Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

13 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Ε δοκιμασε της hometest! Εγω αυτα εκανα καθε φορα!σε μενα εδειξε αχνο ροζ!μη δινεις αλλα λεφτα!

Ειρηνακι περιμενω 5-6 του μηνα.Εσυ ποτε το εκανες;

Ναι τονακι μπυ ασε.Εσυ καλα εισαι;;;;η φουσκωμενη κοιλιτσα σου;;;;;; αχ.....ερωτας!!!!

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

29 minutes ago, Mammy2 είπε:

Κοριτσια επεσε το νετ!!!!!!

Ηρθαααααααααα το κανα λαθος μαλλον διοτι απ οτι διαβαζω στο κουτι πρεπει να ναι η μια γραμμη οτι εγινε σωστο το τεστ.

Δεν μου βγαλε γραμμη.Γιατι ομως;το εκανα ακριβως ιπως οι οδηγιες.

Μαμυ μου εγω μεγαλη πιεση 10,5 και μικρη 7,8

ΜΑ πήρες που πηρες τεστ ....αυτή τη μάπα σου δωσανε;;; με ένα κλιαρ τώρα θα ξέραμε..  

Lilypie - (Lzpn)

Αγάπες αύριο με πρωινά καλύτερα! Αντε καλά αποτελέσματα να έχετε!!! Βρε τα φλαμιγκα τα βλέπετε;;; κ αν δεν έρθουν τώρα για όλες... Προχωράμε και βαραμε!!!❤

RyZa.png

6 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Αγάπες αύριο με πρωινά καλύτερα! Αντε καλά αποτελέσματα να έχετε!!! Βρε τα φλαμιγκα τα βλέπετε;;; κ αν δεν έρθουν τώρα για όλες... Προχωράμε και βαραμε!!!❤

Εγω δεν βλεπω τιποτα σημερα!! Κ αν δεν κάτσει ούτε που ξαναβαραω!! Πφφφ :mad:

μαμι μου, δεν ξερω αν έκανες κάποιο λαθος, αλλα εκτός του οτι ηταν βραδυ, εισαι κ αρκετα νωρις για να δειξει νομιζω!

10 minutes ago, Mammy2 είπε:

Ναι τονακι μπυ ασε.Εσυ καλα εισαι;;;;η φουσκωμενη κοιλιτσα σου;;;;;; αχ.....ερωτας!!!!

Εγω το κανα την ημερα που περιμενα!αν θελεις,καντο μεθαυριο το πρωι!

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, marakif1990 είπε:

Εγω δεν βλεπω τιποτα σημερα!! Κ αν δεν κάτσει ούτε που ξαναβαραω!! Πφφφ :mad:

μαμι μου, δεν ξερω αν έκανες κάποιος λαθος, αλλα εκτός του οτι ηταν βραδυ, εισαι κ αρκετα νωρις για να δειξει νομιζω!

Μακαρι το ίδιο νιώθω.. κ επειδή ξέρω ότι δεν είμαι τώρα..   δεν ξέρω αν προσπαθήσω τον επόμενο.. δεν αντεχω αυτά τα πάνω κάτω στην ψυχολογία  τόσες μέρες.. μου κάνει κακό.. 

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Μακαρι το ίδιο νιώθω.. κ επειδή ξέρω ότι δεν είμαι τώρα..   δεν ξέρω αν προσπαθήσω τον επόμενο.. δεν αντεχω αυτά τα πάνω κάτω στην ψυχολογία  τόσες μέρες.. μου κάνει κακό.. 

Απλα αν δεν βγει θετικό θα θεωρήσω τον εαυτό μου παρανοϊκό κ εμμονικό, που τοσες μερες "παρατηρώ" κ δίνω σημαςια στον αέρα κοπανιστό! Κ ενω είχα πει οταν είχα κανει τεστ πρώτη φορα (έπειτα απο καθυστερηση) οτι θα κανω μονο μετα απο 4 μερες+ καθυστέρησης, κάθομαι κ τρώγομαι τοσες μερες!! Κ το άγχος μεγαλώνει, κλπ κλπ... 

αυτη την ωρα δε νιώθω ανυπόμονη για αυριο! Νιώθω ξενερωμένη κ θυμωμένη, ετσι! Πφφφ κορίτσια μου έστριψε... μην μου δίνετε σημαςια, μην μου απαντάτε!!!

