Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, eirinaki1981 είπε:

Ο πελαργος λες να ειναι πιο αξιοπιστος?????αλλαγη αμεσως τοτε!!!!!!

α δεν ξερω ειρηνακι μου.... Παντως  το κεφαλι το εχουν ψηλα....κανουν το κινεζο....;;;;

Χαχαχαχσ!

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

Δεν εχω... Ε θα περάσει υποθέτω, ποσο να κρατησει..

ας έρθει κ μπεκάτσα, αρκεί να έρθει.... αλλα τα φλαμίνγκο ειναι πιο εξωτικά, οσο να πεις!!

Μωρε ας ερθει και κοτσιφι....ας ερθει κατι ομως την παρασκευη!!!!!

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

Ε μα ναι!εχουν κατι αριστοκρατικο!!με το κοραλλι φτερα τους!

Εκεινος ο πελαργος σκετος λελεκας!!!

Βρε ερχονται!!!απο μακρια φαινονται!λιγη υπομονη!

Σας καληνυχτωωω,κοριτσαρες μου

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

3 minutes ago, marakif1990 είπε:

Αλλιως θα τρόμαζα οτι αντέχετε καθε μερα ρε Μαρτη!!

χαχαχα δεν αντεχει κι ας τον περναω 7,5χρονια!!!!

ΟΧΙ....ΟΧΙ ας μην τ'αλλαξουμε!!!!! το ονοματησε ο γιος της σαμμερ και ο γιος της σαγκρε!!!!! κι εμενα μ'αρεσουν τα φλαμιγκο!!!!

αντε μεχρι κι αυριο.... μετα.... τα καλα!!!!!!!!

φιλουδια..... και εμενα κλεινουν τα ματακια μου.... ειχα μια φιλη απο το πρωι... γι αυτο δεν μπηκα!!!!

ονειρευτειτε κουκλιτσες μου....τα νινακια σας ερχονται!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

On 26/1/2017 at 0:44 ΜΜ, Mairouli2807 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

ειμαι καινούργια κ θελω την βοήθεια σας..

τελευαταία περίοδος 14/12. Στις 13/1 μετα απο ενα αρνητικό τεστ εκανα χοριακη κ βγήκε 83. Έκανα επαναληπτική στις 16/1 κ βγήκε 538. Μίλησα με τον γιατρό μου και πήγα στις 24/1 για υπέρηχο. Ο υπέρηχος έδειξε σάκο και μεςα λεκιθικο ασκό. Ο γιατρό μου είπε οτι όλα πανε καλα και οτι θα ξαναπάμε στις 3/2. Εγω υπολόγιζα οτι ειμαι 6εβδομαδων ενώ ο υπέρηχος με βγάζει 5. Ειναι φυσιολογικό που δεν φαινόταν το έμβρυο ;

μην μου αγχωνεσαι ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη..μπορει να χες καθυστερημενη συλληψη..εγω με αρκετη καθυστερηση οταν πηγα για πρωτο υπερηχο ο μικρος ηταν ακομα κυτταρο την επομενη φορα ειδαμε σακο κ μετα το εμβρυο κ ακουσαμε καρδουλα

On 26/1/2017 at 0:19 ΜΜ, vikib είπε:

Καλημερα!

Νινι ευχομαι να ακουσεις καλα νεα απο το γιατρο

Μουτζουρα να τον χαιρεσαι κ καλα αποτελεσματα

Ρενα ολα καλα κ με το γιατρο.κ γω παιρνω σπασμοαποτελ για τη χολη.αλλα μετα κανω εμετο

Ειρηνακι κ μεις κλεισμενοι μεσα.χιονια οχι αλλα κρυο κ που να βγω μονη με τα δυο.κ μας μας αρεσει αυτο το τραγουδι.κ γενικα οι μουσικες επιλογες μας εχουν πλακα

Εμεις περασαμε εξω απο σχολη χορου κ με τραβουσε να μπει μεσα.οπως κ σε μαγαζι με κιθαρες

Αμποτ νεος κυκλος αγαπουλες. αφου εχεις κ πολυ δουλεια αστο χαλαρα

Πουλακι καλη β επ!περιμενουμε νεα

Χρυσα ευχομαι το δευτερο να μη σας ταλαιπωρησει τοσο.κ η δικια μου τρελενεται για μουσικη-χορο.με παιχνιδια ασχολειται λιγο.κυριως παζλ κ ζωγραφικη.λιγο κουζινικα.αλλα απασχολειται μονη πολυ.αλλα πολλα παιδακια δ καθονται μονα σε αυτην την ηλικια.ποσο ειναι;εμενα γεννημενη 1/9/14.παιδοτοπο δ παμε λογω του μπεμπη.κ σχολειο αν βρω δουλεια.αλλιως του χρονου.αλλα θελω κπ απασχοληση απο σεπτεμβρη

