Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

42 minutes ago, jane.austen είπε:

κοριτσαρες καλησπερα κι απο εμενα!!

πως ειναι τα κοριτσια που περιμενουν μεθαυριο????εχουμε τιποτα νεωτερο???

Εγω φευγω για τον γυναικολογο....!!!!!!μεγαλη αγωνια κοριτσια μου...τη θετικη σας ενεργεια ξανα να ειναι ολα καλα! σας φιλω!!!

Αγάπη μου το ωραιότερο ραντεβού της ζωής σου!!!  :) Να το απολαύσεις και να μας πεις τα νέα σου όταν γυρίσεις! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ποναει το στομαχι κ η κοιλια χαμηλα δεξια κ αριστερα...ωικυ αν μπορω να βοηθησω καπου για δωματια π.χ πες μου.

Προσεξε λιγο τη διατροφη σου

Προς το παρον κοιταμε διαθεσιμοτητα κ τιμες.θελουμε τρικλινο με κουζινακι ιδανικα κ ενα ακομη που μαλλον θα ναι οι γονεις μου.οι οποιοι ειχαν ερθει εκδρομη το δεκεμβρη

κοριτσια ειναι γεγονος οτι δε προλαβαινω να σας διαβασω και μπαινω στο ασχετο λοιπον ειρηνακι περαστικουλια σας ρενακι ειμαι απο την πολη με τον ομορφοτερο δημαρχο εβερ... Και εγω θα θελα πολυ να σας γνωρισω ολες μα ως τωρα μονο η μαρτη η ντεκ και η ντιντι μου καναν τη χαρη....:-( αληθεια δε τρωω ανθρωπους...οσο κι αν πειναω λογω θηλασμου...φιλακια σε ολα σας κι ας μη προλαβαινω να σας διαβασω σας σκεφτομαι...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

12 minutes ago, sangreluna είπε:

κοριτσια ειναι γεγονος οτι δε προλαβαινω να σας διαβασω και μπαινω στο ασχετο λοιπον ειρηνακι περαστικουλια σας ρενακι ειμαι απο την πολη με τον ομορφοτερο δημαρχο εβερ... Και εγω θα θελα πολυ να σας γνωρισω ολες μα ως τωρα μονο η μαρτη η ντεκ και η ντιντι μου καναν τη χαρη....:-( αληθεια δε τρωω ανθρωπους...οσο κι αν πειναω λογω θηλασμου...φιλακια σε ολα σας κι ας μη προλαβαινω να σας διαβασω σας σκεφτομαι...

Ποια είναι αυτή η πόλη; εγώ εδώ είμαι ..για ολες... αρκεί να μου πείτε ❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

ρενακι εγω σου λεω αλλα να ανοιξει λιγο ο καιρος να μπορω να βγαζω το μ3καροτσαδα και θα βρεθουμε σε καμια κουνια.

βρε θελουμε να ρθουμε αλλα ποιος κουβαλαει τη φαμιλια εκει πανω εν καιρω... Φχαριστουμε παντως...

νταξει βρε σαμερακι γρια σαγκρε ειπαμε οχι και με καταρακτη... Χιχιχιχι.

Σαμμερακι μου,φυσικα ηρθα στα λουτρα ποζαρ!η αληθεια ειναι χρειαζομαι οπωσδηποτε ενα μασαζ & ενα σπα!εδω εχουμε του σιδηροκαστρου & αγκιστρου,τα πιο παραδοσιακα!επισης δεν εχεις επαφη μρ την ελλαδα,τα κινητα δεν πιανουν!!καλυτερα δηλαδη!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Σαμμερακι μου είσαι καλυτερα;;;

Σανγκρε μου και εμείς σε σκεφτομαστε!καλά τα μ;

Κ εγώ μακρυά βρε τσουπρες!

Ρενιω μου γυρισες;νιώθεις καλυτερα;

Τονακι γυρισες κ εσύ;

Εγω ευτυχώς γυρισα 8...εκανα το μπανακι μου...ηρέμησε το κεφάλι μου απο τους αριθμούς... Αποπλανησα τον σύζυγο χεχε και τον ταιζω τώρα να δυναμώσει γιατί βαραμε κ αυριο!:wink:

Αναμένουμε το Τζεινακι με το σπορακι!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Ουφ, πριν λιγο σχολασα κ γω... λοιπον, τελευταια φορα που θα το αναφέρω!! Ειναι (νομιζω) η πρώτη φορα που τοσες μερες πριν την καθυστερηση σκέφτομαι "μα λες;"... βασικα ειδα διαφορα  στο στήθος που με ενόχλησε νωρις... σημερα στη δουλεια, μεσα σε 6 ωρες πήγα 3 φορες τουαλέτα χωρις να πιω καν τον καφε οπως ξαναείπα... κ χθες το βραδυ πήγα πριν ξαπλώσω κ μετα ξαναηθελα πριν κοιμηθώ... τ οτι νύσταζα σημερα απ τις 6 δεν το υπολογίζω.... πφφφ παρόλα αυτα σκέφτομαι οτι κάθομαι κ τα ψειρίζω κ ολα ειναι στο μυαλο μου, οπως κ πολλές φορες... μες στο μάθημα των ιταλικών που χα πριν σκεφτόμουν οτι σκατουλες σκέφτομαι κ παλι θ απογοητευτώ, κ αφου δεν ήρθε τοσους μηνες σιγα μην έρθει τωρα...οποτε δεν ξανασυζηταω κ δεν ξανασκέφτομαι τιποτα.... (ΣΣ το κατεβατό αυτο θα μπορούσε να ξεκιναει κ με το "αγαπητό μου ημερολόγιο")... συγγνώμη που σας πρήζω κορίτσια κ κανω σαν 15χρονο!!! Αλλα δεν μιλαω σε κανέναν αλλο για ολα αυτα, ούτε καν στον άντρα μου για να μην με αγχώνει κ τον αγχώνω! 

Jane μου περιμένουμε να μας πεις (αν περιγράφονται) τα πρώτα συναισθήματα κ λεπτομερειες απ το πρώτο σας ραντεβού...

ειρηνη μου περαστικά σου σύντομα, θα ταλαιπωρηθείς κ συ!!

μουτζουριτσα κ citty θα χαλαρώσετε τωρα μερικώς υποθέτω με τη δουλεια!

ρενα πως εισαι;;

12 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Οχι γλυκια μου.εδεσσα ειμαι...θελετε να ρθειτε για κανα λουτρο???ή για κανα καταρρακτη???

Εδεσσα είχα έρθει 4 μερες περυσι την πρωτοχρονιά!!! 

• Μου αρέσει 1

Χαχαχα σαγκρε κανα λουτρο για την αρθριτιδα???? Να πω κατι  ...γυρο η μια γυρο η αλλη εεεεε εφαγα κ γω κ στανιαρα...δεν ξερετε τι ωραια νιωθω...αντε ειρηνακι ξανα ελα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...