Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και καλο μας θετικο μηνα αγαπες μου!!!!

βλεπω καποιες θα ξεκινησουν για κυνηγι φλαμιγκοζ την Παρασκευη το πρωι πρωι!!!:)

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...να δειτε +++ και να τσακωσετε ολες τα ροζ πουλια με τις καλαθουνες που εχουν μεσα μωρακια!

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Καλημέρα κορίτσια μου και καλό μήνα! !! Μου δώσατε έναν ακόμα λόγο να ανυπομονώ για την Παρασκευή! !! Κανονίστε όμως να κάνετε τα τεστ και μετά να σας περιμένουμε μέχρι το μεσημέρι να μας πείτε τι έδειξαν!! 

Εγώ κορίτσια τέτοιο πράγμα έχω πάθει με την συχνοουρια που το πρωί είδα στον ύπνο μου ότι κατουρηθηκα.  Τρελάθηκα! !

Πως είστε σήμερα αγάπες μου? 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου καλο μηνα να εχουμε....!!!! σαν σημερα πριν 3 χρονια αρραβωνιαστικαμε με τον αντρα μου....!!!!!!! πως ειστε εσεις αντε κοριτσια πλησιαζει η παρασκευη.. δε θα δουλευω κιολας και θα ειμαι απο το πρωι μεσα για να δω τα θετικα τεστακια σας....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μετα εχουν συνεχεια οι επομενες.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 4

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

11 hours ago, jane.austen said:

καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!

γυρισαμε απ τον ντοκ! Συμφωνα με τις μετρησεις που εκανε ειμαι 5w+4d...κι οχι 6+2 που υπολογισε το τικερακι μου..χαχα..λόγω οτι εχω μεγαλυτερο κυκλο(κατι τετοιο καταλαβα) ειδαμε εναν πολυ ωραιο σακο μεσα στη μεση της μητρας και ενα τοσο δα μικρουλι εμβρυακι και αυτο που το τρεφει(δε θυμαμαι πως μου το ειπε).......τι συγκινηση ηταν αυτη που ζησαμε!!...καρδουλα δεν ακουσαμε,ειδαμε ομως παλλομενες κινησεις και βαζοντας τον υπερηχο ντοπλερ φανηκε κινηση στα αγγεια!

Κλεισαμε ραντεβου μια εβδομαδα ακριβως μετα να δουμε οτι η καλη εικονα συνεχιζεται και να ακουσουμε καρδια...! Μας εδωσε παρα πολλες κι αναλυτικες συμβουλες για τα παντα...μεγαλη ευτυχια παντως!

Συγχαρητήρια Jane μου :) τέλεια τα νέα σας!!! Σύντομα να ακούσετε και καρδούλα θα τρελαθείτε!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια μου :) Χαρούμενη Τετάρτη!!!

35 minutes ago, xaroumenh mama said:

καλημερα κοριτσια μου καλο μηνα να εχουμε....!!!! σαν σημερα πριν 3 χρονια αρραβωνιαστικαμε με τον αντρα μου....!!!!!!! πως ειστε εσεις αντε κοριτσια πλησιαζει η παρασκευη.. δε θα δουλευω κιολας και θα ειμαι απο το πρωι μεσα για να δω τα θετικα τεστακια σας....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μετα εχουν συνεχεια οι επομενες.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι να είστε!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

12 hours ago, jane.austen είπε:

καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!

γυρισαμε απ τον ντοκ! Συμφωνα με τις μετρησεις που εκανε ειμαι 5w+4d...κι οχι 6+2 που υπολογισε το τικερακι μου..χαχα..λόγω οτι εχω μεγαλυτερο κυκλο(κατι τετοιο καταλαβα) ειδαμε εναν πολυ ωραιο σακο μεσα στη μεση της μητρας και ενα τοσο δα μικρουλι εμβρυακι και αυτο που το τρεφει(δε θυμαμαι πως μου το ειπε).......τι συγκινηση ηταν αυτη που ζησαμε!!...καρδουλα δεν ακουσαμε,ειδαμε ομως παλλομενες κινησεις και βαζοντας τον υπερηχο ντοπλερ φανηκε κινηση στα αγγεια!

Κλεισαμε ραντεβου μια εβδομαδα ακριβως μετα να δουμε οτι η καλη εικονα συνεχιζεται και να ακουσουμε καρδια...! Μας εδωσε παρα πολλες κι αναλυτικες συμβουλες για τα παντα...μεγαλη ευτυχια παντως!

καλημερα jane χερομαι που ολα πηγαν μια χαραα αντε την επομενη βδομαδα θα ακουσετε τον υπεροχο ηχο της καρδουλας..!! τικ τακ τικ τακ...!!!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια να ειστε καλα..!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημερα!

Καλο μηνα με πολλα μπεμπακια!

Να ζησετε χαρουμενη μαμα!

Μαρακι πολυ ωραια συμπτωματα!

Σιτυ κ μαμμυ δ εχει σημασια που δ εχετε συμπτωματα.ολα παιζουν

Εγω θα προτεινα να περιμενετε καθυστερηση,απο προσωπικη εμπειρια αστατων κυκλων,αλλα αφου το αποφασισατε για παρασκευη(σημαδιακη μερα)καλα αποτελεσματα!

Ειρηνακι κ αγκιστρο εχω παει δυο φορες.την προηγουμενη με τη μικρη 5,5μηνων γτ ηθελα μασαζ κ χαμαμ

Απλα για αλλαγη ειπαμε να παμε ποζαρ

Απο σημερα ο αντρας μου θα ναι σπιτι!τι ωραια!9μηνες!

Φιλακια σε ολες

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...