουμε! Κ εμεις τα κοριτσια για τον πατέρα μας λιώνουμε... θα γυρίσω στις 3 σπίτι να ξαπλώσω καμία ωρα.. αλλα ευτυχώς ολο αυτο το διάστημα ξεκουραστηκα πολύ!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...