Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Ρενακι,ολες μας πηρε απο κατωωωωω!καλα βρε εγω που κοντεψα να παω ψυχιατρο απο το αγχος & την αυπνια για χρονια;;ευτυχως μονο με ψυχολογο & ομοιοπαθητικη την εβγαλα!!δεν θα σου χρυσωσω το χαπι,ειναι ψυχοφθορα διαδικασια αλλα πρεπει να τη διαχειριστεις στο βαθμο που μπορεις!θα λες στον εαυτο σου"εγω θα γινω μανα"!καθε πρωι αυτο θα λες!ολοι εχουμε δυναμη μεσα μας που δεν γνωριζουμε!ΜΑΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ!ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!

• Μου αρέσει 3

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αν όντως έχεις παραμελήσει το να έχετε επαφές όταν έχετε διάθεση και αν όντως σας έχει κουράσει αυτή η προσέγγιση χαλαρώστε το. Όχι στη σκέψη σου αλλά στην πράξη.  Εσύ μπορείς να το σκέφτεσαι συνέχεια.  Αλλά μην το λες στον άντρα σου.  Πες το εδώ σε εμάς.  Να τον βοηθήσειςνα χαλαρώσει κι αυτός.  Δεν είναι καθόλου κακό να το θες τόσο πολύ.  Αλλά μην ξεχάσεις την ουσία των υπολοίπων σημαντικών πραγμάτων.  

παρα πολυ σωστα!!!!!! κοια πρωτα τον εαυτο σου ρενακι..... ετα τον αντρουλη!!!! κρυψε του και τις σκεψεις σου και την τεραστια επιθυμια σου.... επισης μην του λες ποτε εχεις ωορηξια.... γιαυτο μπρε ειμαστε εδω!!!!!! εμεις να ξερουμε τις μερες για να οδηγουμε τα πραγματα!!!!! αλλιως υπαρχει και το αλλο..... που εκανα εγω για πεντε χρονια...... μερα παρα μερα αλλιως 2-3 φορες την βδομαδα..... χα, αποτοτε μου μεινε κουσουρι!!!!!!!

• Μου αρέσει 4

pioqp3.png

88BZp3.png

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Αυτή τη δύναμη ψάχνω αγάπη μου.. δε μου αρέσει να πέφτω.. δε μου αρέσει να γίνομαι έτσι..  από που; από που να την παρω; πως τα καταφερατε εσεις; τι σκεφτομασταν; εμένα γιατί με σκοτώνει η αναμονή αντί να με δυναμώνει;

Γιατί απλά δεν αναγνωρίζεις στον εαυτό σου το δικαίωμα να πέσει?  Νομίζω ότι πρέπει να ξαπλωσεις να ηρεμήσεις.  Είσαι πολύ φορτισμένη.  Κι είσαι δυνατή.  Απλά είσαι και άνθρωπος. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

7 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αν όντως έχεις παραμελήσει το να έχετε επαφές όταν έχετε διάθεση και αν όντως σας έχει κουράσει αυτή η προσέγγιση χαλαρώστε το. Όχι στη σκέψη σου αλλά στην πράξη.  Εσύ μπορείς να το σκέφτεσαι συνέχεια.  Αλλά μην το λες στον άντρα σου.  Πες το εδώ σε εμάς.  Να τον βοηθήσειςνα χαλαρώσει κι αυτός.  Δεν είναι καθόλου κακό να το θες τόσο πολύ.  Αλλά μην ξεχάσεις την ουσία των υπολοίπων σημαντικών πραγμάτων.  

