Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

5 hours ago, Abbot είπε:

Ο,τι να ναι παταω κοριτσια...

Σας διαβαζα πριν κοιμηθω... μη μου πεφτεις Ρενακι μου... γι αυτο ειμαστε εδω....

tYHNp2.png

Νομιζω καταφερα κ εγω να βαλω τικερακι...ολε!!!

Καλημερα!!! Τι εγινε κοριτσια δεν ειχαμε καμια πρωινη... η μηπως δωσατε ραντεβου συγκεκριμενη ωρα να τα κανετε κ δεν πηρα ειδηση???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αμποτακι!!!! ειχαν πει στις 8!!!!!

ωραιο τικερακι!!!!!

εδω στην αναμονη...... πανω πανω στην εξεδρα ειμαι.... για να δω ποια θα πιασει ενα φλαμιγκο να το ξεπουπουλιασει!!!! κι αν οχι.....?????? εδω θα μεινω να περιμενω την στιγμη αυτη για μια μια.... για ολες σας!!!!!!! για να χειροκροτησω απο χαρα!!!!!!!

σιτακι.....ρενακι.....μαρακι.....μαμυ....... ο,τι και αν αποφασιστε να το κανετε η οχι...... να ειστε η οχι..... σας σκεφτομαι..... σας νιωθω..... και σας αγαπω!!!!!!!

σ'αυτο το ταξιδι δεν ειστε μονες σας!!!!! ειμαστε κι εμεις μαζι σας!!!!!!!! μια πολυ γλυκεια ΚΑΛΗΜΕΡΑ..... που ευχομαι να γλυκανει κι αλλλο με +++++++++++++++

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

On 26/1/2017 at 5:27 ΜΜ, jane.austen είπε:

μαρακι ποτε περιμενεις ακριβως??ολα καλα να πανε!!

Μαιρούλι ποσο εισαι τωρα?λογικα ειμαστε σχεδον μαζι....!!

χαχαχαχα ρενα μου το κανω εικονα!!!! αυτοι οι αντρες δεν παλευονται...10 μωρα μαζι οταν αρρωσταινουν!!

κοριτσια εγω γελαω με τη συχνοουρια μου,εχει καταντησει γραφικη....

Καλημέρα κοριτσια.. εγω ειχα τρεχάματα χθες έκανε ο μπαμπάς μου μπαλονακι μετα απο προγραμματισμένη στεφανιογραφία... και όλη μερα ήμουν στο νοσοκομείο! Τωρα παω να τον παρω απο το νοσοκομείο.. περιμένω νεα απο τα κοριτσια που θα κάνουν το τεστάκι τους σημερα!!!!

και εγω εχω σημερα εχω μεγαλη αγωνία για το ραντεβου με τον γιατρό σημερα το απογευμα

• Μου αρέσει 1

μαιρουλα μου.....κουραγιο!!!!! περαστικα στον μπαμακα σου!!!!!!! οταν γυρισεις..... εαν μπορεις ξεκουρασου λιγο!!!!! ξαπλωσε μεχρι να ετοιμαστεις το απογευμα για τον ντοκ!!!!! καταλαβαινω την αγωνια σου.... και την ταλαιπωρια σου κοριτσι μου!!!!!!!! προσεχε τον εαυτο σου και το μπεμπε!!!!! φιλακια θα περιμενω νεακια σου!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

καλημερα!καλημερα!!!!κοριτσαρες μου!!!!ειμαστε εδω οτι και να δειξουν τα τεστ ειτε τα καλα ειτε τα λιγο δυσαρεστα!που μακαρι τετοια να μην μας ξαναερθουν ποτε!αλλα μην ξανακουσω ειλικρινα...τα παραταω...τελος...κουραστηκα!δεν μας αναλογουν τετοιες λεξεις!τι μαναδες θα γινουμε?ειναι ανθρωπινο να πεφτουμε....οχι πριν δουμε καν το ποταμι βρε!!!και επισης επειδη το περασα κ εγω πριν δυο μερες!προσοχη με τους αντρες μας!δεν ειναι "φτιαγμενοι " εκ φυσεως ....για τοση πιεση!εδω ειμαστε να μοιραζομαστε τα παντα εμεις...αυτους καλυτερα να τους αφηνουμε λιγο εξω απο αυτο!απο αυτη την αγωνια και το μετρημα!

