Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

3 minutes ago, Ioio είπε:

Μαμά,  Σάμμερ κι εγώ θα χαρώ όταν έρθουν τα κορίτσια να τα πούμε!  

Jo να χαίρεσαι τον πρίγκηπα!  Γέρος και καλοτυχος!

Ρένα μου, υπομονή και θα περάσει!  Δοκίμασε πιλάτες, να εκκριθεί σεροτονίνη :)

Μαμά, προς το παρόν η μικρή μας αφήνει να πιούμε καφεδάκι, αρκεί να έχουμε 2-3 παιχνίδια της μαζί! 

Αυτή τη βλακεια κάνω.. από το φόβο μου μην είμαι έγκυος δεν πάω ούτε γυμναστήριο...  ούτε ορειβασία.  Θα αρχίσω το θέατρο ξανά κ τη ζωγραφική μου!!! Φιλάκια στην παιχνιδιαρα σου!!❤

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρενα μου αποτι ειχα παρατηρησει οταν ειχα πρωτοερθει στην ομαδα σας εδω σε ειχε ποιασει αυτο περιπου οταν περιμενες να δεις αν εχει ερθει το σπορακι σου ..και αυτη τη φορα παλι σε εποιασε αυτη την περιοδο απλα εισαι και ταλεπωρημενη απο την γαστρεντεριτηδα και ηταν ολα κιολα.....(ατιμη γαστρεντεριτιδα τι μας κανει..) η αλλη εξεταση που ειχα κανει τοτε εγω για να δω για την συχνοουρια ηταν και ενας υπερυχος στα νεφρα μηπως εχω πετρα αν και μου ειχανε πει πως αν ειχα πετρα θα με ποναγε και θα ειχα και αιμα...!!!! αυτα θα ηρεμησεις και θα δεις πως θα σου περασουν ολααα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια η μονη που μενω ποιο μακρυα απολλες ειμαι εγω;;; αντε το καλοκαιρι κανονιζετε διακοπες στα χανια...!!!!!!! εεεε ενατξει επειδη καποιες κιλιτσες θα ειναι και πολυ φουσκομενες μπορειτε και το επομενω καλοκαιρι...!!!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Καλα θυμασαι χαρουμενομανουλ .εμενα μου πηγαινε σερι...οποτρε πηγα μετα την πρωτη περιοδο κ ειδα την κυστη.μαλιστα την ενιωθα με ψιλαφηση μεχρι που μετα την περιοδο δεν ξαναπονεσα...

9 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλα θυμασαι χαρουμενομανουλ .εμενα μου πηγαινε σερι...οποτρε πηγα μετα την πρωτη περιοδο κ ειδα την κυστη.μαλιστα την ενιωθα με ψιλαφηση μεχρι που μετα την περιοδο δεν ξαναπονεσα...

χαχα το πρωτο πραγμα που εκανα μωλις τωρα ηταν να κανω ψιλαφηφη να δω αν την νιωθω αλλα για την ωρα δεν ενοιωσα κατι....για να δουμε  τις επομενες μερες..

10 minutes ago, mama82 είπε:

Χαρουμενη μαμα εισαι αρκετα μακρια αλλα ειναι μαγευτικα τα χανια και εχω κι αλλες φιλες απο το φορουμ που θελω να δω!!

αα ωραια χερομαι...!!!!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

40 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

ρενα μου αποτι ειχα παρατηρησει οταν ειχα πρωτοερθει στην ομαδα σας εδω σε ειχε ποιασει αυτο περιπου οταν περιμενες να δεις αν εχει ερθει το σπορακι σου ..και αυτη τη φορα παλι σε εποιασε αυτη την περιοδο απλα εισαι και ταλεπωρημενη απο την γαστρεντεριτηδα και ηταν ολα κιολα.....(ατιμη γαστρεντεριτιδα τι μας κανει..) η αλλη εξεταση που ειχα κανει τοτε εγω για να δω για την συχνοουρια ηταν και ενας υπερυχος στα νεφρα μηπως εχω πετρα αν και μου ειχανε πει πως αν ειχα πετρα θα με ποναγε και θα ειχα και αιμα...!!!! αυτα θα ηρεμησεις και θα δεις πως θα σου περασουν ολααα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια η μονη που μενω ποιο μακρυα απολλες ειμαι εγω;;; αντε το καλοκαιρι κανονιζετε διακοπες στα χανια...!!!!!!! εεεε ενατξει επειδη καποιες κιλιτσες θα ειναι και πολυ φουσκομενες μπορειτε και το επομενω καλοκαιρι...!!!!!

