Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

9 minutes ago, marakif1990 είπε:

Ουφ, πριν λιγο σχολασα κ γω... λοιπον, τελευταια φορα που θα το αναφέρω!! Ειναι (νομιζω) η πρώτη φορα που τοσες μερες πριν την καθυστερηση σκέφτομαι "μα λες;"... βασικα ειδα διαφορα  στο στήθος που με ενόχλησε νωρις... σημερα στη δουλεια, μεσα σε 6 ωρες πήγα 3 φορες τουαλέτα χωρις να πιω καν τον καφε οπως ξαναείπα... κ χθες το βραδυ πήγα πριν ξαπλώσω κ μετα ξαναηθελα πριν κοιμηθώ... τ οτι νύσταζα σημερα απ τις 6 δεν το υπολογίζω.... πφφφ παρόλα αυτα σκέφτομαι οτι κάθομαι κ τα ψειρίζω κ ολα ειναι στο μυαλο μου, οπως κ πολλές φορες... μες στο μάθημα των ιταλικών που χα πριν σκεφτόμουν οτι σκατουλες σκέφτομαι κ παλι θ απογοητευτώ, κ αφου δεν ήρθε τοσους μηνες σιγα μην έρθει τωρα...οποτε δεν ξανασυζηταω κ δεν ξανασκέφτομαι τιποτα.... (ΣΣ το κατεβατό αυτο θα μπορούσε να ξεκιναει κ με το "αγαπητό μου ημερολόγιο")... συγγνώμη που σας πρήζω κορίτσια κ κανω σαν 15χρονο!!! Αλλα δεν μιλαω σε κανέναν αλλο για ολα αυτα, ούτε καν στον άντρα μου για να μην με αγχώνει κ τον αγχώνω! 

Jane μου περιμένουμε να μας πεις (αν περιγράφονται) τα πρώτα συναισθήματα κ λεπτομερειες απ το πρώτο σας ραντεβού...

ειρηνη μου περαστικά σου σύντομα, θα ταλαιπωρηθείς κ συ!!

μουτζουριτσα κ citty θα χαλαρώσετε τωρα μερικώς υποθέτω με τη δουλεια!

ρενα πως εισαι;;

μαρακι μου μπορω να σε καταβω απολυτα και εγω ετσι ειμαι δε μηλαω για τα προβληματα μου στον κυκλο μου γιατι νιωθω οτι τους πριζω.. γιαυτο λεγετα εδω σε εμας μα δε μας πριζεις καθολου και να τα βγαζεις και απο μεσα σου ειναι πολυ σημαντικο να μπορουμε να ξεθημενουμε λιγο απο τις σκεψεις που μας βασανιζουν....

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

31 minutes ago, sangreluna είπε:

ρενακι εγω σου λεω αλλα να ανοιξει λιγο ο καιρος να μπορω να βγαζω το μ3καροτσαδα και θα βρεθουμε σε καμια κουνια.

βρε θελουμε να ρθουμε αλλα ποιος κουβαλαει τη φαμιλια εκει πανω εν καιρω... Φχαριστουμε παντως...

νταξει βρε σαμερακι γρια σαγκρε ειπαμε οχι και με καταρακτη... Χιχιχιχι.

Οπότε θέλετε...εγω εδω ειμαι... αχ Σαμμερακι...πέρσι ήρθα ποζάρ..μακάρι να σε ήξερα τότε... βεβαια από τότε μετά τα λούτρα έβγαλα στα 29 μου πρώτη φορά ακμή κ ακόμα την έχω...

24 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Σαμμερακι μου είσαι καλυτερα;;;

Σανγκρε μου και εμείς σε σκεφτομαστε!καλά τα μ;

Κ εγώ μακρυά βρε τσουπρες!

Ρενιω μου γυρισες;νιώθεις καλυτερα;

Τονακι γυρισες κ εσύ;

Εγω ευτυχώς γυρισα 8...εκανα το μπανακι μου...ηρέμησε το κεφάλι μου απο τους αριθμούς... Αποπλανησα τον σύζυγο χεχε και τον ταιζω τώρα να δυναμώσει γιατί βαραμε κ αυριο!:wink:

Αναμένουμε το Τζεινακι με το σπορακι!!!

