Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

Το ξερω οτι ειναι "ντροπή" να το λεω σ ενα γκρουπ με κοπέλες που πέρασαν τόσες δυσκολίες κ εμπόδια για να κάνουν ενα παιδάκι, αλλα αυτη τη στιγμη νιώθω οτι η όλη "διαδικασία" ανα διαστήματα ειναι τοσο ψυχοφθόρα κ εγω δεν ειμαι ούτε της υπομονής ούτε της ηρεμίας απ οτι φαίνεται...

Μαρακι νιωθεις ετσι γιατι κανεις τα παντα οτι περνα απο το χερι σου και δεν εχεις δει τοσο καιρο το πολυποθητο +.

Δε μπα να κανουμε σεξακι σαν τα κουνελια;;;;Οταν ειναι να ερθει θα ερθει.Η ξαδερφη μου το ιδιο.2 χρονια Παναγια μου τι μαρτυριο για εκεινη.....ολο -----.

Ε ειπε δεν ξανασχολουμε και σε τρις μηνες ηρθε ο μπεμπης τους με μια φορα σεξακι εκεινο το μηνα.

Ε μη στα πολυλογω 4 παιδακια εχει η κοπελα.και ολα αγορια.φαντασου τι γινεται εκει μεσα! Καθε χρονο σκαρωνε και απο ενα. Χαχα!

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτα, μπορεί αυριο, μιση ωρα μετα το αρνητικό, να λεω "Ε κ τι εγινε; παμε παρακάτω!". Τωρα όμως νιώθω σα χαζή! Πφφφφ τελικα μου φαίνεται πρέπει να παω κ γω για ψώνια σαν τη Ρενα... :-P

1 minute ago, Mammy2 είπε:

Μαρακι νιωθεις ετσι γιατι κανεις τα παντα οτι περνα απο το χερι σου και δεν εχεις δει τοσο καιρο το πολυποθητο +.

Δε μπα να κανουμε σεξακι σαν τα κουνελια;;;;Οταν ειναι να ερθει θα ερθει.Η ξαδερφη μου το ιδιο.2 χρονια Παναγια μου τι μαρτυριο για εκεινη.....ολο -----.

Ε ειπε δεν ξανασχολουμε και σε τρις μηνες ηρθε ο μπεμπης τους με μια φορα σεξακι εκεινο το μηνα.

Ε μη στα πολυλογω 4 παιδακια εχει η κοπελα.και ολα αγορια.φαντασου τι γινεται εκει μεσα! Καθε χρονο σκαρωνε και απο ενα. Χαχα!

Ηταν να μην παρει μπρος ε; Χαχαχα 

• Μου αρέσει 2

8 minutes ago, marakif1990 είπε:

Αυτη η σιγουριά θα σας φάει όλες, κ αυριο να χετε ανα χείρας τα χαρτομάντιλα... αλλα είστε ύπουλες, αν βγει αρνητικό θα μου πείτε οτι δεν ξέρουμε τι θα γίνει μεχρι να έρθει η ακατανόμαστη... :-P

Εσένα Μαμι μου ειναι ο πρώτος μήνας, οχι ο 10ος σαν εμενα!! Κ εύχομαι να ναι κ ο τυχερός σου βεβαια!! 

Μα εχω τρελαθει αυτο το μηνα να κοιταω συμπτωματα αν πιασαμε τη γονιμες κτλ κτλ κτλ....αν συνεχισω ετσι Μαρια μου....;

Ουτε σε 5/χρονια θα πιασω παιδι!

3 minutes ago, marakif1990 είπε:

Κοιτα, μπορεί αυριο, μιση ωρα μετα το αρνητικό, να λεω "Ε κ τι εγινε; παμε παρακάτω!". Τωρα όμως νιώθω σα χαζή! Πφφφφ τελικα μου φαίνεται πρέπει να παω κ γω για ψώνια σαν τη Ρενα... :-P

Ηταν να μην παρει μπρος ε; Χαχαχα 

Τραβιξε χειροφρενο τωρα.χαχα!

Πηγε η βλαχοπουλου για ψωνια;Καλα εκανε.

