Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 minutes ago, nini84 είπε:

Κορίτσια μου καλά. Διάβασα τόσα πολλά πάλι αλλά πολύ λίγα θυμάμαι.

Μουτζουρίτσα καλή επιτυχία!!! Εύχομαι να έρθει το θαυματάκι σου αυτή τη φορά!!! Μπράβο που είσαι αισιόδοξη...ετσι πρέπει,,,

Ρενάκι μου σιδερένια!!! Ευτυχώς όλα καλά και με τον ουρολόγο!!! Μπράβο!!! Προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς!!! Κάι θα φύγουν όλα και θα έρθει και το σποράκι σας!!!

Χαρούμενη μανούλα μπράβο και σε σένα για την εξέταση στον γυναικολόγο. Εύχο=μαι γρήγορα να έρθει η περίδος και να ξεκινησετε τις αγαπούλες!!!!

Μαρτη να ξέρεις μας δίνεις πολλή δύναμη και πολύ κουράγιο με αυτά που μας λες!!!!

Σαμμεράκι, Τόνια, Τζειν, Τζο, citty και στα υπολοιπα κορίτσια που ξεχνώ σας στέλνω από ένα φιλι!!!

σε ευχαριστω πολυ nini μου της αγαπουλες τις εχουμε ξεκινησει αφου μας ειχε δωσει και το ελευθερο ο γιατρος ..για παιδακι θα πρεπει να περιμενουμε δυο κυκλους εχουμε μελλον ακομα αλλα δε πειραζει να ζησουμε και εμεις λιγο σαν νιοπαντρο ζευγαρι τωρα που μεγαλωσε και ο μπεμπης μας και εχουμε χαλαρωσει λιγο...!!!!!

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μπερδευτηκαμε...χαμηλη πιεση αρτηριακη σας εγραψα...αλλο ο πονος στο στομαχι...σαν κραμπα

Πριν ανεφερα για την κυστη που ειχα..

παρουσα 8 με 5....!!!!! αυτη η πιεση δεν ανεβενει με τιποταααα ουφ....!!!! 

em82p2.png QGcTp2.png

11 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

σε ευχαριστω πολυ nini μου της αγαπουλες τις εχουμε ξεκινησει αφου μας ειχε δωσει και το ελευθερο ο γιατρος ..για παιδακι θα πρεπει να περιμενουμε δυο κυκλους εχουμε μελλον ακομα αλλα δε πειραζει να ζησουμε και εμεις λιγο σαν νιοπαντρο ζευγαρι τωρα που μεγαλωσε και ο μπεμπης μας και εχουμε χαλαρωσει λιγο...!!!!!

παρουσα 8 με 5....!!!!! αυτη η πιεση δεν ανεβενει με τιποταααα ουφ....!!!! 

Ακριβως 8 με   5 ειχα κ μαλωνε ο καλος μου.ολο ζαλιζομουν..ειμαι γενικα υποτασικη

Just now, Σαμμερ είπε:

Ακριβως 8 με   5 ειχα κ μαλωνε ο καλος μου.ολο ζαλιζομουν..ειμαι γενικα υποτασικη

απαπα αυτη η πιεση δεν ανεβενει με τιποτα ομως αλλα τι να κανουμε αφου ειναι το φυσικο μας αυτο...

em82p2.png QGcTp2.png

2 hours ago, xaroumenh mama είπε:

γεια σας κοριτσια μου ολα καλα;;;; πηγα και εγω στο γιατρο και γυρισα πριν λιγο ολα καλα και με μενα εχει καθαρισει τελειος η μητραα...!!! απλα πηγα να κανω μου ειπε ωοριξια και δεν την εκανα και εγινε κυστουλα.. (ετσι μου ειπε γινεται παντα) δεν ειναι τιποτα θα φυγει με την περιοδο οταν ερθει..αυτα ολα καλα δλδ.. και απλα περιμενω να βγει και το τεστ παπ...!!!!!! ρενα μου εγω στο ειπα για το ψυχοσωματικο γιατι το εχω ζησει... πονος στην κυστη και συχνοουριααα εχω γενικα συχνοουρια γιατι πεινω και πολλα νεραα αλλα οταν το νιωθω αυτο ειναι διαφορετικο και ξερω οτι με ποιανει οταν ανχονομαι... οπως επειδη εχω και εγω ευερεθιστο εντερο οπως ειχες γραψει παλλιοτερα νομιζω πως εχεις και εσυ ειχα παρατηρησει οτι οταν δεν πηγενα τουαλετα το εντερο πιεζε την κυστη μου και με επιανε και τοτε συχνοουριαα..!!!!

