Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 minutes ago, citty είπε:

Εεε αυτό θέλουμε Ρένακι να γκαστρωθειςμακάρι να το πετύχαμε......αχαχχαχαχχααχ την Παρασκευή όλες τεστακι....γιατί αλλιώς θα μας ή βούρλισμενη....

Χαχα... μα έλα.... με βουρλισατε.. παρασκευή πρωί εγερτηριο για τεστ... Μαμυ ακους; που εισαι; δεν πειράζει..δε θα σε ρωτησουμε..  Αυτό π λέμε θα γίνει.. ❤ δημοκρατικά πάντα!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Ναι ναι, Παρασκευή πρωι!!! Ακομα κ αρνητικό να βγει, θα ξεκολλήσει πιο εύκολα το μυαλο μου!!!! Κ μετα προλαβαίνουμε κ χοριακη!! Τι ωραια που κανονίστηκε... :-P 

καληνύχτα σαμμερακι μου!! ❤

Just now, Rena87 είπε:

Χαχα... μα έλα.... με βουρλισατε.. παρασκευή πρωί εγερτηριο για τεστ... Μαμυ ακους; που εισαι; δεν πειράζει..δε θα σε ρωτησουμε..  Αυτό π λέμε θα γίνει.. ❤ δημοκρατικά πάντα!

Καλε σιγα μην κοιμηθώ!!!

3 minutes ago, marakif1990 είπε:

Χαχαχα ας γκαστρωθει κ μια στην παρέα Ρενακι!! :-P

λοιπον, Παρασκευή πρωι;;

Έκλεισε η παρασκευη! Τέλος!

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αντε μπραβο τα κοριτσια μου.χαμος θα γινει....σας καληνυχτω τωρα...τα υπολοιπα αυριο...φιλια

Όνειρα γκυκα λουλουδακι μου!!! Με ξυπνητήρι σε βλέπω να μας περιμένεις μια μια να σου ανακοινωνουμε...❤

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εντάξει Εντάξει θα πάω να πάρω τεστάκι να το έχω για το πρωί....κανονίστε όμως να είναι αρνητικό...Εκεί θα είστε να με παρηγορείτε...ούτε για δουλειά δεν θα πάτε.....

8 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αντε μπραβο τα κοριτσια μου.χαμος θα γινει....σας καληνυχτω τωρα...τα υπολοιπα αυριο...φιλια

Καληνύχτα σαμμερακι όνειρα γλυκά.....

vJ4vp2.png

1 minute ago, citty είπε:

Εντάξει Εντάξει θα πάω να πάρω τεστάκι να το έχω για το πρωί....κανονίστε όμως να είναι αρνητικό...Εκεί θα είστε να με παρηγορείτε...ούτε για δουλειά δεν θα πάτε.....

Θα παρηγορεί η μια την αλλη!!! Ευτυχώς δουλεύω 3 κ θα χω ολο το πρωι για να εκτονωσω τα νεύρα... την Παρασκευή θα κανω γενική... χαχαχα

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, citty είπε:

Καληνύχτα σαμάρι όνειρα γλυκά.....

Χαχαχ... σαμαρι...τέλειο.... 

Εδω θα ειμαστε ψυχή μου.. . για όλα!!

1 minute ago, marakif1990 είπε:

Θα παρηγορεί η μια την αλλη!!! Ευτυχώς δουλεύω 3 κ θα χω ολο το πρωι για να εκτονωσω τα νεύρα... την Παρασκευή θα κανω γενική... χαχαχα

Κ εγώ το ίδιο.. ευτυχώς δουλεύω απόγευμα.. χχχ

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Αααααααα κοριτσια παρασκευη τελικα;;;; 

Τελεια αντε να το δοκιμασω να δω πως λειτουργει.Καλα αρνητικο το κοβω να σας πω την αληθεια διοτι εχω πονακια περιοδου.οχι πονακια αλλα μουδιασματακια. Οπως καθε μηνα.Λοιπον κοριτσια πολυ χαρηκα ομως.Εγερτηριο Παρασκευης!!!!!

Επισης καλο μηνα να εχουμε και τεστακια θετικουρια!

Τωρα ξαπλωσα κοριτσια.

Επισης απο συμπτωματα τιποτα δεν εχω εκτος απο τις θηλες που ειναι λιγο ευερευαισθητες.

