Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, Mammy2 είπε:

Τζαμπα τα πηρα τελικα τα hometest????Μα μη με βουρλιζεις βραδιατικο!!!!!!

Ποσο κανει το ριμαδι κλιαρ μπλου;;;;;Ξεκινησαν τα εξοδα πριν γκαστρωθω!!!!!

Και συ νινακι;;;;;;καλο σημαδι λενε τα κοριτσια.ποτε περιμενεις;;;;;

Χαχαχα.... το χάσαμε λίγο εδώ αγάπη. .. το νινακι μας  συγκινήθηκε για αυτό π είπε το Σαμμερακι στο μουτζουρακι.  Μόλις λύσει το προβληματάκι της..θα περιμένει κ εκείνη για το θαύμα.  Όλες προβλήματα ρε κορίτσια..  αμάν πια.. ένα πλασματακι θέλουμε.. τι ζηταμε;;;;;;;;;;;;;;

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

Χαχαχαχα πολλα τα έξοδα ρε μαμι, Αστα!! Τον περασμένο μηνα που πηρα διπλό ειχε 15€!

Εγώ που πήρα δύο κουτιά τον περασμένο;; αχ..

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Νινακι μου ξερεις οτι το ιδιο ισχυει κ για σενα κοριτσακι μου ετσι??? Αλλες 15μερες για την επεμβασουλα κ μετα καταστρωνουμε σχεδιο για τον ερχομο των φλαμιγκο!!!!εμεις εδω να τα λεμε....το καλο πραγμα αργει να γινει...

• Μου αρέσει 3

3 minutes ago, marakif1990 είπε:

Εγω δεν κλαίω, αλλα απο νεύρα, με τη δουλεια κυρίως, μπόλικα... Χαχαχα

εγω δεν ξανασκέφτομαι ή ξαναπροσεχω σύμπτωμα μεχρι μεθαύριο... μήπως κ απογοητευτώ λιγότερο σε περίπτωση αρνητικού... πφφφ 

Ρε Μαρακι...δεν ξερω εσενα και τη βλαχοπουλου σας εχω σιγουρακι!!!!

Πηρα 5 τεστ οχι ταινιες τα κανονικα ηθελα και το ντιζαινκ τρομαρα μου.14 ευρω μετα εξοδααποστολης

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχαχα.... το χάσαμε λίγο εδώ αγάπη. .. το νινακι μας  συγκινήθηκε για αυτό π είπε το Σαμμερακι στο μουτζουρακι.  Μόλις λύσει το προβληματάκι της..θα περιμένει κ εκείνη για το θαύμα.  Όλες προβλήματα ρε κορίτσια..  αμάν πια.. ένα πλασματακι θέλουμε.. τι ζηταμε;;;;;;;;;;;;;;

Το χασα λιγακι ναι βασικα με αποσυντονιζει οπως τα εχουν...δεν ξερω...

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

Just now, Σαμμερ said:

Νινακι μου ξερεις οτι το ιδιο ισχυει κ για σενα κοριτσακι μου ετσι??? Αλλες 15μερες για την επεμβασουλα κ μετα καταστρωνουμε σχεδιο για τον ερχομο των φλαμιγκο!!!!εμεις εδω να τα λεμε....το καλο πραγμα αργει να γινει...

Ναι Σαμμερ μου!!! Σε ευχαριστώ!!! Ειναι πολυ σημαντικη η στηριξη απο ολες σας.

απλα να διευκρυνισω οτι σε 15 μερες θα παω στον ντοκ για να με εξετασει και μετα θα κανονισουμε την επεμβαση. 

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Just now, Mammy2 είπε:

Ρε Μαρακι...δεν ξερω εσενα και τη βλαχοπουλου σας εχω σιγουρακι!!!!

Πηρα 5 τεστ οχι ταινιες τα κανονικα ηθελα και το ντιζαινκ τρομαρα μου.14 ευρω μετα εξοδααποστολης

ΡΕ είσαι φοβερή..  το ντιζαιν λέει... 

Μας έχεις σίγουρακι ε;; δεν ξέρω.. πρώτη φορα που δε λέω τίποτα.  Κ το σιτακι μας έχει ωραία συμπτώματα...

Lilypie - (Lzpn)

18 minutes ago, Rena87 είπε:

Λουλουδακι μου..πάρε τον αντρουλη αγκαλιτσα  ..κλείστε τα ματάκια κ μη σκέφτειται τίποτα πια για όλα αυτά... μόνο εσύ κ αυτός! Καμία σκέψη.. κ άσε τα φλαμιγκα να κάνουν τη δουλειά τους από εδώ κ περα.. love you

Χαχαχα.. δικός μου γιατρός είναι.. τι θα ηταν;;;  χαχα...  αγάπη εμένα κ στις δύο εγκυμοσύνές το κλαμα χωρίς λόγο ήταν φουλ.... είναι τέλειο συμπτωμα αυτό..  βεβαια τώρα δεν το έχω...:-(

Σε αγαπώ εσένα! ❤

5 minutes ago, nini84 είπε:

Συγκινήθηκα...

Η Σάμμερ είναι πηγή δύναμης ..μιλάει τόσο ήρεμα και λογικά!με εκανε και δακρυσα και εμένα νινακι!

Σάμμερ μου δεν αργεί και το δεύτερο δικο σου θαύμα κορίτσι μου! Εχουμε κανει πολλά βήματα μαζεμενα και ζοριστηκαμε....ας πάρουμε μιαν ανάσα... εγω ενα πράγμα του είπα σήμερα ...χωρίς μωρο θα μπορέσω..χωρίς εσένα όχι... Αν δεν έρχεται ο Θεός θα εχει το λογο του.. 

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Διαφημίσεις

3 minutes ago, nini84 είπε:

Mammy δεν περιμενω κατι δυστυχως γιατι δεν προσπαθησαμε αυτον το μηνα. 

Ναι νινακι μου τωρα το καταλαβα...προσπαθειτε καιρο με τον καλο σου;

Μην απελπιζεσαι.οπως ελεγε και ο γυναικολογος μου η γυναικα που θα μεινει ατεκνη αν και αυτο παιζεται πια ειναι εκεινη ππυ δεν εχει μητρα και ολο τον κατω εξοπλισμο.

Οποτε ολες θα γινουμε μανουλες.

Υπιμονη θελει και πιστη.

• Μου αρέσει 2

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...