Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Κοριτσια,τα φλαμιγκος ειναι στη Λημνο!μολις ειδα φωτο στο ινσταγκραμ!ερχονται στην πραγματικοτητααααα!

Μουτζουρα μου,μονο το λινκ βγαζει,οχι εικονα

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

βλεπεις το δικο μου δηλαδη Σαμμερ?εγω απο υολογιστη ειμαι τωρα...βλεπω κατω απο εμενα τον συνδεσμο που εχω βαλει αλλα οχι την εικονα οπως βλεπω στα αλλα κοριτσια!οποια εχει βαλει τι βλεπει κατω απο τα ποστ της?

καλα αυριο πρωι πρωι συντονισμενες εδω!να δω πια θα κατουρησει πιο νωρις!

Αγάπη κι εγώ τον σύνδεσμο σου βλέπω.  Τίποτα άλλο σε καμία άλλη.  Από κινητό μπαινω

Άκυρο! !!τα βλέπω επιτέλους! !! Μουτζουριτσα μόνο το δικό σου εμφανίζεται σαν σύνδεσμος. 

Αχ πόσο μου έλειψαν τα τικερακια μας!!

Ειρηνακι μου έρχονται όντως τα φλαμινγκο! !! Κορίτσια ετοιμαστειτε! !!! Έρχονται! !!'

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Just now, moutzoura2016 είπε:

μακαρι αγαπακι!πως ειστε σημερα?

Σχετικά καλά.  Απλά κάποιες φορές με κουράζει που συνέχεια νιώθω πιασμένη την μέση μου και όλη μου την κοιλιά.  Κάθε μέρα ξυπνάω και νιώθω όλους τους κοιλιακούς μύες πιασμενους.  Πιθανόν λόγω επέκτασης. Δεν παραπονιέμαι απλά θα ήθελα να κάθομαι να μην κάνω τίποτα και να τρώω συνέχεια.  Γενικά και οι ορμόνες ότι να ναι. 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Σχετικά καλά.  Απλά κάποιες φορές με κουράζει που συνέχεια νιώθω πιασμένη την μέση μου και όλη μου την κοιλιά.  Κάθε μέρα ξυπνάω και νιώθω όλους τους κοιλιακούς μύες πιασμενους.  Πιθανόν λόγω επέκτασης. Δεν παραπονιέμαι απλά θα ήθελα να κάθομαι να μην κάνω τίποτα και να τρώω συνέχεια.  Γενικά και οι ορμόνες ότι να ναι. 

δεν ακουγεται καθολου σαν παραπονο αγαπη !ειναι λογικο και κατανοητο!

Just now, nini84 είπε:

Καλημέρα κόρες!!!

Φιλιά σε όλες!!!

καλημερα Νινακι!!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

49 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

βλεπεις το δικο μου δηλαδη Σαμμερ?εγω απο υολογιστη ειμαι τωρα...βλεπω κατω απο εμενα τον συνδεσμο που εχω βαλει αλλα οχι την εικονα οπως βλεπω στα αλλα κοριτσια!οποια εχει βαλει τι βλεπει κατω απο τα ποστ της?

καλα αυριο πρωι πρωι συντονισμενες εδω!να δω πια θα κατουρησει πιο νωρις!

Έχουμε το ίδιο τικερακι μωράκι.... ααα... πως το έκανες κ φαίνεται κ στο κινητο;;;;;;; το βλέπω..  Θέλω κ εγωωωωω

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Θελω κ εγω τικερακι!!!!!!!μουτζουρα το βλεπω το δικο σου αλλα εχει πελαργο...ακουσατε τι ειπε η ειρηνη????ερχονται ερχονται..τπτ δεν ειναι τυχαιο...

Ρενα το βλεπω....

• Μου αρέσει 2

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Θελω κ εγω τικερακι!!!!!!!μουτζουρα το βλεπω το δικο σου αλλα εχει πελαργο...ακουσατε τι ειπε η ειρηνη????ερχονται ερχονται..τπτ δεν ειναι τυχαιο...

Ρενα το βλεπω....

Κ εγώ τα βλεπω σε όλες μας τώρα... Σαμμερακι βάλε τικερακι!  Αχ κορίτσια έχει τέλεια μέρα κ είμαι στο Χαλάνδρι για ψώνια με την ξαδέρφη.  Οι δύο βουρλισμενες...καταλάβετε .. ρεντίκολο  παντού.. Σε όλα τα μαγαζιά μας κατάλαβαν..χαχα...   αντέ μπας κ ανέβει λίγο η ψυχολογία γιατί ποναω και νομίζω ότι μου έρχεται η ρουφιανα...

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Θα βαλω μολις σταθεροποιηθει ο κυκλος μου.αλλα θα μου πειτε εσεις πως μπαινει...κ  εγω εβγαλα μια βολτα τον μικρο κ γυρισαμε πριν απο λιγκ.εχει πολλη ωραια μερα

• Μου αρέσει 2

καλημερα τσουπριτσες μου!!!!!!! φαγαμε δεκατιανο με ξεζουμισαν πριν και μετα...παιξαμε τραγουδισαμε.... κι ειμαστε ολοι στρωματσαδα πανω στο χαλι σε κουβερτουλες!!!!!

εεεερχονται πραγματικα!!!!! αυριο η μεγαλη μερα!!! το κυνηγι...!!!! χαχαχα!!! θα πετανε σπορακια..... να δω ποια θα τα πιασει!!!!! πρωτη!!!!

καλημερα τονακι!!! ολα ειναι για ιερο σκοπο... υπομονη αγαπιτσα μου!!!!!

ωραια τικερακια!!!!! μουτζουριτσα και ρενακι εχετε ολοιδια!!!λ

καλημερα νινακι!!!! ηθικον???? ακμαιοτατο εε???

καλημερα ειρηνουλα!!! καλυτερα σημερα????

καλημερα σαμμερακι μου!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

7 minutes ago, Rena87 είπε:

Έχουμε το ίδιο τικερακι μωράκι.... ααα... πως το έκανες κ φαίνεται κ στο κινητο;;;;;;; το βλέπω..  Θέλω κ εγωωωωω

αχαχαχαχα σιγα μην δεν ειχαμε το ιδιο εμεις!:)

ηΤονια ειπε τωρα φαινονται κ απο κινητα εγω δεν εκανα κατι..απο τον υπολογιστη και βασανιστηκα να το βαλω!χαχαχα!

πρεπει να βρουμε με φλαμιγκα Σαμμερακι!βαλε κ εσυυυυυ!!!

αντε καλε που ερχεται!!!!!για κατσε!!!!!ψωνισε εκει παρακαλω!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...