μπραβο χαρουμενομανουλα!!!!! ευχομαι και το παπ καθαροτατο!!!!! χαρουμενομανουλα κι εγω 5 με 8 πιεση!!!!! αντε μετα βιας 10 η μεγαλη!!!!υποτασικη ε?????? ειναι καλο για την εγκυμοσυνη... δεν παθαινουμε ευκολα προεκλαψια!!!!

2 hours ago, Rena87 είπε:

Ταλαιπωρημενο μου πλάσμα... αλλά δυνατό..  εγώ και Ταλαιπωρημενο και αδύναμο μάλλον.  Ψυχοσωματικα από μικρό παιδί.. ζαλαδες... δυσπνοια.. όπου κ να στεκομουν ..αν μπορούσα δλδ..δεν επερνα ανάσα.. νόμιζα ότι κάποιος μου τραβουσε το κεφάλι ..αστάθεια τρομερή..  ώσπου μετά παλευα με κρίσεις πανικού για 3 χρόνια.  Τώρα είμαι πολύ καλά..αλλά σε στεσογονες καταστάσεις είμαι πολύ ευαλωτη κ μπορώ εύκολα να κύλησω.  Όμως αυτό π νιώθω είναι δύο μήνες..βάρος πολύ κ στμυνεχεια τουαλέτα.  Τι να πω.. αφού το έλεγξα..θα το ρίξω στο ψυχολογικο κ δε θα το σκεφτομαι..όσο με αφήνει δλδ..  Αθήνα δεν είσαι;;; αντέ κανόνισε να βρεθούμε... και οποία άλλη μπορεί... Θέλω πολύ πολύ...  Σε ευχαριστώ αγαπούλα μου για τις συμβουλες σου..❤

πωπω κοριτσι μου..... ε εισαι λεβεντια!!!!! ναι αγαπη ειμαστε ευαλωτες...... σαν ντομινο.... που τα ανασυρει ολα τα παλιακαι τα ξερναει το σωμα!!!!!! γι αυτο οσες εχουμε περασει πολλα.... η εντασεις..... ας ψαχνουμε τα χαλαρα και την ξεκουραση!!!!! υπαρχει πυλατες για εγκυους!!!!!! οοο,τι σε ηρεμει και σε ευχαρηστει γλυκεια μου!!!!!

2 hours ago, mama82 είπε:

Αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος και ξα κανονισουμε συναντηση!!!

Χαρουμενη μαμα μπραβο που ολα ειναι καλα και το τεστ παπ θα ειναι καλο!!

Κι εγω πιστευω ειναι απο το αγχος!!

αυτον τον καιρο περιμενουμε ολοι!!!!! χαχα!!!!

Τσ έκανα αυτά αγάπη μου όταν είχα τις κρίσεις πανικού  .όμως τώρα δεν έχω άγχος για κάτι συγκεκριμένο η στενοχωριεσαι γενικά..ίσα ίσα που δεν τα σκέφτομαι πια όσα πέρασα..τα έχω αφήσει πίσω.  Ίσως εγώ να λέω ότι δεν έχω άγχος κ αυτό να ξεσπα εκεί.  Τι να πω...

ακομα και αναμονη ενος πολυποθητου πραγματος οπως η εγκυμοσυνη και το μπεμπε.... ειναι απο μονο του στρεσογονα!!!!! επισης το σωμα κι η μητρα θελουν περισσοτερα χρονο απο την ενσυνειδηση την δικιαμας!!!!!

Αυτή τη βλακεια κάνω.. από το φόβο μου μην είμαι έγκυος δεν πάω ούτε γυμναστήριο...  ούτε ορειβασία.  Θα αρχίσω το θέατρο ξανά κ τη ζωγραφική μου!!! Φιλάκια στην παιχνιδιαρα σου!!❤

θεατρο... ζωγραφικη!!!! αααα εσυ εισαι της κορης μου παρεα!!!!! γι αυτο παιζεις την βλαχοπουλου τελεια!!!!!!!

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

μαμακα φιλια στο Μελινακι σου το γλυκο το ζωγραφιστο!

Μαρτη μου κοριτσι μου...οτι εχεις ζησει σε εχει κανει αυτο που εισαι σημερα!μια υπεροχη γυναικα και μανα!θα τα λεω συνεχως!

Χαρουμενομανουλα καλα αποτελεσματα και με το παπ ...φαινεται ολα να μπαινουν σε κανονικη τροχια!