συγνωμη που χθες δεν ημουν μεσα να σας στηριξω και εγω....τα κοριτσια ετσι κ αλλιως το εκαναν αψογα!

ειμαστε εδω ειτε να πανηγυρισουμε και να χαρουμε μεσα απο την καρδια μας με την χαρα σας ειτε να "ακουμπησετε"για λιγο στον ωμο μας...και μετα να πουμε τις γνωστες μας βλακειες να γελασουμε να ξεχαστουμε και να βαδισουμε στον επομενο κυκλο με αισιοδοξια!καθε κυκλος ειναι ο τυχερος μας!ξυπναμε ανοιγουμε τα ματια μας...εχουμε υγεια και το σπιτικο μας...θα ερθει το μπεμπε που θα τα κανει ολα μαγικα...αλλα αν δεν ερθει τωρα θα ερθει σε 2 σε 3 σε 4 σε 5 μηνες....θα ερθει ομως!

1 hour ago, Abbot είπε:

καλημερα Αμποτακι!ομορφο τυχερο τικερακι!!!!

30 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλημερα αμποτακι!!!! ειχαν πει στις 8!!!!!

ωραιο τικερακι!!!!!

εδω στην αναμονη...... πανω πανω στην εξεδρα ειμαι.... για να δω ποια θα πιασει ενα φλαμιγκο να το ξεπουπουλιασει!!!! κι αν οχι.....?????? εδω θα μεινω να περιμενω την στιγμη αυτη για μια μια.... για ολες σας!!!!!!! για να χειροκροτησω απο χαρα!!!!!!!

σιτακι.....ρενακι.....μαρακι.....μαμυ....... ο,τι και αν αποφασιστε να το κανετε η οχι...... να ειστε η οχι..... σας σκεφτομαι..... σας νιωθω..... και σας αγαπω!!!!!!!

σ'αυτο το ταξιδι δεν ειστε μονες σας!!!!! ειμαστε κι εμεις μαζι σας!!!!!!!! μια πολυ γλυκεια ΚΑΛΗΜΕΡΑ..... που ευχομαι να γλυκανει κι αλλλο με +++++++++++++++

Μαρτακο καλημερα!!!!τι κανουν οι Μεσι μας?φιλησε μου τα μπουτακια τους!δεν εχω να προσθεσω κατι στα δικα σου λογια στα κοριτσια μας...παρα μονο να δηλωσω πως σε θαυμαζω  για ακομη μια φορα!

16 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Καλημέρα κοριτσια.. εγω ειχα τρεχάματα χθες έκανε ο μπαμπάς μου μπαλονακι μετα απο προγραμματισμένη στεφανιογραφία... και όλη μερα ήμουν στο νοσοκομείο! Τωρα παω να τον παρω απο το νοσοκομείο.. περιμένω νεα απο τα κοριτσια που θα κάνουν το τεστάκι τους σημερα!!!!

και εγω εχω σημερα εχω μεγαλη αγωνία για το ραντεβου με τον γιατρό σημερα το απογευμα

Μαιρουλι μου καλημερα!περαστικα στον μπαμπακα σου!φιλια στο σπορακι και ξεκουρασου λιγακι και εσυ!

θα περιμενουμε οπωσδηποτε τα νεακια σου απο τον ντοκ!

• Μου αρέσει 4

RyZa.png

Διαφημίσεις

καλως την μουτζουριτσα μου !!!!!!! πολυ καλα τα λες ψυχουλα μου!!!!! εσυ τι μυ κανεις???? ποτε πας γιατρουλη?????

