Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 minute ago, vikib είπε:

Ρενακι κ γω ειχα υγρα στη δευτερη

Αληθεια βικακι; από την ωορρηξια μέχρι κ που έμαθες ότι είσαι;;  δεν ξέρω.. περίεργα μου φαίνονται που υπάρχουν γιατί πάντα σταματάνε μέχρι να αδιαθετησω.  

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 minutes ago, marakif1990 είπε:

26 ειμαι, γι αυτο το θεωρούσα πιο εύκολο κ εχω απογοητευτεί!

βασικα.τιποτα τελικα δεν ειναι ευκολο σ'αυτη τη ζωή! Μικρή εισαι κι ολας,εγω ειμαι 29(κι ας νιωθω 23).. Να ξερεις οτι ειναι θεμα timming, τυχης,ψυχολογιας και πολλων αλλων παραγοντων... εχουμε γραψει κι άλλες φορες...20% ειναι οι πιθανοτητες σε καθε ωορηξια να πετυχει....ε αυτος θα ειναι ο μηνας σου ρε Μαρακι!!! συναντηθηκε το σπερματοζωαρακι με το ωαριο και καναν αγκαλιτσα! υπαρχουν πολλά καταπληκτικα βιντεο στο youtube για τη στιγμη της συλληψης ...μπες να τα χαζεψεις...ειναι τελεια

• Μου αρέσει 2

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

9 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αντε ρε ρενακι μακαρι...να ρθει κ να μεινει αυτη τη φορα.

Αυτός είναι ο καημός μου ψυχή μου.. Να μείνει..   γιατί το πιστευω ότι θα έχει σύντομα.. αλλά να μην ξανά φύγει..

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Με το καλο Εβελινακι μου..γερο παιδι....εγω θα ειμαι την αλλη εβδομαδα στην αναμονη.μουτζουριτσα επεσε .....ξυλο????βαρεσες βαρεσες???

Σαμμερακι μου γλυκο!!!ετσι διαβαστε το παραμυθακι σας και δωστου ενα φιλι που εφερε στο παρεακι μας τα ομορφα αυτα πουλακια που φερνουν μωρα!

κοριτσια μου βαρεσαμε χθες και σημερα...βεβαια ειχαμε ενα θεμα το πρωι...ειναι πιεσμενος ο αντρουλης μου μετα το σπερμο...κ με την ολη αυτη διαδικασια με τις επαφες με το ρολοι...ζοριστηκε!ειναι κατανοητο!δεν ειναι κ ρομποτ!εγω την ωορρηξια μου νομιζω την ενιωσα πολυ καλα χθες το απογευμα..ειχα εντονο πονο...μετα ηρεμησε και ειχα υγρα...επαφες χθες βραδυ και σημερα μεσημερι...υπολογιζαμε σε μια το πρωι αλλα δεν κατεστει δυνατον!χθες και σημερα θετικα τεστ ωορηξιας!τωρα ευχομαι να τσακωσαμε το 24ωρο του ωαριου μου και  ενα ενα σπερματακι ικανο να με γονιμοποιησει κ να τελειωσει εδω η αγωνια και να ερθουν αλλες ευχαριστες!

Τζεινακι μου γλυκο ολα τελεια!θα κανεις και την ασκηση σου!θα του αρεσει πολυ του σποριου αλλα με μετρο ετσι?

Μαρακι Μαμυ Σιτακι μου και Ρενιω μουυυυυ ομορφο θελουμε να δουμε 4 στα 4!!!!χαμος θα γινει!!!

το Τονακι μας θα ειναι στη δουλιτσα!

RyZa.png

9 minutes ago, sangreluna είπε:

ρενακι ετσι και εισαι και το ψιλιαστηκα απο πριν θα αρχισω να χορευω δεν εχει τι να βαλει η γρια στο καρναβαλι....χιχιχι

Χαχαχα... μωρέ ας μου έρθει εμένα και χορέψε και την ιτια κ ότι άλλο σου έρχεται... χαχα....

3 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Σαμμερακι μου γλυκο!!!ετσι διαβαστε το παραμυθακι σας και δωστου ενα φιλι που εφερε στο παρεακι μας τα ομορφα αυτα πουλακια που φερνουν μωρα!

