Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Κοριτσακια μου,η νασια ειναι καπως καλυτερα,δεν βηχει τοσο!δεν εχει διαθεση & γκρινιαζει!!εμεν με επιασε και το ποδι μου,πηρα νορτζεσικ & ντεπον γιατι εκανα 38.2,κολλησα κι εγω!!!

Αααα μουτζουριτσα,ετοιμαζεται το αυγουλακι σου για ρηξη ή μπορει να πεφτει τωρα!!κι εγω αυτο το μηνα την καταλαβα την ωορρηξια,πραγμα σπανιο!!!!πονουσα δεξια απιστευτα!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Κοριτσακια μου,η νασια ειναι καπως καλυτερα,δεν βηχει τοσο!δεν εχει διαθεση & γκρινιαζει!!εμεν με επιασε και το ποδι μου,πηρα νορτζεσικ & ντεπον γιατι εκανα 38.2,κολλησα κι εγω!!!

Αααα μουτζουριτσα,ετοιμαζεται το αυγουλακι σου για ρηξη ή μπορει να πεφτει τωρα!!κι εγω αυτο το μηνα την καταλαβα την ωορρηξια,πραγμα σπανιο!!!!πονουσα δεξια απιστευτα!

περαστικουλια!!! αχ μωρε βαρια σας πηρε!!!! δως της ενα γλυκο φιλακι!!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

3 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

μπραβο ειρηνακι μου ...για την μικρουλα σου....εε με τοση ταλαιπωρια λογικο ειναι να γκρινιαζει......αυριο θα ειναι ολο χαρουλες.....περαστικουλια σου σε σενα.....ελπιζω να μην σου κρατησει πολυ ο πυρετος....

κοριτσαρες μου που πηγγατε ολες.....βαρατε βαρατε???????

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

κοριτσαρες καλησπερα κι απο εμενα!!

πως ειναι τα κοριτσια που περιμενουν μεθαυριο????εχουμε τιποτα νεωτερο???

Εγω φευγω για τον γυναικολογο....!!!!!!μεγαλη αγωνια κοριτσια μου...τη θετικη σας ενεργεια ξανα να ειναι ολα καλα! σας φιλω!!!

• Μου αρέσει 3

c6xsp2.png

4 minutes ago, jane.austen είπε:

Εγω φευγω για τον γυναικολογο....!!!!!!μεγαλη αγωνια κοριτσια μου...τη θετικη σας ενεργεια ξανα να ειναι ολα καλα! σας φιλω!!!

ολα θα ναι τελεια καρδια μουυυυ!!!φιλια στο σπορακι!!!!περιμενουμε νεακια σας!

RyZa.png

Διαφημίσεις

6 minutes ago, jane.austen είπε:

ολα καλ θα ειναι κοριτσακι μου...κοιτα να το απολαυσεις....περιμενουμε νεακια....φιλακιαααααααααα

vJ4vp2.png

20 minutes ago, jane.austen είπε:

καλη επιτυχια ολα θα πανε τελειααα να μας ενημερωσεις....

em82p2.png QGcTp2.png

24 minutes ago, jane.austen είπε:

Περιμενουμε πως κ πως τα τέλεια νέα σου αγάπη ....

1 hour ago, sangreluna είπε:

ρεναακι αθηνα που μενεις;

Αγια παρασκευη....όρια με χαλανδρι.  Εσυ;;

1 hour ago, marakif1990 είπε:

Πφφφ λες να ναι ανεμογκάστρι;;; :-P πφφφ θα σκάσω μεχρι την Παρασκευή!!! Μ αρεσει που ήθελα να περιμένω κ το σκ τρομάρα μου....

Χαχαχα ....ανεμογκαστρι λέει...φοβερή εισαι

1 hour ago, eirinaki1981 είπε:

Αχ βρε ζουζουνι κ εσύ.... κουράγιο οοο 

Lilypie - (Lzpn)

περαστικα βρε Ειρηνακι μου και σε σενα!παιζει να μην εχω ξανανιωσει ετσι ωορρηξια στη ζωη μου ποτε!χαχαχα!

1 hour ago, citty είπε:

μπραβο ειρηνακι μου ...για την μικρουλα σου....εε με τοση ταλαιπωρια λογικο ειναι να γκρινιαζει......αυριο θα ειναι ολο χαρουλες.....περαστικουλια σου σε σενα.....ελπιζω να μην σου κρατησει πολυ ο πυρετος....

σιτακυ τελος φπα?εγω μολις!!!!φφφ παει κ αυτο!πως εισαι εσυ?κ μενα το στομαχι με το που αγχωθω η στεναχωρεθω...πονος και πρηξιμο!με τη δουλεια το παθαινω συνεχως δλδ!

RyZa.png

Διαφημίσεις

περαστικα στο κοριτσακι σου  να αναρρωσει γρηγορα και σε ενα..!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

περαστικα βρε Ειρηνακι μου και σε σενα!παιζει να μην εχω ξανανιωσει ετσι ωορρηξια στη ζωη μου ποτε!χαχαχα!

σιτακυ τελος φπα?εγω μολις!!!!φφφ παει κ αυτο!πως εισαι εσυ?κ μενα το στομαχι με το που αγχωθω η στεναχωρεθω...πονος και πρηξιμο!με τη δουλεια το παθαινω συνεχως δλδ!

ναι ναι μουτζουρακι μου...τελος το φπα.....τωρα το απογευμα ηταν χαλαρο....αφου εμπαινα εμπαινα στο φορουμ μπας και μιλησει καμια....αλλα μου  την κοπανησατε σημερα.....τις αλλες μερες δεν σας προλαβαινα...χιχιχι...εσυ πως εισαι ?? δεν πιστευω να μου αγχωθηκες.....κοιτα να το απολαυσεις το σεξακι....

vJ4vp2.png

Χαρουμενη μαμα ξεχασα να σου πω μπραβο για τα ωραια νεα απο το γυναικοντοκ

Τζειν περιμενουμε εντυπωσεις απο το πρωτο ραντεβου

Ειρηνη περαστικουλια.τι να κανει η ψυχουλα;ταλαιπωρηθηκε

Σαμμερακι ειμαστε αναμεσα σε 3τριημερα.καθημερινες.αναλογα το ξενοδοχειο κ την παρεα.παντως μεσα στην ιδια βδομαδα.

6-8/2 η 7-9/2 η 8-10/2

Εσυ πως εισαι;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...