Έχεις δίκιο.  Έσπασε κ αυτός.  Πόσο κ πόσα να αντέχει; αυπνος..κομμάτια..Να έχει διάβασμα..κομμάτια να βλέπει κ εμένα μες τη θλίψη γιατί δεν έρχεται το μωρό τώρα τώρα. . Προσπαθεί με τη λογική να με συνεφερει.  Ξέρεις πόσο καιρό είχα να βγω εξω βόλτα όπως σήμερα με την ξαδέρφη μου; και το γυμναστήριο άφησα..κ το θέατρο κ την ορειβασία και κάθομαι εδώ κ περιμένω ποτέ θα έρθει κ κλαίω όταν πλησιάζει κ ξέρω πως δεν έρχεται.  Αλλά τέλος.. δεν θα του ξανά πω τίποτα.  Είναι κρίμα.  Ευχαριστώ που με ανεχεστε έτσι κυκλοθυμικη π είμαι.  Χωρίς εσάς δεν θα την παλευα. 

Lilypie - (Lzpn)

Ρενα μου μην αφήνεις τον εαυτό σου κ ό,τι αγαπας! Κ οι άντρες αγχώνονται κ το σκέφτονται κ αυτοί ειναι κ σαν παιδια, άρα πρέπει εμεις να ισορροπούμε τα πράγματα... κ ο δικός μου μου λεει συχνά "λες να χω προβλημα κ γι αυτο να μην μπορούμε;"... γι αυτούς ειναι κ διαφορετικό το ενδεχόμενο το να μην μπορούν... τεσπα, εσυ δεν εχετε τέτοιο θεμα, απλα χαλάρωσε, κανε πράγματα που σ ευχαριστούν, σε χαλαρώνουν, σε βοηθάνε να ξεχαστείς... 2 μερες τωρα κανόνισα καφε με φίλες επίτηδες, για να μην ειμαι σπίτι να μετράω συμπτωματα... 

ηρεμια κ αγάπη θέλουν ολα, μην πέφτεις κοριτσάκι μου!!! Είπαμε, θα έρθει!

παντως πριν λιγο έβλεπα συνέντευξη της Λέχου στον Αρναούτογλου κ έλεγε οτι ηταν παντα ψηλή στο σχολείο κ εξείχε το κεφαλι της σαν τα φλαμίνγκο... Χαχαχα λεω να το το σημάδι...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Αγάπες μου..  ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για όσα κάνετε για εμένα... είστε η αδελφή που δεν έχω.. είστε οι φίλες μου που είναι τόσο μακρυά κ όμως δεν είναι δίπλα μου.. ενώ εσείς..είστε εδώ πάντα όταν πέφτω.  Νιώθω ότι πρέπει να κλείσω τα μάτια μου γιατί το κεφάλι μου πάει να σπάσει από την πίεση κ τα μάτια μου τσουζουν από το κλαμα. Υπόσχομαι αύριο μετά το αρνητικο να μην αφήσω τον εαυτό μου να πέσει.  Σας ευχαριστώ... κάθε μία χωριστά..   σας αγαπω πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

28 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ρένα συνελθε! !σε ποιον γίνεσαι ανυπόφορη?  Σε ποιόν χρωστάς εξήγηση για το κόλλημα σου με το παιδί που λαχταράς? Γιατί να το βγάλεις από το μυαλό σου?? Έχεις ταλαιπωρηθεί αγάπη μου.  Αλλά θα έρθει.  Και μέχρι τότε εσύ θα το σκέφτεσαι γιατί το θέλεις πολύ!  Κι όποιος σε αγαπάει θα είναι δίπλα σου να περιμένει μαζί σου και να σε θαυμάζει για το κουράγιο σου. Όχι να σε βρίσκει ανυπόφορη. 

παααρα πολυ σωστα!!!!!

9 minutes ago, Rena87 είπε:

Αυτή τη δύναμη ψάχνω αγάπη μου.. δε μου αρέσει να πέφτω.. δε μου αρέσει να γίνομαι έτσι..  από που; από που να την παρω; πως τα καταφερατε εσεις; τι σκεφτομασταν; εμένα γιατί με σκοτώνει η αναμονή αντί να με δυναμώνει;

Τουλάχιστον έχω αυτή την παρηγοριά.. αφού ήρθε δύο φορές..θα ξανάρθει.... το πότε με κομματιαζει...

