Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μαρτακο τι κανεις ψυχουλα βρε φασκιωσα το μ3κι εχει ξεραθει στον υπνο κρυωνε το πουλακι μου τοσες μερες τα μεγαλα πηγαν για κουρεμα κι εγω βαριεμαι... Γιατι συνηθησα να αχολουμαι μαζι τους και τωρα που λειπουν αποσυντονιζομαι....

και σενα μαρτακο φιλακια στα αντρακια και στη κορακλα σου τη διαβαστερη.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ποσο γελασα με την κουβεντα για τα τσισακια και τα ποτηρακια!αχαχαχαχαχαχα!δεν υπαρχετε!

εγω σε πλαστικα ποτηρακια τα κανω!δεν θελω να κανω αλλα....θελω να δω ενα + και να τελειωνω με δαυτα!

Μαμακα ποσο ομορφες εικονες μας μεταφερεις με το Μελινακι!!!για δαγκωμα ειναι!

Ειρηνακι ξεκουρασου...ειχες δυσκολη εβδομαδα!

εγω πηγα γυμναστηριο με τον αντρακο μου το μεσημερακι που ειχαμε κενο κ οι δυο και σπιτι να ετοιμασω βραδυνα γευματακια...δικα μου αυριανα..ευτυχως ο αντρουλης εχει απο σημερα μακαροναδα και θα ξαναφαει και επιστροφη στο γραφειο...και βαριεμαιιιιι!!!

Σανγκρε ονειρα γλυκα στο μ3 σου!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

51 minutes ago, mama82 είπε:

Ειρήνη ξεκουρασου οντως δυσκολη εβδομαδα ειχατε!! 

Μαρτη πραγματικα η παρεα ειναι σουπερ εδω δεν ειμαστε ποτε μονες!!

Αν ημουν εκει παντως θα ερχομουν να τα βγαζαμε παρεα τα αγορια!!

α ρε μαμα!!!! θα πω πως ηδη εγινε!!!!!! ποοοσο σε ευχαριστω και σενα και οποια αλλη το ειπε και το σκεφτηκε!!!!!

43 minutes ago, sangreluna είπε:

Μαρτακο τι κανεις ψυχουλα βρε φασκιωσα το μ3κι εχει ξεραθει στον υπνο κρυωνε το πουλακι μου τοσες μερες τα μεγαλα πηγαν για κουρεμα κι εγω βαριεμαι... Γιατι συνηθησα να αχολουμαι μαζι τους και τωρα που λειπουν αποσυντονιζομαι....

και σενα μαρτακο φιλακια στα αντρακια και στη κορακλα σου τη διαβαστερη.

αχ μωρε το μουρουλι!!!!!!!!! γλυκοφιλησε το μου!!!!!!! φιλια απο την κορη στα παιδια και σενα!!!!!!

10 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

το ποσο γελασα με την κουβεντα για τα τσισακια και τα ποτηρακια!αχαχαχαχαχαχα! δεν υπαρχετε!

εγω σε πλαστικα ποτηρακια τα κανω!δεν θελω να κανω αλλα....θελω να δω ενα + και να τελειωνω με δαυτα!

Μαμακα ποσο ομορφες εικονες μας μεταφερεις με το Μελινακι!!!για δαγκωμα ειναι!

Ειρηνακι ξεκουρασου...ειχες δυσκολη εβδομαδα!

εγω πηγα γυμναστηριο με τον αντρακο μου το μεσημερακι που ειχαμε κενο κ οι δυο και σπιτι να ετοιμασω βραδυνα γευματακια...δικα μου αυριανα..ευτυχως ο αντρουλης εχει απο σημερα μακαροναδα και θα ξαναφαει και επιστροφη στο γραφειο...και βαριεμαιιιιι!!!

Σανγκρε ονειρα γλυκα στο μ3 σου!

καλη δουλιτσα μουτζουριτσα μου!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

10 minutes ago, marakif1990 είπε:

Σχολασα απ το μάθημα κ τωρα εχω μεχρι τις 9 αγγλικά κ βαριέμαιιιι... πφφφ θα μου ρθει η άτιμη... νιώθω τον πόνο της περιοδου....

αχ ρε Μαρακι ευχομαι να μην ειναι πονοι περιοδου!

RyZa.png

16 minutes ago, marakif1990 είπε:

Σχολασα απ το μάθημα κ τωρα εχω μεχρι τις 9 αγγλικά κ βαριέμαιιιι... πφφφ θα μου ρθει η άτιμη... νιώθω τον πόνο της περιοδου....

Σωπα σωπα μη λες τετοια....δεν θα σου ερθει....στο ορη στα αγρια βουνα να παει.....ουστ κοκκινομουρα.....