Σωστά θυμάσαι καλό μου.. από τη δεύτερη εγκυμοσύνη που τελικά ήταν βιοχημικη μου ξεκίνησαν όλα.  Πάνε σχεδόν 3 μήνες.. σήμερα έκανα υπερηχο κυστης κ νεφρων κ είναι όλα τέλεια.. μαλλπν πρέπει να χαλάρωσω κ ίσως φύγει... μαγεία τα Χανιά σου ❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

μαμακα φιλια στο Μελινακι σου το γλυκο το ζωγραφιστο!

Μαρτη μου κοριτσι μου...οτι εχεις ζησει σε εχει κανει αυτο που εισαι σημερα!μια υπεροχη γυναικα και μανα!θα τα λεω συνεχως!

Χαρουμενομανουλα καλα αποτελεσματα και με το παπ ...φαινεται ολα να μπαινουν σε κανονικη τροχια!

Ρενιωωωω μου να υποθεσω δεν θα πας για δουλεια ακομα μεχρι να δυναμωσεις!?

εγω αγαπες το εχω παρει σερι γραφειο...για να τελειωσω...θα φυγω λιγο νωριτερα ευτυχως για να γυρισω σπιτακι...επιστρεφει κ νωρις ο αντρας μου σημερα να κανουμε αγαπες!νομιζω το ωαριο μου ακομα δεν εχει σπασει...το νιωθω...και στο περπατημα και οταν καθομαι κ σηκωνομαι και ξανακαθομαι!και δεν εχω ακομα και πολλα υγρα...οποτε η ενεση θεωρητικα λειτουργει σωστα και στις επομενες ωρες θα εχω ωορρηξια...οποτε επαφη το βραδυ και αυριο πρωι βραδυ!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Ρενακι μου πολλές φορές έχουμε άγχος ή πίεση αλλά δεν το συνειδητοποιουμε. Εγώ το ένιωσα  πολύ έντονα τις προάλλες με την αυχενικη.  Και το κατάλαβα μόλις τελείωσε.  

Μουτζουριτσα μου καλύτερα να τελειωνεις μια και καλή!  Θα γυρισεις στη φωλιτσα σας να κάνεις ένα ζεστό μπανακι να ανοίξει και το σύστημα καλά και θα περάσετε σούπερ! !

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

43 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Εγω την ειχα στην αριστερη ωοθηκη κ μολις πατουσα πονουσα.μετα την περιοδο περασε κ ο πονος...

αα και εγω εκει την εχω αλλα δε μπορω να πω οτι ποναω ενωθα και νιωθω κατι περιεργο να υπαρχει εκει αλλα υπεθετα με το μυαλο μου πως οι ωοθηκες ειναι ακομα ταλεπωριμενες απο την επεμβαση και δεν εδινα ιδιαιτερη σημασιααα....!!! εεε ενταξει να πω την αληθεια μου ειχα πει και με το μυαλο μου λες να... ξαναααα;;;;;; αλλα αφου προσεχαμε δε γινετε να ειμαι και κουνελαα....!!!!!!!

40 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Μαρτη μου κοριτσι μου...οτι εχεις ζησει σε εχει κανει αυτο που εισαι σημερα!μια υπεροχη γυναικα και μανα!θα τα λεω συνεχως!

Χαρουμενομανουλα καλα αποτελεσματα και με το παπ ...φαινεται ολα να μπαινουν σε κανονικη τροχια!

εγω αγαπες το εχω παρει σερι γραφειο...για να τελειωσω...θα φυγω λιγο νωριτερα ευτυχως για να γυρισω σπιτακι...επιστρεφει κ νωρις ο αντρας μου σημερα να κανουμε αγαπες!νομιζω το ωαριο μου ακομα δεν εχει σπασει...το νιωθω...και στο περπατημα και οταν καθομαι κ σηκωνομαι και ξανακαθομαι!και δεν εχω ακομα και πολλα υγρα...οποτε η ενεση θεωρητικα λειτουργει σωστα και στις επομενες ωρες θα εχω ωορρηξια...οποτε επαφη το βραδυ και αυριο πρωι βραδυ!

αντε μουτζουρα μου να πανε ολα καλα δε μπορεις να φανταστεις ποσο ανυπομονω....!!!!!!!!!!!!!1

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα γελαω χαρουμενουλα γιατι σκεφτομαι οτι ολες οι γυναικες στο θεμα της μητροτητας ειμαστε ιδιες...κ εσυ σαν πιθανο συμπτωμα το βλεπες...

