Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημερα,κοριτσιααα!!καλωσορισατε ολες οι νεες φιλες!!με το καλο πολλα νινακια!!

Συγχαρηυηρια στη τζο,στην τονια & με το καλο στη μουτζουρα!

Κι εγω περιμενω να ερθει η κοκκινομουρα,ηδη νιωθω κομμενη & κρυωνω!οποτε θελει,ας ερθει το νινακι!ο θεουλης να βαλει το χερι Του!

Φεγγαρενια μου,εισαι πανταχου παρουσα!!πως τα πας;αντεχεις;ρε συ να ρωτησω;αυτω η κοιλια μετα τη γεννα ποτε φευγει;;οεο;θελει γυμναστικη εε;βαριεμαι!

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια μου!!

jo μου μην αγχωνεσαι, ειναι πολλες που ξεκινουν με χαμηλη χοριακη, μπορει να εγινε αργα η συλληψη. χαλαρωσε κ περιμενε τη παρασκευη με υπομονη!

tonia super η χοριακουλα σου, μπραβο κοριτσι μου

πουλακι μου το πιο ομορφο ραντεβου που ειχες ποτε φανταζομαι.... ηρεμησε τωρα κ ολο χαρες θα εχεις απο εδω κ περα....

μουντζουρα αν δεν ανεβαινες στον τριτο, θα ερχομουν να σε παρω με το ζορυ, αντεεε, περιμενουμε με αγωνια να μας πεις....

εγω νομιζω πως την εχασα την ωορρηξια μου , με τις παλιοεφημεριες του αντρα μου, που χρονος για σεξ , αλλα δεν το βαζουμε κατω, μολις βρω ευκαιρια βουρ κ οτι γινει.... χχ

Lilypie - (Lzpn)

καλημερα Εβελινακι και Ειρηνακι!!!!να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!ευχαριστουμε για τις ευχες!παντα θετικη ενεργεια και μπεμπεδοσκονη απο τις παλαιοτερες ειναι καλοδεχουμενα!!!!! <3

RyZa.png

Τζοοοοοοοο βρε δε βλεπεις εδω τι γινεται βρε ρενακι αν ειναι δυνατον ουτε να σου περασει απο το μυαλο τετοιο πραμα τα μωρα δε γινονται κατα παραγγελια τι θα πει οχι φετος του χρονου; ξεκινα χαλαρα φυσιολογικα αν κατσει εκατσε κι αν πει τιποτα γεια σας και χαρα σας αν αε νοιαζει τοσο πολυ μαλλον δε εισαι ετοιμη για παιδι αν το θεμα ειναι οικονομικο και λογικο το βρισκω αρχισε να ψαχνεις παραλληλα η συζητησε το μαζιτης ξεκαθαριζοντας τη προθεση σου η βρες τα μετρα πιυ σε καλυπτουν σεπεριπτωση απολυσης εγγυου. Τα αν και αμα ειναι εκ του περισσου.

εχεις δικιο σανγκρε μου... απλα εχω ταλαιπωρηθει πολυ με τις δουλειες κ τωρα που ηρθαμε Αθηνα, βρηκα αυτη τη δουλεια κ ειναι πολυ καλα κ ιδανικη για να εισαι κ μανουλα, κ δε θελω να τη χασω. ομως θελω πιο πολυ ενα μωρακι στη ζωη μου κ ελπιζω να με καταλαβει κ να μη με διωξει....

Lilypie - (Lzpn)

καλημερα κοριτσια μου!!

jo μου μην αγχωνεσαι, ειναι πολλες που ξεκινουν με χαμηλη χοριακη, μπορει να εγινε αργα η συλληψη. χαλαρωσε κ περιμενε τη παρασκευη με υπομονη!

tonia super η χοριακουλα σου, μπραβο κοριτσι μου

πουλακι μου το πιο ομορφο ραντεβου που ειχες ποτε φανταζομαι.... ηρεμησε τωρα κ ολο χαρες θα εχεις απο εδω κ περα....

μουντζουρα αν δεν ανεβαινες στον τριτο, θα ερχομουν να σε παρω με το ζορυ, αντεεε, περιμενουμε με αγωνια να μας πεις....