Ρενιωωωω μου να υποθεσω δεν θα πας για δουλεια ακομα μεχρι να δυναμωσεις!?

εγω αγαπες το εχω παρει σερι γραφειο...για να τελειωσω...θα φυγω λιγο νωριτερα ευτυχως για να γυρισω σπιτακι...επιστρεφει κ νωρις ο αντρας μου σημερα να κανουμε αγαπες!νομιζω το ωαριο μου ακομα δεν εχει σπασει...το νιωθω...και στο περπατημα και οταν καθομαι κ σηκωνομαι και ξανακαθομαι!και δεν εχω ακομα και πολλα υγρα...οποτε η ενεση θεωρητικα λειτουργει σωστα και στις επομενες ωρες θα εχω ωορρηξια...οποτε επαφη το βραδυ και αυριο πρωι βραδυ!

οο,τι δεν σε σκοτωνει..... σε κανει πιο δυνατη!!!!!! εσυ αγαπουλινι μου βαρα με εμπνευση... με χαλαρωση.... τα ειπατε οι δυο σας????(συζητησες...ενθαρρυνες... την μητρα σου????)

34 minutes ago, Rena87 είπε:

Τι να πω ματάκια μου..  μάλλον αποφάσισε το άγχος να με χτυπήσει εκεί... αλλά οοοοχι.... θα το πατήσω εγώ κάτω...❤

Μόλις ήρθα στη δουλειά αγάπη μου.. δεν αντεχω σπίτι.. αν κουράστω μου είπε θα φύγω... αντέ..Να πας στη φωλιτσα σου εσύ για αγαπουλες τρελές σήμερα...❤

ετσι ρενα μου...αφου εντοπισουμε κτ κακο...στρεσογονο......... το βαζουμε απεναντι και το πολεμαμε....ακομα και αδιαφορωντας!!!! εσυ θα νικησεις το ξερω!!!!!!!!

21 minutes ago, nini84 είπε:

Κορίτσια μου καλά. Διάβασα τόσα πολλά πάλι αλλά πολύ λίγα θυμάμαι.

Μουτζουρίτσα καλή επιτυχία!!! Εύχομαι να έρθει το θαυματάκι σου αυτή τη φορά!!! Μπράβο που είσαι αισιόδοξη...ετσι πρέπει,,,

Ρενάκι μου σιδερένια!!! Ευτυχώς όλα καλά και με τον ουρολόγο!!! Μπράβο!!! Προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς!!! Κάι θα φύγουν όλα και θα έρθει και το σποράκι σας!!!

Χαρούμενη μανούλα μπράβο και σε σένα για την εξέταση στον γυναικολόγο. Εύχο=μαι γρήγορα να έρθει η περίδος και να ξεκινησετε τις αγαπούλες!!!!

Μαρτη να ξέρεις μας δίνεις πολλή δύναμη και πολύ κουράγιο με αυτά που μας λες!!!!

Σαμμεράκι, Τόνια, Τζειν, Τζο, citty και στα υπολοιπα κορίτσια που ξεχνώ σας στέλνω από ένα φιλι!!!

νινακι μου!!!!! τι μου κανεις????

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

μπραβο χαρουμενομανουλα!!!!! ευχομαι και το παπ καθαροτατο!!!!! χαρουμενομανουλα κι εγω 5 με 8 πιεση!!!!! αντε μετα βιας 10 η μεγαλη!!!!υποτασικη ε?????? ειναι καλο για την εγκυμοσυνη... δεν παθαινουμε ευκολα προεκλαψια!!!!

πωπω κοριτσι μου..... ε εισαι λεβεντια!!!!! ναι αγαπη ειμαστε ευαλωτες...... σαν ντομινο.... που τα ανασυρει ολα τα παλιακαι τα ξερναει το σωμα!!!!!! γι αυτο οσες εχουμε περασει πολλα.... η εντασεις..... ας ψαχνουμε τα χαλαρα και την ξεκουραση!!!!! υπαρχει πυλατες για εγκυους!!!!!! οοο,τι σε ηρεμει και σε ευχαρηστει γλυκεια μου!!!!!

ακομα και αναμονη ενος πολυποθητου πραγματος οπως η εγκυμοσυνη και το μπεμπε.... ειναι απο μονο του στρεσογονα!!!!! επισης το σωμα κι η μητρα θελουν περισσοτερα χρονο απο την ενσυνειδηση την δικιαμας!!!!!