Ασχετο τωρα.με μαλωνε ο αντρας μου για την πιεση κ γιατι οταν ετρωγα σαλατα λαχανο με πονουσε το στομαχι ξαφνικα κ μου λεγε να την κοψω.την εκοψα κ τωρα με τον καφε που ηπια με ξαναπιασε..πονος οχι αναγουλες (χαχα)...αρα δεν ηταν το λαχανο.μαλλον μου αφησε μια ευαισθησια η αρρωστια της προηγουμενης εβδομαδας...

23 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ρενακι μου πολλές φορές έχουμε άγχος ή πίεση αλλά δεν το συνειδητοποιουμε. Εγώ το ένιωσα  πολύ έντονα τις προάλλες με την αυχενικη.  Και το κατάλαβα μόλις τελείωσε.  

Μουτζουριτσα μου καλύτερα να τελειωνεις μια και καλή!  Θα γυρισεις στη φωλιτσα σας να κάνεις ένα ζεστό μπανακι να ανοίξει και το σύστημα καλά και θα περάσετε σούπερ! !

Τι να πω ματάκια μου..  μάλλον αποφάσισε το άγχος να με χτυπήσει εκεί... αλλά οοοοχι.... θα το πατήσω εγώ κάτω...❤

49 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Μόλις ήρθα στη δουλειά αγάπη μου.. δεν αντεχω σπίτι.. αν κουράστω μου είπε θα φύγω... αντέ..Να πας στη φωλιτσα σου εσύ για αγαπουλες τρελές σήμερα...❤

Lilypie - (Lzpn)

χαχαχαχαχαχα εεε ναι πριν παω στο γιατρο σαν να περασε κατι τετοιο απο το μυαλο μου γιατι ενιωθα κατι μεσα μου που δεν ηταν στα δικα μου συμτωματα ετσι οπως λειτουργει το σωμα μου καθε μηνα.. αλλα μου λυθηκε και αυτη η απορεια...!!!  αααα μπερδευτικα τωρα για πια πιεση λες;; πονος σαν καψημο;;; μπορει να σου αφησε ευαισθησια η αρρωστια η μπορει επειδη ειχες ανχωθει και στεναχωρεθει και με τον γιο σου που δεν ετρωγε τωρα που χαλαρωσες να σου βγενει σαν πονο στο στομαχι

em82p2.png QGcTp2.png

2 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

χαχαχαχαχαχα εεε ναι πριν παω στο γιατρο σαν να περασε κατι τετοιο απο το μυαλο μου γιατι ενιωθα κατι μεσα μου που δεν ηταν στα δικα μου συμτωματα ετσι οπως λειτουργει το σωμα μου καθε μηνα.. αλλα μου λυθηκε και αυτη η απορεια...!!!  αααα μπερδευτικα τωρα για πια πιεση λες;; πονος σαν καψημο;;; μπορει να σου αφησε ευαισθησια η αρρωστια η μπορει επειδη ειχες ανχωθει και στεναχωρεθει και με τον γιο σου που δεν ετρωγε τωρα που χαλαρωσες να σου βγενει σαν πονο στο στομαχι

Εγω γιατί κατάλαβα αρτηριακή πίεση Σαμμερακι; κάτι χάνουμε..

Lilypie - (Lzpn)

Κορίτσια μου καλά. Διάβασα τόσα πολλά πάλι αλλά πολύ λίγα θυμάμαι.

Μουτζουρίτσα καλή επιτυχία!!! Εύχομαι να έρθει το θαυματάκι σου αυτή τη φορά!!! Μπράβο που είσαι αισιόδοξη...ετσι πρέπει,,,

Ρενάκι μου σιδερένια!!! Ευτυχώς όλα καλά και με τον ουρολόγο!!! Μπράβο!!! Προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς!!! Κάι θα φύγουν όλα και θα έρθει και το σποράκι σας!!!

Χαρούμενη μανούλα μπράβο και σε σένα για την εξέταση στον γυναικολόγο. Εύχο=μαι γρήγορα να έρθει η περίδος και να ξεκινησετε τις αγαπούλες!!!!

Μαρτη να ξέρεις μας δίνεις πολλή δύναμη και πολύ κουράγιο με αυτά που μας λες!!!!

Σαμμεράκι, Τόνια, Τζειν, Τζο, citty και στα υπολοιπα κορίτσια που ξεχνώ σας στέλνω από ένα φιλι!!!

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...