Ξεβουρλιστηκε.

gc6Ip2.png

Και ξέρετε τι σκέφτομαι... αυτή τη μαλακισμενη που φιλοξενισα... είχε δίκιο.. έτσι που κάνω δεν πρόκειται να πιάσω μωρό.  .Καλά μου είπε..  αλλά έλα που δε μπορώ αλλιώς.. 

Ναι ειρηνακι.δε τελείωσε ο κόσμος σε αυτό το τεστ.. αλλά ο καιρός περνάει.. και είναι τόσο ψυχοφθορο μετά από όσα πέρασα κιόλας..  που δεν το αντέχω..

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

27 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

τονακι μου γλυκο... μπραβο καλα πας ε?????

κοριτσια..... ειστε απαραδεκτες.... κανουν ορε τα παληκαρια πσω?????? μας βαλατε καλακαλα να αγωνιουμαι.... μεχρι που νιωθω τα συμπτωματα σας....!!!!!! και σημερα λιγες ωρες πριν.... πατε νατο βαλετε στα ποδια?????  ντεροπη!!!!!!! μπραβο σιτακι που κρατας....(ξερω ξερω......κι η ψυχουλα σου)

ΛΟΙΠΟΝ.... αυριο μολις θηλασω το πρωι.... θελω πολυ να δακρυσω απο τα γελια!!!!!!!   αααχ.... μετα εχετε να φατε δουλεμα μεχρι να γεννηθουν!!! θα σωσω τα ποστ σας και θα τα δειχνω στα παιδια σας σε καμια δεκαρια χρονια!!!!!!!

SUL χωρις δευτερη κουβεντα...... δεν βλεπετε ουτε τα γλυκα μας τα φλαμιγκο.... με τι απορια σας κοιτουν??????

πεστα πεστα ειρηνακι μου!!!!!!! γιατι με εχουν βγαλει εξω απο τα ρουχα μου!!!!!!

που εισαι σαμμερακι???? βοηθακιεσυ μωρο μου!!!!!! εχω τον αντρουλη μου και με παρενοχλει...... θα επιστρεψω... το νου σας!!!

Μαρτακι μου γλυκό αρκετά καλά είμαι.  Έχω συνηθίσει την καθημερινοτητα μου με τα διάφορα συμπτώματα.  Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου πάνω κάτω αλλά προσπαθώ να μένω στη χαρά της όλης φάσης.  Άτιμο πράγμα αυτές οι ορμόνες !! Αντε τώρα στον σκανταλιαρη σύζυγο! !:mad:

2 minutes ago, Rena87 είπε:

Και ξέρετε τι σκέφτομαι... αυτή τη μαλακισμενη που φιλοξενισα... είχε δίκιο.. έτσι που κάνω δεν πρόκειται να πιάσω μωρό.  .Καλά μου είπε..  αλλά έλα που δε μπορώ αλλιώς.. 

Ναι ειρηνακι.δε τελείωσε ο κόσμος σε αυτό το τεστ.. αλλά ο καιρός περνάει.. και είναι τόσο ψυχοφθορο μετά από όσα πέρασα κιόλας..  που δεν το αντέχω..

Ρε αγάπη μου τι λες?? Μην σκέφτεσαι τέτοια.  Είναι άδικο για σένα και το μωρό που θα έρθει.  

Είναι ψυχοφθορο αλλά μην γυρνάς την πλάτη στον εαυτό σου αγάπη μου 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μαρτακι μου γλυκό αρκετά καλά είμαι.  Έχω συνηθίσει την καθημερινοτητα μου με τα διάφορα συμπτώματα.  Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου πάνω κάτω αλλά προσπαθώ να μένω στη χαρά της όλης φάσης.  Άτιμο πράγμα αυτές οι ορμόνες !! Αντε τώρα στον σκανταλιαρη σύζυγο! !:mad:

Ρε αγάπη μου τι λες?? Μην σκέφτεσαι τέτοια.  Είναι άδικο για σένα και το μωρό που θα έρθει.  