Σαμμερ πως ειστε σημερα;

Τζο,σανγκρε,μαρτη,τονια,τζειν,σιτυ,μαρακι,μαμμυ,μαμα,χαρουμενημαμα,εβελινα,ηλεκτρα,ιοιο φιλια

Βικυ μου το σεπτεβριο κ γω θα τον στειλω παιδικο να εξοικειωθει με παιδακια με δραστηριοτητες να ξεκολλησει απο πανω μου ολο μαμα ..ιδια ηλικια εχουν με την δικια σου 5 μερες διαφορα εμεις ειμαστε 6.09.14...ολο αυτο το διατημα δεν δουλευα για το μικρο αλλα αν τον παρουν θα ψαχτω για δουλεια κ σε μενα θα κανει καλο γιατι κλειστηκα πολυ βοηθεια απο πουθενα..

On 26/1/2017 at 0:35 ΜΜ, moutzoura2016 είπε:

καλημερα Χρυσακι μου!κοιτα να δεις!μοιαζει εξαιρετικα σπανια περιπτωση ομολογω!και δηλαδη ουτε με εξωσωματικη θα λυνοταν?

ευτυχως ηρθε το θαυματακι σου και ανετρεψε τα παντα!!!!

εχω κανει κ εγω την amh ειναι πολυ καλα!σουπερ γονιμη κ εγω!για να δουμε τι μας επιφυλασσει το μελλον λοιπον!

Χρυσακι μου  να την ρωτησεις τα παντα για να μην ανησυχεις!!!και μπραβο που παρατηρεις τα παντα...το λεω γιατι ο αντρας μου στο σχολειο που αντιμετωπιζει τετοια θεματακια ...βλεπεις τους γονεις να πεφτουν απο τα συννεφα....μετα την διαγνωση!

η Τζειν που ειναι δασκαλα μπορει να σε βοηθησει παραπανω....ισως με τεστακια που μπορεις να του κανεις για να ηρεμησεις μεχρι την παιδιατρο!

ευχαριστω φρεσκοεγγυουλα μου!λεω για δωρο να του κανω ενα μωρο!χαχαχαχα!φιλακια στο σπορι!

καλημερα Βικακι!ευχαριστουμε πολυ!

κουκλιτσα μου παιδι μου ειναι οσο κ να μην θελω να το παραδεχτω κ τα θεωρω ολα φυσιολογικα καποια πραγματα που μας παραξενευουν καλο ειναι να τα ρωταμε..αν κ αυτο λενε συνηθως ενας γονιος το καταλαβαινει οταν υπαρχει προβλημα στο σχολειο...σημερα ηρθαν τα ξαδερφακια να δεις τι ωραια που παιξανε..ο μικρος στην αρχη δεν πλησιαζε αλλα μετα μια χαρα..απλως πρεπει να παει παιδικο να κανει καινουρια πραγματα κ προπαντων να παιζει με παιδακια..ο μεγαλος ξαδερφος του ειναι δευτερα δημοτικου κ ελεγε στο δικο μου παμε να μαζεψουμε τα μπαλακια κ συμμετειχε ο μικρος κ μαζευε αυτο ειναι καλο θα δειξει..μπορει ολα αυτα που με ανησυχουν ναναι τυχαια ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλημερα παρεακι μου ομορφο!

σουσουραδιτσες μου Μαρακι και Μαμυ στην αναμονη μια μερουλα εμεινε!υπομονη μην τρελαινεστε με τα συμπτωματα!ξερω ειναι δυσκολο αλλα μοιαζουν και μας μπερδευουν!και ισχυει αυτο που λετε...πριν την ιδεα του μωρου τιποτα δεν μας εκανε παραξενο...τωρα παρατηρουμε τα παντα!υπομονη λοιπον!τα λεω με αγαπη πολυ!θελουμε να δουμε +++ και φλαμιγκα αυριο!

το Σιτακι που ειναι?μπηκε χθες?

Ρενιω μου γλυκο μου καλημερα !!!!πως εισαι σημερα?

Τονακι μου γλυκο καλημερα!φιλι στην κοιλιτσα!

Σαμμερακι μου δυνατο και δοτικο καλημερα!φιλι στον αντρακο σου!

Μαρτακι μου θεα μανα και συντροφος!θελω διδυμοκαμωματα να διαβασω!!!

Τζεινακι μου τι κανει η φρεσκοεγγυουλα μας?

το Μαιρουλι μας?με το σπορακι?

Ειρηνακι μου πως ειστε σημερα?ελπιζω καλυτερα!

