Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενταξει,εχετε περιθωρια βρε κοριτσι μου!πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου!ωορρηξια κανεις καθε μηνα οποτε μην ανησυχεις!χμμμ καλυτερα μικροτερος για να χει αντοχες!χαχαχα!εγω εκανα τεστ για 2.5χρονια!γιατι δεν εχω σταθερο κυκλο 28ξμερων,αλλοτε εχω καθε 30μερες αλλοτε καθε 35 & αλλοτε 40!οποτε σε καταλαβαινω!βεβαια κι αυτα προκαλουν αγχος!κανω και τωρα για 4-5μερες το μηνα για να βρισκω ωορρηξια,εχει κανα εξαμηνο που ξεκινησα αλλα το θεωρω δυσκομο να πιασω με βαση τις παλιες μετρησεις του συζυγου,ασε που δεν κανουμε τοσο συχνα λογω της κουρασης με τη μπεμπα.

οποτε δεν θεωρεις εντελως υπερβολικο να κανω τουλαχιστον τα τεστ ωορρηξιας γιατι κ εμενα εχει φοβερες διακυμανσεις!σου ευχομαι συντομα να ερθει ενα δευτερο θαυματακι!εφοσον εγινε μια φορα ξαναγινεται στα σιγουρα!!!!εχετε κ τη μπεμπα σας ομως!κ ας σας κουραζει!σας γεμιζει την αγκαλιτσα!κ σιγουρα εχετε την ευτυχια μεσα στο σπιτι σας...οποτε θα δωσει τη θετικη ενεργεια που χρειαζεται για το αδερφακι της!αν επιτρεπεται ποια τεστ χρησιμοποιεις?

RyZa.png

Έλα, μουτζουρίτσα μου, μπήκα να σου πω να μην πέφτεις, εδώ θα προσπαθήσουμε και τους επόμενους μήνες, το σποράκι όποτε κι αν έρθει θα σε κάνει ευτυχισμένη μανούλα, γιατί θα έρθει, είναι το μόνο σίγουρο. Χριστούγεννα όμορφα με πολλή μαγεία να περάσετε και θα τρυπώσει το σπορίδιο!

Εβελινάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ, κοπέλα μου, μου δίνεις κουράγιο με την περίπτωσή σου! 8 μέρες καθυστέρηση υποτίθεται, ε; Εγώ την έκανα χθες και δεν είχα ακόμη καθυστέρηση, σήμερα είμαι πρώτη μέρα. Οπότε να ελπίζω! Σ' ευχαριστώ και πάλι που μου έγραψες την περίπτωσή σου και να χαίρεσαι την κοράκλα σου!

Τζο μου γλυκια!!!!σε ευχαριστω!καλυτερα να ξερω!να δω πως θα κινηθω αυτον τον κυκλο!να δω ποτε θα ερθει τελικα μιας κ σημερα ειμαι 34η μερα!να ερμηνευσουμε τι εγινε κ σε αυτο τον κυκλο και η προσπαθεια συνεχιζεται!!!!εσυ μεινει ηρεμη...το σπορακι σου ειναι στην κοιλιτσα σου και εκει θα μεινει να φουσκωσει τη μανουλα!!!!:D:D

RyZa.png

ενα μηνυμα αισιοδοξιας για ολες μας! ποτε μην τα παρατας!! positive!!!

σας φιλω....

https://www.facebook.com/amazingiw/videos/864850486993209/

υπεροχο μνμ Ρενακι μου!!!δεν τα παραταμε ποτε!εδω παλευουμε για αλλα και αλλα?για το θαυμα της ζωης θα τα παρατησουμε?ποτε!παμε δυνατα μεχρι να γινουμε μανουλες!!!!:D

RyZa.png

Οχι βρε τι υπερβολικο!ξερεις ποσες γυναικες εχουν πιασει παιδι με τα τεστακια;;& ετσι επιασα!απλα μπορει να σε αγχωσουν γι αυτο το λεω!ναι εχουμε το ζουζουνακι μας κι να ναι γερη,θελω!αν ο Θεος μας αξιωσει για δευτερο,καλως να ερθει!

Χρησιμοποιω τα hometest τα απλα τις ταινιες,απο αγγλια τα παραγγελνω homehealth.uk νομιζω λεγεται το σαι,παιρνω 50.συμφερουν & μαζι και εγκυμοσυνης!σε μενα δεν εχουν κανει λαθος μεχρι τωρα!

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Μουτζούρα μου, σ' ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια, έτσι αισιόδοξη συνέχισε να είσαι, είναι απίστευτα βοηθητικό. Δεν τα παρατάμε!!! Αυτά παίρνω κι εγώ που λέει η Ειρήνη, γύρω στα 10ε 50 ωορρηξίας και 10 εγκυμοσύνης μαζί με τα μεταφορικά, σε 10 μέρες έρχονται. Πολύ αξιόπιστα τα θεωρώ. 1 μήνα χρησιμοποίησα τα ωορρηξίας πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη και την πέτυχα (την ωορρηξία, γιατί εκείνο το μήνα δεν προσπάθησα ελεύθερα). Τα εγκυμοσύνης είναι πολύ ευαίσθητα, 10 mΙU, δηλ. τα πιο ευαίσθητα που υπάρχουν.

http://www.ebay.co.uk/itm/270957785073

vLmAp2.png FMoxp2.png

Οχι βρε τι υπερβολικο!ξερεις ποσες γυναικες εχουν πιασει παιδι με τα τεστακια;;& ετσι επιασα!απλα μπορει να σε αγχωσουν γι αυτο το λεω!ναι εχουμε το ζουζουνακι μας κι να ναι γερη,θελω!αν ο Θεος μας αξιωσει για δευτερο,καλως να ερθει!

