Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια μου... τι μου κάνετε;; άντε να περάσει κ η σημερινή μερα... 

ναι Τονια μου, ειναι να μην μπεις στο τρυπάνι των συμπτωμάτων... κ γω τοςους μήνες εγκυος ειμαι, μη νομίζεις.... :-P

μουτζουριτσα μου ηρεμησατε πλήρως με το σύζυγο; 

εβελινακι το καλο που τους θελω να έρχονται....

αν δεν εχει πολυ κρυο, να πάτε τη βολτούλα σας χαρούμενη μαμά..

καλημερα Σαμμερ μου!! Βάστα γερά σημερα, δύσκολη μερα!! Κ να μην ειναι αυριο δυσκολότερη!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μπουγαρίνια μου! Πρωί πρωί χτυπάει η πόρτα και βλέπω surprise το βουρλοκομειο την ξαδέρφη μου... πολύ χαρά πήρα.. αν κ πονάει πολύ το στηθος μου σημερα και η κοιλια μου κοριτσια.. και σηκώθηκα ιδρωμενη..μάλλον αποτυχία θα έχω πάλι.. 

Καλημέρα γλυκιά σε μια μια ξεχωριστά.. δε προλαβαίνω να γράψω σε όλες.. Με τραβολογαει να ετοιμάσω γρήγορα  (ποια; εγώ... 1 ώρα και ..κανω) για να πάμε για καφέ(χυμό δλδ)...θα πιω κ για εσάς... σας φιλώ...  σας αγαπω.. ❤

• Μου αρέσει 7

Lilypie - (Lzpn)

17 minutes ago, marakif1990 είπε:

Καλημέρα κοριτσακια μου... τι μου κάνετε;; άντε να περάσει κ η σημερινή μερα... 

ναι Τονια μου, ειναι να μην μπεις στο τρυπάνι των συμπτωμάτων... κ γω τοςους μήνες εγκυος ειμαι, μη νομίζεις.... :-P

μουτζουριτσα μου ηρεμησατε πλήρως με το σύζυγο; 

εβελινακι το καλο που τους θελω να έρχονται....

αν δεν εχει πολυ κρυο, να πάτε τη βολτούλα σας χαρούμενη μαμά..

καλημερα Σαμμερ μου!! Βάστα γερά σημερα, δύσκολη μερα!! Κ να μην ειναι αυριο δυσκολότερη!!!

Καλημερα Μαρακι ολα καλα !πολυ ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι για την συνεχεια!

βρε κ εγω καθε μηνα εγκυος ειμαι!χαχαχαχα!αλλα τωρα κουραστηκα ....αν ερθει θα ερθει με συμπτωματα χωρις....το μονο σιγουρο ειναι αυτο!αντε να εχουμε τα ευχαριστα νεακια απο εσας αυριο!!!!!!

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα μπουγαρίνια μου! Πρωί πρωί χτυπάει η πόρτα και βλέπω surprise το βουρλοκομειο την ξαδέρφη μου... πολύ χαρά πήρα.. αν κ πονάει πολύ το στηθος μου σημερα και η κοιλια μου κοριτσια.. και σηκώθηκα ιδρωμενη..μάλλον αποτυχία θα έχω πάλι.. 

Καλημέρα γλυκιά σε μια μια ξεχωριστά.. δε προλαβαίνω να γράψω σε όλες.. Με τραβολογαει να ετοιμάσω γρήγορα  (ποια; εγώ... 1 ώρα και ..κανω) για να πάμε για καφέ(χυμό δλδ)...θα πιω κ για εσάς... σας φιλώ...  σας αγαπω.. ❤

καλημεραααααα!!!!καλα να περασετε!!!!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

23 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ετσι ακριβως Τονακι μου!εδω και καθε εγκυμοσυνη στην ιδια γυναικα εχει διαφορετικα!καλο ειναι να τα παρατηρουμε απλα να μην τρελαινομαστε!

καρδουλα μου ναιιιιιιι.....πολυ καλυτερα ειμαστε!επρεπε να ξεσπασει κ αυτος...αν δεν το εκανε θα ανησυχουσα!τωρα ολα μια χαρα!αναμενουμε με χαρα μηπως ερχεται το θαυματακι!

καλημεραααααααα!!!!!αχ τωρα ανυπομονω να ερθει κ η δικη μου 1+ σημερα!

Θα έρθει αγαπούλα μου! ! Σε 11 μέρες θα μετράς 1 και σήμερα! !

10 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα αγαπούλα! ! Με τρώει η αγωνία κάθε φορά μαζί σου!! Μου κόβεις τη φόρα πριν προλάβω να αναπτύξω επιχειρήματα ελπίδας! ! Κάτσε να δούμε βρε καλό μου!  Πότε δεν ξέρεις.  Άντε τώρα τη βόλτα σου και μην σκέφτεσαι τίποτα! !

