Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 hours ago, Rena87 είπε:

Σαμμερακι σαγαπω πολύ κ ας μη σε ξερω...  Σε νιώθω! Και το εννοώ! ❤

1 hour ago, Mammy2 είπε:

Κοριτσια βλεπω να περνω το μηχανακι να ψαχνω φαρμακειο διανυκτερ.να μπουκαρω μεσα να παρω ενα κλιαρ μπλου των9 ευρω.

Παραπανω η τσεπη μου δεν σηκωνει.Ειμαστε και σε περιοδο κρισης.

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

Αμποτακι μου γλυκό και εγώ αν δεν κάτσει τώρα ....που είναι λίγο δύσκολο...κάνα δυο μηνες λέω free απο όλα! Κ όπως ερθει... Εγώ απλα δεν εχω σταθερό κυκλο και δεν θα ξέρω γόνιμες αν κ εφόσον εχω και δεν γίνονται κυστικα τα ατιμα... Μονο αυτό με κρατάει επιφυλακτική ως προς την χρήση των τεστ ωορρηξιας μονο γιατί θα μαι πιο ξένοιαστη ότι δουλεύει το σωμα μου...θα το δω...καλό τυχερό μήνα για σένα ❤   

Κ εγώ ακολουθω στα βήματα σου...η Σάμμερ είναι η δυναμη της παρέας!❤

1 hour ago, marakif1990 είπε:

Ε ναι κορίτσια, Σαμμερ κ Μαρτη οι ήρεμες δυνάμεις!!!! Σας αγαπάμε κ σας θαυμάζουμε... ❤❤ 

κ γω σκέφτομαι Σαμμερ οτι μπορεί να ναι απο άγχος, αλλα την ωρα που το παρατηρώ ειμαι σε ήρεμη φαση! Τεσπα, ξαναλέω, μου φαίνεται νωρις για να εχω τέτοια, οποτε διυλιζω τον κονωπα, οποτε τέρμα η αναφορά συμπτωμάτων...

1 hour ago, Σαμμερ είπε:

Ε ενταξει σταματηστε....σας αγαπω..μαρτη που εισαι????πες κατι....

2 hours ago, Rena87 είπε:

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια .. κ εμένα η σαμμερ ηταν η πρωτη που με στήριξε με το που μπήκα στο φόρουμ κ ήμουν στα όρια κατάθλιψης μέρα την αποβολη... (εννοειται πως κ ολες οι αλλες,απλα εκεινη πολυ απο την αρχή) και όλο αυτό τον καιρό..έγινε το είδωλο μου με την δύναμη ψυχής που έχει και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα... την αντιγράφω λοιπόν κ προχωρώ... ❤ κ ξέρω πως ο θεός θα της δώσει αυτό πιυ της αξίζει γρήγορα..

2 hours ago, nini84 είπε:

Mammy μου προσπαθουμε ενα χρονο περιπου. Τους τελευταιους 4 μηνες εντατικα. Πριν λογες ημερες εμαθα οτι εχω ενδομητριωση. Τωρα θα παω σε γιατρο-χειρουργο για να με εξετασει κι αυτος και μετα να κανουμε την επεμβαση για να αφαιρεσει τις 2 κυστεις που εχω και να δει σε τι βαθμο ειναι η ενδομητριωση μου. 

Εχω ακομη δρομο εγω. 

Εσεις τωρα εχετε σειρα.!!! 

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Σε αγαπώ εσένα! ❤

Η Σάμμερ είναι πηγή δύναμης ..μιλάει τόσο ήρεμα και λογικά!με εκανε και δακρυσα και εμένα νινακι!

Σάμμερ μου δεν αργεί και το δεύτερο δικο σου θαύμα κορίτσι μου! Εχουμε κανει πολλά βήματα μαζεμενα και ζοριστηκαμε....ας πάρουμε μιαν ανάσα... εγω ενα πράγμα του είπα σήμερα ...χωρίς μωρο θα μπορέσω..χωρίς εσένα όχι... Αν δεν έρχεται ο Θεός θα εχει το λογο του.. 