Εγω ανυπομονώ να μου έρθεις...  και ξέρεις... βόλτα με κοιλιτσες είπαμε...❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

15 minutes ago, marakif1990 είπε:

Ουφ, πριν λιγο σχολασα κ γω... λοιπον, τελευταια φορα που θα το αναφέρω!! Ειναι (νομιζω) η πρώτη φορα που τοσες μερες πριν την καθυστερηση σκέφτομαι "μα λες;"... βασικα ειδα διαφορα  στο στήθος που με ενόχλησε νωρις... σημερα στη δουλεια, μεσα σε 6 ωρες πήγα 3 φορες τουαλέτα χωρις να πιω καν τον καφε οπως ξαναείπα... κ χθες το βραδυ πήγα πριν ξαπλώσω κ μετα ξαναηθελα πριν κοιμηθώ... τ οτι νύσταζα σημερα απ τις 6 δεν το υπολογίζω.... πφφφ παρόλα αυτα σκέφτομαι οτι κάθομαι κ τα ψειρίζω κ ολα ειναι στο μυαλο μου, οπως κ πολλές φορες... μες στο μάθημα των ιταλικών που χα πριν σκεφτόμουν οτι σκατουλες σκέφτομαι κ παλι θ απογοητευτώ, κ αφου δεν ήρθε τοσους μηνες σιγα μην έρθει τωρα...οποτε δεν ξανασυζηταω κ δεν ξανασκέφτομαι τιποτα.... (ΣΣ το κατεβατό αυτο θα μπορούσε να ξεκιναει κ με το "αγαπητό μου ημερολόγιο")... συγγνώμη που σας πρήζω κορίτσια κ κανω σαν 15χρονο!!! Αλλα δεν μιλαω σε κανέναν αλλο για ολα αυτα, ούτε καν στον άντρα μου για να μην με αγχώνει κ τον αγχώνω! 

Jane μου περιμένουμε να μας πεις (αν περιγράφονται) τα πρώτα συναισθήματα κ λεπτομερειες απ το πρώτο σας ραντεβού...

ρενα πως εισαι;;

Εδεσσα είχα έρθει 4 μερες περυσι την πρωτοχρονιά!!! 

Αγαπούλα είμαι πολύ καλά..μόλις σχολασα. Να μας εκφράσεις όλα σου τα συναισθήματα και ότι νιώθεις... παρε κ τα δικά μου: 4 μέρες μετά την ωορρηξια άρχισε πόνος στο στήθος στο πλαι... ακομα είναι εκεί.  Κ εμένα πριν τη περίοδο αντέ 3 μέρες πριν να αρχίσει να με ενοχλεί.  Κ έχω κ πονακια σήμερα χαμηλά στην κοιλιά όπως όταν αδιαθετω  .να το πω συμπτωμα; άστο καλύτερα... ❤

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αληθεια ρενα κ μαρακι....????αντε ξαναελατε please.....ρενα πες τον καλο σου να σε φερει να χαλαρωσεις...ειναι καλος κ θα σε φερει....

Αχ δε νομίζω ξανά Σαμμερακι μιυ... για Θεσσαλονίκη πιο εύκολο γιατί έχουμε κ φίλους κ συγγενείς οπότε μπορεί..

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αληθεια ρενα κ μαρακι....????αντε ξαναελατε please.....ρενα πες τον καλο σου να σε φερει να χαλαρωσεις...ειναι καλος κ θα σε φερει....

Έχουμε οικογενειακούς φίλους εκει κ ήρθαμε 4 μερες εδεσσα κ 2 Θεσς/νίκη... είχε χιονίσει κιολας κ ηταν φοβερά.... 

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Αγαπούλα είμαι πολύ καλά..μόλις σχολασα. Να μας εκφράσεις όλα σου τα συναισθήματα και ότι νιώθεις... παρε κ τα δικά μου: 4 μέρες μετά την ωορρηξια άρχισε πόνος στο στήθος στο πλαι... ακομα είναι εκεί.  Κ εμένα πριν τη περίοδο αντέ 3 μέρες πριν να αρχίσει να με ενοχλεί.  Κ έχω κ πονακια σήμερα χαμηλά στην κοιλιά όπως όταν αδιαθετω  .να το πω συμπτωμα; άστο καλύτερα... ❤

Πφφφφ θα περάσουν οι μερες... εσυ που το χεις ξαναπεράσει, ισως τα "ξεχωρίζεις" πιο εύκολα...

Διαφημίσεις

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

Έχουμε οικογενειακούς φίλους εκει κ ήρθαμε 4 μερες εδεσσα κ 2 Θεσς/νίκη... είχε χιονίσει κιολας κ ηταν φοβερά.... 

Πφφφφ θα περάσουν οι μερες... εσυ που το χεις ξαναπεράσει, ισως τα "ξεχωρίζεις" πιο εύκολα...

Μπα... δεν τα είχα ούτε στη μία..ούτε στην άλλη  . Είχα μόνο λαχανιασμα κ κλαμααα... ας ελπίσουμε...

Lilypie - (Lzpn)

14 minutes ago, Rena87 είπε:

Εγω ανυπομονώ να μου έρθεις...  και ξέρεις... βόλτα με κοιλιτσες είπαμε...❤

Το πρώτο μου ταξίδι με κοιλιτσα σε σένα θα ναι... να συναντησει την δικια σου!

Θα γνωριστούν από κοιλιτσες τα σπόρια μας!!!❤❤

30 minutes ago, marakif1990 είπε:

ρενα πως εισαι;;

Εδεσσα είχα έρθει 4 μερες περυσι την πρωτοχρονιά!!! 

