Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

6 minutes ago, Mammy2 είπε:

Αμποτακι μου την καλυτερη δουλεια θα κανεις.ουτε μετρηματα γονιμες κτλ.ακου το σωμα σου και βαρατε!!!!

Μα να σου πω;Πιατευω τετοιο μηνα δεν εχω ξαναπερασει στη ζωη μου οσο αφορα το μετρημα γονιμες κτλ.Μπηκα στο τρυπακι αλλα αν δρν ειμαι εγκυουλα θα βγω και θα βαραω και στου γαμο το καραγκιοζη.Μπορει στο γαμο του να το πιασω.ποτε δρν ξερεις!!!

Χαχαχα εγω θα κανω απλα οποτε μου ρχεται... κ αν κάτσει εκατςε... α μα πια.... είδαμε κ το οργανωμένο!!

4 minutes ago, Mammy2 είπε:

Μαρακι σε γυροφερνει....τυχαιο;Δε νομιζω!!!!!

Χαχα εγω το γυροφέρνω στη συγκεκριμένη περίπτωση...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, Abbot είπε:

Ετσι ειναι μαμμυ μου! Βεβαια ειχα αναγκη να το κανω τους προηγουμενους μηνες για να κατανοησω καλυτερα το σωμα μου κ τον κυκλο μου... τωρα ομως νιωθω οτι κουραστηκα κ γι αυτο ειπα ενα μηνα να τον αφησω free .. βεβαια ειμαι απο τις τυχερες που καταλαβαινω την ωορρηξια μου οποτε εννοειται εκεινες τις μερες θα τις εκμεταλλευτω δεοντως! Ευχομαι παντως για σενα να μη χρειαστει να ταλαιπωρηθεις αλλο κ να εισαι εγκυουλα!!!! Την Παρασκευη περιμενουμε!!!!

Συμφωνω απολυτα!!!

Οσο για μενα για να δουμε....;

Μωρε με την πρωτη....?Δε νομιζω.

Απλα πιστευω οτι ειμαι επιρεασμενη με ολο αυτο το πρωτογνωρο που μου συμβαινει.

3 minutes ago, marakif1990 είπε:

Χαχαχα εγω θα κανω απλα οποτε μου ρχεται... κ αν κάτσει εκατςε... α μα πια.... είδαμε κ το οργανωμένο!!

Χαχα εγω το γυροφέρνω στη συγκεκριμένη περίπτωση...

Χαχαχα τελικα δεν υπαρχει οργανωση σε τετοια θεματα.θα ρθει οταν πει ναι ο Θεος.Δε μπα να πετανε αγελες φλαμιγκος! Χαχα!Αγαπω φλαμιγκος!!!!

• Μου αρέσει 2

gc6Ip2.png

Κοριτσια βλεπω να περνω το μηχανακι να ψαχνω φαρμακειο διανυκτερ.να μπουκαρω μεσα να παρω ενα κλιαρ μπλου των9 ευρω.

Παραπανω η τσεπη μου δεν σηκωνει.Ειμαστε και σε περιοδο κρισης.

• Μου αρέσει 3

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλα βρε κοριτσια,τι πανικος!!αφηστε τα συμπτωματα,περιμενετε την καθυστερηση!κι εχετε νινι,εκει θα μεινει,δεν θα φυγει!στο τελος θα τρελαθειτε!!!χαλαρωστεεεεε,αναστατωνετε το κυημα!!!!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

εγω σας ευχαριστω ρενα μου που με ανεβασατε εκατονταδες φορες ολες....ευχομαι μοοοονο τα καλυτερα για ολες...

Mammy ειναι κ εγκυμοσυνης ειναι κ αγχους.η καρδια χτυπαει πιο γρηγορα στην εγκυμοσυνη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

39 minutes ago, Abbot είπε:

Κοριτσαρες μου σας διαβαζω κ σας χαιρομαι!!!! Ετσι μου ρχεται να κανω κ εγω τεστ την Παρασκευη ετσι για συμπαρασταση!!!!! :-D:-D:-D

Εν τω μεταξυ τελειωσα απο περιοδο κ ξεκινησα κ εγω το βαρεμα... αυτο το μηνα ειπα οχι τεστ κ οχι προγραμμα... σεξ οσο πιο συχνα μπορω βεβαια!!!! αντε να δουμε!!!

Συμφωνω σαμμερακι μου!!!το σημαντικοτερο ειναι να ειμαστε καλα με τον ανθρωπο μας κ απο κει  κ περα τα φλαμιγκα θα ερθουν αργα η γρηγορα!!

Αμποτακι μου γλυκό και εγώ αν δεν κάτσει τώρα ....που είναι λίγο δύσκολο...κάνα δυο μηνες λέω free απο όλα! Κ όπως ερθει... Εγώ απλα δεν εχω σταθερό κυκλο και δεν θα ξέρω γόνιμες αν κ εφόσον εχω και δεν γίνονται κυστικα τα ατιμα... Μονο αυτό με κρατάει επιφυλακτική ως προς την χρήση των τεστ ωορρηξιας μονο γιατί θα μαι πιο ξένοιαστη ότι δουλεύει το σωμα μου...θα το δω...καλό τυχερό μήνα για σένα ❤   

34 minutes ago, Rena87 είπε:

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια .. κ εμένα η σαμμερ ηταν η πρωτη που με στήριξε με το που μπήκα στο φόρουμ κ ήμουν στα όρια κατάθλιψης μέρα την αποβολη... (εννοειται πως κ ολες οι αλλες,απλα εκεινη πολυ απο την αρχή) και όλο αυτό τον καιρό..έγινε το είδωλο μου με την δύναμη ψυχής που έχει και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα... την αντιγράφω λοιπόν κ προχωρώ... ❤ κ ξέρω πως ο θεός θα της δώσει αυτό πιυ της αξίζει γρήγορα..

Κ εγώ ακολουθω στα βήματα σου...η Σάμμερ είναι η δυναμη της παρέας!❤

24 minutes ago, Σαμμερ είπε:

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Ε ναι κορίτσια, Σαμμερ κ Μαρτη οι ήρεμες δυνάμεις!!!! Σας αγαπάμε κ σας θαυμάζουμε... ❤❤ 

κ γω σκέφτομαι Σαμμερ οτι μπορεί να ναι απο άγχος, αλλα την ωρα που το παρατηρώ ειμαι σε ήρεμη φαση! Τεσπα, ξαναλέω, μου φαίνεται νωρις για να εχω τέτοια, οποτε διυλιζω τον κονωπα, οποτε τέρμα η αναφορά συμπτωμάτων...

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Καλα βρε κοριτσια,τι πανικος!!αφηστε τα συμπτωματα,περιμενετε την καθυστερηση!κι εχετε νινι,εκει θα μεινει,δεν θα φυγει!στο τελος θα τρελαθειτε!!!χαλαρωστεεεεε,αναστατωνετε το κυημα!!!!

Ειρηνακι αυριο θα μπεις να μας διαβασεις;;;;

Θα συναντησεις αυτο που λενε....αλλου ο παπας και αλλου τα ρασα!

Χαχαχα

• Μου αρέσει 2

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...