Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

7 minutes ago, marakif1990 είπε:

Αχ κ γω θα αδιαθετησω!!! Δεν ειμαι στα καλα μου σημερα!!! 

Jane μου τα ματια σου 14!! Περαστικά σου!!

Εσύ κόψε την παρέα με την Βλαχοπουλου!!! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια μου τι ειναι αυτο που παθατε βραδιατικα γιατι πεσατε ετσι ξαφνικα;;;;;;; αααααααααα ειπαμε δεν απογοητευομαστεε..!!!! μαμμυ η ταχυπαλμια ειναι απο το αγχος που εχεις....και εγω περιμενω πως και πως ετσι;;;;;;

1 hour ago, jane.austen είπε:

κοριτσιααααα τι κανετε???αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!αντε κοριτσια μου μακαρι να ειναι +++++++++!!!!

εγω ειμαι αρρωστη.....με κολλησαν τελικα οι μαθητες μου, παρολες τις προφτυλλαξεις την πατησα... εχω τρομερο πονολαιμο,δεν μπορω να καταπιω,πονοκεφαλο,ζαλαδες και μπουκωμα....χαλια......ευτυχως δεν εχω πυρετο....(ακομα)

πηρα τον γιατρουλη μου μ ειπε τι να κανω,νιωθω μια ανακουφιση,αλλά θελω να γινω καλα!!!

περαστικα σου jane μου να αναρωσεις γρηγορααα!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

1 hour ago, jane.austen είπε:

κοριτσιααααα τι κανετε???αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!αντε κοριτσια μου μακαρι να ειναι +++++++++!!!!

εγω ειμαι αρρωστη.....με κολλησαν τελικα οι μαθητες μου, παρολες τις προφτυλλαξεις την πατησα... εχω τρομερο πονολαιμο,δεν μπορω να καταπιω,πονοκεφαλο,ζαλαδες και μπουκωμα....χαλια......ευτυχως δεν εχω πυρετο....(ακομα)

πηρα τον γιατρουλη μου μ ειπε τι να κανω,νιωθω μια ανακουφιση,αλλά θελω να γινω καλα!!!

Τζεινακι μου γλυκό περαστικά καρδουλα μου! Να γίνεις γρήγορα καλά!❤

Τι παθατε λιγες ώρες πριν και πεσατε έτσι;;;; βρε κορίτσια δεν έχετε καν καθυστέρηση και κοντευετε να βαλετε τη σερβιετα όντως!

Μαμυ το έκανες;;;;μωρέ χωρίς καθυστερηση κ με βραδυνα ούρα ;;;Αντε αντε να δούμε!εύχομαι να εχουμε το πρωτο θετικό!❤

RyZa.png

49 minutes ago, marakif1990 είπε:

Ρε κορίτσια, άσχετο απο εγκυμοσυνη, συμπτωματα κλπ... απ την Κυριακή εχω φαγούρα, στα χερια κυρίως, ανα διαστήματα πολυ έντονη, χωρις να εχω εξανθήματα!  Τι μπορεί να ειναι αυτο; λέτε να χω τιποτα ψυχοσωματικά;; πφφφ

Αυτο που περιγραφεις το ειχε παθει ο αντρας μου...ηταν ψυχοσωματικο...του εδωσε κατι κρεμες και την κρεμα σωματος eubos και πολύ συντομα περασε...

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

52 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγαπούλα μου γλυκιά Περαστικά! ! Κάτσε όσες μέρες χρειάζεται για να γίνεις τελείως καλά! !!!ακούς? ?? Τελείως! !!! Κι άστους όσο χρειάζεται! !!

Έλα ρε θηρίο! !! Περιμένω από πάνω! !!

τονακι μου αυριο δε θα παω σχολειο και φυσικα οταν γινω καλα...

c6xsp2.png

Μαμυ νομιζω οτι πας καλα....εγω στην εγκυμοσυνη ειχα 105 παλμους και μεγαλη πιεση 9 με 10 και μικρη 8!!

Πεειμενω νεα σου!!

