Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

8 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μαρακι μου για εγκυουλα σε κοβω.....ρενακι το κλαμα κ τωρα το χεις προχειρο....βρε λες????

Δεν ξερω βρε Σαμμερ μου, νομιζω πως ειναι ολα στο μυαλο μου γιατι μου φαίνεται νωρις για κάποιο σύμπτωμα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, marakif1990 είπε:

Δεν ξερω βρε Σαμμερ μου, νομιζω πως ειναι ολα στο μυαλο μου γιατι μου φαίνεται νωρις για κάποιο σύμπτωμα...

Γιατι νωρις βρε μαρακι μου?3μερες σου μεινανε...ασε που καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.ο δικος σου μπορει να δειχνει σημαδια.παντως παρασκευη μπορεις να κανεις clearblue

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Γιατι νωρις βρε μαρακι μου?3μερες σου μεινανε...ασε που καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.ο δικος σου μπορει να δειχνει σημαδια.παντως παρασκευη μπορεις να κανεις clearblue

Θα δειξει κ αν θεωρηθεί ο κύκλος μου 30 ημερών πλέον;

Jane εσυ έκανες τεστακι τη μερα που περιμενες;

13 minutes ago, jane.austen είπε:

καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!

γυρισαμε απ τον ντοκ! Συμφωνα με τις μετρησεις που εκανε ειμαι 5w+4d...κι οχι 6+2 που υπολογισε το τικερακι μου..χαχα..λόγω οτι εχω μεγαλυτερο κυκλο(κατι τετοιο καταλαβα) ειδαμε εναν πολυ ωραιο σακο μεσα στη μεση της μητρας και ενα τοσο δα μικρουλι εμβρυακι και αυτο που το τρεφει(δε θυμαμαι πως μου το ειπε).......τι συγκινηση ηταν αυτη που ζησαμε!!...καρδουλα δεν ακουσαμε,ειδαμε ομως παλλομενες κινησεις και βαζοντας τον υπερηχο ντοπλερ φανηκε κινηση στα αγγεια!

Κλεισαμε ραντεβου μια εβδομαδα ακριβως μετα να δουμε οτι η καλη εικονα συνεχιζεται και να ακουσουμε καρδια...! Μας εδωσε παρα πολλες κι αναλυτικες συμβουλες για τα παντα...μεγαλη ευτυχια παντως!

Αχ ψυχή μου..  ΤΙ ωραία... μπραβοοοοοοο... pampers λέει.. χαχαχα... πες μας  εμάς τις συμβουλες του ντοκ όταν έχεις χρόνο.. φιλιά στο σπορακι ❤

Lilypie - (Lzpn)

Μάρακι μου 3 μέρες μείνανε κάνε υπομονή....και εγώ στην ίδια φάση βρισκομαι.....αν εγώ να σου πω την αλήθεια δεν νιώθω κάτι οπότε οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην είμαι...σε αντίθεση με σένα.....που όσο να πεις κάποια μικρά συμπτώματα και έχεις.....μακάρι κοριτσάκι μου...να είναι το σποράκια σου....

Τζέιν μου τι τέλειο.....Ελπίζω να συπάρξει λύθηκαν οι απορίες....αντέχει μια βδομάδα ακόμη και θα το δεις το σποράκι σου....

Τζέιν μου μια ερώτησουλα πόσο καιρό προσπαθούσες.....

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

18 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μαρακι μου για εγκυουλα σε κοβω.....ρενακι το κλαμα κ τωρα το χεις προχειρο....βρε λες????

Μπα αγάπη.. το κλαμα το είχα από όλο αυτό π πέρασα.  Εκείνο ήταν διαφορετικό.  Έβλεπα μια ταινία στην τν κ εκλαιγα σα χαζή..χωρίς λόγο..

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, citty είπε:

Μάρακι μου 3 μέρες μείνανε κάνε υπομονή....και εγώ στην ίδια φάση βρισκομαι.....αν εγώ να σου πω την αλήθεια δεν νιώθω κάτι οπότε οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην είμαι...σε αντίθεση με σένα.....που όσο να πεις κάποια μικρά συμπτώματα και έχεις.....μακάρι κοριτσάκι μου...να είναι το σποράκια σου....

Τζέιν μου τι τέλειο.....Ελπίζω να συπάρξει λύθηκαν οι απορίες....αντέχει μια βδομάδα ακόμη και θα το δεις το σποράκι σου....

Αυτο με τα "συμπτωματα" δε σημαινει κατι απαραίτητα... άσε που απ το απογευμα άρχισα να νιώθω την κοιλιά χαμηλά οπως την περιοδο... οτι κ να ναι εχει γίνει τωρα, κ σε λίγες μερες θα ξέρουμε!! Αλλα δεν πιστεύω οτι θα γλιτώσω τη σερβιέτα... :-P

• Μου αρέσει 1

Τι κυκλο εχεις μαρακι?την μερα που περιμενεις αν το κανεις θα δειξει.μιλαω ομως για το   clear blue.ρενα κ σενα 3-4μερες μεινανε??

Ε με αυτη τη σερβιετα φαγωθηκες!!!

• Μου αρέσει 3

4 minutes ago, citty είπε:

Τζέιν μου μια ερώτησουλα πόσο καιρό προσπαθούσες.....

