Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

ααααα θα σε μαλωσω.... ειπαμε μονο θετικη σκεψη.... να φυγει να παει που;;;;; μα φυσικα στην αγκαλιτσα της μανουλας του...........

Ναι ματάκια μου..θετική σκέψη.. αλλά ένα άγχος κ φόβο θα το χώ..  αν δεν περάσει τουλάχιστον ένα τρίμηνο από πάνω μου.. 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, Rena87 είπε:

Μου λέει ο γιατρούλης μου...γιατι έχει γυναίκα κερκυραια κ όλο με πειράζει εμένα..  ότι έχουμε το διαολο μέσα μας. Χαχα.. κ μου λεει: ρε τον πουστη ενδομητριο που έφτιαξα με την υστεροσκοπηση...  δες ..δες μαξιλάρι που του έχω έτοιμο να βρει να ακουμπησει.  Χαχα.. μέχρι κ γιατρό βουρλισμενο έχω εγώ.  . Τον αγαπώ! 

αχαχαχαχαχαχα!ωραιος ο ντοκ!!!!και εμενα την δευτερα το βρηκε εξαιρετικο!ωραια σπιτακια τους εχουμε ετοιμα...αγαπη φουλ...αντε βρε φλαμιγκα πεταξτε απο το παραμυθι του μικρου της Σαμμερ και ελατε κ σε μας!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Εγω εχω πολυ καλο προαισθημα girls... .ξερω ρενα μου οτι αυτο σκεφτεσαι..κ εγω πιστευω πως αυτο θα ειναι το τυχερο μωρακι της μαμας...

Ευχαριστώ καρδιά μου που από την αρχή μου δίνεις ολη σου τη δύναμη!! ❤

4 minutes ago, vikib είπε:

Ναι.ναι.μου χε κανει εντυπωση.αλλα ηταν αχρωμα-λευκα κ δ μυριζαν ασχημα γτ υποψιαστηκα καμια κολπιτιδα.το σκεφτομουν γτ ειχαμε κατεβει αθηνα βολτα.κ ειχα παρατητησει κ πρηξιμο.με ενοχλουσε το τζην.ενω κανονικα εχω μονο στην ωορρηξια

Κοριτσακια κ αθηνα θα κατεβω το καλοκαιι αλλα δ θα κατσω πολυ.1-2μερες για να παρουμε το καραβι

Ναι κ εμένα άχρωμα κ δεν μυρίζουν. Μωρέ έλα εσύ εδώ κ θα έρθω στο καράβι εγώ να σε βρω!!! Κανόνισε να μας πεις πότε..

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Καραβι για που βικακυ???αποφασισατε???ρενακι μου ετοιμαζω το παρτυ για σενα....το ειπα

3 minutes ago, vikib είπε:

Ψιλοστανταρ ειναι.θα χουμε ενα γαμο σε νησι οποτε 29/30ιουνιου θα κατεβουμε αθηνα

Τι ωραια..εμενα γιατι δεν με καλει κανεις σε γαμο σε νησι????!ολο σε κατι βουνα....μια χαρα βικακυ

Διαφημίσεις

4 minutes ago, vikib είπε:

Ψιλοστανταρ ειναι.θα χουμε ενα γαμο σε νησι οποτε 29/30ιουνιου θα κατεβουμε αθηνα

Να μου πεις.. κ ελπιζω να έρθω να σε βρω με κοιλιτσα!!

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καραβι για που βικακυ???αποφασισατε???ρενακι μου ετοιμαζω το παρτυ για σενα....το ειπα

Τι ωραια..εμενα γιατι δεν με καλει κανεις σε γαμο σε νησι????!ολο σε κατι βουνα....μια χαρα βικακυ

Αντε ρε αγάπη..δεν ερχεσαι κ αθηνα να γίνει αληθινό το παρτακι;;!!❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

2 minutes ago, sangreluna είπε:

αχαχα ρενακι ειχα ενα φιλο ζακυνθινο που μου το λεγε αυτο συνεχεια ειστε οι επτανησιοι ολα τα λεφτα ρε αγαπη...