χα και εμας μας σκοτωνε η αναμονη!!!!!!  χα κι εγω δεν εχω δυναμη..... υπομονη..... ειμαι φοβιτσιαρα...... εχω ενα ατου...... οταν θελω κατι........το θελω παθιασμενα μεχρι να τα καταφερω!!!! το χεις??????

2 minutes ago, Rena87 είπε:

Έχεις δίκιο.  Έσπασε κ αυτός.  Πόσο κ πόσα να αντέχει; αυπνος..κομμάτια..Να έχει διάβασμα..κομμάτια να βλέπει κ εμένα μες τη θλίψη γιατί δεν έρχεται το μωρό τώρα τώρα. . Προσπαθεί με τη λογική να με συνεφερει.  Ξέρεις πόσο καιρό είχα να βγω εξω βόλτα όπως σήμερα με την ξαδέρφη μου; και το γυμναστήριο άφησα..κ το θέατρο κ την ορειβασία και κάθομαι εδώ κ περιμένω ποτέ θα έρθει κ κλαίω όταν πλησιάζει κ ξέρω πως δεν έρχεται.  Αλλά τέλος.. δεν θα του ξανά πω τίποτα.  Είναι κρίμα.  Ευχαριστώ που με ανεχεστε έτσι κυκλοθυμικη π είμαι.  Χωρίς εσάς δεν θα την παλευα. 

και ναι εχεις ατου μεγαλο!!!!!!!!!! και ναι...... μην του ξαναπεις για ωορηξιες!!!!!! θα δεις...... το μωρο ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην τα παρατας!!!!! μπρε που θα μας αφησεις!!!!!! και εμεις τι θα κανουμε χωρς ρενιω!!!!! εδω..... μαζι!!!!! θα νικησουμε!!!!! με πιλατες η χωρις!!!! με ψυχολογους η ψυχιατρους η οχι!!!!! με γυμναστηριο η οχι!!! με ορειβασια η θεατρο..... με προκληση η οχι.... με εξωσωματικη η οχι...... με δανεικα ωα η οχι...... με χειρουργεια η οχι..... και με τις ευχες και τις προσευχες μας!!!!! ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

• Μου αρέσει 4

pioqp3.png

88BZp3.png

Κπριτσια μου ποσα γραψατε;φυσικα τετοια ωρα  δ θυμαμαι τπτ

Τζειν περαστικουλια

Μαμα τωρα θα πατε δραμα;εμεις τον αλλο μηνα ερχομαστε.απλα τωρα το κανονιζουμε

Κοριτσακια λιγες ωρες ακομη υπομονη.στο αρνητικο δ τελειωσε τπτ

Σαμμερακι μου δ ξερω τι θα γινει τελικα με τα ποζαρ γτ ξεκιναει δουλεια η αδερφη μου κη μαμα μου θα κραταει το μικρο.τελευταια στιγμη ισως κ να μπορουσαν,αλλα πρεπει να το κανονισουμε απο τωρα.

Ειπαν τα πεθερικα μου να ερθουν να τα κρατησουν.θα δειξει

Ρενακι μου μονο ενα λαθος βρισκω σε αυτα που ειπες.επαφουλες δ εχουμε μονο στην ωορρηξια.εχουμε γτ αγαπαμε το ετερον ημυσι ασχετα τη μερα κυκλου.κατα τα αλλα με καλυψαν τα κοριτσια

• Μου αρέσει 3

1 minute ago, 17μαρτη2015 είπε:

παααρα πολυ σωστα!!!!!

χα και εμας μας σκοτωνε η αναμονη!!!!!!  χα κι εγω δεν εχω δυναμη..... υπομονη..... ειμαι φοβιτσιαρα...... εχω ενα ατου...... οταν θελω κατι........το θελω παθιασμενα μεχρι να τα καταφερω!!!! το χεις??????

