Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Ναι βρε παιδια, μην τα ψειριζετε κ αγχωνόμαστε!!! Ας περιμένουμε μεχρι αυριο... μακάρι να ειμαστε, αλλα οσο πιο πολυ το συζητάμε, το πιστεύουμε κ μετα σε περίπτωση αρνητικού θα ειμαστε πιο απογοητευμένες.... κ γω παντως τις δυο τελευταίες φορες ποτηράκι πλαστικό χρησιμοποίησα ... ομολογώ παντως Σαμμερ κ Ρενα είστε πολυ εφευρετικες... Χαχαχα εγω πιο εύκολα θα σκεφτόμουν ποτήρι κουζίνας... :-P

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 minutes ago, Mammy2 είπε:

Θα συλλεξω κοριτσια και γω τοτε.εχω πλαστικα ποτηρακια μιας χρησης.

Τι ωρα θα το κανουμε κορες;;;;Πρωι;;;;

Ε ναι, πρωι, κατα τις 6 με κόβω! :-P

• Μου αρέσει 1

χαχαχαχα κοριτσια μου ειστε φοβερες.... εγω το εκανα πανω στο τεστ... υπομονη μια μερα εμεινε.. αλλα και αρνητικα να βγουνε δεν απογοητευομαστε μεχρι να ερθει η περιοδο που ευχομαι να μην ερθειιι.......

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Ειστε απιθανες....ειρηνακι την κουβαλας κ εσυ την τρελλα σου....λοιπον με πρωινα ουρα κοριτσια....ναι citty μου σε μια δεν ειχα τπτ απολυτως...για να δουμε τη γιορτη θα στησουμε αυριο

τωρα που λετε για συμπτωματα να σας βαλω φυτιλιες; εγω και στις τρεις ειχα ατονια ζαμηλη πιεση ζαλαδα μεταλικη γευση στο στομα πονο ψηλα στη μεσα μερια των μηρων εντονο ξαφνικο πονο κατα τη εμφυτευση. Αυτα.

4 minutes ago, sangreluna είπε:

ωραια εγω το χω κανει σε βαζακι απο μελι γυαλινο οκ; χιχιχι λοιπον τη ροζα ροζαλια με τα φλαμιγκο της την ακουσε καμια;

Ροζα ροζαλια παμε μαζι στη συναυλια.....

Εγω στον γιο μου ειχα μεταλλικη γευση αλλα αρκετες εβδομαδες μετα...

Ενταξει...μου φτιαξατε τη διαθεση παλι με τα τσισα και τα τεστ!!!

εγω για τα τεστ ωορρηξιας χρησιμοποιουσα πλαστικα ποτηρια μιας χρησης και συγκεκριμενα αφρολεξ που τα παιρνουμε για να κανει τον φραπε του ο αντρας μου...χαχαχα!!!

σας φιλώ παω στη δουλεια!!! 

• Μου αρέσει 4

k0oZp3.png

1 minute ago, sangreluna είπε:

τωρα που λετε για συμπτωματα να σας βαλω φυτιλιες; εγω και στις τρεις ειχα ατονια ζαμηλη πιεση ζαλαδα μεταλικη γευση στο στομα πονο ψηλα στη μεσα μερια των μηρων εντονο ξαφνικο πονο κατα τη εμφυτευση. Αυτα.

πω πω παντως αυτη η μεταλικη γευση θα μου μεινει αξεχαστη.. αν και σε μενα ξεκινησε γυρω στην εβδομη εβδομαδα......

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Στη ροδοζαχαρένια παραλία
 μιλούσαν όλοι για τη Ρόζα Ροζαλία,
που `χε στα δυο της μάγουλα
 λιγάκι κρέμα φράουλα
 κι έβγαζε βόλτα μες στην ροζ ανατολή,
το γουρουνάκι της το τριανταφυλλί.

Και σύννεφα από ροζ πουλιά
 φλαμίγκος της κελαηδούσανε
 Ρόζα Ροδαλία.

Αχ Ρόζα, Ρόζα Ροζαλία
 πάμε μαζί στη συναυλία,
ν’ ανθίσει μ’ όλα τα βιολιά
 μια ροζ μεγάλη βυσσινιά
 στο πρώτο μας φιλί.

Στη ροδοζαχαρένια παραλία
 μιλούν ακόμα για τη Ρόζα Ροζαλία
 και λένε πως την Άνοιξη,
σα ρόδινη ανάμνηση,
περνάει πέρα μες Στη ροζ ανατολή,
το γουρουνάκι της το τριανταφυλλί.