Για να σαςδιαβασω λιγακι πριν σοριαστω απ την κουραση.

1 hour ago, jane.austen είπε:

καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!

γυρισαμε απ τον ντοκ! Συμφωνα με τις μετρησεις που εκανε ειμαι 5w+4d...κι οχι 6+2 που υπολογισε το τικερακι μου..χαχα..λόγω οτι εχω μεγαλυτερο κυκλο(κατι τετοιο καταλαβα) ειδαμε εναν πολυ ωραιο σακο μεσα στη μεση της μητρας και ενα τοσο δα μικρουλι εμβρυακι και αυτο που το τρεφει(δε θυμαμαι πως μου το ειπε).......τι συγκινηση ηταν αυτη που ζησαμε!!...καρδουλα δεν ακουσαμε,ειδαμε ομως παλλομενες κινησεις και βαζοντας τον υπερηχο ντοπλερ φανηκε κινηση στα αγγεια!

Κλεισαμε ραντεβου μια εβδομαδα ακριβως μετα να δουμε οτι η καλη εικονα συνεχιζεται και να ακουσουμε καρδια...! Μας εδωσε παρα πολλες κι αναλυτικες συμβουλες για τα παντα...μεγαλη ευτυχια παντως!

Αχ τι υπεροχα συνασιθηματα τζειν μου αχ και που να ακουσετε και καρδουλα θα τα φορας διπλα τα παμπερς!!!!χαχαχαχα

Με το καλο τζεινν μου υπεροχο ταξιδι σας ευχομαι. τωρα ξεκινα.και να θυμασαι την καθε στιγμη!Συγκινηση απεριγραπτη φανταζομαι σημερα!!!

:mad:

Καλε κοριτσια εγω εχω της hometest.Περιμενω στις 5 του μηνα.Θα δειξει η μπα....;

Ειναι με 25mlu

Αχ Μαρακι στο ευχομαι παντως ειναι συμπτωματα καλα.Θα μαθουμε σε 3 μερες.

Επισης κοριτσια μπορω να ανεβασω εδω  φωτο το τεστακι μου την παρασκευη εδω στη συνομιλια μας;Να μου πειτε ανγο εκανα σωστα...;

gc6Ip2.png

3 hours ago, sangreluna είπε:

ρενακι εγω σου λεω αλλα να ανοιξει λιγο ο καιρος να μπορω να βγαζω το μ3καροτσαδα και θα βρεθουμε σε καμια κουνια.

βρε θελουμε να ρθουμε αλλα ποιος κουβαλαει τη φαμιλια εκει πανω εν καιρω... Φχαριστουμε παντως...

νταξει βρε σαμερακι γρια σαγκρε ειπαμε οχι και με καταρακτη... Χιχιχιχι.

αχαχαχαχα!!!!! απιστευτη!!!!!

3 hours ago, marakif1990 είπε:

Ουφ, πριν λιγο σχολασα κ γω... λοιπον, τελευταια φορα που θα το αναφέρω!! Ειναι (νομιζω) η πρώτη φορα που τοσες μερες πριν την καθυστερηση σκέφτομαι "μα λες;"... βασικα ειδα διαφορα  στο στήθος που με ενόχλησε νωρις... σημερα στη δουλεια, μεσα σε 6 ωρες πήγα 3 φορες τουαλέτα χωρις να πιω καν τον καφε οπως ξαναείπα... κ χθες το βραδυ πήγα πριν ξαπλώσω κ μετα ξαναηθελα πριν κοιμηθώ... τ οτι νύσταζα σημερα απ τις 6 δεν το υπολογίζω.... πφφφ παρόλα αυτα σκέφτομαι οτι κάθομαι κ τα ψειρίζω κ ολα ειναι στο μυαλο μου, οπως κ πολλές φορες... μες στο μάθημα των ιταλικών που χα πριν σκεφτόμουν οτι σκατουλες σκέφτομαι κ παλι θ απογοητευτώ, κ αφου δεν ήρθε τοσους μηνες σιγα μην έρθει τωρα...οποτε δεν ξανασυζηταω κ δεν ξανασκέφτομαι τιποτα.... (ΣΣ το κατεβατό αυτο θα μπορούσε να ξεκιναει κ με το "αγαπητό μου ημερολόγιο")... συγγνώμη που σας πρήζω κορίτσια κ κανω σαν 15χρονο!!! Αλλα δεν μιλαω σε κανέναν αλλο για ολα αυτα, ούτε καν στον άντρα μου για να μην με αγχώνει κ τον αγχώνω! 

