Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Θα συμφωνήσω πολύ με την @rainbow_2024 γιατί έζησα το ίδιο...ήμουν σε ένα γιατρό που δεν ηταν πολυ θετικός με την υστεροσκοπηση...κάναμε 5 εμβρυομεταφορες όλες αρνητικές...άλλαξα γιατρο και με έβαλε αμέσως για υστεροσκοπηση και μικροβιωμα...βρήκαμε χρόνια ενδομητριτιδα  χωρίς να έχω καμία απολύτως άλλη ένδειξη...στην επόμενη μεταφορά έμεινα εγκυος...

Τσ λεφτά είναι όντως πολλά...δε σου λέω εγώ τιμή γιατί εδώ κρητη από ότι βλέπω είναι πολύ οιο ακριβά.. καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που είναι Αθήνα....αλλά τα εμβρυακια σου είναι πολύτιμα!!καλύτερα να τα τσεκάρετε όλα πρώτα και προχωράτε μετά!🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

καλημερα χαρουμενομαμα!!!!!! καλη ανανεωση στο μαλλακι!!!!!! ετσι οπως τα λες!!!!!

τα σπορακια μας θελουν να ειμαστε καλα κι ευτυχισμενες..... και για να ερθουν..... και για να μεγαλωσουν!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Εχω πάει Μονεμβασιά είναι πολύ ωραία καλά θα το κάνετε να ξεχάσετε λίγο και να χαλαρώσετε και εμείς λέμε εκείνο το τριήμερο να πάμε κάπου τα δυο μας να χαλαρώσουμε γιατί εγώ από αυτή την απόκλιση κατάλαβα ότι πρέπει λίγο να ζήσουμε σαν νιόπαντρο ζευγαρι έτσι και αλλιώς ο μικρός έχει μεγαλωση και μία χαρά περνάει και στους παπουδογιαγιαδες όσο εμένα και να με αγχονει και να στεναχωριέμαι ότι του λείπουμε Κ το αδερφάκι θα έρθει στην ώρα του δε χρειάζεστε να πιέζουμε καταστάσεις..! Μαράκι μου μη στεναχωριέσαι το σπορακι  σου έρχεται και εσύ απλά δε το ξέρεις.. 

μενουν σε ενα παραλιακο χωριο 15 ΄πριν την μονεμβασια!ελια λακωνιας!και εκει πολυ γραφικα και ομορφα!ειναι τοσο αγαπημενα μας προσωπα!το χρειαζομαστε να φυγουμε λιγο..εχουμε πιεστει πολυ κ εμεις με ολη την διαδικασια!

κ εγω κοριτσια αν δεν ερθει τωρα...πιο χαλαρα απο τον επομενο..μονο την ωορρηξια μου λιγο ελεγχο γιατι ειναι το μεγαλο μου θεματακι...και απλα δεν θελω να κανω κυστικα κ να χανω κυκλους και μηνες ετσι...μονο αυτο...οχι αλλο φαρμακα για την ωρα...και βλεπουμε...ισως ηρεμησουμε κ ερθει εκει που δεν το περιμενουμε!

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

μενουν σε ενα παραλιακο χωριο 15 ΄πριν την μονεμβασια!ελια λακωνιας!και εκει πολυ γραφικα και ομορφα!ειναι τοσο αγαπημενα μας προσωπα!το χρειαζομαστε να φυγουμε λιγο..εχουμε πιεστει πολυ κ εμεις με ολη την διαδικασια!

κ εγω κοριτσια αν δεν ερθει τωρα...πιο χαλαρα απο τον επομενο..μονο την ωορρηξια μου λιγο ελεγχο γιατι ειναι το μεγαλο μου θεματακι...και απλα δεν θελω να κανω κυστικα κ να χανω κυκλους και μηνες ετσι...μονο αυτο...οχι αλλο φαρμακα για την ωρα...και βλεπουμε...ισως ηρεμησουμε κ ερθει εκει που δεν το περιμενουμε!

Μουτζουριτσα μου πολύ καλά τα λες. Έχω διαβάσει δεκάδες περιπτώσεις ζευγαριών που με το που χαλάρωσαν ήρθε από μόνο του. Αν δεν είναι ήδη στο δρόμο. .

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα αγάπες μου!! Μα τι σας έκανα χθες βραδυ; το ξέρω πως όσες κοιμοσασταν..ότι θα είσασταν δίπλα μου..(Σαμμερακι..Μουτζουρακι..Σίτυ..ολες) και σας ευχαριστώ πολύ πολύ! Δε θα το ξανά κάνω αυτό στον εαυτό μου.. υποσχέθηκα στη μαρτακο κ κάθε πιυ πάω να πέσω θα το θυμάμαι αυτό! Και ολα τα λόγια σας! Αγάπες μου..είστε πολύ σημαντικές για εμένα.  

