Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 minute ago, Mairouli2807 είπε:

Δυστυχώς μετα θα παω στο γραφειο κ δεν μπορω να ξεκουραστώ πριν το γιατρό!!! Κοριτσια με τα τεστάκια τι γίνεται;;  Επισης οποία δει αρνητικό μην απογοητευτεί και εγω αρνητικό ειχα δει και μετα αλλα έδειξε η χοριακη!

Μαιρουλα μου παίρνεις τουλάχιστον τίποτα να το ενισχύσεις? ?  Πρέπει να κρατάς τη μήτρα σου ήρεμη. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, Mairouli2807 είπε:

Δυστυχώς μετα θα παω στο γραφειο κ δεν μπορω να ξεκουραστώ πριν το γιατρό!!! Κοριτσια με τα τεστάκια τι γίνεται;;  Επισης οποία δει αρνητικό μην απογοητευτεί και εγω αρνητικό ειχα δει και μετα αλλα έδειξε η χοριακη!

να προσεχεις τοτε ομορφια!αχ αυτα τα ατιμα γραφειο δεν μας αφηνουν μερα να λειψουμε!προσεχε το σπορακι!εεεεμμμ πες τους τα για τα τεστ!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

1 minute ago, citty είπε:

Κοριτσάκια μου καλημέρα...τι κάνετε...σορρυ για χθες που δεν ημουνα εδώ να σας στήριξω...αλλά χθες του ήρθε του αντρουλη μου να πάμε γι φαγητό που ήταν κρίσιμη ή βραδιά...μετά ηθελε αγαπουλες...στο τέλος με πήρε ο ύπνος.... βέβαια το κορίτσια έκαναν καλή δουλειά...

Λοιπόν ρενακι δεν θέλω να πέφτουμε....μανουλες θα γίνουμε αυτό είναι το μόνο σίγουρο...μπορεί τώρα μπορεί κ αργότερα αλλά θα γίνουμε....είχες ήδη δύο εγκυμοσύνες άρα είναι θέμα χρόνου να ξανά μείνεις κ αυτή τη φορά να κρατήσεις το μωρακι σου αγκαλιά.... Κ επειδή κ εμένα ο αντρας μου καποια στιγμή μου το πέταξε κ εμένα ότι κάνουμε μόνο στις γόνιμες αγκαλιτσες...καλό είναι να κάνουμε σεξ για ευχαρίστηση βκ επειδή θέλουμε τον άντρα μας κ μέσα από αυτό θα έρθει κ το νινι...

Υπομονή κ επιμονή....όλα θα γίνουν....

Εγώ δεν μπόρεσα να κάνω το τεστακι...δεν. Ήθελα..είπα να περιμένω 2 τρεις μέρες...τελικά μαρεσει να είμαι έστω και κατά φαντασίαν....αχχαχαχα

καλημερα σιτακι!πολυ καλα κανατε!καλα εκανες αφου δεν ενιωθες ετοιμη να το κανεις!εσυ μετρας ηδη καθυστερηση σουσουραδα μου?

θυμησε μου ποτε περιμενες!γιατι καλυτερο σημαδι απο αυτη δεν υπαρχει!

RyZa.png

Διαφημίσεις

30 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα αγάπες μου!! Ελπίζω τα κορίτσια μας να νιώθουν καλύτερα σήμερα.  Εχθές το ρενακι μας λύγισε.  

Μαρτακι μου Καλημέρα! 

Μουτζουριτσα μου πως είσαι σήμερα? 

Μαιρουλα Περαστικά στον μπαμπά σου. Ξεκουρασε λίγο το σπορακι.  Το χρειάζεται.  

Γλυκά μου κορίτσια σας περιμένουμε! ! 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν? 

Φιλάκι σε όλες! 

27 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Καλημέρα μουτζούρα καλημέρα Κ σε όλα τα κορίτσια και εγώ κομμωτήριο σήμερα και είμαι πάνω από το κινητό για να δω τα νέα τον κοριτσιών μας.. εμείς είμαστε εδώ κορίτσια μου και στις χαρεςωκ στης λύπες και να ξέρετε πως ότι δε μας σκοτώνει μας κάνει ποιο δυνατούς...!!!!

17 minutes ago, nini84 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου καλα!!!

Μην πεφτετε κοριτσια μου!!! Σας παρακαλω!!! Θα το κανουμε το μωρακι μας!!! Ολες το θελουμε παρα πολυ και γιαυτο ο Θεουλης θα μας το δωσει!! Πρεπει να μην χανουμε την πιστη μας κοριτσια.Το λεω για να το ακουω κι εγω που καποιες φορες κανω τις ιδιες σκεψεις με εσας!!! 

Ρενακι... Εδω ειμαστε οπως κι εσυ για εμας!!!η μια για την αλλη!!! 

νινακι καλημερα!!!!!!! ετσι οπως τα λες!!! επειδη το θελουμε πολυ θα ερθει!!!!!!

7 minutes ago, marakif1990 είπε:

Καλημέρα! Το δικό μου φλαμίνγκο παντως το έφαγε η μαρμάγκα!