Jane μου περιμένουμε να μας πεις (αν περιγράφονται) τα πρώτα συναισθήματα κ λεπτομερειες απ το πρώτο σας ραντεβού...

ειρηνη μου περαστικά σου σύντομα, θα ταλαιπωρηθείς κ συ!!

μουτζουριτσα κ citty θα χαλαρώσετε τωρα μερικώς υποθέτω με τη δουλεια!

ρενα πως εισαι;;

Εδεσσα είχα έρθει 4 μερες περυσι την πρωτοχρονιά!!! 

τα συμπτωματα ειναι σουπερ!!!!

2 hours ago, jane.austen είπε:

καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!

γυρισαμε απ τον ντοκ! Συμφωνα με τις μετρησεις που εκανε ειμαι 5w+4d...κι οχι 6+2 που υπολογισε το τικερακι μου..χαχα..λόγω οτι εχω μεγαλυτερο κυκλο(κατι τετοιο καταλαβα) ειδαμε εναν πολυ ωραιο σακο μεσα στη μεση της μητρας και ενα τοσο δα μικρουλι εμβρυακι και αυτο που το τρεφει(δε θυμαμαι πως μου το ειπε).......τι συγκινηση ηταν αυτη που ζησαμε!!...καρδουλα δεν ακουσαμε,ειδαμε ομως παλλομενες κινησεις και βαζοντας τον υπερηχο ντοπλερ φανηκε κινηση στα αγγεια!

Κλεισαμε ραντεβου μια εβδομαδα ακριβως μετα να δουμε οτι η καλη εικονα συνεχιζεται και να ακουσουμε καρδια...! Μας εδωσε παρα πολλες κι αναλυτικες συμβουλες για τα παντα...μεγαλη ευτυχια παντως!

συγχαρητηρα!!!!!!! τελειανεακια!!!!! χαιρομαστε τζειν μου με την χαρα σας!!!! αυτοι οι αντρες σαν μωρα κανουν!!!!!!κι εμενα γελαγε συνεχεια μονος του.... φανταζοταν!!!!! πολυ γλυκο σας υπνο!!!!αντε σε μια βδομαδα τα καλυτερα!!!!ο τελειος ηχος!!!!! καρδουλα!!!!

2 hours ago, citty είπε:

Εγώ με το μάρακί περιμένουμε Παρασκευή....Η μαμυ πότε είναι...δεν θυμάμαι ακριβώς...Μήπως να περιμένουμε μέχρι το Σαββάτο μηνα το κάνω το πρωί και το απόγευμα εμφανίστει η κοκκινομουρα....αχ δεν ξέρω αγχωθηκα τώρα αχχαχαχαχα

Και εγώ από το απόγευμα το ίδιο νιώθω....και σπάνε τα νεύρα μου....βλέπω τις σερβιέτες να έρχονται με φτερά η χωρίς αυτές πετάνε προς τα μένα....

δεν ειναι σερβετττες!!!!!!!! εχουν ροζ χρωμα...... εχουν φτερα.......και ναι ειναι τα φλαμιγκο σας!!!!!!!!

2 hours ago, Rena87 είπε:

Λυσσαξατε με τις σερβιετες... δε Θα ξανα αγοράσουμε  ❤

ωραιο!!!! σωστη!!!!

1 hour ago, citty είπε:

Μαρακι μου και εγώ αυτό σκεφτόμουνα σήμερα...ότι θα το σβήσω από το κινητό μου και δεν ξανά ψάχνω ....θα κάνω το σεξακι μου κάθε μέρα η έστω μέρα παρά μέρα....και που θα πάει θα έρθει....

εεεεπ οχι καθε μερα.... εξασθενει το σπερμα μετα το δευτερο 24ωρο να προλαβαινει να ανανεωνεται σωστα!!!!!!