Να ξέρετε ότι ξύπνησα καλά..και επειδή δεν αντεχω να κάνω το τεστ κ μετά να είμαι στην αναμονή ως τη Δευτέρα αν θα είναι σωστό η οχι...πήγα για χοριακη. Στις 7 το απόγευμα θα έχω το πραγματικό αποτέλεσμα..για να ηρεμήσω κ εγώ απ την αναμονή! Κ οχι τίποτα άλλο.. έχω ορειβασία την Κυριακή στον Υμηττό..κρίμα να τη χάσω αν δεν είμαι ! 

Μαρτακο μου.. Βικακι μου γλυκό.. χαρούμενη μανούλα μου.. Σίτι μου καλά έκανες και περιμένεις..  η μαμυ το σκασε; ιοιο μου.. Μουτζουρακι μου γλυκό.. τονακι μου αγαπημένο.. σαγκρε.. εβελινακι.. ειρηνακι μου.. πουλάκι..μαιρουλα μου πρόσεχε..βάλε καμία μασκουλα στο νοσοκομείο..αναμένουμε νέα σου με αγωνία.. μανούλιτσα μου... Χρύσα...  Τζο και ζαμιακι ανησυχώ...που ειστε; κ η γλυκιά πιπη μας ...που να είναι καλά θεε μου!!

Σας αγαπώ!!!!

• Μου αρέσει 4

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα αγάπες μου!! Μα τι σας έκανα χθες βραδυ; το ξέρω πως όσες κοιμοσασταν..ότι θα είσασταν δίπλα μου..(Σαμμερακι..Μουτζουρακι..Σίτυ..ολες) και σας ευχαριστώ πολύ πολύ! Δε θα το ξανά κάνω αυτό στον εαυτό μου.. υποσχέθηκα στη μαρτακο κ κάθε πιυ πάω να πέσω θα το θυμάμαι αυτό! Και ολα τα λόγια σας! Αγάπες μου..είστε πολύ σημαντικές για εμένα.  

Να ξέρετε ότι ξύπνησα καλά..και επειδή δεν αντεχω να κάνω το τεστ κ μετά να είμαι στην αναμονή ως τη Δευτέρα αν θα είναι σωστό η οχι...πήγα για χοριακη. Στις 7 το απόγευμα θα έχω το πραγματικό αποτέλεσμα..για να ηρεμήσω κ εγώ απ την αναμονή! Κ οχι τίποτα άλλο.. έχω ορειβασία την Κυριακή στον Υμηττό..κρίμα να τη χάσω αν δεν είμαι ! 

Μαρτακο μου.. Βικακι μου γλυκό.. χαρούμενη μανούλα μου.. Σίτι μου καλά έκανες και περιμένεις..  η μαμυ το σκασε; ιοιο μου.. Μουτζουρακι μου γλυκό.. τονακι μου αγαπημένο.. σαγκρε.. εβελινακι.. ειρηνακι μου.. πουλάκι..μαιρουλα μου πρόσεχε..βάλε καμία μασκουλα στο νοσοκομείο..αναμένουμε νέα σου με αγωνία.. μανούλιτσα μου... Χρύσα...  Τζο και ζαμιακι ανησυχώ...που ειστε; κ η γλυκιά πιπη μας ...που να είναι καλά θεε μου!!

Σας αγαπώ!!!!

καλημεραααααα !!!αγαπη μου ομορφη!σε μας τιποτα δεν εκανες!στον εαυτο σου το εκανες!και τον εαυτο μας εμεις οι μελλουσες μαμαδες πρεπει να τον αγαπαμε πολυ για να ερθει το σπορι!σε αγαπαμε κ σε κατανοουμε!και ασε που εχουμε κανει ετσι κ εμεις!η αφεντια μου δηλαδη!αχαχαχα!την καλυτερη δουλεια εκανες με την χοριακη!!!!το απογευμα τικ τακ τικ τακ!και σωστα σκεφτηκες ...αν δεν εισαι ορειβασια Υμηττο!!!!σε αγαπαμε γι αυτο που εισαι!ολες σου τις μερες!και τις καλες και τιις λιγοτερο καλες! σε αγαπω πολυ και το ξερεις!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

6 minutes ago, Rena87 είπε:

Σας αγαπώ!!!!

Ειδες Ρένα μου χθες έπεσες λίγο ψυχολογικά όμως εδώ τα κορίτσια σε βοήθησαν πάρα πολύ και σε ανέβασαν ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και αποφάσισες να κάνεις αυτό που είναι το ποιο σωστό για εσένα..!! Σε συνχερω.!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

3 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημεραααααα !!!αγαπη μου ομορφη!σε μας τιποτα δεν εκανες!στον εαυτο σου το εκανες!και τον εαυτο μας εμεις οι μελλουσες μαμαδες πρεπει να τον αγαπαμε πολυ για να ερθει το σπορι!σε αγαπαμε κ σε κατανοουμε!και ασε που εχουμε κανει ετσι κ εμεις!η αφεντια μου δηλαδη!αχαχαχα!την καλυτερη δουλεια εκανες με την χοριακη!!!!το απογευμα τικ τακ τικ τακ!και σωστα σκεφτηκες ...αν δεν εισαι ορειβασια Υμηττο!!!!σε αγαπαμε γι αυτο που εισαι!ολες σου τις μερες!και τις καλες και τιις λιγοτερο καλες! σε αγαπω πολυ και το ξερεις!

