Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Babysitting μαλλον οι γονεις μου θα ερθουν μαζι μας,δ ερχεται κ κανεις αλλος.αλλα τωρα θα εχουν κ τον μικρο της αδερφης μου που ξεκιναει δουλεια,οποτε θα δειξει.

Κερκυρα πηγα μικρη.ο αντρας μου τρελενεται.ειχε παει πιτσιρικας

Χαλκιδικη τελεια!στανταρ θα πεταχτουμε καποιο σ/κ καλοκαιρι.αφου θεσ/νικη παμε συχνα κ εχουμε φιλους κ χαλκιδικη

Θα βρεθουμε οι βορειες θεσ/νικη,οι υπολοιπες βρεθειτε αθηνα κ ολες μαζι διακοπες ναξο στη μαρια κ καποια στιγμη κ κρητη

Χαρουμενη μαμα εμεις το κανονισαμε λογω γαμου που ειμαστε καλεσμενοι.εχει κ ο συζηγος αδεια απο τωρα κ για 9μηνες οποτε θα παμε σιγουρα

• Μου αρέσει 2

Αγάπες μου επιτέλους γύρισα! ! Μου λειψατε! ! Βλέπω ανεβασμένη διάθεση σήμερα και χαίρομαι !!  Ανυπομονώ τοοοοσοοο πολύ να ακούσω τα θετικά τεστακια της Παρασκευής! !!

Εγώ καλά είμαι γενικά.  Η υπνηλία και η συχνοουρια δεν λένε να με αφήσουν!   Και η όρεξη βεβαίως βεβαίως!  

Ρενακι μου θα μείνει αυτή τη φορά!  Σίγουρα! !!ολόκληρο πουφ έφτιαξε ο γιατρός σου για να αράξει το σπορακι! !

Μουτζουρα μου χαλάρωσε τον λίγο τον αντρουλη μην σου πάθει και κανένα ψυχολογικό.  Έτσι κι αλλιώς εγώ πιστεύω ότι είστε ήδη καλυμμένοιμε τις επαφές που είχατε! 

Τζέιν μου όλα καλά πάνε και θα συνεχίσουν!  Κι εμένα η γιατρός ήταν λίγο απόλυτη με την διατροφή στο πρώτο ραντεβού.  Μετά της είπα ότι δεν μπορώ χωρίς ούτε καφέ ούτε γλυκό και μου είπε να τρώω λίγο.  Έχω χαλαρώσει αρκετά με το θέμα του φαγητού και μια χαρά νιώθω.  

Σαμμερακι μου διάβασα κάτι νωρίτερα και.μπερδεύτηκα.  νιώθεις κάτι ύποπτο??

Σανγκρε νομίζω ότι τα παιδιά σου έχουν πιάσει το νόημα. Μας λείπεις! 

Βικακι μου να περάσετε υπέροχα με το αντρουλη σου στο σπίτι! 

Ειρηνακι μου περαστικα σου! 

Είμαι σίγουρη ότι ξεχνάω διάφορα τώρα.  Θα επιστρέψω σε λίγο να σχολιάσω κι άλλα. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Τι ωραια τα λες.....παντως αν ερθετε προς λουτρα κ θελεις κ μπορεις πες μου να ερθω εστω για λιγο..ξερω θα ειναι δυσκολο αφου θα ειστε οικογενειακως αλλα λεω αν τυχει...

Τι σε μπερδεψε τονακι???τιποτα υποπτο απολυτως!!!!

Διαφημίσεις

4 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Τι ωραια τα λες.....παντως αν ερθετε προς λουτρα κ θελεις κ μπορεις πες μου να ερθω εστω για λιγο..ξερω θα ειναι δυσκολο αφου θα ειστε οικογενειακως αλλα λεω αν τυχει...

Τι σε μπερδεψε τονακι???τιποτα υποπτο απολυτως!!!!

Εκεί που κρυφοδιαβαζα στη δουλειά νόμιζα ότι έγραφες κάτι για τραβηγματα.  Άσε πολύ βάσανο να διαβάζω στο τρέξιμο.  Χάνω τη σειρά 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

5 minutes ago, Τονι@ είπε:

Εκεί που κρυφοδιαβαζα στη δουλειά νόμιζα ότι έγραφες κάτι για τραβηγματα.  Άσε πολύ βάσανο να διαβάζω στο τρέξιμο.  Χάνω τη σειρά 

Οχι την ιστορια της ζωης μου εγραψα οταν  με ρωτησε η mammy για συμπτωματα κ καταλαβαινεις οτι επρεπε να γραψω κ για τις 5 εγκυμοσυνες μου....

