Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μπραβο μουτζουρα...ποοοοοση αγαπη κρυβει αυτο που ειπες.

Νινακι νομιζα πας για την επεμβαση.οτι κ να κανεις εμεις παλι εδω θα ειμαστε.

❤❤

RyZa.png

Κοριτσαρες μου σας διαβαζω κ σας χαιρομαι!!!! Ετσι μου ρχεται να κανω κ εγω τεστ την Παρασκευη ετσι για συμπαρασταση!!!!! :-D:-D:-D

Εν τω μεταξυ τελειωσα απο περιοδο κ ξεκινησα κ εγω το βαρεμα... αυτο το μηνα ειπα οχι τεστ κ οχι προγραμμα... σεξ οσο πιο συχνα μπορω βεβαια!!!! αντε να δουμε!!!

8 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

❤❤

Συμφωνω σαμμερακι μου!!!το σημαντικοτερο ειναι να ειμαστε καλα με τον ανθρωπο μας κ απο κει  κ περα τα φλαμιγκα θα ερθουν αργα η γρηγορα!!

• Μου αρέσει 3

Εγω να ρωτησω κατι αλλο τωρα....πως γινεται πριν παρουμε την αποφαση να κανουμε μπεμπακι δεν παρατρουμε τιποτα στο σωμα μας και πταν εχπυμς μπει στη διαδικασια μεχρι και εμετους εχω διαβασει και ολα τα σπτωματα πανω μας λαι μετα ερχετε το ακυρο.

Ανθυποβολη;τι να πω....εχω διαβασει περιπτωσειε που λεω οκ η κοπελα ειναι εγκυουλα.Κανει τεστ αρνητικο.

Εχω μπερδευτει!

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

20 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Σε αγαπώ εσένα! ❤

Η Σάμμερ είναι πηγή δύναμης ..μιλάει τόσο ήρεμα και λογικά!με εκανε και δακρυσα και εμένα νινακι!

Σάμμερ μου δεν αργεί και το δεύτερο δικο σου θαύμα κορίτσι μου! Εχουμε κανει πολλά βήματα μαζεμενα και ζοριστηκαμε....ας πάρουμε μιαν ανάσα... εγω ενα πράγμα του είπα σήμερα ...χωρίς μωρο θα μπορέσω..χωρίς εσένα όχι... Αν δεν έρχεται ο Θεός θα εχει το λογο του.. 

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια .. κ εμένα η σαμμερ ηταν η πρωτη που με στήριξε με το που μπήκα στο φόρουμ κ ήμουν στα όρια κατάθλιψης μέρα την αποβολη... (εννοειται πως κ ολες οι αλλες,απλα εκεινη πολυ απο την αρχή) και όλο αυτό τον καιρό..έγινε το είδωλο μου με την δύναμη ψυχής που έχει και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα... την αντιγράφω λοιπόν κ προχωρώ... ❤ κ ξέρω πως ο θεός θα της δώσει αυτό πιυ της αξίζει γρήγορα..

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Βαρα αμποτακι μου γλυκο.ειναι κ ο καλος σου γιατρος?δεν νομιζω εφημερια εσυ εφημερια αυτος κ περνανε οι μερες???αντε καλο φλαμιγκομηνα σου ευχομαι...

• Μου αρέσει 3

8 minutes ago, Abbot είπε:

Κοριτσαρες μου σας διαβαζω κ σας χαιρομαι!!!! Ετσι μου ρχεται να κανω κ εγω τεστ την Παρασκευη ετσι για συμπαρασταση!!!!! :-D:-D:-D

Εν τω μεταξυ τελειωσα απο περιοδο κ ξεκινησα κ εγω το βαρεμα... αυτο το μηνα ειπα οχι τεστ κ οχι προγραμμα... σεξ οσο πιο συχνα μπορω βεβαια!!!! αντε να δουμε!!!

Συμφωνω σαμμερακι μου!!!το σημαντικοτερο ειναι να ειμαστε καλα με τον ανθρωπο μας κ απο κει  κ περα τα φλαμιγκα θα ερθουν αργα η γρηγορα!!

Χαχαχα...για συμπαράσταση λέει... γλυκό μου αμποτακι... βαρα βαρα....❤

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

7 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Βαρα αμποτακι μου γλυκο.ειναι κ ο καλος σου γιατρος?δεν νομιζω εφημερια εσυ εφημερια αυτος κ περνανε οι μερες???αντε καλο φλαμιγκομηνα σου ευχομαι...

Οχι σαμμερ μου ευτυχως δεν ειναι γιατρος!! Αλλιως θα ειχαμε θεμα συνευρεσης, χιχιχι!!!!!  

• Μου αρέσει 2

Αμποτακι μου την καλυτερη δουλεια θα κανεις.ουτε μετρηματα γονιμες κτλ.ακου το σωμα σου και βαρατε!!!!

Μα να σου πω;Πιατευω τετοιο μηνα δεν εχω ξαναπερασει στη ζωη μου οσο αφορα το μετρημα γονιμες κτλ.Μπηκα στο τρυπακι αλλα αν δρν ειμαι εγκυουλα θα βγω και θα βαραω και στου γαμο το καραγκιοζη.Μπορει στο γαμο του να το πιασω.ποτε δρν ξερεις!!!

• Μου αρέσει 3

gc6Ip2.png

22 minutes ago, Mammy2 said:

Ναι νινακι μου τωρα το καταλαβα...προσπαθειτε καιρο με τον καλο σου;

Μην απελπιζεσαι.οπως ελεγε και ο γυναικολογος μου η γυναικα που θα μεινει ατεκνη αν και αυτο παιζεται πια ειναι εκεινη ππυ δεν εχει μητρα και ολο τον κατω εξοπλισμο.