Χρησιμοποιω τα hometest τα απλα τις ταινιες,απο αγγλια τα παραγγελνω homehealth.uk νομιζω λεγεται το σαι,παιρνω 50.συμφερουν & μαζι και εγκυμοσυνης!σε μενα δεν εχουν κανει λαθος μεχρι τωρα!

και εγω αυτα παιρνω!πρωτο μηνα που τα εκανα δεν την εντοπισα γτ απο κυκλο 35 ημερων εκανε μια τουμπα κ ηρθε στις 29 κ προφανως τα ξεκινησα αργα και την εχασα!βεβαια επαφες ειχαμε αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν στοχευμενες εκει γυρω στην ωορρηξια...αυτο τον κυκλο θετικοποιηθηκε 12/11...οποτε περιμενα να εχω αδιαθετησει εως τωρα!κ ετσι κ ηλπιζα σημερα με τη χοριακη!εσυ που τα χρησιμοποιεις καιρο στις ποσες μερες μετα το θετικο αδιαθετεις?που να μην ξαναδιαθετησεις δλδ για τους επομενους 9 μηνες!χαχαχα!

RyZa.png

positive!!
υπεροχο μνμ Ρενακι μου!!!δεν τα παραταμε ποτε!εδω παλευουμε για αλλα και αλλα?για το θαυμα της ζωης θα τα παρατησουμε?ποτε!παμε δυνατα μεχρι να γινουμε μανουλες!!!!:D

μουτζουρα μου σου εστειλα ενα προσωπικο μνμ , το ειδες? αν οχι,μπες λιγο να το δεις...

Lilypie - (Lzpn)

Μουτζούρα μου, σ' ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια, έτσι αισιόδοξη συνέχισε να είσαι, είναι απίστευτα βοηθητικό. Δεν τα παρατάμε!!! Αυτά παίρνω κι εγώ που λέει η Ειρήνη, γύρω στα 10ε 50 ωορρηξίας και 10 εγκυμοσύνης μαζί με τα μεταφορικά, σε 10 μέρες έρχονται. Πολύ αξιόπιστα τα θεωρώ. 1 μήνα χρησιμοποίησα τα ωορρηξίας πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη και την πέτυχα (την ωορρηξία, γιατί εκείνο το μήνα δεν προσπάθησα ελεύθερα). Τα εγκυμοσύνης είναι πολύ ευαίσθητα, 10 mΙU, δηλ. τα πιο ευαίσθητα που υπάρχουν.

http://www.ebay.co.uk/itm/270957785073

ευχαριστω κοριτσαρα για το link!!!ας παραγγειλω να υπαρχουν για τις νεες μας προσπαθειες λοιπον!!!:mrgreen::mrgreen:

RyZa.png

Διαφημίσεις

Μουτζουρα,εγω συνηθως αδιαθετω μετα απο 16μερες αλλα τα τεστακια σε ενημερωνουν οτι ξεκινα η ωορρηξια & θα γινει μεσα στις επομενες δυο μερες οποτε θελειπολλες προσπαθειες!βεβαια ο γιατρος θασου πει μερα παρα μερα πραγμα που αρχικα καναμε κι εμεις αλλα μετα καναμε καθε μερα & πιασαμε!οποτε τα παντα ειναι σχετικα!επισης μια καθυστερηση μπορει να οφειλεται σε καποια κυστουλα ή ακομη και σε ψυχολιγικους παραγονες οχι μονο στις ορμονες!

Παντως πιστευω οτι αφου δεν υπαρχει θεμα,θα πιασετε συντομα!ειναι θεμα χρονου!

Βεβαια,τζο,κι απο το ebay φυσικα!εσυ νασαι αισιοδοξη!!κατσε να κανεις παλι χοριακη!!μην προδικαζεις!

ECV6p3.png

ρενακι το ειδες?απαντησα!δεν χειριζομαι και καλα το φορουμ ακομα!!!:mrgreen:

το ειδα μουτζουριτσα! εγω δεν ξερω καν πως γινεται delete ..xaxa οκ! ευτυχως γιατι αγχωθηκα για λιγο :rolleyes:

Lilypie - (Lzpn)

Εβελινάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ, κοπέλα μου, μου δίνεις κουράγιο με την περίπτωσή σου! 8 μέρες καθυστέρηση υποτίθεται, ε; Εγώ την έκανα χθες και δεν είχα ακόμη καθυστέρηση, σήμερα είμαι πρώτη μέρα. Οπότε να ελπίζω! Σ' ευχαριστώ και πάλι που μου έγραψες την περίπτωσή σου και να χαίρεσαι την κοράκλα σου!

Σ ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ τον παιδαρο!! :wink:

Όταν πήρα τη γιατρό μου κ της είπα την τιμή χοριακης, μου λέει είναι σαν να περίμενες την προηγούμενη μέρα..οπότε εσένα ή τιμή ήταν σωστή, χωρίς καθυστέρηση χθες.. :wink:

DqByp2.png

ευχαριστω κοριτσαρα για το link!!!ας παραγγειλω να υπαρχουν για τις νεες μας προσπαθειες λοιπον!!!:mrgreen::mrgreen:

Εύχομαι να μην χρησιμοποιήσεις όλα κ τον άλλο μήνα να τα χαρίσεις , γιατί θ έχεις το σπορακι σου!!!

DqByp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...