κοριτσια μου βαρεσαμε χθες και σημερα...βεβαια ειχαμε ενα θεμα το πρωι...ειναι πιεσμενος ο αντρουλης μου μετα το σπερμο...κ με την ολη αυτη διαδικασια με τις επαφες με το ρολοι...ζοριστηκε!ειναι κατανοητο!δεν ειναι κ ρομποτ!εγω την ωορρηξια μου νομιζω την ενιωσα πολυ καλα χθες το απογευμα..ειχα εντονο πονο...μετα ηρεμησε και ειχα υγρα...επαφες χθες βραδυ και σημερα μεσημερι...υπολογιζαμε σε μια το πρωι αλλα δεν κατεστει δυνατον!χθες και σημερα θετικα τεστ ωορηξιας!τωρα ευχομαι να τσακωσαμε το 24ωρο του ωαριου μου και  ενα ενα σπερματακι ικανο να με γονιμοποιησει κ να τελειωσει εδω η αγωνια και να ερθουν αλλες ευχαριστες!

Τζεινακι μου γλυκο ολα τελεια!θα κανεις και την ασκηση σου!θα του αρεσει πολυ του σποριου αλλα με μετρο ετσι?

Μαρακι Μαμυ Σιτακι μου και Ρενιω μουυυυυ ομορφο θελουμε να δουμε 4 στα 4!!!!χαμος θα γινει!!!

Αντέ αντέ.. θα το πετύχαμε αυτή τη φορά!!! Φαντάζεσαι 4 στα 4... ε ρε τι θα γίνει...  το Τονακι δουλίτσα αλλά μας στέλνει σίγουρα μπεμπεδοσκονιτσα!❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Αυτός είναι ο καημός μου ψυχή μου.. Να μείνει..   γιατί το πιστευω ότι θα έχει σύντομα.. αλλά να μην ξανά φύγει..

που να παει ντε?απο την κοιλιτσα στην αγκαλια σου θα μπει!δεν το διαπραγματευομαστε!

RyZa.png

6 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

εννοειται,λιγο διαδρομο περπατημα θα κανω και λιγες διατασεις απο πιλατες για χερια κλπ! Φυσικα δε θα κανω εξουθενωτικα πραγματα,απλα κι η γυμναστικη με χαλαρωνει γενικα!

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

που να παει ντε?απο την κοιλιτσα στην αγκαλια σου θα μπει!δεν το διαπραγματευομαστε!

Μου λέει ο γιατρούλης μου...γιατι έχει γυναίκα κερκυραια κ όλο με πειράζει εμένα..  ότι έχουμε το διαολο μέσα μας. Χαχα.. κ μου λεει: ρε τον πουστη ενδομητριο που έφτιαξα με την υστεροσκοπηση...  δες ..δες μαξιλάρι που του έχω έτοιμο να βρει να ακουμπησει.  Χαχα.. μέχρι κ γιατρό βουρλισμενο έχω εγώ.  . Τον αγαπώ! 

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

8 minutes ago, Rena87 είπε:

ααααα θα σε μαλωσω.... ειπαμε μονο θετικη σκεψη.... να φυγει να παει που;;;;; μα φυσικα στην αγκαλιτσα της μανουλας του...........

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

24 minutes ago, Rena87 είπε:

Αληθεια βικακι; από την ωορρηξια μέχρι κ που έμαθες ότι είσαι;;  δεν ξέρω.. περίεργα μου φαίνονται που υπάρχουν γιατί πάντα σταματάνε μέχρι να αδιαθετησω.  

Ναι.ναι.μου χε κανει εντυπωση.αλλα ηταν αχρωμα-λευκα κ δ μυριζαν ασχημα γτ υποψιαστηκα καμια κολπιτιδα.το σκεφτομουν γτ ειχαμε κατεβει αθηνα βολτα.κ ειχα παρατητησει κ πρηξιμο.με ενοχλουσε το τζην.ενω κανονικα εχω μονο στην ωορρηξια

Κοριτσακια κ αθηνα θα κατεβω το καλοκαιι αλλα δ θα κατσω πολυ.1-2μερες για να παρουμε το καραβι

1 minute ago, jane.austen είπε:

εννοειται,λιγο διαδρομο περπατημα θα κανω και λιγες διατασεις απο πιλατες για χερια κλπ! Φυσικα δε θα κανω εξουθενωτικα πραγματα,απλα κι η γυμναστικη με χαλαρωνει γενικα!

ναι ομορφια!θα του αρεσει πολυ!!!και μετα το πρωτο τριμηνο θα εισαι ακομα πιο χαλαρη!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...