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημερα κ απο μενα!!! Υπομονη κοριτσακια μου, ευχομαι αυριο να πανηγυριζουμε ολες μαζι!!! Τα συμπτωματα παιζουν περιεργα παιχνιδια μαζι μας, μακαρι να μπορουσαμε να τα αξιολογουμε σωστα!! Δυστυχως ομως μονο η καθυστερηση κ το θετικο τεστ ειναι αξιοπιστα οσο κοινοτυπο κ αν ακουγεται! Οποτε ας περναμε καλα οσο μπορουμε!!!! 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

15 minutes ago, Abbot είπε:

Καλημερα κ απο μενα!!! Υπομονη κοριτσακια μου, ευχομαι αυριο να πανηγυριζουμε ολες μαζι!!! Τα συμπτωματα παιζουν περιεργα παιχνιδια μαζι μας, μακαρι να μπορουσαμε να τα αξιολογουμε σωστα!! Δυστυχως ομως μονο η καθυστερηση κ το θετικο τεστ ειναι αξιοπιστα οσο κοινοτυπο κ αν ακουγεται! Οποτε ας περναμε καλα οσο μπορουμε!!!! 

Ετσι ακριβώς ειναι! Τους μήνες που απλα είχαμε ελεύθερες επαφες ήμουν κ γω πιο χαλαρη γιατι ηξερα οτι οι πιθανότητες ηταν πιο λίγες.... τωρα όμως που το πήγα πιο "στοχευμένα", εχω περισσότερο άγχος, το οποιο εννοείται δεν αλλάζει κατι... Κ βεβαια, το κερασάκι στην τούρτα ειναι οτι ήμουν παντα τζαστ στις 28 μερες, σε σημειο που έλεγα οτι αν μεχρι την 29η δεν μου χει έρθει, ειναι στάνταρ εγκυμοσυνη!! Κ εχει ακομα κ αυτο αλλάξει! Κ επίσης, φαντάσου οτι μεχρι να ξεκινήσουμε να έχουμε ελεύθερες επαφες, μου λέγανε για παιδι κ έβγαζα καντήλες!!! Κάρμα λέγεται.... χαχαχα

• Μου αρέσει 4

15 minutes ago, marakif1990 είπε:

Ετσι ακριβώς ειναι! Τους μήνες που απλα είχαμε ελεύθερες επαφες ήμουν κ γω πιο χαλαρη γιατι ηξερα οτι οι πιθανότητες ηταν πιο λίγες.... τωρα όμως που το πήγα πιο "στοχευμένα", εχω περισσότερο άγχος, το οποιο εννοείται δεν αλλάζει κατι... Κ βεβαια, το κερασάκι στην τούρτα ειναι οτι ήμουν παντα τζαστ στις 28 μερες, σε σημειο που έλεγα οτι αν μεχρι την 29η δεν μου χει έρθει, ειναι στάνταρ εγκυμοσυνη!! Κ εχει ακομα κ αυτο αλλάξει! Κ επίσης, φαντάσου οτι μεχρι να ξεκινήσουμε να έχουμε ελεύθερες επαφες, μου λέγανε για παιδι κ έβγαζα καντήλες!!! Κάρμα λέγεται.... χαχαχα

χαχαχα Μαρακι μου γλυκο!ετσι ακριβως!εγω βεβαια κ πριν που ειχα καθυστερησεις δεν αγχωνομουν γιατι ο κυκλος μου ηταν αστατος!δεν ειχαμε ελευθερες επαφες αλλα δεν χρησιμοποιουσαμε προφυλαξη ελεγα βρε λες?αλλα τοτε δεν ειχα ιδεα οτι για να μεινεις εγκυος πρεπει να συνομωτησει το συμπαν και οι πλανητες ολοι!χαχαχα!πιστευα ειναι απλο κ ευκολο!κουνια που με κουναγε κοινως!χαχαχα!εγω πιστευω πως ακομα κ με το σπερμα τρελαινει το σωμα μας!εμενα απο τοτε που ξεκινησα ελευθερα....τα προεμμηνοριακα συμπτωματα ειναι τοσο εντονα που απορω....εχω μικρο στηθος και ποτε δεν πρηζοταν ουτε πονουσε...τωρα...μιλαμε εχουμε αλλαξει size:-P!χαχαχα!ποναει η μεση...που δεν πονουσε...κανω κατακρατηση τρελη...ξεκινουν πολυ νωρις...σχεδον μετα την ωορρηξια...ενω πιο παλια ηταν 2-3 μερες πριν....

