Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

3 minutes ago, vikib είπε:

Καλημερα!

Καλο μηνα με πολλα μπεμπακια!

Να ζησετε χαρουμενη μαμα!

Μαρακι πολυ ωραια συμπτωματα!

Σιτυ κ μαμμυ δ εχει σημασια που δ εχετε συμπτωματα.ολα παιζουν

Εγω θα προτεινα να περιμενετε καθυστερηση,απο προσωπικη εμπειρια αστατων κυκλων,αλλα αφου το αποφασισατε για παρασκευη(σημαδιακη μερα)καλα αποτελεσματα!

Ειρηνακι κ αγκιστρο εχω παει δυο φορες.την προηγουμενη με τη μικρη 5,5μηνων γτ ηθελα μασαζ κ χαμαμ

Απλα για αλλαγη ειπαμε να παμε ποζαρ

Απο σημερα ο αντρας μου θα ναι σπιτι!τι ωραια!9μηνες!

Φιλακια σε ολες

καλημερα Βικακι!τι καλα που θα τον εχετε το μπαμπακα σας!θα σε βοηθησει και σενα πολυ!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βικακυ ή που θα σε βοηθαει ή που θα παρακαλας να παει πισω στη δουλεια χαχαχα.ειρηνη κυρια μου κ εσυ την παρασκευη....μην ξεχνιομαστε...

Αντε ρε κοριτσια κ τα φαρμακεια τι θα κανουν.???θα κλεισουν???αντε καταναλωση στα τεστς.

• Μου αρέσει 3

Σαμμερακι μου,μονο η περιοδος μου ελειπε!χθες ανεβασα 39πυρετο!ενω ειχα παρει ντεπον αναβραζον!δεν αντεξα & στις 5.30πηρα αλγκοφρεν!ευτυχως αυτο εκανε δουλεια!αλλα νομιζω οτι καιτωρα ανεβαζω παλι!η νασια γκρινιαζε το πρωι & πηρα παιδιατρο παλι,θα της δινω και αλγκοφρεν εκτος απο αμοξιλ,σπιροπεν,αεριους!κοριτσια,μια εβδομαδα θα κανει & νιωθω κουρελι!ουφ!

Χρονια πολλα σας,χαρουμενη μανουλα!!!να τα 100στησετε!!

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

12 minutes ago, eirinaki1981 said:

Σαμμερακι μου,μονο η περιοδος μου ελειπε!χθες ανεβασα 39πυρετο!ενω ειχα παρει ντεπον αναβραζον!δεν αντεξα & στις 5.30πηρα αλγκοφρεν!ευτυχως αυτο εκανε δουλεια!αλλα νομιζω οτι καιτωρα ανεβαζω παλι!η νασια γκρινιαζε το πρωι & πηρα παιδιατρο παλι,θα της δινω και αλγκοφρεν εκτος απο αμοξιλ,σπιροπεν,αεριους!κοριτσια,μια εβδομαδα θα κανει & νιωθω κουρελι!ουφ!

Χρονια πολλα σας,χαρουμενη μανουλα!!!να τα 100στησετε!!

Ειρηνάκι περαστικά και σε σένα και στη μικρή σου!!! Υπομονή!!!

Κορίτσια έκλεισα ραντεβού στο γιατρό στη Θεσσαλονικη από τώρα. Ελπίζω να μην είμαι αδιάθετη γιατί θα πρεπει να το ακυρώσω.

Εκλεισα για την Πέμπτη 16 του μήνα.

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου ολες... ουφ οσο ειμαστε στο σπιτι ολο δουλειες βγενουν στην επιφανειαα και μου κανει και τα δικα του τωρα αυτες τις μερες ο μικρος με το φαγητο.. ουουφφ σαν να μου φενετε πως εμαθε τις γιαγιαδες και δε θελει μανουλαα... :-( ειρηνακι γρηγορη αναρρωση....!!! δυο μερες κοριτσια μου μεχρι την παρασκευη και τα φλαμιγκα ερχοντεεε και μου φενονταιι και πολλα πολλααα...!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Σαμμεράκι μου είναι γυναικολόγος και χειρουργός, ειναι διευθυντης σε ενα κεντρο εξωσωματικής και γονιμότητας στη Θεσσαλονική. Χειρουργεί σε ιδιωτική κλινική στη θεσνικη.

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνακι περαστικα κ παλι

Σαμμερ τωρα με τα μικρα θα ναι πολυ ωραια που θα ναι σπιτι ο μπαμπας μας

Αλλα καταλαβαινω τις φιλες της μαμας μου που δ τους αρεσει οταν οι συζηγοι βγαινουν στη συνταξη.εχουν συνηθισει σε αλλο προγραμμα.ειδικα κ οταν φευγουν τα παιδια για σπουδες το ζευγαρι πρεπει να ξαναπροσδιορισει τη σχεση του

Χαρουμενη μαμα σου κανει πεισματα ο μικρος.ετσι κανουν ολα.οταν ειναι με τη μαμα διαολακια,με αλλους αγγελακια

Αντε νινι να δουμε τι θα πει κ ο ειδικος γιατρος

• Μου αρέσει 2

Ασχετο.στην δευτερη εγκυμοσυνη περιμενα την καθυστερηση για τεστ.παω στο φαρμακειο κ εχει μονο predictor τα οποια δεν χρησιμοποιω με τπτ!!παιρνω η δολια ενα διπλο.κανω το ενα με πρωινα ουρα καρααρνητικο.αφηνω δυο μερες κανω το αλλο με πρωινα....τα ιδια...παω παιρνω ενα yes or no το κανω καραθετικο...απλα το σκεφτομουν κ ηθελα να πω την εμπειρια μου με τα predictor

• Μου αρέσει 3

5 minutes ago, vikib είπε:

Ειρηνακι περαστικα κ παλι

Σαμμερ τωρα με τα μικρα θα ναι πολυ ωραια που θα ναι σπιτι ο μπαμπας μας

Αλλα καταλαβαινω τις φιλες της μαμας μου που δ τους αρεσει οταν οι συζηγοι βγαινουν στη συνταξη.εχουν συνηθισει σε αλλο προγραμμα.ειδικα κ οταν φευγουν τα παιδια για σπουδες το ζευγαρι πρεπει να ξαναπροσδιορισει τη σχεση του

Χαρουμενη μαμα σου κανει πεισματα ο μικρος.ετσι κανουν ολα.οταν ειναι με τη μαμα διαολακια,με αλλους αγγελακια

Αντε νινι να δουμε τι θα πει κ ο ειδικος γιατρος

αχχ βικι μου στο φαγητο μονο μου κανει πεισματα στα γευματα που δε του τα εδεινα εγωω δε ξερω και στεναχωριεμαι γιατι μεχρι οχτω μηνων που ειμαστα συνεχεια μαζι ειχαμε βρει πολλυ ωραια το ρυθμο του φαγητου του... στα υπολοιπα της καθημερινοτιτας μπορω να πω πως μαζι μου ειναι αγγελακι με τους υπολοιπους διαολακι ξερει το κουμπι του καθενα μας μαλλον.

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...