Και κάποια ροζοπάλινη λατέρνα
 ακόμα παίζει το Ρόζα Ροδαλία.

Αχ Ρόζα, Ρόζα Ροζαλία
 πάμε μαζί στη συναυλία,
ν’ ανθίσει μ’ όλα τα βιολιά
 μια ροζ μεγάλη βυσσινιά
 στο πρώτο μας φιλί.

• Μου αρέσει 6

Κοριτσια επιτελους σας διαβασα!!!

Μπορει να ηταν και 20+ σελιδες...ουφ!!

Αυριο μεγαλη μερα!! Θα αναμενω κι εγω μαζι σας μην παρακοιμηθειτε!! 

Σιτυ μαμυ ρενα μαρακι ευχομαι πολλα ++++

Σιτυ για σενα ειδικα ειμαι σχεδον σιγουρη μιας που ειναι σημερα η μερα σου!!

Σαγκρε αγαπημενο τραγουδι και πριν τα παιδια!!

Πες μας τι κανουν τα μικρα σου;;

Μουτζουριτσα χαλαρα και φτανουν οι μερες!! Αισιοδοξια!!

Ειρηνη μου περαστικα και στις δυο αυτη η γκρινια θα περασει σε κανα δυο μερες!!

Βικυ καλα να περασετε θα ελεγα να βρισκομασταν για ενα καφε αλλα θα λειπω θα παμε στους δικους μου καμια εβδομαδα!

Νινι ολα καλα θα πανε κι εγω φοβαμαι να κανω απλα πραγματα και καταλαβαινω το αγχος σου αλλα ολα θα γινουν και θα εισαι πιο κοντα στο ονειρο

Μαρτη μου τ αγορακια σου τα γλυκα!! Να τα ζουληξεις κι απο μενα!! Η κορη σου οως τα παει; Κοντιζυγωνουν οι παντελληνιες!

Αμποτακι χαιρομαι που εισαι καλα και βαρα χαλαρα και θα ερθει!

Εβελινακι συγχαρητηρια για την αυχενικη αντε και τελειωνει το πρωτο τριμηνο σιγα σιγα και θα αρχισουν τα πολυ ωραια!!

Τονια μου και εσυ μπαινεις σε λιγο στο β τριμηνο και θα αρχισουν οι κλωτσιες σιγα σιγα!!

Χαρουμενη μαμα μην σκας αν πεινασει θα φαει μην τον πιεζεις!

Σαμερακι ποτε περιμενεις εσυ; Σε μπερδεψε η ατιμη;;

Ειστε τρελες σας το ειπα;; Αλλα σας αγαπω!!!

Κι εγω επαιρνα ουροσυλλεκτη αλλα μια φορα εκανα τεστ , το πρντικτορ το οποιο αργησε να βγει αχνο και το πηρα αρνητικο αλλα ηταν το μελινακι που ερχοταν!!

Ρενα καλα εκανες και ψωνισες αλλα μην οαιρνεις πολλα θα ερθει το σπορακι και δεν θα σου κανουν!! :)

Εμεις ειμαστε καλα η μελινα ειναι σουπερ οι καινουργιες λεξεις δινουν και παιρνουν, τραγουδαει μαζι μου και τρελλενομαι...εχθες λεγαμε στου γυαλου τα βοτσαλακια καθονται δυο καβουρακια! Επισης εμαθε τα χρωματα ,λεει μονο τρια το ασπρο το μπλε και το μοβ αλλα οταν την ρωτας να σου δειξει ποιο ειναι ποιο τα ξερει ολα!! Επισης ξερει ολα τα σχηματα !! Ποσο γρηγορα μαθαινουν?? Τρελλα!

Οσο μεγαλωνει γινεται πιο απαιτητικη και θελει πιο πολυ χρονο μαζι μου οποτε κοιταω να σας διαβασω και να γραψω οσο κοιμαται σημερα πηγαμε κι εμεις βολτα επιτελους, οταν ξυπνησει θα παμε και σε μια φιλη να αλλαξουμε λιγο

Αυριο εχω κι εγω ντοκ για το καταραμενο τεστ παπ που δεν το παλευω καθολου! Θα εχω να σας πω κι εγω νεα, θελω να τον ρωτησω κιολας τι γινεται με την περιοδο αν βλεπει φως στο τουνελ και μετα θα παρω τηλ και τον ενδοκρινολογο να μου πει κι αυτος την αποψη του

Το σαββατο φευγουμε στους δικους μου και προσπαθω να τελειωνω με το σπιτι τα ρουχα και τα φαγητα που θα ετοιμασω στον αντρα μου που θα μεινει για δουλεια εδω μοναχουλης του!!