Παντως μην φοβασαι δεν χρειαζεται να καλεσεις ασθενοφορο!

Τζειν περαστικα!! Δυσκολο να μην κολλησεις με τοσα παιδια!!

Τονια πολυ γελασα με το μην κανεις παρεα με την ρενα!!

Δεν θελω να ακουω χαζα!! Περιμενετε να δειτε και στο κατω κατω δεν χαθηκε κι ο κοσμος!! Αν και εχω καλο φιλιγκ!!

Το eubos  ειναι πολυ καλο και χεησιμοποιειται απο προσωπο σωμα και ευαισθητη περιοχη ισως εχεις αγχος και σε πιασε μαρακι

• Μου αρέσει 2

yk1yp3.png

Κοριτσια επεσε το νετ!!!!!!

Ηρθαααααααααα το κανα λαθος μαλλον διοτι απ οτι διαβαζω στο κουτι πρεπει να ναι η μια γραμμη οτι εγινε σωστο το τεστ.

Δεν μου βγαλε γραμμη.Γιατι ομως;το εκανα ακριβως ιπως οι οδηγιες.

25 minutes ago, mama82 είπε:

Μαμυ νομιζω οτι πας καλα....εγω στην εγκυμοσυνη ειχα 105 παλμους και μεγαλη πιεση 9 με 10 και μικρη 8!!

Πεειμενω νεα σου!!

Παντως μην φοβασαι δεν χρειαζεται να καλεσεις ασθενοφορο!

Τζειν περαστικα!! Δυσκολο να μην κολλησεις με τοσα παιδια!!

Τονια πολυ γελασα με το μην κανεις παρεα με την ρενα!!

Δεν θελω να ακουω χαζα!! Περιμενετε να δειτε και στο κατω κατω δεν χαθηκε κι ο κοσμος!! Αν και εχω καλο φιλιγκ!!

Το eubos  ειναι πολυ καλο και χεησιμοποιειται απο προσωπο σωμα και ευαισθητη περιοχη ισως εχεις αγχος και σε πιασε μαρακι

Μαμυ μου εγω μεγαλη πιεση 10,5 και μικρη 7,8

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Mammy2 είπε:

Κοριτσια επεσε το νετ!!!!!!

Ηρθαααααααααα το κανα λαθος μαλλον διοτι απ οτι διαβαζω στο κουτι πρεπει να ναι η μια γραμμη οτι εγινε σωστο το τεστ.

Δεν μου βγαλε γραμμη.Γιατι ομως;το εκανα ακριβως ιπως οι οδηγιες.

Μαμυ μου εγω μεγαλη πιεση 10,5 και μικρη 7,8

Έχεις ταινία;

Με πιανει στα ξαφνικα για κανα μισαωρο και μετα ηρεμω για κανα τεταρτο και ξανα παλι

5 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Μηπως ειναι ληγμενο;;;α δεν πειραζει αυριο καλυτερα!!:)))

Το καλοκαιρι λεει 2018.Τι να πω...εχω της hometest αλλα σιγα μη δειξουν.ειναι με 25mul.

Aλλα λεφτα δε δινω για τεστ.απαπα.θα φαληρισουμε απο τωρα;

Χαχα!

6 minutes ago, marakif1990 είπε:

Έχεις ταινία;

Εχω απο τα αλλα τα τεστ μαρακι

gc6Ip2.png

19 minutes ago, Mammy2 είπε:

Με πιανει στα ξαφνικα για κανα μισαωρο και μετα ηρεμω για κανα τεταρτο και ξανα παλι

Το καλοκαιρι λεει 2018.Τι να πω...εχω της hometest αλλα σιγα μη δειξουν.ειναι με 25mul.

Aλλα λεφτα δε δινω για τεστ.απαπα.θα φαληρισουμε απο τωρα;

Χαχα!

Εχω απο τα αλλα τα τεστ μαρακι

Αγάπη μετην χαρά μείναμε νυχτιάτικα.δεν πειραζει! ..ανυπομονώ για το πρωί! !!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...