Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

14 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ασχετο.στην δευτερη εγκυμοσυνη περιμενα την καθυστερηση για τεστ.παω στο φαρμακειο κ εχει μονο predictor τα οποια δεν χρησιμοποιω με τπτ!!παιρνω η δολια ενα διπλο.κανω το ενα με πρωινα ουρα καρααρνητικο.αφηνω δυο μερες κανω το αλλο με πρωινα....τα ιδια...παω παιρνω ενα yes or no το κανω καραθετικο...απλα το σκεφτομουν κ ηθελα να πω την εμπειρια μου με τα predictor

Τα πρεντικτορ το ειχα ακούσει απο μια γνώστη μου που ελεγε ότι ειναι  το πιο άκυρο τεστ ever. 

Σαμερακι τι σύμπτωματα ειχες στις εγκυμοσυνες σου και ποτε ξεκίνησαν. ?..

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρες, τι μου κάνετε;;όλο πάω να σας γράψω κ μέχρι να διαβάσω τα κατεβατα, τσουπ ή μικρή κ χανομαι... αλλά τώρα την έβαλα για ύπνο(της λέω κοιμησου, γιατί ή μαμά θέλει να γράψει σε κάτι φίλες..χι χι..λες κ το κατάλαβε το ατιμο, να μη με ταλαιπωρήσει.. σε 10 λεπτά έτοιμη)!! θα προσπαθήσω να γράψω όσα θυμάμαι..

Χαρούμενη μαμά να ζησετε!!! Όλο χαρές!!!!

Ρενα μου, τι ήταν αυτό που πέρασες κοπελαρα μου?? Αν θυμάμαι τώρα τουλάχιστον είσαι σπιτι κ σε φρόντιζει ο αντρουλης. Μακάρι ένα σποριδιο να κάνει τη δουλειά!!!

Την Παρασκευή από το πρωί, το κινητό ανά χείρας κ θα περιμένω!!! City,Μαρακι, Ρενα, mammy να έχετε τ πιο όμορφα νέα!!!

Μουτζουριτσα μου!!!έχεις "δουλειές"διαβάζω... κ πολύ χαίρομαι !!!έχουν  τριξει σουμιεδες (έτσι λέγετε??)λέμε!!! Μακάρι να βρει το μονοπάτι!!!

Ειρήνη μου περαστικά σ σένα κ τη μπαλαρίνα!!! Να αναρρωσετε γρήγορα!!

Μαρτη κάθε φορά που σε διαβάζω κοπέλα μου, σου βγάζω το καπέλο...φιλιά στα παιδάκια σου!! 

• Μου αρέσει 1

DqByp2.png

Jane μου, τέλεια νέα!!! Από δω κ πέρα, κάθε ραντεβού θα είναι απόλαυση!!!( Με λίγο αγχος, όπως ολες μας)...

Τόνι μου, φιλακι στην κοιλιτσα κ το σποριδιο!!! Τη θέλει τη μαμά για παρτη του!! Πριγκίπισσα !! Οπότε , χαλάρωσε χωρίς δουλιτσες κ απόλαυσε το!!!

Πουλάκι μου, φιλιά στο μπεμπαρο!!! 

Κ στο δικό σου αγοραρο Ζαμιακι!!

Σαμμερ μου, κι εσύ Παρασκευή τεστακι, ή περιμένεις πιο μετά;;;πω πω, δε θυμάμαι...να τρως καλά!! Κάπου πήρε το μάτι μου για ζαλάδες..

Βικυ μου , φιλιά στα ζουζουνια!! Εκδρομουλα..;;;τι καλά!!!!

Το Μελινακι μας, μια χαρά διαβάζω. Έφυγαν κ τ ράμματα ..ενα γλυκό φιλί!!

Sangre μου,τρεχεις αγορομανα..ε;;;καλά κουράγια!!!

Όλο κ κάποια θ ξεχναω...πολλά φιλιά σε όποια δε θυμήθηκα. . είμαστε κ πολλές!!!