Αγάπη μου.. μπορεί να είσαι κ χωρίς συμπτώματα... δεν είναι απαραίτητο..δεν έχουμε όλες από πριν..

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Αγάπη μου.. μπορεί να είσαι κ χωρίς συμπτώματα... δεν είναι απαραίτητο..δεν έχουμε όλες από πριν..

Μακάρι ρενακι μου ......το θέλω όσο τίποτε άλλο......πότε θα κάνουμε τεστακι για πες.... μάρακι εσύ τι λες ποτέ ?

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Τι κυκλο εχεις μαρακι?την μερα που περιμενεις αν το κανεις θα δειξει.μιλαω ομως για το   clear blue.ρενα κ σενα 3-4μερες μεινανε??

Ε με αυτη τη σερβιετα φαγωθηκες!!!

6 μέρες μου μείνανε ψυχουλα! Εγώ λέω να το κάνω την Παρασκευή.. μιας και γιορτάζει ο προστάτης των εγκυων όπως είπατε.  

Πάντως εμένα τα clear 5 μέρες νωρίτερα μου έδειξαν κ τις δύο φορές.. ε..τωρα λέω να το κάνω 3 μέρες νωρίτερα..

Ε σιτακι;; τι λες για παρασκευή μαζι;; μαρακι; μαμυ;

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

22 minutes ago, jane.austen είπε:

καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!

γυρισαμε απ τον ντοκ! Συμφωνα με τις μετρησεις που εκανε ειμαι 5w+4d...κι οχι 6+2 που υπολογισε το τικερακι μου..χαχα..λόγω οτι εχω μεγαλυτερο κυκλο(κατι τετοιο καταλαβα) ειδαμε εναν πολυ ωραιο σακο μεσα στη μεση της μητρας και ενα τοσο δα μικρουλι εμβρυακι και αυτο που το τρεφει(δε θυμαμαι πως μου το ειπε).......τι συγκινηση ηταν αυτη που ζησαμε!!...καρδουλα δεν ακουσαμε,ειδαμε ομως παλλομενες κινησεις και βαζοντας τον υπερηχο ντοπλερ φανηκε κινηση στα αγγεια!

Κλεισαμε ραντεβου μια εβδομαδα ακριβως μετα να δουμε οτι η καλη εικονα συνεχιζεται και να ακουσουμε καρδια...! Μας εδωσε παρα πολλες κι αναλυτικες συμβουλες για τα παντα...μεγαλη ευτυχια παντως!

Ψυχουλα μου τι συγκίνηση!όλα καλά! Και το σπιτάκι του ζεστό και φιλόξενο! Το ταξίδι σας ξεκινά!❤❤

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Βιαζομαι κ εγω μαζι σου...αντε να δουμε...κ εγω το θεωρω πολυ καλο τεστ.δλδ κυριακη περιμενεις κανονικα.... το χεις κανε 5 μερες νωριτερα κ εδειξε ρε θηριο????

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Βιαζομαι κ εγω μαζι σου...αντε να δουμε...κ εγω το θεωρω πολυ καλο τεστ.δλδ κυριακη περιμενεις κανονικα.... το χεις κανε 5 μερες νωριτερα κ εδειξε ρε θηριο????

Βάση την ωορρηξια.  Η Κυριακή..η Δευτέρα.. Ναι αγάπη.. και τις δύο φορές όμως..5 μέρες νωρίτερα..αχνή γραμμή..αλλά υπήρχε.. είναι σούπερ το κλιαρ... 

Lilypie - (Lzpn)

4 minutes ago, Rena87 είπε:

6 μέρες μου μείνανε ψυχουλα! Εγώ λέω να το κάνω την Παρασκευή.. μιας και γιορτάζει ο προστάτης των εγκυων όπως είπατε.  

Πάντως εμένα τα clear 5 μέρες νωρίτερα με έδειξαν κτις δύο φορές.. ε..τωρα λέω να το κάνω 3 μέρες νωρίτερα..

Ε σιτακι;; τι λες για παρασκευή μαζι;; μαρακι; μαμυ;

Εγώ με το μάρακί περιμένουμε Παρασκευή....Η μαμυ πότε είναι...δεν θυμάμαι ακριβώς...Μήπως να περιμένουμε μέχρι το Σαββάτο μηνα το κάνω το πρωί και το απόγευμα εμφανίστει η κοκκινομουρα....αχ δεν ξέρω αγχωθηκα τώρα αχχαχαχαχα

12 minutes ago, marakif1990 είπε:

Αυτο με τα "συμπτωματα" δε σημαινει κατι απαραίτητα... άσε που απ το απογευμα άρχισα να νιώθω την κοιλιά χαμηλά οπως την περιοδο... οτι κ να ναι εχει γίνει τωρα, κ σε λίγες μερες θα ξέρουμε!! Αλλα δεν πιστεύω οτι θα γλιτώσω τη σερβιέτα... :-P

Και εγώ από το απόγευμα το ίδιο νιώθω....και σπάνε τα νεύρα μου....βλέπω τις σερβιέτες να έρχονται με φτερά η χωρίς αυτές πετάνε προς τα μένα....

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...