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Αααααχχχ αυτή η αγωνία των τεστ! Κ εκείνα τα λεπτά... Μέχρι να εμφανιστεί! Θέλω 4/4 κοριτσαρες!!!!❤

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!!!!!!!! ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ......ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.....ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΛΑΜΙΓΚΟ!!!!!!

λοιπον εγω συνεχιζω να ποναω χαμηλα!!!!χαχαχα!!!!! μεγαλη πλακα!!!!! περιμενω την Παρασκευη πως και πως.......!!!!!!! σαμμερακι θα με ξυπνησεις?????  σας αγαπω!!!!! τα υπολοιπα ειναι περιτα!!!!!!

1 hour ago, Rena87 είπε:

Και θα σε ανεβάσουμε άλλες τόσες.. είτε χαρούμενες.. είτε όχι... εδω για όλα!! ❤

Ναιαιαιαιαι!!!!!!!

1 hour ago, Rena87 είπε:

Δε σταματαμε... σαγαπαμε..σαγαπαμε... 

Η μαρτακουλινο μου είναι το δεύτερο είδωλο μου!  Πόσο θελω να είμαι σαν εσάς.. μακάρι να μπορούσα να σας φτάσω..  μαρτη εμφανισου... θα κοιμηθουμε σε λίγο..θα βγεις εσύ..κ εμείς Τεζα... ❤

Χαχα.. τη λες μωρή βουρλισμενη!!! ❤

Χαχαχα... ότι είμαι είμαι.. η αλήθεια να λέγεται...  Σακηηηηηηηηηηη....  Παναγιά κοντά του....

Ε λοιπόν 3 μεγάλα νούμερα έβγαλε η Κέρκυρα...

Τη βλαχοπουλου 

Το Σάκη. 

Κ εμένα...   εγω.. σκέτο νούμερο...

ααααχ εσυ!!!!!! γιαυτο εκλεγε η σαμμερ μας!!!!!! εισαι το τρελοζουζουνο μας!!!!!!!

57 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Μαμμυ,φυσικα και θα μπω!!δεν αφηνω το τρελοπαρεακι ευκολα!!αλλα χαλαρααααααααα(με σαλονικιωτικη προφορα).τωρα θα δουμε τι ψαρια πιασαμε!χαχαχα!!& κανω εικονα τα φλαμιγκος με ψαρια στο στομα να τρεχουν προς εμας!!χαχαχαχα

χαχα!!!!! ψαρια......ψαρια......!!!!!!!

28 minutes ago, Rena87 είπε:

Γιατί την αγαπαμε... κ εσένα μαζί!! ❤

κι εγω μπρε!!!!!! δεν μπορω χωρις εσας!!!!!

28 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Τωρα πηγαν για υπνο δεν μιλανε.....αρχισανε να μιλανε για ηρωες κ ειδωλα κ δυναμη...σαμμερ κ μαρτη.... κ κλαμα η δικια σου.....

Κατα τα αλλα πολυ γελιο.την παρασκευη θα γινει χαμος στα τεστς...μυριζει μπεμπεδοσκονη...

ναι θα γινει Ο ΧΑΜΟΣ!!!!!!! θα συναντηθουμε να το καψουμε!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτακο μου,την ψωνισαμε απ οτι καταλαβες!!τα κοριτσια μαλλον εγκυμονουν γιατι οι ορμονες τους τρελαθηκαν!χαχαχα!παντως σας χαιρομαι!εχετε μια φρεσκαδα,εναν ενθουσιασμο!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

1 hour ago, Rena87 είπε:

Και θα σε ανεβάσουμε άλλες τόσες.. είτε χαρούμενες.. είτε όχι... εδω για όλα!! ❤

ειρηνουλα μου...... ειναι τελειες......!!!!!! παντως ειμαστε πραγματικα η μια για την αλλη!!!!!