κοριτσια εχουν σπασει τα νευρα μου....απο το πρωι προσπαθω να κανω αιτησεις για το ΚΕΑ και με πεταει εξω...και να εχω και τα τηλ να με παιρνουν νε με ρωτανε......δεν μπορωωωωωωωωω

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

5 minutes ago, citty είπε:

Σωπα σωπα μη λες τετοια....δεν θα σου ερθει....στο ορη στα αγρια βουνα να παει.....ουστ κοκκινομουρα.....

κοριτσια εχουν σπασει τα νευρα μου....απο το πρωι προσπαθω να κανω αιτησεις για το ΚΕΑ

εχουμε ριξει πορτα στην ρουφανια γι αυτο το μηνα!

αααα εμεις δεν ασχολουμαστε με αυτο!τους στελνω ΚΕΠ ...δεν θα αντεχα!!!!!

RyZa.png

Just now, moutzoura2016 είπε:

εχουμε ριξει πορτα στην ρουφανια γι αυτο το μηνα!

αααα εμεις δεν ασχολουμαστε με αυτο!τους στελνω ΚΕΠ ...δεν θα αντεχα!!!!!

δεν ξερεις τι καλα που κανατε.....δεν μπορεις να φανταστεις τι εγινε σημερα το πρωι.....εσπασαν τα νευρα μου....εχω που εχω νευρα με αυτην την αναμονη...με ταραξαν κ οαυτοι...που τους λες δεν το δικαιουσαι γιατι  εχεις υψηλο εισοδημα κ αυτοι εκει να επιμενουννν....

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, citty είπε:

δεν ξερεις τι καλα που κανατε.....δεν μπορεις να φανταστεις τι εγινε σημερα το πρωι.....εσπασαν τα νευρα μου....εχω που εχω νευρα με αυτην την αναμονη...με ταραξαν κ οαυτοι...που τους λες δεν το δικαιουσαι γιατι  εχεις υψηλο εισοδημα κ αυτοι εκει να επιμενουννν....

ωωωωχχχχ πιστεψε με αγαπη ξερω....την προηγουμενη φορα που ανοιξε χαριστικα ασχοληθηκα με ενα...και ειπα τελος!στο ΚΕΠ..καλα το τι ακουμε με αυτα τα επιδοματα!εμεις εδω μιας και αγροτικη περιοχη ειχαμε τις μεταταξεις των αγροτων...και ολες τις αλλαγες με τα δασικα τωρα!ζαλαδααααα!!!!

RyZa.png

2 minutes ago, Ioio είπε:

Κορίτσια, περιμένουμε αύριο τα φλαμίγκο! !!!! Σας στέλνω μπεμπεδόσκονη! 

επίσης τί είναι το ΚΕΑ;;;

Επιτέλους,  βλέπω τικεράκια! !!!

Στειλε στειλε την χρειαζομαστε....το ΚΕΑ ειναι το κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης κατι σαν τις καρτες σιτισης....ανοιξαν χθες οι αιτησεις κ οπως καταλαβαινεις γινεται χαμος

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

2 minutes ago, Ioio είπε:

Κορίτσια, περιμένουμε αύριο τα φλαμίγκο! !!!! Σας στέλνω μπεμπεδόσκονη! 

επίσης τί είναι το ΚΕΑ;;;

Επιτέλους,  βλέπω τικεράκια! !!!

ειναι Κοινωνικο Εισοδημα Αλληλεγυης!δινεται απο το κρατος για τους πολυυυυ χαμηλα αμοιβομενους ,ολοι χαμηλα ειμαστε πια αλλα ειναι ανθρωποι πολυ χειροτερα,..κατι σαν βοηθημα!και το κανουν λογιστες γιατι εχει εισοδηματικα και περιουσιακα κριτηρια!

RyZa.png

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ωωωωχχχχ πιστεψε με αγαπη ξερω....την προηγουμενη φορα που ανοιξε χαριστικα ασχοληθηκα με ενα...και ειπα τελος!στο ΚΕΠ..καλα το τι ακουμε με αυτα τα επιδοματα!εμεις εδω μιας και αγροτικη περιοχη ειχαμε τις μεταταξεις των αγροτων...και ολες τις αλλαγες με τα δασικα τωρα!ζαλαδααααα!!!!

αχ αυτες οι μεταταξεις των αγροτων ασε ταλαιπωρια....τουλαχιστον φετος ηταν μεχρι τελος Ιανουαριου....οχι σαν περυσι που επρεπε να τις κανεις μεχρι 10 Ιανουαριου...

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

2 hours ago, mama82 είπε:

Κοριτσια επιτελους σας διαβασα!!!