10 minutes ago, vikib είπε:

Χαρουμενη μαμα προσπαθησε να εισαι χαλαρη.το φαι μονο πιεση δ θελει.κανε του τα αγαπημενα του

Εβελινακι τι κανει το σπορακι;

Καλα είναι Βικυ μου!! Οι αναγουλες καλά κρατούν..κουραζοναι εύκολα. Κάναμε χθες την α επιπέδου κ όλα μία χαρά!! Ηρέμησα λίγο ν πω   την αλήθεια.  Είχα πιο πολύ άγχος απ την πρωτη φορά!! Κ μία πρώτη εκτίμηση , μας είπε για κοριτσάκι..αφού μ λέει ο άντρας μου, "θέλω επίδομα σερβιετας".. χα χα

• Μου αρέσει 3

DqByp2.png

Mammy :εχω στο ενεργητικο μου 5εγκυμοσυνες...με μονο ενα παιδακι...απο την εμπειρια μου μπορω να σου πω οτι καθε μια ηταν διαφοετικη:στην μια μια ξαφνικη αναγουλα κ πονος στο στηθος...στην αλλη τπτ μονο καθυστερηση.στην 3η πονο στο στηθος. Στην 4η στηθος νευρα πολλα νευρα κ λιγο νυσταζα.στην 5η νυστα μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο κ λιγο πονος στο στηθος..θυμαμαι οτι πονουσε η κοιλια μου λιγες μερες πριν κ μια μερα πριν την περιοδο περασε.. .ε και λεω θα μου ρθει...αλλα δεν!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 hours ago, eirinaki1981 είπε:

Σαμμερακι μου,μονο η περιοδος μου ελειπε!χθες ανεβασα 39πυρετο!ενω ειχα παρει ντεπον αναβραζον!δεν αντεξα & στις 5.30πηρα αλγκοφρεν!ευτυχως αυτο εκανε δουλεια!αλλα νομιζω οτι καιτωρα ανεβαζω παλι!η νασια γκρινιαζε το πρωι & πηρα παιδιατρο παλι,θα της δινω και αλγκοφρεν εκτος απο αμοξιλ,σπιροπεν,αεριους!κοριτσια,μια εβδομαδα θα κανει & νιωθω κουρελι!ουφ!

Χρονια πολλα σας,χαρουμενη μανουλα!!!να τα 100στησετε!!

Ειρηνακι μου σε εριξε για τα καλα κ σενα!περαστικα σας κοριτσαρες!

1 hour ago, nini84 είπε:

Ειρηνάκι περαστικά και σε σένα και στη μικρή σου!!! Υπομονή!!!

Κορίτσια έκλεισα ραντεβού στο γιατρό στη Θεσσαλονικη από τώρα. Ελπίζω να μην είμαι αδιάθετη γιατί θα πρεπει να το ακυρώσω.

Εκλεισα για την Πέμπτη 16 του μήνα.

για να δουμε Νινακι μου γλυκο τι θα σου πει!ειναι μια ανακουφιση οταν παιρνουν το δρομο τους τα πραγματα!

13 minutes ago, Εβελινάκι είπε:

Jane μου, τέλεια νέα!!! Από δω κ πέρα, κάθε ραντεβού θα είναι απόλαυση!!!( Με λίγο αγχος, όπως ολες μας)...

Τόνι μου, φιλακι στην κοιλιτσα κ το σποριδιο!!! Τη θέλει τη μαμά για παρτη του!! Πριγκίπισσα !! Οπότε , χαλάρωσε χωρίς δουλιτσες κ απόλαυσε το!!!

Πουλάκι μου, φιλιά στο μπεμπαρο!!! 

Κ στο δικό σου αγοραρο Ζαμιακι!!

Σαμμερ μου, κι εσύ Παρασκευή τεστακι, ή περιμένεις πιο μετά;;;πω πω, δε θυμάμαι...να τρως καλά!! Κάπου πήρε το μάτι μου για ζαλάδες..

Βικυ μου , φιλιά στα ζουζουνια!! Εκδρομουλα..;;;τι καλά!!!!

Το Μελινακι μας, μια χαρά διαβάζω. Έφυγαν κ τ ράμματα ..ενα γλυκό φιλί!!