εχω μια αγωνια....!!!!!! τα αγορια δεν θηλασαν ακομα!!!!! ο ενας απο τις εντεκα εχτες το βραδυ....... ο αλλος απο τις τρισυμισυ!!!!!!!

τους περιμενω πως και πως...... για να μην χασω την ροη των νεων!!!!!! εεεεε συνηθισμενη ειμαι κι αν μου την κανουν θα μπω μετα......

καλημερα σε ολες!!!!!!! σας αγαπω μπρε!!!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα αγάπες μου!! Ελπίζω τα κορίτσια μας να νιώθουν καλύτερα σήμερα.  Εχθές το ρενακι μας λύγισε.  

Μαρτακι μου Καλημέρα! 

Μουτζουριτσα μου πως είσαι σήμερα? 

Μαιρουλα Περαστικά στον μπαμπά σου. Ξεκουρασε λίγο το σπορακι.  Το χρειάζεται.  

Γλυκά μου κορίτσια σας περιμένουμε! ! 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν? 

Φιλάκι σε όλες! 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

23 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα!καλημερα!!!!κοριτσαρες μου!!!!ειμαστε εδω οτι και να δειξουν τα τεστ ειτε τα καλα ειτε τα λιγο δυσαρεστα!που μακαρι τετοια να μην μας ξαναερθουν ποτε!αλλα μην ξανακουσω ειλικρινα...τα παραταω...τελος...κουραστηκα!δεν μας αναλογουν τετοιες λεξεις!τι μαναδες θα γινουμε?ειναι ανθρωπινο να πεφτουμε....οχι πριν δουμε καν το ποταμι βρε!!!και επισης επειδη το περασα κ εγω πριν δυο μερες!προσοχη με τους αντρες μας!δεν ειναι "φτιαγμενοι " εκ φυσεως ....για τοση πιεση!εδω ειμαστε να μοιραζομαστε τα παντα εμεις...αυτους καλυτερα να τους αφηνουμε λιγο εξω απο αυτο!απο αυτη την αγωνια και το μετρημα!

συγνωμη που χθες δεν ημουν μεσα να σας στηριξω και εγω....τα κοριτσια ετσι κ αλλιως το εκαναν αψογα!

ειμαστε εδω ειτε να πανηγυρισουμε και να χαρουμε μεσα απο την καρδια μας με την χαρα σας ειτε να "ακουμπησετε"για λιγο στον ωμο μας...και μετα να πουμε τις γνωστες μας βλακειες να γελασουμε να ξεχαστουμε και να βαδισουμε στον επομενο κυκλο με αισιοδοξια!καθε κυκλος ειναι ο τυχερος μας!ξυπναμε ανοιγουμε τα ματια μας...εχουμε υγεια και το σπιτικο μας...θα ερθει το μπεμπε που θα τα κανει ολα μαγικα...αλλα αν δεν ερθει τωρα θα ερθει σε 2 σε 3 σε 4 σε 5 μηνες....θα ερθει ομως!

καλημερα Αμποτακι!ομορφο τυχερο τικερακι!!!!

Μαρτακο καλημερα!!!!τι κανουν οι Μεσι μας?φιλησε μου τα μπουτακια τους!δεν εχω να προσθεσω κατι στα δικα σου λογια στα κοριτσια μας...παρα μονο να δηλωσω πως σε θαυμαζω  για ακομη μια φορα!

Μαιρουλι μου καλημερα!περαστικα στον μπαμπακα σου!φιλια στο σπορακι και ξεκουρασου λιγακι και εσυ!

θα περιμενουμε οπωσδηποτε τα νεακια σου απο τον ντοκ!

Καλημέρα μουτζούρα καλημέρα Κ σε όλα τα κορίτσια και εγώ κομμωτήριο σήμερα και είμαι πάνω από το κινητό για να δω τα νέα τον κοριτσιών μας.. εμείς είμαστε εδώ κορίτσια μου και στις χαρεςωκ στης λύπες και να ξέρετε πως ότι δε μας σκοτώνει μας κάνει ποιο δυνατούς...!!!!