Μπορει να ηταν και 20+ σελιδες...ουφ!!

Αυριο μεγαλη μερα!! Θα αναμενω κι εγω μαζι σας μην παρακοιμηθειτε!! 

Σιτυ μαμυ ρενα μαρακι ευχομαι πολλα ++++

Σιτυ για σενα ειδικα ειμαι σχεδον σιγουρη μιας που ειναι σημερα η μερα σου!!

Σαγκρε αγαπημενο τραγουδι και πριν τα παιδια!!

Πες μας τι κανουν τα μικρα σου;;

Μουτζουριτσα χαλαρα και φτανουν οι μερες!! Αισιοδοξια!!

Ειρηνη μου περαστικα και στις δυο αυτη η γκρινια θα περασει σε κανα δυο μερες!!

Βικυ καλα να περασετε θα ελεγα να βρισκομασταν για ενα καφε αλλα θα λειπω θα παμε στους δικους μου καμια εβδομαδα!

Νινι ολα καλα θα πανε κι εγω φοβαμαι να κανω απλα πραγματα και καταλαβαινω το αγχος σου αλλα ολα θα γινουν και θα εισαι πιο κοντα στο ονειρο

Μαρτη μου τ αγορακια σου τα γλυκα!! Να τα ζουληξεις κι απο μενα!! Η κορη σου οως τα παει; Κοντιζυγωνουν οι παντελληνιες!

Αμποτακι χαιρομαι που εισαι καλα και βαρα χαλαρα και θα ερθει!

Εβελινακι συγχαρητηρια για την αυχενικη αντε και τελειωνει το πρωτο τριμηνο σιγα σιγα και θα αρχισουν τα πολυ ωραια!!

Τονια μου και εσυ μπαινεις σε λιγο στο β τριμηνο και θα αρχισουν οι κλωτσιες σιγα σιγα!!

Χαρουμενη μαμα μην σκας αν πεινασει θα φαει μην τον πιεζεις!

Σαμερακι ποτε περιμενεις εσυ; Σε μπερδεψε η ατιμη;;

Ειστε τρελες σας το ειπα;; Αλλα σας αγαπω!!!

Κι εγω επαιρνα ουροσυλλεκτη αλλα μια φορα εκανα τεστ , το πρντικτορ το οποιο αργησε να βγει αχνο και το πηρα αρνητικο αλλα ηταν το μελινακι που ερχοταν!!

Ρενα καλα εκανες και ψωνισες αλλα μην οαιρνεις πολλα θα ερθει το σπορακι και δεν θα σου κανουν!! :)

Εμεις ειμαστε καλα η μελινα ειναι σουπερ οι καινουργιες λεξεις δινουν και παιρνουν, τραγουδαει μαζι μου και τρελλενομαι...εχθες λεγαμε στου γυαλου τα βοτσαλακια καθονται δυο καβουρακια! Επισης εμαθε τα χρωματα ,λεει μονο τρια το ασπρο το μπλε και το μοβ αλλα οταν την ρωτας να σου δειξει ποιο ειναι ποιο τα ξερει ολα!! Επισης ξερει ολα τα σχηματα !! Ποσο γρηγορα μαθαινουν?? Τρελλα!

Οσο μεγαλωνει γινεται πιο απαιτητικη και θελει πιο πολυ χρονο μαζι μου οποτε κοιταω να σας διαβασω και να γραψω οσο κοιμαται σημερα πηγαμε κι εμεις βολτα επιτελους, οταν ξυπνησει θα παμε και σε μια φιλη να αλλαξουμε λιγο

Αυριο εχω κι εγω ντοκ για το καταραμενο τεστ παπ που δεν το παλευω καθολου! Θα εχω να σας πω κι εγω νεα, θελω να τον ρωτησω κιολας τι γινεται με την περιοδο αν βλεπει φως στο τουνελ και μετα θα παρω τηλ και τον ενδοκρινολογο να μου πει κι αυτος την αποψη του

Το σαββατο φευγουμε στους δικους μου και προσπαθω να τελειωνω με το σπιτι τα ρουχα και τα φαγητα που θα ετοιμασω στον αντρα μου που θα μεινει για δουλεια εδω μοναχουλης του!!

Τζειν μου τι καλα που ειδατε το σπορι!! Αντε την αλλη εβδομαδα θα ακουσετε το μαγικο τικ τακ!!

Καλε που ειστε εξαφανισμενες ολες;; Τωρα που μπορω...:confused::-(

Δουλειά μανούλιτσα μου!!!  Τα καβουρακια τραγουδούσε η ψυχή μου!!!! 

Κοριτσια εγώ θα αδιαθετησω..  το ξέρω.. 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...