Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 minute ago, eirinaki1981 said:

Βρε δεν παιζει να ειμαι!την αληθεια λεω!εσεις εχετε ενα συμπτωμα τουλαχιστον εγω ουτε οτι θα μου ερθει περιοδος νιωθω!παλι θα χω καθυστερηη λογω της γριπης!ας γινω καλα πρωτα,κομματια νιωθω!

Ασε που προηγουνται τα νεα κοριτσια με το πρωτο τους μπεμπε!

Περαστικά Ειρηνάκι!!!

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε....καλε μια μερα δεν μπόρεσα να μπω και έχω δυο ώρες που προσπαθώ να σας διαβάσω....και τελικά δεν θυμάμαι τίποτα

Ρενακι μαμυ μαρακι...είστε έτοιμες για το τεστακι....; Μακάρι να πιάσουμε 4/4....

Νινακι μην αγχωνεσαι....σύντομα θα κρατήσεις μωρακι σου αγκαλιά....όλα πλέον λύνονται...

Εγώ κορίτσια μου τα ίδια...τάση για εμετό είχα χθες βράδυ αλλά νομίζω ότι είναι από τις αηδιες που έφαγα....(μπισκότα κέικ σοκοφρετα) αχταρμας το στομάχι....τώρα. Το μεσημέρι έχω πόνο χαμηλα και με πονάει ή μέση μου

..οπότε μάλλον κάπου έχασε το δρόμο το δικό μου φλαμίνγκο......

Για πείτε τα νέα σας;;;;

vJ4vp2.png

7 minutes ago, Rena87 είπε:

Αναλόγως αύριο ε; σουσουραδιτσα.. 

Το σιτακι που είναι από χθες;;;;  δεν πιστεύω να μας την κάνεις αύριο...

Μαρτακο ποια περιοχή είσαι;

Τονακι μου.. είμαι κυκλοθυμικη αφού.. Με έχεις καταβάλει..  από τον ουρανό.μπορώ να πέσω στη γη στο δευτερόλεπτο...  παντως έχεις ηρεμήσει από τα έντονα συμπτωματα  ε; για πες.. η κοιλιτσα τι γινεται; φαίνεται κατι;;;;

Εδώ είμαι ρενακι μου....δεν σας την κάνω αλλά δεν νομίζω.. έρχεται ή ρουφιανα την νιώθω.αχαχχαχ

Ευχαριστώ που με σκέφτεστε...

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

3 minutes ago, citty είπε:

Κοριτσάκια μου τι κάνετε....καλε μια μερα δεν μπόρεσα να μπω και έχω δυο ώρες που προσπαθώ να σας διαβάσω....και τελικά δεν θυμάμαι τίποτα

Ρενακι μαμυ μαρακι...είστε έτοιμες για το τεστακι....; Μακάρι να πιάσουμε 4/4....

Νινακι μην αγχωνεσαι....σύντομα θα κρατήσεις μωρακι σου αγκαλιά....όλα πλέον λύνονται...

Εγώ κορίτσια μου τα ίδια...τάση για εμετό είχα χθες βράδυ αλλά νομίζω ότι είναι από τις αηδιες που έφαγα....(μπισκότα κέικ σοκοφρετα) αχταρμας το στομάχι....τώρα. Το μεσημέρι έχω πόνο χαμηλα και με πονάει ή μέση μου

..οπότε μάλλον κάπου έχασε το δρόμο το δικό μου φλαμίνγκο......

Για πείτε τα νέα σας;;;;

Έιπα κ εγώ.. λέω μας την έκανε για να γλιτώσει το αυριονο;; αχ κ εγώ ποναω αγάπη..νιώθω θα μου ερθει..

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Ένα κ εγώ.. λέω μας την έκανε για να γλιτώσει το αυριονο;; αχ κ εγώ ποναω αγάπη..νιώθω θα μου ερθει..

Έλα να φωναξουμε δυνατά μπας και τρομάξει και φύγει ή ξυπασμενη .....αχαχχαχα

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

2 minutes ago, Rena87 είπε:

Κορίτσια τώρα γύρισα κ 5 δουλεύω.. τι να μαγειρψω στα γρήγορα;;;; πείτε καμία ιδέα για κάτι εύκολο και γρήγορο..

Λαχανορυζο εκανα σημερα... 15' θελει!

4 minutes ago, Rena87 είπε:

Αναλόγως αύριο ε; σουσουραδιτσα.. 

Το σιτακι που είναι από χθες;;;;  δεν πιστεύω να μας την κάνεις αύριο...