Είναι ψυχοφθορο αλλά μην γυρνάς την πλάτη στον εαυτό σου αγάπη μου 

Για το μωρό που ΘΑ και ΌΤΑΝ έρθει.. κ μέχρι τότε πως αντεχεις; δεν ξέρω.. Όχι αγάπη...είχε δίκιο.. έχω εμμονή και γίνομαι ανυποφορη.  Σε ότι είπε είχε δίκιο.   Αλλά πως; πως να το βγάλω από το μυαλό μου; πως; 

Lilypie - (Lzpn)

Ρενακι,εχουμε περασει ασχημα σχεδον ολες εδω μεσα!ξερεις τι ειναι να προσπαθεις 3χρονια ή και περισσοτερο & να μη γινεται τιποτα?να σε κατακεραυνωνουν οι γιατροι & να αναρωτιεσαι γιατι να πρεπει να το περναω ολο αυτο;οχι μην κανεις συγκρισεις με αλλους!την εχεις πατησει ασχημα ετσι!εκεινο που εχει ο αλλος ,μπορει να μην το χω εγω αλλα αυτο που εχω εγω,μπορει να το προσπαθει ο αλλος!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

Just now, Rena87 είπε:

Για το μωρό που ΘΑ και ΌΤΑΝ έρθει.. κ μέχρι τότε πως αντεχεις; δεν ξέρω.. Όχι αγάπη...είχε δίκιο.. έχω εμμονή και γίνομαι ανυποφορη.  Σε ότι είπε είχε δίκιο.   Αλλά πως; πως να το βγάλω από το μυαλό μου; πως; 

Ρένα συνελθε! !σε ποιον γίνεσαι ανυπόφορη?  Σε ποιόν χρωστάς εξήγηση για το κόλλημα σου με το παιδί που λαχταράς? Γιατί να το βγάλεις από το μυαλό σου?? Έχεις ταλαιπωρηθεί αγάπη μου.  Αλλά θα έρθει.  Και μέχρι τότε εσύ θα το σκέφτεσαι γιατί το θέλεις πολύ!  Κι όποιος σε αγαπάει θα είναι δίπλα σου να περιμένει μαζί σου και να σε θαυμάζει για το κουράγιο σου. Όχι να σε βρίσκει ανυπόφορη. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

14 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Ρενακι,εχουμε περασει ασχημα σχεδον ολες εδω μεσα!ξερεις τι ειναι να προσπαθεις 3χρονια ή και περισσοτερο & να μη γινεται τιποτα?να σε κατακεραυνωνουν οι γιατροι & να αναρωτιεσαι γιατι να πρεπει να το περναω ολο αυτο;οχι μην κανεις συγκρισεις με αλλους!την εχεις πατησει ασχημα ετσι!εκεινο που εχει ο αλλος ,μπορει να μην το χω εγω αλλα αυτο που εχω εγω,μπορει να το προσπαθει ο αλλος!

Δεν είμαι δυνατή ρε ειρηνακι ...για αυτο τα παθαίνω αυτά.  Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι 3 χρόνια να μην έρχεται..  6 μήνες που έχω περάσει όλα αυτά κ ήδη δεν το ελέγχω.. αν μου το κάνει αυτό ο θεός κ με ταλαιπωρησει τόσο..θα μου στριψει.  Εκεί που προσπαθώ να ανέβω.. δεν έρχεται και πάλι κάτω..  και πραγματικά το κατανοώ ότι είναι εγώιστικο που τολμώ κ τα λεω εγώ αυτά που προσπαθώ λίγο καιρό.  Όμως γιατι; γιατί δεν έρχεται τώρα που έχω λύσει το προβλημα; κ πριν που δεν μπορούσα να το κρατήσω..  Ερχόταν αμέσως.  Δεν είναι ειρωνεία όλο αυτο;;;

10 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ρένα συνελθε! !σε ποιον γίνεσαι ανυπόφορη?  Σε ποιόν χρωστάς εξήγηση για το κόλλημα σου με το παιδί που λαχταράς? Γιατί να το βγάλεις από το μυαλό σου?? Έχεις ταλαιπωρηθεί αγάπη μου.  Αλλά θα έρθει.  Και μέχρι τότε εσύ θα το σκέφτεσαι γιατί το θέλεις πολύ!  Κι όποιος σε αγαπάει θα είναι δίπλα σου να περιμένει μαζί σου και να σε θαυμάζει για το κουράγιο σου. Όχι να σε βρίσκει ανυπόφορη. 