το καφε αυτο ειναι αξια ζωης!!!!!!!:cool:

• Μου αρέσει 4

pioqp3.png

88BZp3.png

Σαμμερακι απ τη μια σου μυρίζει μπεμπεδοσκονη, απ την αλλη σε συγκινούμε, μήπως τελικα ερχεται σε σενα το φλαμίνγκο, μιας που ψάχνουμε συμπτωματα δηλαδη... :-P

• Μου αρέσει 2

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

Σαμμερακι απ τη μια σου μυρίζει μπεμπεδοσκονη, απ την αλλη σε συγκινούμε, μήπως τελικα ερχεται σε σενα το φλαμίνγκο, μιας που ψάχνουμε συμπτωματα δηλαδη... :-P

χαχαχα καλο!!!!!!! μακαρι!!!!! ξερεις τα φλαμιγκο ειναι αθωα...... πανε σε ολους!!!!!! οποια δεν θελει φευγει τωρα!!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Πφφφ δεν μπορω να κοιμηθώ, μ έπιασε η μεση μου...

1 minute ago, eirinaki1981 είπε:

Βραδιατικα γελαω μονη μου,βουλωμενη μυτη εχω,δεν μπορω να αναπνευσω!ο συζυξ κοιμαται του καλου καιρου!τρελαρεεεεεςςς!!

Το διασκεδάζουμε οι άτιμες... ελπίζω τα πανηγύρια να συνεχιστούν κ το σκ...

• Μου αρέσει 4

ειδες ειρηνακι μου!!!!!! εχουμε γελιο..... κι εγω διπλα στον συζυξ που ανασαινει βαρια..... ψοφιος ...γυρισε απο δουλεια στις 23,30..... και γελαω .....αφου δεν κανουμε σσσσσεχ!!!!!!

μαρακι η μεση ειναι μεσα στα συμπτωματα!!!!!!???????? η κατι αλλο που το εχασα????

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Και γω δεν μπορω να κοιμηθω Μαρακι μου...ξαπλωνω και εχω μια δυσφορια αλλο πραμα.Λες και μου κλεβουν το οξυγονο.

Μακαρι να συνεχιστουν για 9 μηνες για ολες μας!

Χιχι!

gc6Ip2.png

Κανονικα ερθουν,δεν ερθουν τα φλαμιγκος η διαθεση πρεπει να ειναι ανεβασμενη,μαρακι μου!ε φλαμινγκος ειναι αυτα,αγαθιαρικα μπορει να κολλησουν πουθενα & να αργησουν λιγουλακι!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

1 minute ago, 17μαρτη2015 είπε:

ειδες ειρηνακι μου!!!!!! εχουμε γελιο..... κι εγω διπλα στον συζυξ που ανασαινει βαρια..... ψοφιος ...γυρισε απο δουλεια στις 23,30..... και γελαω .....αφου δεν κανουμε σσσσσεχ!!!!!!

μαρακι η μεση ειναι μεσα στα συμπτωματα!!!!!!???????? η κατι αλλο που το εχασα????

Μαρτακη εισαι σκετη γλυκα!

gc6Ip2.png

2 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

Δεν εχω πάθει λουμπάγκο, αν εννοεις αυτο!! :-P

1 minute ago, eirinaki1981 είπε:

Κανονικα ερθουν,δεν ερθουν τα φλαμιγκος η διαθεση πρεπει να ειναι ανεβασμενη,μαρακι μου!ε φλαμινγκος ειναι αυτα,αγαθιαρικα μπορει να κολλησουν πουθενα & να αργησουν λιγουλακι!

Α ειρηνακι δε θελω τετοια!

Θα το ανταλαξω με τον πελαργο αν μας παιζει στις καθυστερησεις!χαχα

• Μου αρέσει 3

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...