Sangre μου,τρεχεις αγορομανα..ε;;;καλά κουράγια!!!

Όλο κ κάποια θ ξεχναω...πολλά φιλιά σε όποια δε θυμήθηκα. . είμαστε κ πολλές!!!

Καλα είναι Βικυ μου!! Οι αναγουλες καλά κρατούν..κουραζοναι εύκολα. Κάναμε χθες την α επιπέδου κ όλα μία χαρά!! Ηρέμησα λίγο ν πω   την αλήθεια.  Είχα πιο πολύ άγχος απ την πρωτη φορά!! Κ μία πρώτη εκτίμηση , μας είπε για κοριτσάκι..αφού μ λέει ο άντρας μου, "θέλω επίδομα σερβιετας".. χα χα

Εβελινακι μου γλυκο!τι καλα!το σπορακι ειναι γερο και δυνατο και μαλλον κοριτσαρος!εεε καλα πες στο μπαμπα ο τυχεροτερος θα σαι!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Νινι με το καλο το ραντεβού στο γιατρό...

βικακι ελπίζω να μην παρακαλάς σε μια βδομαδα να γυρίσει ο συζυγος στη δουλεια... Χαχα 

οντως μουτζουριτσα, πως παει το ξύλο;;

εγω ειμαι στη δουλεια! Γράφουν τεστακι κ βρήκα χρονο να σας γραψω! Το πρωι είχα παει για καφεδάκι με μια φιλη για να φύγει λιγο το μυαλο μου απ το θεμα εγκυμοσυνη... να πουμε για κανενα ρούχο, δουλειές, κουτσομπολιά, ξέρετε... :-D

• Μου αρέσει 1

23 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Mammy :εχω στο ενεργητικο μου 5εγκυμοσυνες...με μονο ενα παιδακι...απο την εμπειρια μου μπορω να σου πω οτι καθε μια ηταν διαφοετικη:στην μια μια ξαφνικη αναγουλα κ πονος στο στηθος...στην αλλη τπτ μονο καθυστερηση.στην 3η πονο στο στηθος. Στην 4η στηθος νευρα πολλα νευρα κ λιγο νυσταζα.στην 5η νυστα μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο κ λιγο πονος στο στηθος..θυμαμαι οτι πονουσε η κοιλια μου λιγες μερες πριν κ μια μερα πριν την περιοδο περασε.. .ε και λεω θα μου ρθει...αλλα δεν!!!

Ωχ....τραγικες εμπειρίες Σαμερακι μου,,,μπηκες και στην διαδικασία αποξεση? Πππφφφφ.....Λυπάμαι....Να σου ζησει το παιδακι σου και να τον καμαρωνετε οπως ποθειτε.Ευχομαι να είσαι εγκυουλα και αυτη τη φορα να ειναι τελειομηνη και υγιέστατο/τα   (μπορεί και να έχεις και δίδυμακια χιχιχ)

Πάραυτα ομως σε ευχαριστώ πολύ γις την ανάλυση σου.

Εχω εχω λιγο ευερέθιστο στηθος οπως κάθε φορς, και μούδιασματακια στην κοιλία οπως καθε φορς που την περιμένω. 

Μπερδεύτηκα...

Πονακια τραβηγματακια που λενε ειτε δεξια είτε αριστερα δ2ξ αισθανθηκα ποτε μου.

Γιατι κατι τέτοια περιμένω να νιώσω

gc6Ip2.png

Να σαι καλα mammy μου.ναι 3 φορες εκανα αποξεση την μια καθαρισε μονο του.πολυ ασχημες εμπειριες αλλα ακομα προσπαθω κ ελπιζω...

μαρακι καλα εκανες..μια πεμπτη εμεινε κ μετα......ω ρε γλεντια!!!!

Διαφημίσεις

5 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Να σαι καλα mammy μου.ναι 3 φορες εκανα αποξεση την μια καθαρισε μονο του.πολυ ασχημες εμπειριες αλλα ακομα προσπαθω κ ελπιζω...

