Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

7 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μπραβο στο κοριτσι μου...γελασα οταν εγραψες αφησα το τεστ στο πλυντηριο αλλα δεν μπορουσα να γραψω.....το αφησες για να ειναι κοντα στο αριελ????

Εκανες την καλυτερη δουλεια....σου στελνω ενα φλαμιγκο....φιλια

αχαχαχαχαχα!μας εφαγε η τεχνολογια χθες και δεν ησουν μεσα να γελασει η βουρλισμενη ρε Σαμμερακι!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Βρε Μάρτη μου πραγματικά πόσες φορές την έχω φανταστει αυτήν την κάμερα! !  Και νόμιζα ότι μόνο εγώ σκέφτομαι τέτοια! !

Σαμμερακι μου πολύ γέλασα! ! Χα χα χάχα! 

Χαχαχα... την κάμερα κ αυτή!  Τρελοκομειο κ εσύ!! ❤

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

αχαχαχαχαχα!μας εφαγε η τεχνολογια χθες και δεν ησουν μεσα να γελασει η βουρλισμενη ρε Σαμμερακι!

Δεν πειράζει.. την πηρα την ενέργεια της! Με τηλεπάθεια! ❤

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

12 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ειστε θεες!!!!σας αγαπω ρε κοριτσαρες!!!!

και εμεις Σαμμερ μου υπεροχη μανουλα!

το ειρηνακι να ειναι καλυτερα σημερα ?η μικρη της?

RyZa.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!τι μου κανετε;

Μαιρουλα περαστικα στον μπαμπα σου κ καλο υπερηχο!

Μουτζουρα τι ωραιες βολτουλες κανονιζετε;μπορει να χετε κ παρεα

Σιτυ καλα εκανες κ περιμενεις.σημερα δλδ πρωτη μερα καθυστερηση;εχεις σταθερο κυκλο;ωορρηξια επιβεβαιωμενη;ποτε;

Μαρακι τπτ δ τελειωσε.ωορρηξια ειχες 16οποτε εχεις μελλον

Μαμμυ εσυ;οι ταχυπαλμιες παντως υποπτες

Ρενακι το καλυτερο εκανες.αλλα περιμενεις δευτερα,φοβαμαι μην ειναι νωρις για χοριακη

Φιλια σε ολες

• Μου αρέσει 1

Αχ εγώ σας αγαπώ όλες...αυτός ο μήνας πέρασε γρήγορα μαζί σας πραγματικά κ ή αναμονή είναι πιο γλυκιά...οποία κ αν είναι τα αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά....θα τα περάσουμε μαζί .....

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

58 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

και εμεις Σαμμερ μου υπεροχη μανουλα!

το ειρηνακι να ειναι καλυτερα σημερα ?η μικρη της?

Τζα!εδω ειμαι!κοριτσια,παλι δεν κοιμηθηκα!ανεβασα πυρετο!!!φοβηθηκα & πηρα τον παιδιατρο να τον ρωτησω αν υπαρχει πιθανοτητα να ξανακολλησει η νασια απο μενα!!!μου ειπε να παρω αντιβιωση!ε δεν τη γλιτωσα!Η νασια σιγα σιγα βελτιωνεται!

Αφηστε τα αυτα!πειτε νεααααααα!!!εχουμε καμμια εξελιξη;;;

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

2 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Τζα!εδω ειμαι!κοριτσια,παλι δεν κοιμηθηκα!ανεβασα πυρετο!!!φοβηθηκα & πηρα τον παιδιατρο να τον ρωτησω αν υπαρχει πιθανοτητα να ξανακολλησει η νασια απο μενα!!!μου ειπε να παρω αντιβιωση!ε δεν τη γλιτωσα!Η νασια σιγα σιγα βελτιωνεται!

Περαστικά Ειρηνακι μου. Σε τσάκισε αυτή η ίωση! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

8 minutes ago, vikib είπε:

Καλημερα!τι μου κανετε;

Σιτυ καλα εκανες κ περιμενεις.σημερα δλδ πρωτη μερα καθυστερηση;εχεις σταθερο κυκλο;ωορρηξια επιβεβαιωμενη;ποτε;

Ρενακι το καλυτερο εκανες.αλλα περιμενεις δευτερα,φοβαμαι μην ειναι νωρις για χοριακη

Φιλια σε ολες

Γιατί αγαπη; μπορεί να βγει αρνητική κ δευτέρα να δειξει; αφού αυτή δεν υποτίθεται ότι γίνεται κ πιο νωρίς γιατί μόνο με αυτή μπορείς να το δεις τόσο νωρις; μπορεί να δείξει λάθος 4 μέρες πριν;

Lilypie - (Lzpn)

9 minutes ago, vikib είπε:

Καλημερα!τι μου κανετε;

Φιλια σε ολες

Βίκι μου είναι πρώτη μερα καθυστέρησης..γενικά έχω σταθερό κύκλο ....βέβαια 1 φορα μου έχει κάνει καθυστέρηση 2 ημερων λόγω άγχους..και τον προηγούμενο μου είχε έρθει στις 26 μέρες... επιβεβαιωμένη ωορηξια δεν ξέρω αν είχα γιατί δεν την καταλαβαίνω...λογικά έχω την 16 μέρα...και τοτε είχα επαφές...αν δεν έρθει μέχρι τη Δευτέρα τοτε πιστεύω ότι μπορεί να βγει θετικό το τεστακι...αλλά Ή αλήθεια είναι ότι δεν έχω συμπτώματα τίποτα....δεν ξέρω τι να πω....αναμενω....αλλά δεν θέλω να κανω νωρίτερα....αν υπάρχει σπορακι θα υπάρχει και την Δευτέρα....τελικά μαρεσει αυτή ή αναμονή...είμαι τρελή το ξέρω...

• Μου αρέσει 4

vJ4vp2.png

καλημερα Βικακι μου!πως τα παμε με το μπαμπα στο σπιτι?εχεις βοηθεια?

μακαρι να ειμαστε επιτελους τρεις και εμεις!!!

Ειρηνακι μου παρε αντιβιωση να ηρεμησεις!περιοδος αφαντη ακομα εε?

εξελιξη ναι....τα κοριτσια μας λιγο τρελαθηκαν με τα τεστ και την αγωνια αλλα ολα καλα τωρα!ακομα δεν εχουμε ευχαριστα νεακια!το Ρενιω μας χτυπησε χοριακη...το απογευμα θα ξερουμε...το Σιτακι κρατηθηκε...το μαρακι εκανε αλλα βγηκε αρνητικο...ομως το εκανε νωριτερα...η μαμυ εκανε χθες βραδυ αλλα δεν το εκανε σωστα!μαμυυυυ τι εκανες σημερα αληθεια???εκανες ξανα?

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

7 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Αχ βρε ειρηνακι μου! Υπομονη καλό μου... τουλάχιστον τώρα με την αντιβιωση θα τελειώσεις κ δε κολλήσεις κ το αγγελουδι!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Γιατί αγαπη; μπορεί να βγει αρνητική κ δευτέρα να δειξει; αφού αυτή δεν υποτίθεται ότι γίνεται κ πιο νωρίς γιατί μόνο με αυτή μπορείς να το δεις τόσο νωρις; μπορεί να δείξει λάθος 4 μέρες πριν;

Ποτε ακριβως ειχες ωορρηξια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...