Το ξέρω! Εγώ να δεις πόσο σε αγαπώ! Κ πόσο σε ευχαριστώ για όλα! ❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

10 minutes ago, Rena87 είπε:

Σας αγαπώ!!!!

Καλημέρα αγαπούλα μου! ! Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα!  Κι ακόμα περισσότερο που πήγες για χοριακη από το να παίζουμε κρυφτό με το τεστ όπως την άλλη φορά.  Να ηρεμήσεις κι εσύ οποίο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Σ αγαπάμε! !

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Ειδες Ρένα μου χθες έπεσες λίγο ψυχολογικά όμως εδώ τα κορίτσια σε βοήθησαν πάρα πολύ και σε ανέβασαν ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και αποφάσισες να κάνεις αυτό που είναι το ποιο σωστό για εσένα..!! Σε συνχερω.!!!!!!!!

Ναι χαρούμενη  μανούλα μου. .  Τα κοριτσια αξίζουν συγχαρητήρια..γιατί εγώ χώρος αυτές χθες.. σήμερα θα ήμουν στα πατώματα!! ❤

Just now, Τονι@ είπε:

Καλημέρα αγαπούλα μου! ! Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα!  Κι ακόμα περισσότερο που πήγες για χοριακη από το να παίζουμε κρυφτό με το τεστ όπως την άλλη φορά.  Να ηρεμήσεις κι εσύ οποίο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Σ αγαπάμε! !

Γλυκό μου μπουμπουκακι εσύ!!! Πολύ σε ευχαριστώ! Ε ναι.. κρίμα να χαλάσω κ όλο το σκ στην αγωνία! Μια κ έξω... σαγαπω πολύ!

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Μπραβο στο κοριτσι μου...γελασα οταν εγραψες αφησα το τεστ στο πλυντηριο αλλα δεν μπορουσα να γραψω.....το αφησες για να ειναι κοντα στο αριελ????

Εκανες την καλυτερη δουλεια....σου στελνω ενα φλαμιγκο....φιλια

• Μου αρέσει 3

βρε ρενακι!!!!!!! ειδες ματια μου που εχεις δυναμη!!!!! δυναμη ειναι να σκεφτεσαι ψυχραιμα και να πραττεις!!!!!! και γιουπι!!!!! εεεσυυυ το πετυχες με τον καλυτερο τροπο!!!!! παναθεμα στις εταιρειες που βγαλανε αυτα τα τεστ εγκυμοσυνης!!!!! αφου δεν ειναι σιγουρα ρε φιλε!!!!! βγαλτε καμια καμερα της προκοπης να βλεπουμε μονες μας τι γινεται εκει μεσα!!!!!! χαχαχα!!!! σε φιλω πολυ!!!! υμηττο θα ερθεις πουλακι μου!!!! θα σε βλεπω απο την τζαμαρια της σαλονοκουζινας μου!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

Just now, Σαμμερ είπε:

Μπραβο στο κοριτσι μου...γελασα οταν εγραψες αφησα το τεστ στο πλυντηριο αλλα δεν μπορουσα να γραψω.....το αφησες για να ειναι κοντα στο αριελ????

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ... Ναι αγάπη.. το πιάσες!!!!! Ψυχή μου εσύ!!!❤

1 minute ago, 17μαρτη2015 είπε:

βρε ρενακι!!!!!!! ειδες ματια μου που εχεις δυναμη!!!!! δυναμη ειναι να σκεφτεσαι ψυχραιμα και να πραττεις!!!!!! και γιουπι!!!!! εεεσυυυ το πετυχες με τον καλυτερο τροπο!!!!! παναθεμα στις εταιρειες που βγαλανε αυτα τα τεστ εγκυμοσυνης!!!!! αφου δεν ειναι σιγουρα ρε φιλε!!!!! βγαλτε καμια καμερα της προκοπης να βλεπουμε μονες μας τι γινεται εκει μεσα!!!!!! χαχαχα!!!! σε φιλω πολυ!!!! υμηττο θα ερθεις πουλακι μου!!!! θα σε βλεπω απο την τζαμαρια της σαλονοκουζινας μου!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...  να με βλέπεις κ να μου στέλνεις φλαμιγκα! Αν κ πρέπει να τα τσουρομαδισω που με ξέχασαν αυτό το μήνα.. άλλα άστο..πρέπει να τα καλόπιασω για τον επόμενο!!  Είσαι υπεύθυνη κυρία μου για την δύναμη μου!!! Love you! ❤

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

Βρε Μάρτη μου πραγματικά πόσες φορές την έχω φανταστει αυτήν την κάμερα! !  Και νόμιζα ότι μόνο εγώ σκέφτομαι τέτοια! !

6 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Σαμμερακι μου πολύ γέλασα! ! Χα χα χάχα! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...