Είμαστε παναθεμα μας!!  Το διαολο μέσα μας έχουμε...

Lilypie - (Lzpn)

το μ2αρχισε να μλαει και μου ανακοινωσε οτι θελει να φαει κεκι με γκαλα (κεικ με γαλα) μετα το μαμα μπαμπα ειναι αυτο το μ1ειχε πει πανσερα μπανανα πατατα μονο χρηστικες λεξεις να γεμιζουν το στομαχι.

το θεμα ειναι βρε ρενακι πως αυτο το ελεγε για μενα κι εγω τι σχεση να χω με επτανησα;

• Μου αρέσει 3

Τουλ δ θα μεινουν νηστικα σανγκρε

Αχ τι ωραια να σας δω κ να χετε φουσκωμενες κοιλιτσες

Σαμμερ για ποζαρ δ αποφασισαμε.ψαχνουμε το babysitting

Το καραβι για σιφνο!κ ειπαμε εκει να ναι οι διακοπες μας για φετος

Διαφημίσεις

11 minutes ago, sangreluna είπε:

το μ2αρχισε να μλαει και μου ανακοινωσε οτι θελει να φαει κεκι με γκαλα (κεικ με γαλα) μετα το μαμα μπαμπα ειναι αυτο το μ1ειχε πει πανσερα μπανανα πατατα μονο χρηστικες λεξεις να γεμιζουν το στομαχι.

το θεμα ειναι βρε ρενακι πως αυτο το ελεγε για μενα κι εγω τι σχεση να χω με επτανησα;

Κεκι με γκαλα θέλει το ζουζουνι;!!!!  Αααα.. το είπε για εσενα;; ε μπορεί να μοιάζεις....

9 minutes ago, vikib είπε:

Τουλ δ θα μεινουν νηστικα σανγκρε

Αχ τι ωραια να σας δω κ να χετε φουσκωμενες κοιλιτσες

Σαμμερ για ποζαρ δ αποφασισαμε.ψαχνουμε το babysitting

Το καραβι για σιφνο!κ ειπαμε εκει να ναι οι διακοπες μας για φετος

Αχ είναι τέλεια Σίφνο... βεβαια όχι πιο ωραία από Κέρκυρα.. χαχα

Lilypie - (Lzpn)

5 minutes ago, jane.austen είπε:

βασικα.τιποτα τελικα δεν ειναι ευκολο σ'αυτη τη ζωή! Μικρή εισαι κι ολας,εγω ειμαι 29(κι ας νιωθω 23).. Να ξερεις οτι ειναι θεμα timming, τυχης,ψυχολογιας και πολλων αλλων παραγοντων... εχουμε γραψει κι άλλες φορες...20% ειναι οι πιθανοτητες σε καθε ωορηξια να πετυχει....ε αυτος θα ειναι ο μηνας σου ρε Μαρακι!!! συναντηθηκε το σπερματοζωαρακι με το ωαριο και καναν αγκαλιτσα! υπαρχουν πολλά καταπληκτικα βιντεο στο youtube για τη στιγμη της συλληψης ...μπες να τα χαζεψεις...ειναι τελεια

Ναι ναι, εχω δει! Μαγεία!!

Αντε ωραια κυκλαδες!!!!η μαμα δεν κανει babysitting??? Εμενα μου αρεσε η κερκυρα ανετα ξαναερχομουν.σαγκρε τα μ ολο στο φαι το μυαλο τους...

Δωσε γκαλα στο λαο!!!!

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αντε ωραια κυκλαδες!!!!η μαμα δεν κανει babysitting??? Εμενα μου αρεσε η κερκυρα ανετα ξαναερχομουν.σαγκρε τα μ ολο στο φαι το μυαλο τους...

Δωσε γκαλα στο λαο!!!!

Εμμμμ για ελάτε Κυκλαδες!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...