Αμποτακι καλημερα!βαρα βαρα!

Μαμα καλημερα!φιλι στο Μελινακι!

Βικακι καλημερα!!!ολοι στο σπιτι με τον μπαμπα σας!!!

Ζαμιακι καλα ειστε?ο πριγκιπας?

αγορομανα Σανγκρε καλημερα!φιλια στα Μ!

Τζο μου καλημερα!φιλι στον γιοκα σου!

Πουλακι τι κανετε?κλοτσαει ο αγοραρος?

Εβελινακι Χρυσακι το Ηλεκτρακι?τωρα δεν αναμενει?η Μαρινα ρε κοριτσια που να ειναι?ελπιζω να ειναι καλα!Χρυσακι μου καλημερα!

διπλο φιλι σε οσες ξεχνω!!!!!

ουφ ειχα γραψει ενα κατεβατο και με πεταξε αλλα ευτυχως τα κρατησε!

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε? 

Μουτζουριτσα χαλαρωσατε με τον αντρουλη σου? 

Τα κοριτσάκια στην αναμονή έχουν τρελαθεί με τα συμπτώματα. Το θέμα δεν είναι ακριβώς στο να μην τους δίνουμε σημασία.  Αλλά όσο ποτέ πολύ τα συζητάμε και τα.ψάχνουμε τόσο μεγαλύτερη σημασία από την πραγματική τους τους δίνουμε.  

Εγώ πάντως και πριν αποφασίσουμε για μωρό όλα τα παρατηρούσα και με τα συμπτώματα που είχα θα μπορούσα κάθε μήνα να είμαι έγκυος.  (Πόνος στο στομάχι, ζαλάδα μέχρι λυποθυμιας, πρησμενο στήθος, υγρά, πρησμενα ουλα). Απλά όταν έμεινα τελικά είχα άλλα και όχι αυτά.  Άβυσσος λοιπόν ο κόσμος των συμπτωμάτων και νομίζω ότι εκ των υστέρων μπορούμε να τα αξιολογησουμε πιο σωστά.  

Όπως και να έχει εγώ εύχομαι μέσα στο Φεβρουάριο να γεμίσει το πινακακι με εγκυουλες και πολλές πολλές χαρές! !

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

καλημερα κοριτσια πως ειστε σημεραα εδω εχει συννεφια αλλα λεω να παρω τον μικρο να παμε μια βολτουλαα.....!!!!!! τα κοριτσια μας που ειναι στην αναμονη εφτασε ο καιρος αυριο τετοια ωρα θα μετραμε φλαμιγκο....!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

em82p2.png QGcTp2.png

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε? 

Μουτζουριτσα χαλαρωσατε με τον αντρουλη σου? 

Τα κοριτσάκια στην αναμονή έχουν τρελαθεί με τα συμπτώματα. Το θέμα δεν είναι ακριβώς στο να μην τους δίνουμε σημασία.  Αλλά όσο ποτέ πολύ τα συζητάμε και τα.ψάχνουμε τόσο μεγαλύτερη σημασία από την πραγματική τους τους δίνουμε.  

Εγώ πάντως και πριν αποφασίσουμε για μωρό όλα τα παρατηρούσα και με τα συμπτώματα που είχα θα μπορούσα κάθε μήνα να είμαι έγκυος.  (Πόνος στο στομάχι, ζαλάδα μέχρι λυποθυμιας, πρησμενο στήθος, υγρά, πρησμενα ουλα). Απλά όταν έμεινα τελικά είχα άλλα και όχι αυτά.  Άβυσσος λοιπόν ο κόσμος των συμπτωμάτων και νομίζω ότι εκ των υστέρων μπορούμε να τα αξιολογησουμε πιο σωστά.  

Όπως και να έχει εγώ εύχομαι μέσα στο Φεβρουάριο να γεμίσει το πινακακι με εγκυουλες και πολλές πολλές χαρές! !

ετσι ακριβως Τονακι μου!εδω και καθε εγκυμοσυνη στην ιδια γυναικα εχει διαφορετικα!καλο ειναι να τα παρατηρουμε απλα να μην τρελαινομαστε!

καρδουλα μου ναιιιιιιι.....πολυ καλυτερα ειμαστε!επρεπε να ξεσπασει κ αυτος...αν δεν το εκανε θα ανησυχουσα!τωρα ολα μια χαρα!αναμενουμε με χαρα μηπως ερχεται το θαυματακι!

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου.1 κ σημερα.πως ειστε??κανενα νεο???χρυσα τι εγινε???σου ηρθε???

καλημεραααααααα!!!!!αχ τωρα ανυπομονω να ερθει κ η δικη μου 1+ σημερα!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...