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Just now, moutzoura2016 είπε:

χαχαχα Μαρακι μου γλυκο!ετσι ακριβως!εγω βεβαια κ πριν που ειχα καθυστερησεις δεν αγχωνομουν γιατι ο κυκλος μου ηταν αστατος!δεν ειχαμε ελευθερες επαφες αλλα δεν χρησιμοποιουσαμε προφυλαξη ελεγα βρε λες?αλλα τοτε δεν ειχα ιδεα οτι για να μεινεις εγκυος πρεπει να συνομιτησει το συμπαν και οι πλανητες ολοι!χαχαχα!πιστευα ειναι απλο κ ευκολο!κουνια που με κουναγε κοινως!χαχαχα!εγω πιστευω πως ακομα κ με το σπερμα τρελαινει το σωμα μας!εμενα απο τοτε που ξεκινησα ελευθερα....τα προεμμηνοριακα συμπτωματα ειναι τοσο εντονα που απορω....εχω μικρο στηθος και ποτε δεν πρηζοταν ουτε πονουσε...τωρα...μιλαμε εχουμε αλλαξει size:-P!χαχαχα!ποναει η μεση...που δεν πονουσε...κανω κατακρατηση τρελη...ξεκινουν πολυ νωρις...σχεδον μετα την ωορρηξια...ενω πιο παλια ηταν 2-3 μερες πριν....

Κ μένα εχει αλλάξει απο τοτε ο κύκλος μου... κ απο τοτε μηνα παρα μηνα σχεδον πάθαινα μύκητες... δεν ξερω αν ειναι τυχαίο ή εγω το συνέδεσα...

8 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

εχετε παρει κ οι δυο αγωγοι για μυκητες?

Ναι, καθε φορα κ οι δυο... απλα την τελευταια φορα μου έδωσε να βαζω αλοιφή εσωτερικά κ οχι χάπι, για να πηγαίνει πιο βαθιά... αλλα φαντάσου οτι μηνα παρα μηνα χάναμε το μισό μηνα (κ εννοείται τις γόνιμες)... κ μια φορα έπαθα κ ουρολοίμωξη... κ μετα εκανα κ κολποσκοπηση κ βιοψία για κονδυλώματα... ολα αυτα απ το Μαρτη κ εχω ηρεμήσει απ το Νοέμβρη! 

Διαφημίσεις

Καλημέρα!  Αύριο έχει καλό καιρό,  θα έρθουν τα φλαμίγκο! !!! Καλή επιτυχία κορίτσια! 

Μουτζούρα, κι εγω πριν την προσπάθεια νόμιζα ότι πιάνεις με τη μυρωδιά.  Είναι θέμα τύχης. 20/100 είναι μεγάλο ποσοστό αν δεν θες και μικρό αν θες.

• Μου αρέσει 5

ναι καταλαβα....ειναι κριμα να βασανιζεσαι με τετοια...χανεις πραγματικα τις μερες ετσι!πιο πριν χρησιμοποιουσατε προφυλακτικο?ευχομαι να εχετε καθαρισει τωρα και να μην σας απασχολησει ξανα αυτο το θεμα!τωρα εχουμε αλλες εννοιες!χαχαχαχα!

2 minutes ago, Ioio είπε:

Καλημέρα!  Αύριο έχει καλό καιρό,  θα έρθουν τα φλαμίγκο! !!! Καλή επιτυχία κορίτσια! 

Μουτζούρα, κι εγω πριν την προσπάθεια νόμιζα ότι πιάνεις με τη μυρωδιά.  Είναι θέμα τύχης. 20/100 είναι μεγάλο ποσοστό αν δεν θες και μικρό αν θες.

καλημερα Ιοιο μου!καλα ειστε?η μικρη?γελαω κατι φορες που επι της ουσιας δεν προσπαθουσαμε κ εβλεπα καθυστερηση και λεω βρε λες?και να τα τεστ!αχαχαχαχα!ποσο χαζηηηηη!ελα ντε!αυτο που οσες δεν θελουν τις θελει το 20αρακι...εμας εδω τιποτα!ουτε να μας καταδεχτει!

παλευω να βαλω τικερακι!!!!χαχαχαχα!βλεπετε τιποτα ρε αγαπες?

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

κοριτσακια δε προλαβαινω να το ποσταρω αλλα βαλτε να ακουσετε το ροζα ροζαλια στο γιουτιουμπι και να ευχηθω κι εγω συννεφα απο ροζ πουλια φλαμινγκος να σας τραγουδισουν...

• Μου αρέσει 4

βλεπεις το δικο μου δηλαδη Σαμμερ?εγω απο υολογιστη ειμαι τωρα...βλεπω κατω απο εμενα τον συνδεσμο που εχω βαλει αλλα οχι την εικονα οπως βλεπω στα αλλα κοριτσια!οποια εχει βαλει τι βλεπει κατω απο τα ποστ της?

καλα αυριο πρωι πρωι συντονισμενες εδω!να δω πια θα κατουρησει πιο νωρις!

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...