Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια Χαρούμενη Τρίτη να έχουμε :)

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα όμορφα λόγια σας :):):)

Jo μου και εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια δεν σημαίνει τίποτα η χαμηλή χοριακή πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν καλά :)

Moutzoura και εγώ είμαι της άποψης να κάνεις την χοριακή να είσαι σίγουρη !!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και σύντομα με πολλά πολλά +++++++++++

Σας φιλώ!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια..τζο να σου πω λίγο για την πρώτη μου εγκυμοσύνη.επαφη παρασκευή ξημέρωμα όπου και είχα και φριχτους πόνους δλδ ωορρηξία.πονουε εμφύτευσης την άλλη κυριακη και χιριακγ 2μερες μετά 30.και τώρα τρέχω και δε προλαβαινω με τον ταλιμπαν.οποτε θετική σκέψη!!!

Μουντζουρα στην αναμονή μαζι σου μεις!! Κορίτσια μισό έχουμε μαμακιαση και δε μπορώ να γράψω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Jo, όλα καλά θα πάνε! η σύλληψη με την εμφύτευση μπορεί να έχουν αρκετές μέρες διαφορά. νομίζω μέχρι και 15 μέρες, που είναι η ντοκ Ντεκ να μας τα πει καλύτερα. ...

Μουτζούρα, καλή επιτυχία! Μία τεράστια χοριακή!

Αχ κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση! Ειμαι συγκρατημενη αλλα κατι μεσα μου μου λεει οτι θα το κρατησω αγκαλια το βλασταρακι αυτο! Ξερω οτι αργει πολλες φορες η εμφυτευση κ εχω κ τις καφε εκκρισεις προχθες ως ενδειξη, αλλα σ εμας το τερματισε, εμφυτευτηκε οσο πιο αργα γινοταν!

Μουτζουρα μου, αλλη 1 ωριτσα! Αντε να ειμαστε 3 μαμαδες αυγουστου! Γιατι μαμαδες 17 θα γινουμε οπως κ να χει!

vLmAp2.png FMoxp2.png

χεχε!ας ηρθε για να μεινει το μπεμπακι σου και ας αργησε να εμφυτευτει!!!μετραω κ η κακομοιρα κ εγω οση ωρα περιμενω για το τηλεφωνημα!αν τοτε ηταν η ωορρηξια...ποτε να εγινε η εμφυτευση εφοσον εγινε συλληψη?ποσες μερες εχω καθυστερηση?γιατι δεν εχω συμπτωματα?αχαχαχα!εχω μπερδευτει!θα εκραγει το κεφαλι μου!

RyZa.png

Κοριτσαρες!! Τι κάνετε;;

Πόσες αφίξεις, πόσα όμορφα νέα!!!

Μερικές παλιές μπορεί να με θυμούνται..

Sangre μου με το καλο ο τρίτος παλλήκαρος!! Τριτωσε το καλό!!!!

Μαρτη τι ωραίες στιγμές με τα παιδάκια σου!! Να σου ζήσουν.

Πουλάκι, πολλά πολλά φιλιά!! Πόσο χαρηκα που είδα το τικερακι σου!!! Ή αναμονή απέδωσε το ομορφότερο δωράκι!!!

Τζο μου, πολλά συγχαρητήρια!! Κι εγώ με 26 χοριακη, υποτίθεται 8 μέρες καθυστέρηση (σύμφωνα με τον κύκλο μου). Κι όπως λέει κ σε σένα το ένστικτο, κραταω κ εγώ τη ζουζουνα μου κ είναι ή πιο ζεστή αγκαλιά του κόσμου!!

Τόνι τι όμορφα νέα κ εσυ!!! Να πάνε όλα καλά και να το απολαύσεις :wink:

Μουτζουρα μου, λίγο ακομα υπομονή!! +100 μέσα από την καρδιά μου

Ζαμιακι μου, κοντεύει!! Με το καλό το ζουζουνα!!

Μαμά, ειρηνακι, Ioio τα φιλιά μου..

Τα φιλιά μου σε όλα τα καινούρια κορίτσια που είδα!! Και στις πιο παλιές..

Πόσα κορίτσια ξεχναω..είμαστε κ πολλές..

Η παρέα παραμένει φανταστική!! Μακάρι να βρίσκω χρόνο να γράφω πιο συχνά!!

DqByp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...