εγω νομιζω πως την εχασα την ωορρηξια μου , με τις παλιοεφημεριες του αντρα μου, που χρονος για σεξ , αλλα δεν το βαζουμε κατω, μολις βρω ευκαιρια βουρ κ οτι γινει.... χχ

χεχεχε!!!!παντως κανετε την αναμονη μου τοσο ευχαριστη!κοριτσαρες!!!!ευχαριστω!!!!για να δουμε!!!!!!κ αν δεν δουμε....θα παμε γιατρο να δω τι θα μας πει κ βουρ ξανα κ εμεις!ισως τελικα δεν πρεπει οντως να χανουμε μερα και ευκαιρια και ας μην ειναι γονιμη!;);)

RyZa.png

Διαφημίσεις

χεχεχε!!!!παντως κανετε την αναμονη μου τοσο ευχαριστη!κοριτσαρες!!!!ευχαριστω!!!!για να δουμε!!!!!!κ αν δεν δουμε....θα παμε γιατρο να δω τι θα μας πει κ βουρ ξανα κ εμεις!ισως τελικα δεν πρεπει οντως να χανουμε μερα και ευκαιρια και ας μην ειναι γονιμη!;);)

ετσι μπραβο!! ουτε μερα ,ουτε ευκαιρια χαμενη!! το μπεμπε θελει απολαυση για να ερθει.... οχι αγχος!!:D:D:D

Lilypie - (Lzpn)

Κοριτσαρες!! Τι κάνετε;;

Πόσες αφίξεις, πόσα όμορφα νέα!!!

Μερικές παλιές μπορεί να με θυμούνται..

Sangre μου με το καλο ο τρίτος παλλήκαρος!! Τριτωσε το καλό!!!!

Μαρτη τι ωραίες στιγμές με τα παιδάκια σου!! Να σου ζήσουν.

Πουλάκι, πολλά πολλά φιλιά!! Πόσο χαρηκα που είδα το τικερακι σου!!! Ή αναμονή απέδωσε το ομορφότερο δωράκι!!!

Τζο μου, πολλά συγχαρητήρια!! Κι εγώ με 26 χοριακη, υποτίθεται 8 μέρες καθυστέρηση (σύμφωνα με τον κύκλο μου). Κι όπως λέει κ σε σένα το ένστικτο, κραταω κ εγώ τη ζουζουνα μου κ είναι ή πιο ζεστή αγκαλιά του κόσμου!!

Τόνι τι όμορφα νέα κ εσυ!!! Να πάνε όλα καλά και να το απολαύσεις :wink:

Μουτζουρα μου, λίγο ακομα υπομονή!! +100 μέσα από την καρδιά μου

Ζαμιακι μου, κοντεύει!! Με το καλό το ζουζουνα!!

Μαμά, ειρηνακι, Ioio τα φιλιά μου..

Τα φιλιά μου σε όλα τα καινούρια κορίτσια που είδα!! Και στις πιο παλιές..

Πόσα κορίτσια ξεχναω..είμαστε κ πολλές..

Η παρέα παραμένει φανταστική!! Μακάρι να βρίσκω χρόνο να γράφω πιο συχνά!!

Σε ευχαριστώ πολύ Εβελινάκι μου :tongue::tongue::tongue: και εσύ να χαίρεσαι το ζουζούνι σου :D:D:D

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Έτσι , σωστά..κι όπως είπε κ ή Ρενα δε θέλει άγχος...να περνάμε καλά και πολύ σεχ.. σωστά sangre;; :wink:

Κι εγώ μετραγα γόνιμες, προσπαθούσα να βρω ωορρηξία..δούλευε ο άντρας κ δεν "έκατσε".. λέω δεν πειράζει, πανε οι γόνιμες αλλά είναι γιορτές!!! Το ριξαμε έξω, ηπιαμε παραπάνω ξεκούραστος κ ο σύζυγος λέω εδώ σε έχω!! Από 20η μέρα και μετά είχα τελικα ωορρηξία κι ούτε μου πέρασε από το μυαλό..κ τσουπ ήταν ή μπεμπα μου!!!

Είμαι κ εγώ σε αναμμένα κάρβουνα!! Λίγο έμεινε :-)

DqByp2.png

ετσι μπραβο!! ουτε μερα ,ουτε ευκαιρια χαμενη!! το μπεμπε θελει απολαυση για να ερθει.... οχι αγχος!!:D:D:D

δικιο εχεις!αλλα μας πιανει κ ανυπομονησια και λαχταρα ...και λιγο θες να το ελεγχεις απο την αποψη να "χτυπας"στις γονιμες!εγω εχω ενα ενστικτο οτι εμενα ισως θελει λιγο "σπρωξιμο"....για να την ωρα ας σκεφτουμε αισιοδοξα και βλεπουμε!!!!