• Μου αρέσει 1

14 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Οχι την ιστορια της ζωης μου εγραψα οταν  με ρωτησε η mammy για συμπτωματα κ καταλαβαινεις οτι επρεπε να γραψω κ για τις 5 εγκυμοσυνες μου....

Respect. .ειλικρινά 

DBTcp3.png7Kksp3.png

5 hours ago, Εβελινάκι είπε:

Jane μου, τέλεια νέα!!! Από δω κ πέρα, κάθε ραντεβού θα είναι απόλαυση!!!( Με λίγο αγχος, όπως ολες μας)...

Τόνι μου, φιλακι στην κοιλιτσα κ το σποριδιο!!! Τη θέλει τη μαμά για παρτη του!! Πριγκίπισσα !! Οπότε , χαλάρωσε χωρίς δουλιτσες κ απόλαυσε το!!!

Πουλάκι μου, φιλιά στο μπεμπαρο!!! 

Κ στο δικό σου αγοραρο Ζαμιακι!!

Σαμμερ μου, κι εσύ Παρασκευή τεστακι, ή περιμένεις πιο μετά;;;πω πω, δε θυμάμαι...να τρως καλά!! Κάπου πήρε το μάτι μου για ζαλάδες..

Βικυ μου , φιλιά στα ζουζουνια!! Εκδρομουλα..;;;τι καλά!!!!

Το Μελινακι μας, μια χαρά διαβάζω. Έφυγαν κ τ ράμματα ..ενα γλυκό φιλί!!

Sangre μου,τρεχεις αγορομανα..ε;;;καλά κουράγια!!!

Όλο κ κάποια θ ξεχναω...πολλά φιλιά σε όποια δε θυμήθηκα. . είμαστε κ πολλές!!!

Καλα είναι Βικυ μου!! Οι αναγουλες καλά κρατούν..κουραζοναι εύκολα. Κάναμε χθες την α επιπέδου κ όλα μία χαρά!! Ηρέμησα λίγο ν πω   την αλήθεια.  Είχα πιο πολύ άγχος απ την πρωτη φορά!! Κ μία πρώτη εκτίμηση , μας είπε για κοριτσάκι..αφού μ λέει ο άντρας μου, "θέλω επίδομα σερβιετας".. χα χα

Εβελινακι μου τι ωραία! ! Και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα την έκανα την αυχενική.  Πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά! ! Πότε είπαμε έχεις ΠΗΤ εσύ? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Αγάπες μου επιτέλους γύρισα! ! Μου λειψατε! ! Βλέπω ανεβασμένη διάθεση σήμερα και χαίρομαι !!  Ανυπομονώ τοοοοσοοο πολύ να ακούσω τα θετικά τεστακια της Παρασκευής! !!

Εγώ καλά είμαι γενικά.  Η υπνηλία και η συχνοουρια δεν λένε να με αφήσουν!   Και η όρεξη βεβαίως βεβαίως!  

Ρενακι μου θα μείνει αυτή τη φορά!  Σίγουρα! !!ολόκληρο πουφ έφτιαξε ο γιατρός σου για να αράξει το σπορακι! !

Μουτζουρα μου χαλάρωσε τον λίγο τον αντρουλη μην σου πάθει και κανένα ψυχολογικό.  Έτσι κι αλλιώς εγώ πιστεύω ότι είστε ήδη καλυμμένοιμε τις επαφές που είχατε! 

Τζέιν μου όλα καλά πάνε και θα συνεχίσουν!  Κι εμένα η γιατρός ήταν λίγο απόλυτη με την διατροφή στο πρώτο ραντεβού.  Μετά της είπα ότι δεν μπορώ χωρίς ούτε καφέ ούτε γλυκό και μου είπε να τρώω λίγο.  Έχω χαλαρώσει αρκετά με το θέμα του φαγητού και μια χαρά νιώθω.  

Σαμμερακι μου διάβασα κάτι νωρίτερα και.μπερδεύτηκα.  νιώθεις κάτι ύποπτο??

Σανγκρε νομίζω ότι τα παιδιά σου έχουν πιάσει το νόημα. Μας λείπεις! 

Βικακι μου να περάσετε υπέροχα με το αντρουλη σου στο σπίτι! 

Ειρηνακι μου περαστικα σου! 

Είμαι σίγουρη ότι ξεχνάω διάφορα τώρα.  Θα επιστρέψω σε λίγο να σχολιάσω κι άλλα. 

γυρισε και η ομορφια μας!!!αντε τωρα ξεκουραση και χαδακια στην κοιλιτσα!

