Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Just now, 17μαρτη2015 said:

καλημερα τσουπριτσες μου!!!!!!! φαγαμε δεκατιανο με ξεζουμισαν πριν και μετα...παιξαμε τραγουδισαμε.... κι ειμαστε ολοι στρωματσαδα πανω στο χαλι σε κουβερτουλες!!!!!

εεεερχονται πραγματικα!!!!! αυριο η μεγαλη μερα!!! το κυνηγι...!!!! χαχαχα!!! θα πετανε σπορακια..... να δω ποια θα τα πιασει!!!!! πρωτη!!!!

καλημερα τονακι!!! ολα ειναι για ιερο σκοπο... υπομονη αγαπιτσα μου!!!!!

ωραια τικερακια!!!!! μουτζουριτσα και ρενακι εχετε ολοιδια!!!λ

καλημερα νινακι!!!! ηθικον???? ακμαιοτατο εε???

καλημερα ειρηνουλα!!! καλυτερα σημερα????

καλημερα σαμμερακι μου!!!!

Καλημέρα Μάρτη μου!!! Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

Ηθικόν όχι πολύ ακμαιότατον... Προσπαθώ όμως... Αλήθεια...Άλλες φορές κλαίω άλλες σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλά!!!

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Θα βαλω μολις σταθεροποιηθει ο κυκλος μου.αλλα θα μου πειτε εσεις πως μπαινει...κ  εγω εβγαλα μια βολτα τον μικρο κ γυρισαμε πριν απο λιγκ.εχει πολλη ωραια μερα

ποια θα ερθει και απο εδω να βγαλουμε τα αγορια????? κοριτσιακια μου..... δεν μπορω να βρω τροπο να τα κατεβασω και τα δυο μεχρι το αυτοκ... στην πυλωτη!!! αααχχ!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Έχω εσάς όμως που με κάνετε να σκέφτομαι πιο θετικά!!!!

1 minute ago, 17μαρτη2015 said:

ποια θα ερθει και απο εδω να βγαλουμε τα αγορια????? κοριτσιακια μου..... δεν μπορω να βρω τροπο να τα κατεβασω και τα δυο μεχρι το αυτοκ... στην πυλωτη!!! αααχχ!!!!

ΩΩΩΧΧΧ Μάρτη μου!!!!Μακάρι να μπορούσαμε να σε βοηθησουμε!!!!

k0oZp3.png

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Θα βαλω μολις σταθεροποιηθει ο κυκλος μου.αλλα θα μου πειτε εσεις πως μπαινει...κ  εγω εβγαλα μια βολτα τον μικρο κ γυρισαμε πριν απο λιγκ.εχει πολλη ωραια μερα

θα στα πω εγω που τα εχω φρεσκα τωρα!θα πατησεις πανω σε ενα...θα σε μεταφερει στην σελιδα που τα φτιαχνεις οπως θες....και οταν θα πατησεις save θα σου βγαλει κωδικους που αντιστοιχουν σε αυτο που εφτιαξες...και θα επιλεξεις αυτο που λεει image url αντιγραφη με δεξι κλικ...

μετα ερχεσαι στο φορουμ στις ρυθμισεις λογαριασμου και εκει που λεει υπογραφη πατας προσθετα στοιχεια και το κανεις επικολλησει eeeeetttt voila!:)

RyZa.png

Η νασια φαινεται καπως καλυτερα!πυρετο δεν εχει,βηχει & μυξες εχει!εγω κανω ακομη πυρετο,μπουκωμα & ο λαιμος!παντως με τοσα αντιπυρετικα,ηκαθυστερηση ειναι σιγουρη!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

7 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλημερα τσουπριτσες μου!!!!!!! φαγαμε δεκατιανο με ξεζουμισαν πριν και μετα...παιξαμε τραγουδισαμε.... κι ειμαστε ολοι στρωματσαδα πανω στο χαλι σε κουβερτουλες!!!!!

εεεερχονται πραγματικα!!!!! αυριο η μεγαλη μερα!!! το κυνηγι...!!!! χαχαχα!!! θα πετανε σπορακια..... να δω ποια θα τα πιασει!!!!! πρωτη!!!!

καλημερα τονακι!!! ολα ειναι για ιερο σκοπο... υπομονη αγαπιτσα μου!!!!!