μαρακι καλα εκανες..μια πεμπτη εμεινε κ μετα......ω ρε γλεντια!!!!

Αυτο λεω κ γω! Ε ρε γλέντια... μήπως να τ αφήσουμε για το Σάββατο; :? πφφφ οσο πλησιάζει η μερα, νιώθω κ ποτε ποτε καμια σουβλιά σε μεση κ κοιλιά, κ δεν μπορω να δω παλι το -----!!!

Περα απο την πλακα που κανουμε το τεστ θα το κανεις το εσυ νιωσεις ετοιμη.

.....κ αν σου κατσει????????

30 minutes ago, Mammy2 είπε:

Ωχ....τραγικες εμπειρίες Σαμερακι μου,,,μπηκες και στην διαδικασία αποξεση? Πππφφφφ.....Λυπάμαι....Να σου ζησει το παιδακι σου και να τον καμαρωνετε οπως ποθειτε.Ευχομαι να είσαι εγκυουλα και αυτη τη φορα να ειναι τελειομηνη και υγιέστατο/τα   (μπορεί και να έχεις και δίδυμακια χιχιχ)

Πάραυτα ομως σε ευχαριστώ πολύ γις την ανάλυση σου.

Εχω εχω λιγο ευερέθιστο στηθος οπως κάθε φορς, και μούδιασματακια στην κοιλία οπως καθε φορς που την περιμένω. 

Μπερδεύτηκα...

Πονακια τραβηγματακια που λενε ειτε δεξια είτε αριστερα δ2ξ αισθανθηκα ποτε μου.

Γιατι κατι τέτοια περιμένω να νιώσω

Mammy στην τελευταια ουτε εγω ειχα κατα την 9η εβδομαφα ξεκινησαν κ η μητρα μεγαλωνε κανονικα.οποτε μην απελπιζεσαι..ειπαμε τπτ δεν ειναι στανταρ

• Μου αρέσει 1

Μπουγαρίνια μου... ήμουν πρωί σήμερα κ είχαμε πολύ δουλειά.. πριν σχολασα κ έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό...

Εβελινακι μου γλυκό..πολύ γελασα με το επίδομα σερβιετας.  Η α επιπέδου π λες ποια ειναι;;; τη β ξέρω κ την αυχενικη..υπάρχει κ αλλη;

Νινακι μου μακάρι να μην είσαι αδιαθετη όταν πας γιατρό.ώρα να είσαι κ εσύ πιο ήρεμη. 

Βικακι μου τι ωραια που θα έχεις εκεί  άντρα τόσο καιρό..σημαντική βοήθεια..

Χαρούμενη μανούλα.Να ζήσετε κορίτσι μου..πάντα ευτυχισμένοι..

Μαρακι μην ακούω Σάββατο κ βουρλιζομαι...  

Μαμυ ..σιτακι ..το στόχο μας και η Παναγία κοντά μας..

Μουτζουρακι μου πως εισαι; 

Τονακι μου το σπορακι μας; 

Ιοιο μου όλα καλα;  

Ειρηνακι μου πως είσαι;; Η μικρή; 

Σαμμερακι μου πες στον πρίγκιπα να ονειρεύεται τα φλαμιγκα μέχρι την Παρασκευή.για να μας ερθουν...

Πουλάκι μου.. Τζο..σαγκρε..Χρύσα..μανούλιτσα μου.. ζαμιακι που εισαι;  φιλακι σε όλες!❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

18 hours ago, marakif1990 είπε:

Θα δειξει κ αν θεωρηθεί ο κύκλος μου 30 ημερών πλέον;

Jane εσυ έκανες τεστακι τη μερα που περιμενες;

Μαρακι εγω εκανα τεστ με 3 μερες κσθυστερηση.....! βεβαια εχω γενικασ πολυ σταθερο κυκλο,δλδ η καθυστερηση απο μονη της θα σημαινε κατι,γι αυτο την περιμενα...

πως αισθανεσαι γενικα???? δεν ξερεις ποσο θα χαρω αν μας ανακοινωσεις το +++++++++++!!!!

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...