1 hour ago, Rena87 είπε:

Λοιπόν δεν ακούω άλλα.. παρασκευή όλες τεστ.. στο κάτω κάτω εγώ θα είμαι πιο πιθανή να φάω αρνητικό που θα είμαι νωρίτερα.  Εσείς θα είστε στη μέρα σας κ θα δείξει.  Ναι θα δειξει το σωστό..  συμφωνοι;;; με γκαστρωσατε πριν την ώρα μου όρε συμφοριασμενες 

1 hour ago, citty είπε:

Εεε αυτό θέλουμε Ρένακι να γκαστρωθειςμακάρι να το πετύχαμε......αχαχχαχαχχααχ την Παρασκευή όλες τεστακι....γιατί αλλιώς θα μας ή βούρλισμενη....

σωστα!!!! ακουτε μπρε????? το κοριτσι μας το θαρραλεο!!!!!

1 hour ago, marakif1990 είπε:

Ναι ναι, Παρασκευή πρωι!!! Ακομα κ αρνητικό να βγει, θα ξεκολλήσει πιο εύκολα το μυαλο μου!!!! Κ μετα προλαβαίνουμε κ χοριακη!! Τι ωραια που κανονίστηκε... :-P 

καληνύχτα σαμμερακι μου!! ❤

Καλε σιγα μην κοιμηθώ!!!

χμ με βλεπω και μενα με ξυπνητηρι στο χερι....απο την αγωνια μου..... να πιασετε...τα φλαμιγκο!!!!!

1 hour ago, Rena87 είπε:

Έκλεισε η παρασκευη! Τέλος!

Όνειρα γκυκα λουλουδακι μου!!! Με ξυπνητήρι σε βλέπω να μας περιμένεις μια μια να σου ανακοινωνουμε...❤

μαλλον η αγωνια αρχισε!!!!!!

1 hour ago, Rena87 είπε:

Και εγώ έχω κλαταρει...σβήνω...

Το νυχτοπουλι μας ή μαρτακο θα μπει μετά κ πάλι δε θα μας προλάβει..σαγαπαμε πάντως... 

Good night τσαντσαμίνια μουυυυ!

τσατσαμινακι μου.... κι εγω σ'αγαπω.... λατρεμενο μας!!!!!!!

59 minutes ago, Mammy2 είπε:

Αααααααα κοριτσια παρασκευη τελικα;;;; 

Τελεια αντε να το δοκιμασω να δω πως λειτουργει.Καλα αρνητικο το κοβω να σας πω την αληθεια διοτι εχω πονακια περιοδου.οχι πονακια αλλα μουδιασματακια. Οπως καθε μηνα.Λοιπον κοριτσια πολυ χαρηκα ομως.Εγερτηριο Παρασκευης!!!!!

Επισης καλο μηνα να εχουμε και τεστακια θετικουρια!

Τωρα ξαπλωσα κοριτσια.

Επισης απο συμπτωματα τιποτα δεν εχω εκτος απο τις θηλες που ειναι λιγο ευερευαισθητες.

Για να σαςδιαβασω λιγακι πριν σοριαστω απ την κουραση.

εεεελα βρε μαμυ μου!!!!!! κι ελεγα που ειναι????? μεσα στο χορο κι εσυ!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ...... με τοοοσα που διαβασα.... εχω συχνοουρια... πονανε οι σαλπιγγες μου..... μουδιαζουν........ειναι πρισμενες οι θηλες μου.....νιωθω ενα βαρος χαμηλα......... ουφ!!!!!! με κολλησατε.... ποναει το στομαχι μου και με τραβαει....... χαχαχα..... αντεκαλε απο την αγωνια μου ειναι!!!!!

θυμηθηκα οταν πρωτομπηκα στο καφε 17μαρτιου2015(εξ'ου και το ονομα μου)μετα απο λιγο...... στην πρωτη ανακοινωση του θετικου τεστ τι χαρα που εκανα....σαν βουρλισμενη... γελαγα....χορευα..... ελαμε το προσωπο μου.....χτυπουσε η καρδια μου.....το ανακοινωσα στον αντρουλη και στην κορη..... βλεπετε... το καφε..... ειναι η παρεουλα μου.....και ειναι κομματι της ζωης μου!!!!! αντε λοιπον παμε να πιασουμε.... ολες μαζι τα φλαμιγκο μας.... τα αγαπημενα!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ!!!!!!!!! ΜΕ ΠΟΛΛΑ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

εδω ειχε φωτο αλλα απετυχε!!!

αυτο το νινι...... το χαριζει μαζι με την φωλια του ενα φλαμιγκο!!!!!

• Μου αρέσει 5

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...