επειδη το θελουμε πολυ θα ερθει!!!!!! το ακους μαρακι μου!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημερα εδω ειμαι...φωναζω αλλα το κινητο δεν μ ακουει...διαβαζω κ δεν ανοιγε για να γραψω...εσκασα....μαρακι τι εγινε???mammy τι εννοεις δεν εδειξε τπτ??αχ να μην γραφει χτες να την κανω την βουρλισμενη....γιατι κοριτσακι μου???σας σκεφτομαι ολες πολυ...φιλια

• Μου αρέσει 2

9 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα σιτακι!πολυ καλα κανατε!καλα εκανες αφου δεν ενιωθες ετοιμη να το κανεις!εσυ μετρας ηδη καθυστερηση σουσουραδα μου?

θυμησε μου ποτε περιμενες!γιατι καλυτερο σημαδι απο αυτη δεν υπαρχει!

Μουτζουριτσα μου σήμερα είναι 29 μέρα του κύκλου...τι να πω θα περιμένω μεχρι τη Δευτέρα.... μακάρι...δεν νιώθω τίποτα πάντως ούτε στήθος ούτε κοιλιά ούτε τίποτα...σαν μία κανονική μέρα ...το μόνο πού έχω είναι ότι τις τελευταίες μέρες ειμαι πολύ πρησμένη...βέβαια δεν μπορώ να το εκλαβω κάπως...γιατί έχω θέματα με το εντερακι μου...Κ μπορεί να είναι από άγχος...γιατί υποσεινηδητα έχω αγχωθει...

Αλλά κ να έρθει δεν έχω πρόβλημα...είπα δεν κάθομαι να ξανά ασχοληθω ούτε να μετραω μέρες...θα κάνα το σεξακι μου θα έρθει είμαι σίγουρη.... Διωξτε το άγχος μακρυά....με ακούτε...

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα εδω ειμαι...φωναζω αλλα το κινητο δεν μ ακουει...διαβαζω κ δεν ανοιγε για να γραψω...εσκασα....μαρακι τι εγινε???mammy τι εννοεις δεν εδειξε τπτ??αχ να μην γραφει χτες να την κανω την βουρλισμενη....γιατι κοριτσακι μου???σας σκεφτομαι ολες πολυ...φιλια

ελα ρε πουλακι μουυυυ και ανησυχησαμε!!!!καλημερααααα!!!!!

Just now, citty είπε:

Μουτζουριτσα μου σήμερα είναι 29 μέρα του κύκλου...τι να πω θα περιμένω μεχρι τη Δευτέρα.... μακάρι...δεν νιώθω τίποτα πάντως ούτε στήθος ούτε κοιλιά ούτε τίποτα...σαν μία κανονική μέρα ...το μόνο πού έχω είναι ότι τις τελευταίες μέρες ειμαι πολύ πρησμένη...βέβαια δεν μπορώ να το εκλαβω κάπως...γιατί έχω θέματα με το εντερακι μου...Κ μπορεί να είναι από άγχος...γιατί υποσεινηδητα έχω αγχωθει...

Αλλά κ να έρθει δεν έχω πρόβλημα...είπα δεν κάθομαι να ξανά ασχοληθω ούτε να μετραω μέρες...θα κάνα το σεξακι μου θα έρθει είμαι σίγουρη.... Διωξτε το άγχος μακρυά....με ακούτε...

ειναι η καλυτερη προσεγγιση αυτη κοριτσι μου!μεινε εδω να μας δινεις τη δυναμη σου!Δευτερα λοιπον!ειναι μια χαρα να περιμενεις ως Δευτερα!εχω καλο feeling!

RyZa.png

Διαφημίσεις

λοιπον τωρα που τελειωσα με τον εναν μεσι...... καλα εκανες σιτυ. μου!!!!εγω κοριτσια μετα απο λιγους μηνες..επαψα να χρησιμοποιω το τεστ εγκυμοσυνης!!! μονο για λογους.....ωορηξιας τα συγκεκριενα τεστ.... κι αυτο γιατι ειχα προβλημα ωορηξιας  εαν θα βγουν εαν θα ειναι γερο.... λογω ηλικιας!!!!! χαλαρωστε!!!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!! θα κανουμε τα παντα και θα ερθει!!!!!

2 minutes ago, citty είπε:

σωστοτατο!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

8 minutes ago, marakif1990 είπε:

Το εκανα citty!

Δεν πείραζει μαρακι δεν χάθηκε ο κόσμος....από δω και πέρα μόνο άφθονο σεξ...ούτε άγχος ούτε μέτρημα ημερών....σβησε το app  από το κινητό σου αυτό θα κάνω κ εγώ....μην το σκέφτεσαι και θα έρθει....κάντε σεξξ

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

Εχω πάει Μονεμβασιά είναι πολύ ωραία καλά θα το κάνετε να ξεχάσετε λίγο και να χαλαρώσετε και εμείς λέμε εκείνο το τριήμερο να πάμε κάπου τα δυο μας να χαλαρώσουμε γιατί εγώ από αυτή την απόκλιση κατάλαβα ότι πρέπει λίγο να ζήσουμε σαν νιόπαντρο ζευγαρι έτσι και αλλιώς ο μικρός έχει μεγαλωση και μία χαρά περνάει και στους παπουδογιαγιαδες όσο εμένα και να με αγχονει και να στεναχωριέμαι ότι του λείπουμε Κ το αδερφάκι θα έρθει στην ώρα του δε χρειάζεστε να πιέζουμε καταστάσεις..! Μαράκι μου μη στεναχωριέσαι το σπορακι  σου έρχεται και εσύ απλά δε το ξέρεις.. 

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

5 minutes ago, Σαμμερ είπε:

και μας ανησυχησες!!!!! και μας ελειψες!!!!!! παλιοκινητα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...