Ναι Μαρακι από αύριο πιο νορμάλ ρυθμοί... Σχετικό είναι το νορμαλ βέβαια στη δουλειά μας αλλά λέμε.....

Να μας λες οτι νιώθεις και οτι αισθάνεσαι! Μην σκέφτεσαι πως μας πρηζεις... Εδώ είμαστε για να στηρίζει η μια την αλλη!κοντεύουν οι μέρες κ εύχομαι όλα αυτά να είναι επειδή εχεις σπορακι στην κοιλιτσα!

RyZa.png

3 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Το πρώτο μου ταξίδι με κοιλιτσα σε σένα θα ναι... να συναντησει την δικια σου!

Θα γνωριστούν από κοιλιτσες τα σπόρια μας!!!❤❤

Περιμένω πως και πως.. το ξέρεις! ❤

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!

γυρισαμε απ τον ντοκ! Συμφωνα με τις μετρησεις που εκανε ειμαι 5w+4d...κι οχι 6+2 που υπολογισε το τικερακι μου..χαχα..λόγω οτι εχω μεγαλυτερο κυκλο(κατι τετοιο καταλαβα) ειδαμε εναν πολυ ωραιο σακο μεσα στη μεση της μητρας και ενα τοσο δα μικρουλι εμβρυακι και αυτο που το τρεφει(δε θυμαμαι πως μου το ειπε).......τι συγκινηση ηταν αυτη που ζησαμε!!...καρδουλα δεν ακουσαμε,ειδαμε ομως παλλομενες κινησεις και βαζοντας τον υπερηχο ντοπλερ φανηκε κινηση στα αγγεια!

Κλεισαμε ραντεβου μια εβδομαδα ακριβως μετα να δουμε οτι η καλη εικονα συνεχιζεται και να ακουσουμε καρδια...! Μας εδωσε παρα πολλες κι αναλυτικες συμβουλες για τα παντα...μεγαλη ευτυχια παντως!

• Μου αρέσει 6

c6xsp2.png

1 minute ago, jane.austen είπε:

καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!

γυρισαμε απ τον ντοκ! Συμφωνα με τις μετρησεις που εκανε ειμαι 5w+4d...κι οχι 6+2 που υπολογισε το τικερακι μου..χαχα..λόγω οτι εχω μεγαλυτερο κυκλο(κατι τετοιο καταλαβα) ειδαμε εναν πολυ ωραιο σακο μεσα στη μεση της μητρας και ενα τοσο δα μικρουλι εμβρυακι και αυτο που το τρεφει(δε θυμαμαι πως μου το ειπε).......τι συγκινηση ηταν αυτη που ζησαμε!!...καρδουλα δεν ακουσαμε,ειδαμε ομως παλλομενες κινησεις και βαζοντας τον υπερηχο ντοπλερ φανηκε κινηση στα αγγεια!

Κλεισαμε ραντεβου μια εβδομαδα ακριβως μετα να δουμε οτι η καλη εικονα συνεχιζεται και να ακουσουμε καρδια...! Μας εδωσε παρα πολλες κι αναλυτικες συμβουλες για τα παντα...μεγαλη ευτυχια παντως!

Μπράβο Jane μου, χαίρομαι πολυ για σενα!!! Ελπίζω να λύθηκαν αρκετές απορίες κ άγχη σου!!

3 hours ago, jane.austen είπε:

κοριτσαρες καλησπερα κι απο εμενα!!

πως ειναι τα κοριτσια που περιμενουν μεθαυριο????εχουμε τιποτα νεωτερο???

Εγω φευγω για τον γυναικολογο....!!!!!!μεγαλη αγωνια κοριτσια μου...τη θετικη σας ενεργεια ξανα να ειναι ολα καλα! σας φιλω!!!

Τζειν μου ολα καλα???? Γυρισες απο το ραντεβου με τον ερωτα της ζωης σου??

Just now, marakif1990 είπε:

Μπράβο Jane μου, χαίρομαι πολυ για σενα!!! Ελπίζω να λύθηκαν αρκετές απορίες κ άγχη σου!!

ναι μαρακι μου λυθηκαν ολες οι αποριες!!!ευχομαι μεθαυριο να δεις ++++++++++++ και εσυ και τα υπολοιπα κοριτσια που περιμενουν! Και ολες σιγα σιγα με εμβρυακια στις κοιλιτσες!!!!

Just now, Σαμμερ είπε:

Μπραβο jane....λεκιθικος ασκος  λεγεταιμ..ολα τελεια.πως ενιωσες??ο συζυγος???

αχ μπραβο ετσι λεγοταν! ενιωσα μεγαλη χαρα και συγκινηση....ο αντρας μου δε ασε,pamper επρεπε να του βαλω για να μην κατουρηθει απ τη χαρα του....γελουσε μονος του....!!!!

• Μου αρέσει 3

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...