Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μουτζουρα πάρε τηλέφωνο!!! Εσκασα κι εγώ μαζί σου!!

Ρενα μου δεν πειράζει και οι μη γόνιμες είναι κι αυτές γόνιμες!ν είπαμε ή προσπάθεια είναι ευχάριστη!

Εβελινακι να χαίρεσαι το κορίτσι σου και με το καλό το δεύτερο όταν το θελησετε!!

Σαγκρε μας έφαγαν τα Ζουζούνια...δεν έχει άλλη μουσική εδώ χαχα

Βαλεντινα ταλιμοανακι και το δικό σου;; Είναι απόλαυση και ας είναι σκανταλιαρικα!

εμ..αφου δεν ξερεις σιγουρα ποτε ειναι η γονιμη, απολαμβανεις κ οτι βγει..!! :D

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες μου αρνητικο μου ειπαν!δυστυχως τωρα θα περιμενω την περιοδο και θα παρω το γιατρο μου τηλεφωνο να με ξαναδει...μηπως καναμε ενα τσεκαρισμα τις τρελοορμονες μου!να δουμε αν αυτες λειτουργουν νορμαλ...εστω...να αποκλεισω και αυτο και μετα υποσχομαι...τερμα τα τεστ τερμα ολα...μονο συχνες επαφες χωρις αγχος χωρις μετρημα!

Αχ γλυκειά μου!!! Είναι μεγάλη απογοήτευση, το πέρασα 2 φορες κι εγώ μ μεγάλη καθυστέρηση..αλλά θα χαρείς τον αντρουλη σου...τώρα που μπορείς.. χαλάρωσε στις γιορτές κ θα σου ρθει και σένα!!!ριξτε το έξω κ διασκεδαστε!!ένα μεγάλο φιλί!! Μουατς

DqByp2.png

ναι μουτζουριτσα μου, δες με το γιατρο σου αν ειναι ολα καλα, που θα ειναι, απλα λιγο χρονο θελει ακομα για να ερθει, εγω ετσι λεω στον εαυτο μου... μη πεφτεις, μαζι θα αναμενουμε κ τον επομενο μηνα.... ναι???:D

ναι ναι μαζι Ρενακι μου!!!ειστε μεγαλο στηριγμα εδω η μια για την αλλη!και μιας κ οι μαμαδες του φορουμ λενε πως φερνει γουρι..εμεις εδω θα ριζωσουμε μεχρι να ερθει!χεχε!ολα καλα!τουλαχιστον σταματησε αυτη η αναμονη!!!ουφ!δυσαρεστα αλλα σταματησε!

RyZa.png

Βρε κοριτσια;βρε κοριτσια!δεν πεφτουμε απο τους πρωτους μηνες προσπαθειων!εδω εμεις καναμε 3χρονια να πιασουμε!και αλλα κοριτσια ακομη περισσοτερο!θα γινετε μανουλες ολες,αυτο ειναι σιγουρο!!αρκει να το πιστευετε!!ομως να εχετε πολλη πιστη!& φυσικα ορεξη για προσπαθεια!χιχιχι!ξεζουμιστε τους!!

ECV6p3.png

Αχ γλυκειά μου!!! Είναι μεγάλη απογοήτευση, το πέρασα 2 φορες κι εγώ μ μεγάλη καθυστέρηση..αλλά θα χαρείς τον αντρουλη σου...τώρα που μπορείς.. χαλάρωσε στις γιορτές κ θα σου ρθει και σένα!!!ριξτε το έξω κ διασκεδαστε!!ένα μεγάλο φιλί!! Μουατς

σε ευχαριστω εβελινακι μου γλυκο!!!!αν πιστεψουμε πως ο επομενος μηνας θα ειναι ο τυχερος μας ... θα ειναι!!!!σε φιλω και εγω!!!!!:D:D

RyZa.png

Διαφημίσεις

Μουτζουρα μου κρίμα! Μην πεφτεις γιατί έρχονται χαρούμενα χριστούγεννα και να περάσετε καλα και με το καλό να έρθει την νέα χρονιά!

Εβελινακι μου σ ευχαριστώ θα της δώσω επιπλέον και από σένα!

yk1yp3.png

Βρε κοριτσια;βρε κοριτσια!δεν πεφτουμε απο τους πρωτους μηνες προσπαθειων!εδω εμεις καναμε 3χρονια να πιασουμε!και αλλα κοριτσια ακομη περισσοτερο!θα γινετε μανουλες ολες,αυτο ειναι σιγουρο!!αρκει να το πιστευετε!!ομως να εχετε πολλη πιστη!& φυσικα ορεξη για προσπαθεια!χιχιχι!ξεζουμιστε τους!!

δικιο εχεις Ειρηνακι!δεν πρεπει καν να το βαζουμε με το μεσα μυαλο απο τωρα!!!νωρις ειναι ακομα!ειναι αδικο να δυσανασχετουμε κ εμεις...οταν αλλες μαμαδες εκαναν πολυ καιρο και με πολλη προσπαθεια!απλα σκεφτομαι να αποκλεισω τυχον προβληματα και πιστευω μετα θα μαι κ εγω πιο χαλαρη...και θα ερθει!

RyZa.png

χαχα εβελικανι...τελειοοο.... ειδες..απο εκει που δεν το περιμενεις ερχεται....

Έτσι είναι Ρενα μου!!!