και ναι εχεις ατου μεγαλο!!!!!!!!!! και ναι...... μην του ξαναπεις για ωορηξιες!!!!!! θα δεις...... το μωρο ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην τα παρατας!!!!! μπρε που θα μας αφησεις!!!!!! και εμεις τι θα κανουμε χωρς ρενιω!!!!! εδω..... μαζι!!!!! θα νικησουμε!!!!! με πιλατες η χωρις!!!! με ψυχολογους η ψυχιατρους η οχι!!!!! με γυμναστηριο η οχι!!! με ορειβασια η θεατρο..... με προκληση η οχι.... με εξωσωματικη η οχι...... με δανεικα ωα η οχι...... με χειρουργεια η οχι..... και με τις ευχες και τις προσευχες μας!!!!! ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

Αχ ρε Μαρτακο.. πόση δύναμη ρε ψυχή μου έχεις.. Σε ευχαριστώ που μου τη δίνεις έτσι απλόχερα.  Στο υπόσχομαι.. θα το κάνω τα πάντα.  Δεν τα παραταω! Πότε..μέχρι να έρθει!

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Αγάπες μου..  ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για όσα κάνετε για εμένα... είστε η αδελφή που δεν έχω.. είστε οι φίλες μου που είναι τόσο μακρυά κ όμως δεν είναι δίπλα μου.. ενώ εσείς..είστε εδώ πάντα όταν πέφτω.  Νιώθω ότι πρέπει να κλείσω τα μάτια μου γιατί το κεφάλι μου πάει να σπάσει από την πίεση κ τα μάτια μου τσουζουν από το κλαμα. Υπόσχομαι αύριο μετά το αρνητικο να μην αφήσω τον εαυτό μου να πέσει.  Σας ευχαριστώ... κάθε μία χωριστά..   σας αγαπω πολύ! 

ελα βρε αγαπουλα μου!!!!! κι εγω δεν εχω κανεναν!!!!!! μονο εσας!!!!!!!! με πηραν τα ζουμια.........

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Rena87 είπε:

Αχ ρε Μαρτακο.. πόση δύναμη ρε ψυχή μου έχεις.. Σε ευχαριστώ που μου τη δίνεις έτσι απλόχερα.  Στο υπόσχομαι.. θα το κάνω τα πάντα.  Δεν τα παραταω! Πότε..μέχρι να έρθει!

ωπα!!!!! τωρα πριν πεις καληνυχτα.... κατι εγινε!!!! ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ.... δεν θα τα παρατησεις...... μεχρι να ερθει!!!!!! αυτο ηθελα να ακουσω.... σ'ευχαριστω.... τωρα μπορεις να κοιμηθεις αγγελουδι μου...... ειμαι πολυ πεισματαρα....ρωτα την κορη μου οταν γνωριστουμε.... και θα ειναι γρηγορα στο υποσχομαι!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Εμεις ειμαστε εδω ακομη γιατι περασαμε δυσκολες φασεις & ξερουμε πως νιωθει μια γυναικα!δεν μιλαμε θεωρητικα αλλα πρακτικα!ρενακι,πηγαινε πλυνε το προσωπακι σου & χωσου στην αγκαλια του αγαπημενου σου!θα ειναι απο τις τελευταιες βραδιες που θα το κανεις γιατι αν γεννηθει το μπεμπε,ξεχνα το!θα εισαι αφιερωμενη τους πρωτους μηνες στο μωρακι σου!πηγαινε στον αντρουλη σου & αγκαλιασε τον σφιχτα!τα δυσκολα μαζι θα τα περνατε!!

• Μου αρέσει 4

ECV6p3.png

καληνυχτα μαρακι μου γλυκο..... βαστα!!!! οοο,τι και να γινει!!!!!! ο σκοπος δεν χανεται!!!!! θα μεινετε εγκυουλες!!!!!!!!!

σου στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη!!!!!! φουουουουουου!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...