Μαρτακο ποια περιοχή είσαι;

Τονακι μου.. είμαι κυκλοθυμικη αφού.. Με έχεις καταβάλει..  από τον ουρανό.μπορώ να πέσω στη γη στο δευτερόλεπτο...  παντως έχεις ηρεμήσει από τα έντονα συμπτωματα  ε; για πες.. η κοιλιτσα τι γινεται; φαίνεται κατι;;;;

Όχι αγάπη δεν έχουν ηρεμήσει. Απλά εγώ δεν τα συζητάω να μην γίνομαι κουραστική.  Η κοιλιά για όποιον με ήξερε από πριν φαίνεται επειδή ήμουν επίπεδη και τώρα είμαι σαν πρησμένη από χόρτα.  Όποιος δεν με ήξερε λέει δεν φαίνεται. Εγώ όμως έχω και φώτο και φαίνεται η διαφορά. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Όχι αγάπη δεν έχουν ηρεμήσει. Απλά εγώ δεν τα συζητάω να μην γίνομαι κουραστική.  Η κοιλιά για όποιον με ήξερε από πριν φαίνεται επειδή ήμουν επίπεδη και τώρα είμαι σαν πρησμένη από χόρτα.  Όποιος δεν με ήξερε λέει δεν φαίνεται. Εγώ όμως έχω και φώτο και φαίνεται η διαφορά. 

Κοιλιτσα μου γλυκιά.. πόσες φορές θα σου πω ότι δεν είσαι κουραστική!! Όλα θα μας τα λες.. μη με βουρλιζεις.. πες τώρα και τι να μαγειρψω γρηγορο;

4 minutes ago, marakif1990 είπε:

Εσυ βρε Ρενα εισαι σχεδον μια βδομαδα πριν!! Άσε την στην ησυχία της!! 

Όχι ρε αγάπη.. Κυριακή η Δευτέρα περιμένω.  :-( κ πάντα έχω νωρίτερα συμπτώματα...

5 minutes ago, marakif1990 είπε:

Λαχανορυζο εκανα σημερα... 15' θελει!

Τέλεια ιδέα...αλλά δεν έχω λάχανο...:mad:

5 minutes ago, citty είπε:

Έλα να φωναξουμε δυνατά μπας και τρομάξει και φύγει ή ξυπασμενη .....αχαχχαχα

Χαχαχαχα.... αν γκαρίξω εγώ θα ακούστει μέχρι την Κέρκυρα.. θα σκιαχτεί ο κόσμος όλος...

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Βρε αν σας πιασω μια μια θα σας πω.....ολεε με τα μουτρα κατω....κ μην βριζετε μπροστα στα σπορια σας!!!!γαιδαρες!!!κανε πατατες με αυγα ή πατατες γιαχνι...αλλιως παρηγγειλε!!!!λιγες ωρες εμειναν κ ολες εμενα θα μου ρθει κ εμενα θα μου ρθει...κ σε σενα τα λεω κυρα ειρηνη που πας να την σκαμπουλαρεις!!!

• Μου αρέσει 1

7 minutes ago, Rena87 είπε:

Κοιλιτσα μου γλυκιά.. πόσες φορές θα σου πω ότι δεν είσαι κουραστική!! Όλα θα μας τα λες.. μη με βουρλιζεις.. πες τώρα και τι να μαγειρψω γρηγορο;

Όχι ρε αγάπη.. Κυριακή η Δευτέρα περιμένω.  :-( κ πάντα έχω νωρίτερα συμπτώματα...

Χαχαχαχα.... αν γκαρίξω εγώ θα ακούστει μέχρι την Κέρκυρα.. θα σκιαχτεί ο κόσμος όλος...

Αγάπη μου μακαρονάδα φτιάξε.  Ή αυγά με ντομάτα και τηγανιτές πατάτες. Είμαι δουλειά.  Θα σας απαντάω με δόσεις. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

11 minutes ago, Rena87 είπε:

Γκάριξε εσύ από κει...να γκαριξω και εγώ από δω μπας και ξεκουμπηστει...προσοχή μην τρομάξουμε τα φλαμινγκος.....

Φτιάξε μια μακαροναδαααααα

6 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Βρε αν σας πιασω μια μια θα σας πω.....ολεε με τα μουτρα κατω....κ μην βριζετε μπροστα στα σπορια σας!!!!γαιδαρες!!!κανε πατατες με αυγα ή πατατες γιαχνι...αλλιως παρηγγειλε!!!!λιγες ωρες εμειναν κ ολες εμενα θα μου ρθει κ εμενα θα μου ρθει...κ σε σενα τα λεω κυρα ειρηνη που πας να την σκαμπουλαρε

Αχαχαχα καλα τα λες σαμμερακι ακόμη δεν την ειδαμε.....

Αααααααα να σας πω να γελάσετε.....Εγώ έβαζα τον αντρουλη μου χθες ....να μιλάει στην κοιλίτσα μπας και εμφανιστεί σπορακι....τι να κάνει και αυτός ο δόλιος με μένα που έμπλεξε.....

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

Ε μα ναι, ενα ζυμαρικό θα το χεις... κανε κ μια γρήγορη σάλτσα μ οτι έχεις...

εγω δεν νιώθω πόνο σαν της περιοδου, αλλα ποτε ποτε τσιμπηματάκια χαμηλά πολυ κ αριστερά... απο την πλευρά που έριξα την ωορρηξια! Δεν ξερω! Κατα τ αλλα το στήθος πρησμένο αλλα οκ, περιμένω κ περιοδο! Σημερα παντως είχα βαλει ξυπνητήρι 9:30 κ ξύπνησα 9παρα... φαντάζομαι αυριο... :-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...