22 minutes ago, Mammy2 είπε:

Καλά είμαι  αγάπη.  Πριν 2 ώρες γύρισα από δουλειά, έφαγα και τώρα έκατσα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Αααααα θα μαλωνωωωωωωω!!!τι ειναι αυτα που λετε,κοριτσια?????θελει πιστη & υπομονη το πραμαααα!!!καθιστε ακομη δεν τον ειδαμε,γιαννακη τον βαπτισαμε!ποιος σας ειπε οτι δεν ειστε εγκυες;;;τοσο ευκολα τα παρατατε;;;

• Μου αρέσει 3

ECV6p3.png

τονακι μου γλυκο... μπραβο καλα πας ε?????

κοριτσια..... ειστε απαραδεκτες.... κανουν ορε τα παληκαρια πσω?????? μας βαλατε καλακαλα να αγωνιουμαι.... μεχρι που νιωθω τα συμπτωματα σας....!!!!!! και σημερα λιγες ωρες πριν.... πατε νατο βαλετε στα ποδια?????  ντεροπη!!!!!!! μπραβο σιτακι που κρατας....(ξερω ξερω......κι η ψυχουλα σου)

ΛΟΙΠΟΝ.... αυριο μολις θηλασω το πρωι.... θελω πολυ να δακρυσω απο τα γελια!!!!!!!   αααχ.... μετα εχετε να φατε δουλεμα μεχρι να γεννηθουν!!! θα σωσω τα ποστ σας και θα τα δειχνω στα παιδια σας σε καμια δεκαρια χρονια!!!!!!!

SUL χωρις δευτερη κουβεντα...... δεν βλεπετε ουτε τα γλυκα μας τα φλαμιγκο.... με τι απορια σας κοιτουν??????

3 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Αααααα θα μαλωνωωωωωωω!!!τι ειναι αυτα που λετε,κοριτσια?????θελει πιστη & υπομονη το πραμαααα!!!καθιστε ακομη δεν τον ειδαμε,γιαννακη τον βαπτισαμε!ποιος σας ειπε οτι δεν ειστε εγκυες;;;τοσο ευκολα τα παρατατε;;;

πεστα πεστα ειρηνακι μου!!!!!!! γιατι με εχουν βγαλει εξω απο τα ρουχα μου!!!!!!

που εισαι σαμμερακι???? βοηθακιεσυ μωρο μου!!!!!! εχω τον αντρουλη μου και με παρενοχλει...... θα επιστρεψω... το νου σας!!!

• Μου αρέσει 4

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Το ξερω οτι ειναι "ντροπή" να το λεω σ ενα γκρουπ με κοπέλες που πέρασαν τόσες δυσκολίες κ εμπόδια για να κάνουν ενα παιδάκι, αλλα αυτη τη στιγμη νιώθω οτι η όλη "διαδικασία" ανα διαστήματα ειναι τοσο ψυχοφθόρα κ εγω δεν ειμαι ούτε της υπομονής ούτε της ηρεμίας απ οτι φαίνεται...

Καλε κοριτσια τι ητοπαθεια ειναι αυτη;;;;;καλα λενε τα κοριτσια. Εγω εχω ηθικο ακομη.και ας με λετε βουρλισμενη!!!!

Και ας τρελαινομαι απ την πρωτη φορα.

Ε,αν ειναι θελημα Θεου θα γινει και αυτο.Το καλο πραγμα αργει να γινει και το πιστευω ακραδαντα αυτο

gc6Ip2.png

Αυτη η σιγουριά θα σας φάει όλες, κ αυριο να χετε ανα χείρας τα χαρτομάντιλα... αλλα είστε ύπουλες, αν βγει αρνητικό θα μου πείτε οτι δεν ξέρουμε τι θα γίνει μεχρι να έρθει η ακατανόμαστη... :-P

Just now, Mammy2 είπε:

Καλε κοριτσια τι ητοπαθεια ειναι αυτη;;;;;καλα λενε τα κοριτσια. Εγω εχω ηθικο ακομη.και ας με λετε βουρλισμενη!!!!

Και ας τρελαινομαι απ την πρωτη φορα.

Ε,αν ειναι θελημα Θεου θα γινει και αυτο.Το καλο πραγμα αργει να γινει και το πιστευω ακραδαντα αυτο

Εσένα Μαμι μου ειναι ο πρώτος μήνας, οχι ο 10ος σαν εμενα!! Κ εύχομαι να ναι κ ο τυχερός σου βεβαια!! 

Σιγουρες δεν ειμαστε αλλα λιγη ελπιδα πρεπει να εχουμε για να συνεχιζουμε!!επρεπε ολες να τα παρατουσαμε απο τον πρωτο μηνα αλλιως!φυσικα θα στενσχωρεθεις αν βγει αρνητικο αλλα η ζωη δεν σταματα σε αυτο το τεστ!τα μωρακια ερχονται με σεχ που λεει και η σανγκρε μας!!

Εγω πιστευω σε σας!εσεις πιστεψτε στον εαυτο σας!!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...