Έβαλα το τεστ πάνω στο πλυντήριο για να το κάνω το πρωί.. κ βγαίνοντας εκλαιγα γιατί ξέρω ότι θα είναι αρνητικό.  Είδε όλη την κίνηση ο άντρας μου κ γυρνάει κ μου λέει.. μα καλά; γιατί κάνεις ετσι; λες κ πρέπει ντε κ καλά να γίνει τωρα; κ αν γίνει σε 2..3..4..5...μήνες τι αλλαζει; ξεσπασα στο κλαμα..ειλικρινά.. ηρθε κ μου ζήτησε συγνώμη.  Δεν είναι η μέρα του. Είναι πολύ κουρασμένος κ φορτωμένος με τη δουλειά...και εγώ με το μόνο που ασχολούμαι κ με νοιάζει είναι το μωρό που δεν έρχεται..και τα έχω παρατήσει όλα.  Μέχρι κ σεξ μου λέει μόνο όταν έχεις ωορρηξια κάνουμε.  Με εμένα τα βάζω τονακι... για αυτο είμαι έτσι.  Που δε μπορώ να το δω θετικά κ πέφτω λες κ ήρθε το τέλος του κόσμου.  Κ σας κουράζω..κ εμένα..κ τον άντρα μου..  κ περνάνε οι μερες..κ τιποτα..κ υπομονή μεχρι την επόμενη 0

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

20 minutes ago, Rena87 είπε:

Πφφφ τι την ανεφερες κ γέμισες αρνητική ενέργεια τη σελίδα;;

λοιπον........!!!!!!! τον τακτοποιησα και ηδη ροχαλιζει!!!!!

μαρακι μου ειναι οοολα φυσιολογικα αυτα που σκεφτεσαι και αισθανεσαι!!!!!! εδω ομως εισαι..... γιατι θελεις να κρατησεις στην αγκαλια σου......  ενα μπεμπε..... και μην μου πεις οχι!!!!! επισης εισαι μαζι μας σ'αυτο το καφε γιατι το θελεις πολυ!!! σωστα????? αρα εχει θεληση..... που κρυβει πεισμα και υπομονη!!!!!! απλα οπως ειπες..... η διαδικασια ειναι ψυχοφθορα!!!!!! που μαζι με τις ορμονες..... μας κανει τα νευρα και το σωμα τραμπολινο!!!!!!! παρτο οσο πιο χαλαρα γινεται!!!!!

επισης το αρνητικο ειναι παντα ψυχοφθορο!!!!! και δεν ειστε κατα φαντασια εγκυες..... το σωμα προσπαθει... η μητρα προετοιμαζεται.... η υποφυση παραγει ορμονες..... ε γι αυτο μοιαζουν τα συμπτωματα!!!!!!!! ας ελπισουμε σε +++++++++

7 minutes ago, Rena87 είπε:

αχχχχχχ!!!!! δεν μπορω ν'ακουω τετοια!!!!!!!!! με την κατινα!!!!! σιγα την μαλακ......ακου..... ρενακι μου!!!!!!! ολα τα κανεις επειδη θες ποοοολυυυ ενα μωρακι!!!!!! ε κι εμεις!!!!!! οοοοολες που ειμαστε στο φορουμ... αυτο επιθυμουμε!!!!!!!! βρε θελω πολυυυυυ να εισαι εγκυουλα!!!!!!!!!!..........κι ολα τα κοριτσια φυσικα....... εγω την κορη την εκανα μετα απο πεντε χρονια εντακης προσπαθειας!!!!! και τα αγορια........ασε απο το 2010.... βαρεμα ανελεητο!!!!!!!! κι ομως με την πρωτη εμφυτευτηκαν!!!!! ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ!!!!!! ποοοοσα κοριτσια προσπαθουν με σπερματεχυσεις... και εξωσωματικες!!!!!!!! ποσες και ποσες φορες με χιλιαδες ορμονες και ενεσεις και αποτυγχανουν!!!!!! ομως οποια δεν το βαζει κατω.... και δεν τα παραταει..... εχει στο τελος αγκαλια το/τα μωρο/α της!!!!!!!