• Μου αρέσει 3

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημερα κοριτσια μου καλα!!!

Μην πεφτετε κοριτσια μου!!! Σας παρακαλω!!! Θα το κανουμε το μωρακι μας!!! Ολες το θελουμε παρα πολυ και γιαυτο ο Θεουλης θα μας το δωσει!! Πρεπει να μην χανουμε την πιστη μας κοριτσια.Το λεω για να το ακουω κι εγω που καποιες φορες κανω τις ιδιες σκεψεις με εσας!!! 

Ρενακι... Εδω ειμαστε οπως κι εσυ για εμας!!!η μια για την αλλη!!! 

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

21 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλως την μουτζουριτσα μου !!!!!!! πολυ καλα τα λες ψυχουλα μου!!!!! εσυ τι μυ κανεις???? ποτε πας γιατρουλη?????

εχω μια αγωνια....!!!!!! τα αγορια δεν θηλασαν ακομα!!!!! ο ενας απο τις εντεκα εχτες το βραδυ....... ο αλλος απο τις τρισυμισυ!!!!!!!

τους περιμενω πως και πως...... για να μην χασω την ροη των νεων!!!!!! εεεεε συνηθισμενη ειμαι κι αν μου την κανουν θα μπω μετα......

καλημερα σε ολες!!!!!!! σας αγαπω μπρε!!!!!!

αααα τα υπναρουδικα σου ακομα να γουργουρισει η κοιλιτσα για γαλατακι της μαμας?ειμαι καλα!τωρα οχι αλλο ντοκ μωρο μου για μενα!διανυω το δευτερο μισο του κυκλου μου ελπιζοντας και αισιοδοξοντας πως ισως τα καταφεραμε!αημερα βραδυ εχει δωσει εντολη να ξεκινησω τα ουτρο μου μην τυχον και ερθει το σπορι να το τσακωσουμε καλα καλα!χαχαχα!κ περιμενωωωωωω να κανω χοριακη 14/2...εμενα τεστ ειπε οχι γιατι θα βγει ψευδως θετικο λογω pregnyl!

6 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα αγάπες μου!! Ελπίζω τα κορίτσια μας να νιώθουν καλύτερα σήμερα.  Εχθές το ρενακι μας λύγισε.  

Μαρτακι μου Καλημέρα! 

Μουτζουριτσα μου πως είσαι σήμερα? 

Μαιρουλα Περαστικά στον μπαμπά σου. Ξεκουρασε λίγο το σπορακι.  Το χρειάζεται.  

Γλυκά μου κορίτσια σας περιμένουμε! ! 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν? 

Φιλάκι σε όλες! 

καλημερα αγαπη μου ομορφη!ειμαι καλααααα!!!θελω να ειναι καλα κ τα κοριτσακια μας οποιο κ αν ειναι το αποτελεσμα!μας λυγισαν χθες αλλα και αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι!εσεις τι κανετε?μαμα και κοιλιτσα ομορφη?1/3 εχεις γιατρο ξανα καλα θυμαμαι?

3 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Καλημέρα μουτζούρα καλημέρα Κ σε όλα τα κορίτσια και εγώ κομμωτήριο σήμερα και είμαι πάνω από το κινητό για να δω τα νέα τον κοριτσιών μας.. εμείς είμαστε εδώ κορίτσια μου και στις χαρεςωκ στης λύπες και να ξέρετε πως ότι δε μας σκοτώνει μας κάνει ποιο δυνατούς...!!!!

καλημερα Χαρουμενομανουλα!τι ωραιααααα!beaute!ο μικρουλης καλα?ευχομαι να απολαυσες την αδεια σου στον επακρον!νιωθω κ εγω αναγκη για λιγες μερες οφ!ευτυχως το επομενο πσκ εχουμε τριημερο λογω γιορτης του πολιουχου της πολης μας του Αγ.Χαραλαμπους!και θα παμε μια βολτα πατρα για λιγα ψωνια και αλλαγη παραστασεων!