θεατρο... ζωγραφικη!!!! αααα εσυ εισαι της κορης μου παρεα!!!!! γι αυτο παιζεις την βλαχοπουλου τελεια!!!!!!!

οο,τι δεν σε σκοτωνει..... σε κανει πιο δυνατη!!!!!! εσυ αγαπουλινι μου βαρα με εμπνευση... με χαλαρωση.... τα ειπατε οι δυο σας????(συζητησες...ενθαρρυνες... την μητρα σου????)

ετσι ρενα μου...αφου εντοπισουμε κτ κακο...στρεσογονο......... το βαζουμε απεναντι και το πολεμαμε....ακομα και αδιαφορωντας!!!! εσυ θα νικησεις το ξερω!!!!!!!!

Ευχαριστώ που πιστεύεις σε εμένα καρδούλα μου... μου δίνει δύναμη!!❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Τι κανετε κοριτσια μου;

Μαρακι πολυ ωραια συμπτωματα

Νινι ποτε θα πας στο γιατρο θεσ/νικη;

Κ γω υποτασικη αλλα στις εγκυμοσυνες χτυπουσα 14-15 μεγαλη

Εμεις δ κλεισαμε ακομη αλλα κατα τις 6-10 φεβρουαριου θα παμε θεσ/νικη κ ποζαρ.αρκει να βρουμε παρεα για τα λουτρα να προσεχουν τα μικρα

21 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

σε ευχαριστω πολυ μαρτη μου να εισαι καλα....!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Βικάκι μου περιμένω να αδιαθετήσω και θα υπολογίσω μετά τις ημέρες για να πάω. Γιατί δεν θέλω να πάω με ροή. Ντρέπομαι...

Μάρτη μου καλά είμαι. Ψιλοπέφτω κάποιες φορές που σκέφτομαι αυτήν την ενδομητρίωση αλλά εντάξει το ξεχνάω μετά. 

k0oZp3.png

Μαρτακι μου και τι δεν της εχω ταξει!!τα ειπαμε τα ειπαμε!περιμενω να φυγω να κανω ενα χαλαρωτικο μπανακι σπιτι μου!η αληθεια ειναι πως ποναω αρκετα στην δεξια ωοθηκη που ειδαμε το ωαριο...ισως να ναι απο την ενεση ισως να ετοιμαζεται η ρηξη...ευχομαι να νιωσω καλυτερα να απολαυσω την επαφη μας!

Μαρακι μου εχεις ωραια συμπτωματα!τι εμενε βρε μεχρι παρασκευη?τιποτα!μια ανασα δρομο ειμαστε ως το τεστακι!λιγο υπομονη!

Σαμμερακι νιωθεις καλυτερα?

η μικρη της Ειρηνης τι να κανει?

Νινακι μου υπομονη καρδουλα μου!ειπαμε ετοιμαζεις το σπιτικο του!να ειναι baby friendly!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Κοριτσια μου τι κανετε....??? εγω χαθηκα σημερα ειχε πεσει πολυ δουλεια....τωρα χαλαρωσα....

Μαρτη μου τι περασες κ εσυ στο γαμο σου....μονο χαρες απο δω κ περα...

σαμμερ μου προσεχε λιγο δεν χρειαζονται εξαντλητικες διαιτες...λιγο προσοχη μονο....εεε και κανα πιτογυρο μεσα μεσα δεν ειναι κακο.....ανεβαζει και την πιεση..αχααχαχχ   

μουτζουρα μου βαρα  σημερα ...βαρα ειναι ο μηνας σου......χωεις αγχος ομως απολαυσε το....

μπραβο χαρουμενομανουλα ....ευχομαι και το παπ ειναι καθαροτατο...

Ρενακι μου καλυτερα εισαι σημερα ετσι....χαιρομαι.....οσοσ για το βαρος χαλαρωσε λιγο...αφου οι εξετασεις ηταν καθαρες...μαλλον ψυχοσωματικο ειναι....εμενα με ποναει το στομαχι και πρήζομαι υπερβολικα οταν αγχωνομαι....

μαρακι μου μια χαρα μου ακουγονται .....βρε λες να εχεισ σπορακιιιι...υπομονη μεχρι την παρασκευη....εδω θα ιμαστε και θα περιμενουμε... και οπως λεει και η βουρλισμενη να κανονισουμε ποια μερα θα κανουμε ολες μαζι το τεστακι....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΩ.....αλλα γραφεται πολλα τα διαβαζω μετα παω να γραψω και τα ξεχναω....εεε δεν φημιζομαι και για την μνημη μου......

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...