Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

15 minutes ago, Σαμμερ είπε:

εγω σας ευχαριστω ρενα μου που με ανεβασατε εκατονταδες φορες ολες....ευχομαι μοοοονο τα καλυτερα για ολες...

Mammy ειναι κ εγκυμοσυνης ειναι κ αγχους.η καρδια χτυπαει πιο γρηγορα στην εγκυμοσυνη

Και θα σε ανεβάσουμε άλλες τόσες.. είτε χαρούμενες.. είτε όχι... εδω για όλα!! ❤

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσι μου γλυκο...εσυ εισαι η βουρλισμενη της παρεας...χαχαχα εχεις γινει ψυχωση!!!!!βλεπω voice κ με το που δειχνει τον σακη αντι μα σκεφτω :τι αντρας!!!σκεφτομαι ααα κ αυτος απο κερκυρα οπως κ η ρενα..

Οπως ελεγε κ η διαφημιση...εχς ξεφυγ!!!!!

• Μου αρέσει 2

16 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ε ενταξει σταματηστε....σας αγαπω..μαρτη που εισαι????πες κατι....

Δε σταματαμε... σαγαπαμε..σαγαπαμε... 

Η μαρτακουλινο μου είναι το δεύτερο είδωλο μου!  Πόσο θελω να είμαι σαν εσάς.. μακάρι να μπορούσα να σας φτάσω..  μαρτη εμφανισου... θα κοιμηθουμε σε λίγο..θα βγεις εσύ..κ εμείς Τεζα... ❤

3 minutes ago, Mammy2 είπε:

Ρενα σου βαζω λαικ στο σχολιο της σαμερ μας.Δεν εχω αλλα λαικ εξαντληθηκαν.

Χαχα.. τη λες μωρή βουρλισμενη!!! ❤

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

κοριτσι μου γλυκο...εσυ εισαι η βουρλισμενη της παρεας...χαχαχα εχεις γινει ψυχωση!!!!!βλεπω voice κ με το που δειχνει τον σακη αντι μα σκεφτω :τι αντρας!!!σκεφτομαι ααα κ αυτος απο κερκυρα οπως κ η ρενα..

Οπως ελεγε κ η διαφημιση...εχς ξεφυγ!!!!!

Χαχαχα... ότι είμαι είμαι.. η αλήθεια να λέγεται...  Σακηηηηηηηηηηη....  Παναγιά κοντά του....

Ε λοιπόν 3 μεγάλα νούμερα έβγαλε η Κέρκυρα...

Τη βλαχοπουλου 

Το Σάκη. 

Κ εμένα...   εγω.. σκέτο νούμερο...

• Μου αρέσει 4

Lilypie - (Lzpn)

Μαμμυ,φυσικα και θα μπω!!δεν αφηνω το τρελοπαρεακι ευκολα!!αλλα χαλαρααααααααα(με σαλονικιωτικη προφορα).τωρα θα δουμε τι ψαρια πιασαμε!χαχαχα!!& κανω εικονα τα φλαμιγκος με ψαρια στο στομα να τρεχουν προς εμας!!χαχαχαχα

• Μου αρέσει 5

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

7 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Μαμμυ,φυσικα και θα μπω!!δεν αφηνω το τρελοπαρεακι ευκολα!!αλλα χαλαρααααααααα(με σαλονικιωτικη προφορα).τωρα θα δουμε τι ψαρια πιασαμε!χαχαχα!!& κανω εικονα τα φλαμιγκος με ψαρια στο στομα να τρεχουν προς εμας!!χαχαχαχα

Ειρηνακι μου είστε καλύτερα μαμά κ κόρη γλυκό μου;;; 

Lilypie - (Lzpn)

7 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Εγω βλέπω ειρήνη μου και να πάρουν στροφή  να φύγουν θα πιάσουμε τα δικανα και θα τα πιάσουμε....χαχαχα!!!!

• Μου αρέσει 4

gc6Ip2.png

19 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Μμμμμμ μ αρεσει αυτη η εικόνα.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

16 minutes ago, Mammy2 είπε:

Εγω βλέπω ειρήνη μου και να πάρουν στροφή  να φύγουν θα πιάσουμε τα δικανα και θα τα πιάσουμε....χαχαχα!!!!

καλο!!!! γιανα δω ποια θα πιασει φλαμιγκος!!!!!???

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Που εισαι μη μ αφηνεις μονη????σημερα με κανανε να κλαιω....παρε θεση....

λεγε εν συντομια τι ...γιατι....

βρε σεις γιατι???? ντεροπυ!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

4 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλο!!!! γιανα δω ποια θα πιασει φλαμιγκος!!!!!???

λεγε εν συντομια τι ...γιατι....

βρε σεις γιατι???? ντεροπυ!!!!!

Γιατί την αγαπαμε... κ εσένα μαζί!! ❤

Lilypie - (Lzpn)

Τωρα πηγαν για υπνο δεν μιλανε.....αρχισανε να μιλανε για ηρωες κ ειδωλα κ δυναμη...σαμμερ κ μαρτη.... κ κλαμα η δικια σου.....

Κατα τα αλλα πολυ γελιο.την παρασκευη θα γινει χαμος στα τεστς...μυριζει μπεμπεδοσκονη...

• Μου αρέσει 3

6 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Τωρα πηγαν για υπνο δεν μιλανε.....αρχισανε να μιλανε για ηρωες κ ειδωλα κ δυναμη...σαμμερ κ μαρτη.... κ κλαμα η δικια σου.....

Κατα τα αλλα πολυ γελιο.την παρασκευη θα γινει χαμος στα τεστς...μυριζει μπεμπεδοσκονη...

Σου μυρίζει σαμμερακι μου ε? Μακαρι να εισαι και το πρώτο λαγωνικό της παρέας μας!!!

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...