RyZa.png

Έτσι , σωστά..κι όπως είπε κ ή Ρενα δε θέλει άγχος...να περνάμε καλά και πολύ σεχ.. σωστά sangre;; :wink:

Κι εγώ μετραγα γόνιμες, προσπαθούσα να βρω ωορρηξία..δούλευε ο άντρας κ δεν "έκατσε".. λέω δεν πειράζει, πανε οι γόνιμες αλλά είναι γιορτές!!! Το ριξαμε έξω, ηπιαμε παραπάνω ξεκούραστος κ ο σύζυγος λέω εδώ σε έχω!! Από 20η μέρα και μετά είχα τελικα ωορρηξία κι ούτε μου πέρασε από το μυαλό..κ τσουπ ήταν ή μπεμπα μου!!!

ψυχουλα μουυυυυ...ηρθε σαν δωρακι!να την χαιρεστε!!!τωρα θα παρω και σας ενημερωνω κοριτσαρες!!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Μουτζουρα πάρε τηλέφωνο!!! Εσκασα κι εγώ μαζί σου!!

Ρενα μου δεν πειράζει και οι μη γόνιμες είναι κι αυτές γόνιμες!ν είπαμε ή προσπάθεια είναι ευχάριστη!

Εβελινακι να χαίρεσαι το κορίτσι σου και με το καλό το δεύτερο όταν το θελησετε!!

Σαγκρε μας έφαγαν τα Ζουζούνια...δεν έχει άλλη μουσική εδώ χαχα

Βαλεντινα ταλιμοανακι και το δικό σου;; Είναι απόλαυση και ας είναι σκανταλιαρικα!

yk1yp3.png

κοριτσαρες μου αρνητικο μου ειπαν!δυστυχως τωρα θα περιμενω την περιοδο και θα παρω το γιατρο μου τηλεφωνο να με ξαναδει...μηπως καναμε ενα τσεκαρισμα τις τρελοορμονες μου!να δουμε αν αυτες λειτουργουν νορμαλ...εστω...να αποκλεισω και αυτο και μετα υποσχομαι...τερμα τα τεστ τερμα ολα...μονο συχνες επαφες χωρις αγχος χωρις μετρημα!

RyZa.png

Μουτζουρα πάρε τηλέφωνο!!! Εσκασα κι εγώ μαζί σου!!

Ρενα μου δεν πειράζει και οι μη γόνιμες είναι κι αυτές γόνιμες!ν είπαμε ή προσπάθεια είναι ευχάριστη!

Εβελινακι να χαίρεσαι το κορίτσι σου και με το καλό το δεύτερο όταν το θελησετε!!

Σαγκρε μας έφαγαν τα Ζουζούνια...δεν έχει άλλη μουσική εδώ χαχα

Βαλεντινα ταλιμοανακι και το δικό σου;; Είναι απόλαυση και ας είναι σκανταλιαρικα!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Όποτε θέλει, να έρθει!!! Φιλιά στο Μελινακι σου!!!

DqByp2.png

χαχα εβελικανι...τελειοοο.... ειδες..απο εκει που δεν το περιμενεις ερχεται....

Lilypie - (Lzpn)

κοριτσαρες μου αρνητικο μου ειπαν!δυστυχως τωρα θα περιμενω την περιοδο και θα παρω το γιατρο μου τηλεφωνο να με ξαναδει...μηπως καναμε ενα τσεκαρισμα τις τρελοορμονες μου!να δουμε αν αυτες λειτουργουν νορμαλ...εστω...να αποκλεισω και αυτο και μετα υποσχομαι...τερμα τα τεστ τερμα ολα...μονο συχνες επαφες χωρις αγχος χωρις μετρημα!

ναι μουτζουριτσα μου, δες με το γιατρο σου αν ειναι ολα καλα, που θα ειναι, απλα λιγο χρονο θελει ακομα για να ερθει, εγω ετσι λεω στον εαυτο μου... μη πεφτεις, μαζι θα αναμενουμε κ τον επομενο μηνα.... ναι???:D

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...