Τζειν μου τι καλα που ειδατε το σπορι!! Αντε την αλλη εβδομαδα θα ακουσετε το μαγικο τικ τακ!!

Καλε που ειστε εξαφανισμενες ολες;; Τωρα που μπορω...:confused::-(

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Μαμα μου,τελεια η μελινα σου!& εγω ανυπομονω να αρχισει!βρε ολα τα καταλαβαινουν τα ατιμαααα!!τωρα κοιμαται & ξαπλωνω γιατι εχω τεντωσει αυτην την εβδομαδα με τις αρρωστιες μας!με επιασε καιπονος στο ποδι μαλλον δισκοκηλη!αυτο ελειπε!

Ε μαλλον τα κοριτσια πηγαν τουαλετα!αυριο θα γινει χαμος απο τσισααααα!!!χαχαχα!!πλακα εχουμε ομως!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

ειρηνουλα ξαπλωσε....στα ζεστα να περασει!!!!

μαμα γλυκοφιλησε μου την μελινουλα!!! καλα να περασετε στην μαμα σου!!!!!α

4 hours ago, nini84 είπε:

Έχω εσάς όμως που με κάνετε να σκέφτομαι πιο θετικά!!!!

ΩΩΩΧΧΧ Μάρτη μου!!!!Μακάρι να μπορούσαμε να σε βοηθησουμε!!!!

μα με βοηθατε ψυχολογικα... που ειστε ....παντα εδω!!!!

3 hours ago, Rena87 είπε:

Βρε μήπως να κάνεις κ εσύ μαζί μας αύριο ειρηνακι μου;;;; το βιολί μου εγω   ..

βρε δεν κανουμε οοολες αυριο!!!!!

3 hours ago, citty είπε:

Γκάριξε εσύ από κει...να γκαριξω και εγώ από δω μπας και ξεκουμπηστει...προσοχή μην τρομάξουμε τα φλαμινγκος.....

Φτιάξε μια μακαροναδαααααα

Αααααααα να σας πω να γελάσετε.....Εγώ έβαζα τον αντρουλη μου χθες ....να μιλάει στην κοιλίτσα μπας και εμφανιστεί σπορακι....τι να κάνει και αυτός ο δόλιος με μένα που έμπλεξε.....

πολυ κααααλο το βρησκω!!!!!!

2 hours ago, marakif1990 είπε:

Εγω στον άντρα μου δεν εχω πει τιποτα... ούτε οτι θα κανω τεστ, ούτε οτι πλησιάζει περίοδος... θα αγχωθεί κ θα με αγχώσει κ αλλο!

εαν ειναι αγχωδης καλα εκανες!!!!!

σαμμερ και ρενα μια χαρα..... ουροσυλλεκτες βρικατε!!! αρκει που εγινε το τεστ!!!

2 hours ago, citty είπε:

Αχαχαχα Εντάξει Ρένακι τρομερή είσαι....γελάω μονη μου σαν χαζή.....κ επειδή εγώ δεν έχω πρόχειρο γιογιο αλλά ένας δοσομετρητής σε άλλα τα σπίτια υπάρχει.....θα ακολουθήσω τις οδηγίες της Ρενας....

Απλά μια ερώτηση δεν μπορούμε απλά να ούρησούμε στο τεστακι.....?

μπορει ναμην το κατουρησεις ποτισεις σωστα!!!!

1 hour ago, Rena87 είπε:

Μπορεί κ να είναι αγάπη... κ μένα μου πρηζοταν μια δυο μέρες πριν την περιοδο κ τώρα όλες αυτές τις μέρες με πονάει στα πλαϊνά.. κ από εχθές πολύ.. αλλά τι να πεις.. όπως λέει και το μουτζουρακι ακόμα κ το σπερμα μεσα μας..ταράζει όλο μας το σύστημα.  Μια νύχτα μας έμεινε......❤

μια νυχτα δρομος.... ενα τσιγαρο δρομος.... μια ανασα.... παντωςτο πρωι θα ερθει η απαντηση!!!!!

57 minutes ago, sangreluna είπε:

σαγκρεμου γλυκεια με τα ωραια σου!!!!! μακια στα μαγκακια!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Ειρήνη ξεκουρασου οντως δυσκολη εβδομαδα ειχατε!! 

Μαρτη πραγματικα η παρεα ειναι σουπερ εδω δεν ειμαστε ποτε μονες!!

Αν ημουν εκει παντως θα ερχομουν να τα βγαζαμε παρεα τα αγορια!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...