KEEP WALKING!!!!!!!!!PLEASE!!!!!

15 minutes ago, Rena87 είπε:

χμμμμμ!!!! σωστα οταν γινετι εμμονη..... τοτε επιμενεις!!!!! και Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!!!

9 minutes ago, Rena87 είπε:

Δεν είμαι δυνατή ρε ειρηνακι ...για αυτο τα παθαίνω αυτά.  Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι 3 χρόνια να μην έρχεται..  6 μήνες που έχω περάσει όλα αυτά κ ήδη δεν το ελέγχω.. αν μου το κάνει αυτό ο θεός κ με ταλαιπωρησει τόσο..θα μου στριψει.  Εκεί που προσπαθώ να ανέβω.. δεν έρχεται και πάλι κάτω..  και πραγματικά το κατανοώ ότι είναι εγώιστικο που τολμώ κ τα λεω εγώ αυτά που προσπαθώ λίγο καιρό.  Όμως γιατι; γιατί δεν έρχεται τώρα που έχω λύσει το προβλημα; κ πριν που δεν μπορούσα να το κρατήσω..  Ερχόταν αμέσως.  Δεν είναι ειρωνεία όλο αυτο;;;

ο Θεος ειναι απειραστος κακου!!!!! και...... δεν μας αφηνει να πειραστουμε πανω απο την δυναμη μας.... αλλα μαζι με τον πειρασμο... δινει και την δυναμη γανα νικησουμε τις δυσκολιες!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

9 minutes ago, Rena87 είπε:

Έβαλα το τεστ πάνω στο πλυντήριο για να το κάνω το πρωί.. κ βγαίνοντας εκλαιγα γιατί ξέρω ότι θα είναι αρνητικό.  Είδε όλη την κίνηση ο άντρας μου κ γυρνάει κ μου λέει.. μα καλά; γιατί κάνεις ετσι; λες κ πρέπει ντε κ καλά να γίνει τωρα; κ αν γίνει σε 2..3..4..5...μήνες τι αλλαζει; ξεσπασα στο κλαμα..ειλικρινά.. ηρθε κ μου ζήτησε συγνώμη.  Δεν είναι η μέρα του. Είναι πολύ κουρασμένος κ φορτωμένος με τη δουλειά...και εγώ με το μόνο που ασχολούμαι κ με νοιάζει είναι το μωρό που δεν έρχεται..και τα έχω παρατήσει όλα.  Μέχρι κ σεξ μου λέει μόνο όταν έχεις ωορρηξια κάνουμε.  Με εμένα τα βάζω τονακι... για αυτο είμαι έτσι.  Που δε μπορώ να το δω θετικά κ πέφτω λες κ ήρθε το τέλος του κόσμου.  Κ εσύ κουράζω..κ εμένα..κ τον άντρα μου..  κ περνάνε οι μερες..κ τιποτα..κ υπομονή μεχρι την επόμενη 0

Αν όντως έχεις παραμελήσει το να έχετε επαφές όταν έχετε διάθεση και αν όντως σας έχει κουράσει αυτή η προσέγγιση χαλαρώστε το. Όχι στη σκέψη σου αλλά στην πράξη.  Εσύ μπορείς να το σκέφτεσαι συνέχεια.  Αλλά μην το λες στον άντρα σου.  Πες το εδώ σε εμάς.  Να τον βοηθήσειςνα χαλαρώσει κι αυτός.  Δεν είναι καθόλου κακό να το θες τόσο πολύ.  Αλλά μην ξεχάσεις την ουσία των υπολοίπων σημαντικών πραγμάτων.  

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

8 minutes ago, Rena87 είπε:

Ρενα μου μην τα σκεφτεσαι αυτα, δεν εχουν νόημα! ούτε τα "γιατι" ούτε τα "πως" εχουν νόημα να σκεφτεσαι... καποια πράγματα ειναι για να μας συμβούν τελικα... κ σου ξαναλέω, έχεις το ατού οτι ξερεις πως θα σου έρθει, είστε γόνιμοι.... κ αφου το έλυσες το θεματάκι σου, θα το κρατήσεις αυτη τη φορα!!!