Οποτε ολες θα γινουμε μανουλες.

Υπιμονη θελει και πιστη.

Mammy μου προσπαθουμε ενα χρονο περιπου. Τους τελευταιους 4 μηνες εντατικα. Πριν λογες ημερες εμαθα οτι εχω ενδομητριωση. Τωρα θα παω σε γιατρο-χειρουργο για να με εξετασει κι αυτος και μετα να κανουμε την επεμβαση για να αφαιρεσει τις 2 κυστεις που εχω και να δει σε τι βαθμο ειναι η ενδομητριωση μου. 

Εχω ακομη δρομο εγω. 

Εσεις τωρα εχετε σειρα.!!! 

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Ρε γαμωτο, 4 ειμαστε, στις μισές τουλ δεν θα κάτσει;;  θα περάσει κ η αυριανή μερα..

αυριο παλι κανόνισα να παω σε μια φιλη μου που γέννησε πριν ενα 2μηνο να δω το μωράκι... ετσι, για να μην ειμαι σπίτι κ το σκέφτομαι... βεβαια με το νεογέννητο δεν ξερω ποσο θα ξεφύγω... 

• Μου αρέσει 2

9 minutes ago, Rena87 είπε:

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια .. κ εμένα η σαμμερ ηταν η πρωτη που με στήριξε με το που μπήκα στο φόρουμ κ ήμουν στα όρια κατάθλιψης μέρα την αποβολη... (εννοειται πως κ ολες οι αλλες,απλα εκεινη πολυ απο την αρχή) και όλο αυτό τον καιρό..έγινε το είδωλο μου με την δύναμη ψυχής που έχει και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα... την αντιγράφω λοιπόν κ προχωρώ... ❤ κ ξέρω πως ο θεός θα της δώσει αυτό πιυ της αξίζει γρήγορα..

Just now, Σαμμερ είπε:

Ρε γιατι με κανετε κ κλαιω βραδυατικα...ας δωσει πρωτα σε σας κ εχει κ για μενα...κ οχι για να το παιξω καποια αλλα γιατι θυμαμαι

..θυμαμαι να γυρναω στο αδειο  σπιτι...θυμαμαι να μιλαω στα ντουβαρια...θυμαμαι να ποναω...γι αυυο μπηκα σε αυτο το forum για να λεω τα καταφερα εγω κ εσυ οχι???ολες μπορουμε...εγω θα ειμαι εδω να στηριζω κ να στηριζομαι...περιμενω οοολα τα μωρακια αλλα λιιιιγο πιο πολυ της ρενας  που την εζησα να ποναει να πεφτει κ να σηκωνεται....ερχονται τα φλαμιγκο

• Μου αρέσει 2

Just now, marakif1990 είπε:

Ρε γαμωτο, 4 ειμαστε, στις μισές τουλ δεν θα κάτσει;;  θα περάσει κ η αυριανή μερα..

αυριο παλι κανόνισα να παω σε μια φιλη μου που γέννησε πριν ενα 2μηνο να δω το μωράκι... ετσι, για να μην ειμαι σπίτι κ το σκέφτομαι... βεβαια με το νεογέννητο δεν ξερω ποσο θα ξεφύγω... 

Μαρακι σε γυροφερνει....τυχαιο;Δε νομιζω!!!!!

gc6Ip2.png

4 minutes ago, Mammy2 είπε:

Αμποτακι μου την καλυτερη δουλεια θα κανεις.ουτε μετρηματα γονιμες κτλ.ακου το σωμα σου και βαρατε!!!!

Μα να σου πω;Πιατευω τετοιο μηνα δεν εχω ξαναπερασει στη ζωη μου οσο αφορα το μετρημα γονιμες κτλ.Μπηκα στο τρυπακι αλλα αν δρν ειμαι εγκυουλα θα βγω και θα βαραω και στου γαμο το καραγκιοζη.Μπορει στο γαμο του να το πιασω.ποτε δρν ξερεις!!!

Ετσι ειναι μαμμυ μου! Βεβαια ειχα αναγκη να το κανω τους προηγουμενους μηνες για να κατανοησω καλυτερα το σωμα μου κ τον κυκλο μου... τωρα ομως νιωθω οτι κουραστηκα κ γι αυτο ειπα ενα μηνα να τον αφησω free .. βεβαια ειμαι απο τις τυχερες που καταλαβαινω την ωορρηξια μου οποτε εννοειται εκεινες τις μερες θα τις εκμεταλλευτω δεοντως! Ευχομαι παντως για σενα να μη χρειαστει να ταλαιπωρηθεις αλλο κ να εισαι εγκυουλα!!!! Την Παρασκευη περιμενουμε!!!!

• Μου αρέσει 2

3 minutes ago, nini84 είπε:

Mammy μου προσπαθουμε ενα χρονο περιπου. Τους τελευταιους 4 μηνες εντατικα. Πριν λογες ημερες εμαθα οτι εχω ενδομητριωση. Τωρα θα παω σε γιατρο-χειρουργο για να με εξετασει κι αυτος και μετα να κανουμε την επεμβαση για να αφαιρεσει τις 2 κυστεις που εχω και να δει σε τι βαθμο ειναι η ενδομητριωση μου. 

Εχω ακομη δρομο εγω. 

Εσεις τωρα εχετε σειρα.!!! 

Νινακι μου θεμα χρονου ειναι. Το βασικοτερο ειναι οτι βρηκατε το λογω γιατι δεν επιτεφχθει εγκυμοσυνη.

Τωρα που γνωριζετε το λογο οι δρομοι ειναι ολοι ανοιχτοι!

Θεμα χρονου ειναι!!!!

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...