και τελος μηνα τριημερο Καθαρα Δευτερας πρωτα ο θεος λεμε να παμε στα κουμπαρακια μας προς Μονεμβασια μενουν!εχουν κ δυο μικρακια που τα λατρευουμε!ειδικα η μικρη 4αρων τωρα εχει ερωτα με τον αντρα μου!θελει να τον παντρεψει!χαχαχαχα!να τον παντρευτει εννοει!ευχομαι μεχρι τοτε να παμε τρεις κ οχι δυο!

1 minute ago, nini84 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου καλα!!!

Μην πεφτετε κοριτσια μου!!! Σας παρακαλω!!! Θα το κανουμε το μωρακι μας!!! Ολες το θελουμε παρα πολυ και γιαυτο ο Θεουλης θα μας το δωσει!! Πρεπει να μην χανουμε την πιστη μας κοριτσια.Το λεω για να το ακουω κι εγω που καποιες φορες κανω τις ιδιες σκεψεις με εσας!!! 

Ρενακι... Εδω ειμαστε οπως κι εσυ για εμας!!!η μια για την αλλη!!! 

καλημερα Νινακι μου ομορφο !ετσι ακριβως!ολες πεφτουμε αλλα η δυναμη της παρεας εδω μεσα δεν μας εχει αφησει ποτε!!!!

τα παντα για τα μπεμπε μας!

η Σαμμερ ειναι καλα?εχει απο χθες να μπει........

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς μετα θα παω στο γραφειο κ δεν μπορω να ξεκουραστώ πριν το γιατρό!!! Κοριτσια με τα τεστάκια τι γίνεται;;  Επισης οποία δει αρνητικό μην απογοητευτεί και εγω αρνητικό ειχα δει και μετα αλλα έδειξε η χοριακη!

• Μου αρέσει 2

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

Καλημέρα! Το δικό μου φλαμίνγκο παντως το έφαγε η μαρμάγκα!

Μαρακι καλημερα!ποτε περιμενεις?6/2?ναι θα σου πω το κλασικο αν δεν ερθει δεν τελειωνει τιποτα γιατι ειναι κ σχετικα νωρις!...ναι ξερω πως νιωθεις αλλα.....τα φλαμιγκο μπορει λιγο η συννεφια σημερα να βαρεθηκαν να πεταξουν...αλλα θα ερθουν για ολες!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα...τι κάνετε...σορρυ για χθες που δεν ημουνα εδώ να σας στήριξω...αλλά χθες του ήρθε του αντρουλη μου να πάμε γι φαγητό που ήταν κρίσιμη ή βραδιά...μετά ηθελε αγαπουλες...στο τέλος με πήρε ο ύπνος.... βέβαια το κορίτσια έκαναν καλή δουλειά...

Λοιπόν ρενακι δεν θέλω να πέφτουμε....μανουλες θα γίνουμε αυτό είναι το μόνο σίγουρο...μπορεί τώρα μπορεί κ αργότερα αλλά θα γίνουμε....είχες ήδη δύο εγκυμοσύνες άρα είναι θέμα χρόνου να ξανά μείνεις κ αυτή τη φορά να κρατήσεις το μωρακι σου αγκαλιά.... Κ επειδή κ εμένα ο αντρας μου καποια στιγμή μου το πέταξε κ εμένα ότι κάνουμε μόνο στις γόνιμες αγκαλιτσες...καλό είναι να κάνουμε σεξ για ευχαρίστηση βκ επειδή θέλουμε τον άντρα μας κ μέσα από αυτό θα έρθει κ το νινι...

Υπομονή κ επιμονή....όλα θα γίνουν....

Εγώ δεν μπόρεσα να κάνω το τεστακι...δεν. Ήθελα..είπα να περιμένω 2 τρεις μέρες...τελικά μαρεσει να είμαι έστω και κατά φαντασίαν....αχχαχαχα

• Μου αρέσει 4

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...