ωραια τικερακια!!!!! μουτζουριτσα και ρενακι εχετε ολοιδια!!!λ

καλημερα νινακι!!!! ηθικον???? ακμαιοτατο εε???

καλημερα ειρηνουλα!!! καλυτερα σημερα????

καλημερα σαμμερακι μου!!!!

τι ωραια εικονα αυτη η στρωματσαδα !!!ααααχχχχ ζουληξε τα λιγο και απο μας!

5 minutes ago, nini84 είπε:

Ηθικόν όχι πολύ ακμαιότατον... Προσπαθώ όμως... Αλήθεια...Άλλες φορές κλαίω άλλες σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλά!!!

ολα καλα θα πανε!θα το λες καθε μερα!βρε ακουνε τα σπορια και αμα δεν ειμαστε καλα δεν ερχονται!

7 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

ααααχχχχ ρε Μαρτακο ηρωα!!!μακαρι να πεταγομασταν για βοηθεια!που πατε???????βολτα?????

RyZa.png

5 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ολα καλα θα πανε!θα το λες καθε μερα!βρε ακουνε τα σπορια και αμα δεν ειμαστε καλα δεν ερχονται!

ααααχχχχ ρε Μαρτακο ηρωα!!!μακαρι να πεταγομασταν για βοηθεια!που πατε???????βολτα?????

Μαρτακο σε κάνω εικόνα όπως τις μαιες.. το ένα στον ένα ώμο και το άλλο στον άλλο ώμο.. κ το τρίτο αλαμπρατσάντε!!!  ❤❤

15 minutes ago, nini84 είπε:

Νινακι μου εδώ είμαστε εμείς!! Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα μας πεις ότι όλα πήγα καλά και αρχίζεις κ βαρας κ εσύ...❤

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Που τα βρισκεται κατ αρχας!!!ειρηνη κανε ενα κ εσυ αυριο..please ..

Νινακι μου γλυκο....ειπαμε οτι μετα την μπορα βγαινει το ουρανιο τοξο.....οτι κανεις το κανεις για τον ωραιοτερο σκοπο του κοσμου...μακαρι να μας ερχοταν ολα ευκολα αλλα τι να κανουμε....τα αγαθα κοποις κτωνται...

• Μου αρέσει 3

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Νινακι μου γλυκο....ειπαμε οτι μετα την μπορα βγαινει το ουρανιο τοξο.....οτι κανεις το κανεις για τον ωραιοτερο σκοπο του κοσμου...μακαρι να μας ερχοταν ολα ευκολα αλλα τι να κανουμε....τα αγαθα κοποις κτωνται...

πατας σε ενα απο τα δικα μας επανω και ανοιγει την σελιδα......

Ειρηνη ποσες μερες μετρας τωρα?βρεεεεεε!λες?

RyZa.png

Διαφημίσεις

17 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Η νασια φαινεται καπως καλυτερα!πυρετο δεν εχει,βηχει & μυξες εχει!εγω κανω ακομη πυρετο,μπουκωμα & ο λαιμος!παντως με τοσα αντιπυρετικα,ηκαθυστερηση ειναι σιγουρη!

αχ κοριτσακι μου..... κανε αλατονερα στην μυτουλα σου και αλλο για γαργαρες... καιγονται τα μικροβια!!!! αντισηπτικο!!! και μελακι... φυσικο αντιβιωτικο και μαλακωνει το λαιμο!!!!! η νασια..... οο,τι ειπε ο γιατρος... και ορο... η εαν μπορεις να σου αγορασει κπ ενα σπρευ για μυτουλα προπολης... εμενα με εχει σωσει στα αγορια!!! εριεχει προπολη που καθαριζει η μελισσα την κυψελη της... αποστειρωμενο νερο και βιολογικο χαμομυλι!!! δεν μπαινει στην μυτη...το ακουμπας στο καθε ρουθουνι και ψεκαζεις μια!!!

17 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

αχ μουτζουρακι μου καλο!!!! κοριτσια μου ευχαριστω... μακαρι να σαςειχα στην γειτονια!!!! χαχα!!! ωραια δεν θα ηταν!!!! ολες μαζι γυρω γυρω στα στενα!!!!