4 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

λοιπον........!!!!!!! τον τακτοποιησα και ηδη ροχαλιζει!!!!!

μαρακι μου ειναι οοολα φυσιολογικα αυτα που σκεφτεσαι και αισθανεσαι!!!!!! εδω ομως εισαι..... γιατι θελεις να κρατησεις στην αγκαλια σου......  ενα μπεμπε..... και μην μου πεις οχι!!!!! επισης εισαι μαζι μας σ'αυτο το καφε γιατι το θελεις πολυ!!! σωστα????? αρα εχει θεληση..... που κρυβει πεισμα και υπομονη!!!!!! απλα οπως ειπες..... η διαδικασια ειναι ψυχοφθορα!!!!!! που μαζι με τις ορμονες..... μας κανει τα νευρα και το σωμα τραμπολινο!!!!!!! παρτο οσο πιο χαλαρα γινεται!!!!!

επισης το αρνητικο ειναι παντα ψυχοφθορο!!!!! και δεν ειστε κατα φαντασια εγκυες..... το σωμα προσπαθει... η μητρα προετοιμαζεται.... η υποφυση παραγει ορμονες..... ε γι αυτο μοιαζουν τα συμπτωματα!!!!!!!! ας ελπισουμε σε +++++++++

αχχχχχχ!!!!! δεν μπορω ν'ακουω τετοια!!!!!!!!! με την κατινα!!!!! σιγα την μαλακ......ακου..... ρενακι μου!!!!!!! ολα τα κανεις επειδη θες ποοοολυυυ ενα μωρακι!!!!!! ε κι εμεις!!!!!! οοοοολες που ειμαστε στο φορουμ... αυτο επιθυμουμε!!!!!!!! βρε θελω πολυυυυυ να εισαι εγκυουλα!!!!!!!!!!..........κι ολα τα κοριτσια φυσικα....... εγω την κορη την εκανα μετα απο πεντε χρονια εντακης προσπαθειας!!!!! και τα αγορια........ασε απο το 2010.... βαρεμα ανελεητο!!!!!!!! κι ομως με την πρωτη εμφυτευτηκαν!!!!! ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ!!!!!! ποοοοσα κοριτσια προσπαθουν με σπερματεχυσεις... και εξωσωματικες!!!!!!!! ποσες και ποσες φορες με χιλιαδες ορμονες και ενεσεις και αποτυγχανουν!!!!!! ομως οποια δεν το βαζει κατω.... και δεν τα παραταει..... εχει στο τελος αγκαλια το/τα μωρο/α της!!!!!!!

KEEP WALKING!!!!!!!!!PLEASE!!!!!

χμμμμμ!!!! σωστα οταν γινετι εμμονη..... τοτε επιμενεις!!!!! και Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!!!

ο Θεος ειναι απειραστος κακου!!!!! και...... δεν μας αφηνει να πειραστουμε πανω απο την δυναμη μας.... αλλα μαζι με τον πειρασμο... δινει και την δυναμη γανα νικησουμε τις δυσκολιες!!!!!!!

Αυτή τη δύναμη ψάχνω αγάπη μου.. δε μου αρέσει να πέφτω.. δε μου αρέσει να γίνομαι έτσι..  από που; από που να την παρω; πως τα καταφερατε εσεις; τι σκεφτομασταν; εμένα γιατί με σκοτώνει η αναμονή αντί να με δυναμώνει;

4 minutes ago, marakif1990 είπε:

Ρενα μου μην τα σκεφτεσαι αυτα, δεν εχουν νόημα! ούτε τα "γιατι" ούτε τα "πως" εχουν νόημα να σκεφτεσαι... καποια πράγματα ειναι για να μας συμβούν τελικα... κ σου ξαναλέω, έχεις το ατού οτι ξερεις πως θα σου έρθει, είστε γόνιμοι.... κ αφου το έλυσες το θεματάκι σου, θα το κρατήσεις αυτη τη φορα!!!

Τουλάχιστον έχω αυτή την παρηγοριά.. αφού ήρθε δύο φορές..θα ξανάρθει.... το πότε με κομματιαζει...

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...