ηρεμησαμε το μεσημερι οι δυο μας...συζητησαμε...πηραμε μερικες αποφασεις...τον περιμενω να γυρισει να κοιμηθουμε απλα αγκαλιτσα!πιστεψε με και εγω αυτο μονο εχω αναγκη τωρα!οτι μπορουσαμε το καναμε...ο Θεος αν θελει να μας στειλει ενα θαυμα...να το φερουν τα φλαμιγκα εχει καλως...τωρα επαφες οταν θελουμε για την ευχαριστηση μας χωρις ρολοι και χρονοδιαγραμμα!μακαρι να τα καταφεραμε ...αν και λιγο δυσκολο....αλλιως για κανενα διμηνο αγαπες λεω να κανουμε ενα διαλειμμα!ουτε φαρμακα(αυτο ετσι κ αλλιως ειπε ο ντοκ οχι μεχρι να τουρμπισει το σπερμα χαχαχα) ουτε υπερηχοι ουτε ενεσεις ουτε τεστ ωορρηξιας(γι αυτα δεν ορκιζομαι) μηπως και μας βοηθησει γτ εχουμε πιεστει πολυ κ οι δυο!

RyZa.png

Αγαπη μου περασες πολλα κ εσυ τον τελευταιο καιρο...ειπαμε ενα βημα τη φορα...κ εσεις κανατε πολλα ...βρηκατε ωορρηξια βρηκατε το μικρο θεματακι με το σπερμα καναμε θεραπεια...κ ιολα αυτα μεσα σε ενα μηνα....σας αξιζουν πολλα μπραβο...ευχομαστε βεβαια να ανταμοιφθειτε με ενα μπεμπε αλλα  κ αν δεν ερθει τωρα θα ρθει σε λιγο...οταν βρισκουμε το προβλημα κ βρισκουμε κ τη λυση τοτε ολα ειναι θεμα χρονου...κ να σου πω αφου θα ρθει κ το πιστευω.....τι σημασια εχει αν ερθει οκτωβρη νοεμβρη δεκεμβρη.....φτανει μοοονο να ρθει κ να ναι γερο, γιατι τυχερο με τετοιους αγαπημενους γονεις, θα ειναι σιγουρα....οποτε παρτε το χρονο σας κ μεις εδω θα μαστε .....

• Μου αρέσει 2

22 hours ago, jane.austen είπε:

καλησπερα κοριτσια τωρ; φιαβασα νεακια σας η ψυχολογια ανεβασμενη οι εγκυουλες μας υπεροχα και οι ψηφοφορες εγκυουλες ετοιμοπολεμες!!!!

Δεν θελω να σας αγχωσω αλλα...

ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!

χαχαχα πλακα κανω.χωρις αγχος μεθαυριο θα ξερουμε και προχωραμε οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα.

Πηρα εσπασα καρυδακια ππυ τρελαινομαι να τα τρωω δοκιμασα δυο ανακατευτικα!Αλλα παντα εχω κατι χ;ζοαναγουλες λιγο πριν την αναμενομενη.

Επισης το απογευμα εκει που καθομουν σταυροποδη μου πεσε το στυλο που εγραγα.Σκυβω και με πιασε κραμπα πονος στην κοιλια.Δεν ξερω αν το εχω ξαναπαθει.

Επισης σημερα το απογευμα βγηκα για περπατημα και βλεπω στο 5*5 ποδοσφαιρο παιζανε παιδακια 6-7 χρονων.Εβαλα τα κλαματα.Συγκινηθηκα.

Α λεω κοπελια δρν εισαι καλα.Μπας και;Αλλα αν αδιαθετησω τελικα ειμαι για τα σιδερα!

Ρεναααααα βουρλισμενο ντοκ εχεις;;;;χαχαχα κοιτα καμαρι ο ατιμος που κανει!!!!!

Κοριτσια ανεβαστε παλι το τυχερο πινακακι!!!

Μαρακι ειναι ο μηνας σου!!!!!

• Μου αρέσει 3

gc6Ip2.png

Οντως μουτζουριτσα μου, επειδη η ψυχολογία ειναι το Α και το Ω, ηρεμία κ ολα θα γίνουν... οπως λες κ συ, ο γεγονε γεγονε! Τωρα υπομονή κ αν δεν έρθει, ηρεμία! Κ γω λεω πως αν δεν κάτσει τωρα, για τουλ 1 μηνα χαλαρά κ οπως παει... ετσι κ αλλιως, θα εχει φανεί πως κ με την πίεση δεν υπάρχει αποτέλεσμα... αν γινεται κ "καταναγκαστική" η όλη φαση, απο ενα σημειο κ μετα χάνει τη μαγεία... όπου χαλάρωσε τον αντρουλη σου, ηρέμησε κ συ, κ ολα θα γίνουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...