μονο παρασκευη οταν γυρναει απο το σχολειο η κορη και σκ μπορω να βγω!!!! δεν το διακυνδινευω.... ειμαι συνεχεια να τα επιβεπω..... εχουν γινει απροβλεπτα... μονο οταν κοιμηνται παω τουαλετα.... και οτι κανω κοντα μου στην στρατα η στα καροτσια... να ριχνω ματιες!!!!!!

11 minutes ago, Σαμμερ είπε:

να εχετε τα αυτια σας ανοιχτα..... και να ακουτε το σαμμερακι μας!!!!! χμμμ με κοπο λεεεεεει!!!!!! χωρις κοπο δεν υπαρχει απολαυση!!!!

καμια φορα σκεφτομαι οτι οι ακουραστοι ανθρωποι... που δεν εχουν περασει νιλες και χοντρα προβληματα.... δεν ξερουν οταν ερθει κατι σοβαρο να το αντιμετωπισουν..... και λυπαμαι πραγματικα που πελαγωνουν και χανουντελειως την μπαλα για ψηλου πηδημα!!!!!

μην φοβαστε οι εμπειριες ζωης ειναι η δυναμη μας!!!!!

• Μου αρέσει 4

pioqp3.png

88BZp3.png

Γύρισα απ τη φιλη, κ θα φάω τρέχοντας να παω στη δουλεια! 

Μουτζουριτσα οχι, πριν δεν χρησιμοποιούσαμε προφυλακτικό, πολυ αραιά... 

Περαστικά σου ειρηνακι μου!! Θα περάσει!!

νινι μου, επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!!! Ολα στο προγραμμα ειναι... 

εγω τικερακι θα βάλω αυριο, αναλόγως το αποτέλεσμα... χιχι

Ετσι ειναι Μαρτη μου, καλώς ή κακώς ολα για κάποιο λόγο έρχονται στη ζωή!!

• Μου αρέσει 3

4 minutes ago, marakif1990 είπε:

Γύρισα απ τη φιλη, κ θα φάω τρέχοντας να παω στη δουλεια! 

Μουτζουριτσα οχι, πριν δεν χρησιμοποιούσαμε προφυλακτικό, πολυ αραιά... 

Περαστικά σου ειρηνακι μου!! Θα περάσει!!

νινι μου, επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!!! Ολα στο προγραμμα ειναι... 

εγω τικερακι θα βάλω αυριο, αναλόγως το αποτέλεσμα... χιχι

Ετσι ειναι Μαρτη μου, καλώς ή κακώς ολα για κάποιο λόγο έρχονται στη ζωή!!

Αναλόγως αύριο ε; σουσουραδιτσα.. 

Το σιτακι που είναι από χθες;;;;  δεν πιστεύω να μας την κάνεις αύριο...

Μαρτακο ποια περιοχή είσαι;

Τονακι μου.. είμαι κυκλοθυμικη αφού.. Με έχεις καταβάλει..  από τον ουρανό.μπορώ να πέσω στη γη στο δευτερόλεπτο...  παντως έχεις ηρεμήσει από τα έντονα συμπτωματα  ε; για πες.. η κοιλιτσα τι γινεται; φαίνεται κατι;;;;

Lilypie - (Lzpn)

Βρε δεν παιζει να ειμαι!την αληθεια λεω!εσεις εχετε ενα συμπτωμα τουλαχιστον εγω ουτε οτι θα μου ερθει περιοδος νιωθω!παλι θα χω καθυστερηη λογω της γριπης!ας γινω καλα πρωτα,κομματια νιωθω!

Ασε που προηγουνται τα νεα κοριτσια με το πρωτο τους μπεμπε!

ECV6p3.png

1 minute ago, eirinaki1981 είπε:

Βρε δεν παιζει να ειμαι!την αληθεια λεω!εσεις εχετε ενα συμπτωμα τουλαχιστον εγω ουτε οτι θα μου ερθει περιοδος νιωθω!παλι θα χω καθυστερηη λογω της γριπης!ας γινω καλα πρωτα,κομματια νιωθω!

Ασε που προηγουνται τα νεα κοριτσια με το πρωτο τους μπεμπε!

Βρε μήπως να κάνεις κ εσύ μαζί μας αύριο ειρηνακι μου;;;; το βιολί μου εγω   ..

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...