Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, citty είπε:

Μαρακι κάνα συμπτωματακι.......??

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

Ε μα ναι, ενα ζυμαρικό θα το χεις... κανε κ μια γρήγορη σάλτσα μ οτι έχεις...

εγω δεν νιώθω πόνο σαν της περιοδου, αλλα ποτε ποτε τσιμπηματάκια χαμηλά πολυ κ αριστερά... απο την πλευρά που έριξα την ωορρηξια! Δεν ξερω! Κατα τ αλλα το στήθος πρησμένο αλλα οκ, περιμένω κ περιοδο! Σημερα παντως είχα βαλει ξυπνητήρι 9:30 κ ξύπνησα 9παρα... φαντάζομαι αυριο... :-P

Αχ κ εγω με βρίσκω διαφορετικά κ θα τα φάω τα μούτρα μου!

16 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Βρε αν σας πιασω μια μια θα σας πω.....ολεε με τα μουτρα κατω....κ μην βριζετε μπροστα στα σπορια σας!!!!γαιδαρες!!!κανε πατατες με αυγα ή πατατες γιαχνι...αλλιως παρηγγειλε!!!!λιγες ωρες εμειναν κ ολες εμενα θα μου ρθει κ εμενα θα μου ρθει...κ σε σενα τα λεω κυρα ειρηνη που πας να την σκαμπουλαρεις!!!

Μη μας θυμωνεις ρε Σαμμερακι... οι ορμονες φταίνε...  εγω αν δεν βρίσω..δε ζω...

15 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγάπη μου μακαρονάδα φτιάξε.  Ή αυγά με ντομάτα και τηγανιτές πατάτες. Είμαι δουλειά.  Θα σας απαντάω με δόσεις. 

Χαχα..  μακαρονάδα είχα χθες.. πατάτες με αυγα το σκεφτηκα αλλά όταν ξυπνήσει ο αντρουλης να φάει θα είναι χαλιααααα

11 minutes ago, citty είπε:

Γκάριξε εσύ από κει...να γκαριξω και εγώ από δω μπας και ξεκουμπηστει...προσοχή μην τρομάξουμε τα φλαμινγκος.....

Φτιάξε μια μακαροναδαααααα

Αααααααα να σας πω να γελάσετε.....Εγώ έβαζα τον αντρουλη μου χθες ....να μιλάει στην κοιλίτσα μπας και εμφανιστεί σπορακι....τι να κάνει και αυτός ο δόλιος με μένα που έμπλεξε.....

Ορίστε  ...τρελοκομειο κ εσύ... χαχα..❤

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Rena87 είπε:

Μη μας θυμωνεις ρε Σαμμερακι... οι ορμονες φταίνε...  εγω αν δεν βρίσω..δε ζω...

Χαχα..  μακαρονάδα είχα χθες.. πατάτες με αυγα το σκεφτηκα αλλά όταν ξυπνήσει ο αντρουλης να φάει θα είναι χαλιααααα

Ορίστε  ...τρελοκομειο κ εσύ.. μετά λες για εμάς... χαχα..❤

Ααααααα από την Κέρκυρα δεν είμαι αλλά μια τρέλα την έχω και δύο μη σου πω....αχαχαχαχα...

Κορίτσια μου το τικερακι θέλει να το κάνω σήμερα το τεστακι....χαχσχα

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

2 minutes ago, citty είπε:

Ααααααα από την Κέρκυρα δεν είμαι αλλά μια τρέλα την έχω και δύο μη σου πω....αχαχαχαχα...

Κορίτσια μου το τικερακι θέλει να το κάνω σήμερα το τεστακι....χαχσχα

Ναι αυτό είδα πριν..ήθελα να στο πω. Αλλά θα περιμένεις κ εμάς ε;;

Lilypie - (Lzpn)

γεια σας κοριτσια πηγαμε και εμεις σημερα την βολτουλα μας και γυρισαμε πριν λιγο...... βλεπω ολα τα κοριτσια μου προετημασμενα για αυριο ετσι ιθικον ακμεοτατον.......

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

7 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αν ειναι οι ορμονες παω πασο ρενακι μου...φωναξε οσο θες!!!

Αχ...φωναζω αγάπη..θα μακουσει κάνεις; λοιπόν δύο μπλουζάκια πήρα ρε κορίτσια κ το πόσο ανανεώθηκα δε λέγεται... τι είμαστε εμείς ρε κορίτσια.. τι σου είναι πια αυτή η ψυχολογία... λοιπον αν δω αύριο αρνητικό..το αποφάσισα..θα πάω να σηκώσω όλη την αγορά του Χαλανδρίου για να στανιάρω κ να ρθω στα ίσια μου ... χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

4 minutes ago, Rena87 είπε:

Ναι αυτό είδα πριν..ήθελα να στο πω. Αλλά θα περιμένεις κ εμάς ε;;

Ναι καλέ εννοείτε..... Απλά μπερδεύτηκα .....Αυτό που έχω στο κινητό μου βγαζει ότι περιμένω αύριο..και το τικεράκι σήμερα ...Τελικά πότε περιμένω...αχ αχ αχ αχ μπερδεύτηκα.....

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

Μην παιρνεις πολλα....μπορει να μην σου κανουν σε λιγο...παντως ειναι αληθεια κ με ενα ρουχο ανανεωνεσαι....

Μαρακι μου μ αυτα που γραφεις εγω νομιζω οτι εισαι....για να δουμε θα πεσω μεσα....???κ μετα θα σε ρωταμε...για ξανα πες τι συμπτωματα ειχες???

4 minutes ago, citty είπε:

Ναι καλέ εννοείτε..... Απλά μπερδεύτηκα .....Αυτό που έχω στο κινητό μου βγαζει ότι περιμένω αύριο..και το τικεράκι σήμερα ...Τελικά πότε περιμένω...αχ αχ αχ αχ μπερδεύτηκα.....

Αυριο πουρνο πουρνο...πηρες τις καταλληλες προμηθειες???

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Μην παιρνεις πολλα....μπορει να μην σου κανουν σε λιγο...παντως ειναι αληθεια κ με ενα ρουχο ανανεωνεσαι....

Μαρακι μου μ αυτα που γραφεις εγω νομιζω οτι εισαι....για να δουμε θα πεσω μεσα....???κ μετα θα σε ρωταμε...για ξανα πες τι συμπτωματα ειχες???

Λες ε; ε...και να είμαι..3 μήνες τουλάχιστον θα το ευχαριστηθω... τα περνώ κ γενικά αερινα τα μπλουζάκια. Αυτή η τρελή με ξεσήκωσε.. 

Lilypie - (Lzpn)

6 minutes ago, citty είπε:

Κ εμένα το ίδιο. ..

Lilypie - (Lzpn)

Να σας πω κ εγω μια ιστορια κ οχι καντε το εικονα!!!παντα παιρνω τεστ  κ ουροσυλλεκτη για ευκολια...την τελευταια φορα ξεχασα......σηκωνομαι κατα τις 6 ..τωρα???ψαχνω για κανα πλαστικο ποτηρι μιας χρησης...τπτ....τι να κανω τι να κανω....κατουριομουν κιολας...κ τι σκεφτηκα!!!!το γιογιο!!!!καινουριο αθικτο το εγκαινιασα!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...