Είναι από τα μοτό μου αυτό..ένα τραγουδι που τραγουδάει ο Τερζης

Τα πιο ωραία πράγματα, έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις

Και γίνονται τα θαύματα, όταν παψεις να επιμένεις

DqByp2.png

Μουτζουρα μου κρίμα! Μην πεφτεις γιατί έρχονται χαρούμενα χριστούγεννα και να περάσετε καλα και με το καλό να έρθει την νέα χρονιά!

Εβελινακι μου σ ευχαριστώ θα της δώσω επιπλέον και από σένα!

σ ευχαριστω μαμα82!!!οχι δεν θα αφησω να με επηρεασει!θα φροντισω να περασουμε ομορφα Χριστουγεννα...να παμε κανενα ταξιδακι και να ηρεμησουμε!θα ερθει ..το θελουμε πολυ...θα ερθει!!!!:D

RyZa.png

Μουτζουρα μου,το ξερω οτι θελεις να αποκλεισεις πιθανο προβλημα αλλα μη σταματατε τις προσπαθειες!!εμεις ειχαμε ασχημο σπερμα & συνεχιζαμε παρολα αυτα!& το θαυμα εγινε!!θα γινει και σε σας!απλα μην ψαχνεσαι ακομη πολυ γιατι οι γιατροι σταματημο δεν εχουν & θα αγχωθειτε,μιλαω απο προσωπικη πειρα!συγγνωμη κιολας ποσο καιρο προσπαθειτε;& ποσο ετων ειστε;μικρους σας κανω!:)

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Μουτζουρα μου,το ξερω οτι θελεις να αποκλεισεις πιθανο προβλημα αλλα μη σταματατε τις προσπαθειες!!εμεις ειχαμε ασχημο σπερμα & συνεχιζαμε παρολα αυτα!& το θαυμα εγινε!!θα γινει και σε σας!απλα μην ψαχνεσαι ακομη πολυ γιατι οι γιατροι σταματημο δεν εχουν & θα αγχωθειτε,μιλαω απο προσωπικη πειρα!συγγνωμη κιολας ποσο καιρο προσπαθειτε;& ποσο ετων ειστε;μικρους σας κανω!:)

εχεις δικιο!νομιζω πως σε καθε κυκλο θελει τελικα συχνες επαφες!οχι οτι δεν εχουμε!δεν περιμενουμε δλδ τις "υποτιθεμενες" γονιμες μου...ο αντρας μου ειναι 31 και εγω 33!το χτυπησα το πιπινι:mrgreen::mrgreen:

και προσπαθουμε ενα 5μηνο...αλλα αυτο το 5μηνο οι κυκλοι μου ειναι αρκετα αστατοι...τον πρωτο καιρο τους παρακολουθουσαμε με υπερηχο στο γιατρο αλλα και παλι δεν εμεινα...μετα αυτο με αγχωνε πολυ και ειπα να το βλεπω με τα τεστακια ωορρηξιας στο σπιτι...

RyZa.png

ναι ναι μαζι Ρενακι μου!!!ειστε μεγαλο στηριγμα εδω η μια για την αλλη!και μιας κ οι μαμαδες του φορουμ λενε πως φερνει γουρι..εμεις εδω θα ριζωσουμε μεχρι να ερθει!χεχε!ολα καλα!τουλαχιστον σταματησε αυτη η αναμονη!!!ουφ!δυσαρεστα αλλα σταματησε!

ετσιιι.... μεχρι να ρθει κ μετα θα συζηταμε ποσες ωρες κοιμαται η καθεμια μας ...χαχαχαχ

Lilypie - (Lzpn)

Ενταξει,εχετε περιθωρια βρε κοριτσι μου!πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου!ωορρηξια κανεις καθε μηνα οποτε μην ανησυχεις!χμμμ καλυτερα μικροτερος για να χει αντοχες!χαχαχα!εγω εκανα τεστ για 2.5χρονια!γιατι δεν εχω σταθερο κυκλο 28ξμερων,αλλοτε εχω καθε 30μερες αλλοτε καθε 35 & αλλοτε 40!οποτε σε καταλαβαινω!βεβαια κι αυτα προκαλουν αγχος!κανω και τωρα για 4-5μερες το μηνα για να βρισκω ωορρηξια,εχει κανα εξαμηνο που ξεκινησα αλλα το θεωρω δυσκομο να πιασω με βαση τις παλιες μετρησεις του συζυγου,ασε που δεν κανουμε τοσο συχνα λογω της κουρασης με τη μπεμπα.

ECV6p3.png

Έλα, μουτζουρίτσα μου, μπήκα να σου πω να μην πέφτεις, εδώ θα προσπαθήσουμε και τους επόμενους μήνες, το σποράκι όποτε κι αν έρθει θα σε κάνει ευτυχισμένη μανούλα, γιατί θα έρθει, είναι το μόνο σίγουρο. Χριστούγεννα όμορφα με πολλή μαγεία να περάσετε και θα τρυπώσει το σπορίδιο!

Εβελινάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ, κοπέλα μου, μου δίνεις κουράγιο με την περίπτωσή σου! 8 μέρες καθυστέρηση υποτίθεται, ε; Εγώ την έκανα χθες και δεν είχα ακόμη καθυστέρηση, σήμερα είμαι πρώτη μέρα. Οπότε να ελπίζω! Σ' ευχαριστώ και πάλι που μου έγραψες την περίπτωσή σου και να χαίρεσαι την κοράκλα σου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...