Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

ρενακι μου οοολα θα περασουν!!!!! και οταν βρεθουμε ναμαςκανεις την βλαχοπουλου..... ε εκει θα εξαφανιστουν!!!!! στο υπογραφω!!!!

οταν κοριτσια πηγα να συναντησω τις πρωτες τρεις φιλες απο το καφε.... χτυπαγε η καρδια μου... απο λαχταρα να πιω αυτον τον καφε μαζι τους και τις γνωρισω απο κοντα!!!!! ειναι μαγικο το δεσιμο!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ποοοοοσο θα το θελα μαρτη μου.αλλα εγω ειμαι Εδεσσα.μονο τη μαμα θα μπορουσα να συναντησω που θεσ!/νικη κ οποια ερθει προς λουτρα Ποζαρ που ειναι κοντα μου...

• Μου αρέσει 1

Σαμερακι κι η ειρηνη ειναι σχετικα κοντα και αν βολεψει και την βικυ αν ερθει να δει την κουμπαρα της εδω επισης ειναι η ιοιο εδω και δεν θυμαμαι καποια αλλη τωρα αλλα θα σκεφτω

Αν μπορειτε ψηνομαι!

yk1yp3.png

γεια σας κοριτσια μου ολα καλα;;;; πηγα και εγω στο γιατρο και γυρισα πριν λιγο ολα καλα και με μενα εχει καθαρισει τελειος η μητραα...!!! απλα πηγα να κανω μου ειπε ωοριξια και δεν την εκανα και εγινε κυστουλα.. (ετσι μου ειπε γινεται παντα) δεν ειναι τιποτα θα φυγει με την περιοδο οταν ερθει..αυτα ολα καλα δλδ.. και απλα περιμενω να βγει και το τεστ παπ...!!!!!! ρενα μου εγω στο ειπα για το ψυχοσωματικο γιατι το εχω ζησει... πονος στην κυστη και συχνοουριααα εχω γενικα συχνοουρια γιατι πεινω και πολλα νεραα αλλα οταν το νιωθω αυτο ειναι διαφορετικο και ξερω οτι με ποιανει οταν ανχονομαι... οπως επειδη εχω και εγω ευερεθιστο εντερο οπως ειχες γραψει παλλιοτερα νομιζω πως εχεις και εσυ ειχα παρατηρησει οτι οταν δεν πηγενα τουαλετα το εντερο πιεζε την κυστη μου και με επιανε και τοτε συχνοουριαα..!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο μαμα ειναι κ η ιοιο θεσ.νικη..θα το ηθελα πολυ.να γνωριστουνε κ τα παιδια....

Ρε ρενακι λες οντως να ειναι ψυχολογικο???αντε να ρθει το μωρακι να ηρεμησεις..

34 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

ρενακι μου γλυκο!!!! ψυχη τσι ψυχης μου!!!!! χα-λα-ρω-σε!!!!!! μην φορτωνεις αλλο με σκεψεις και μηπως!!!!! θα σου πω αλλη μια δικια μου ιστορα!!!! την ημερα που παντρευομουν τον δευτερο συζυγο!!! ο πατερας μου μπηκε το πρωι με το ασθενοφρο στο νοσοκομειο με παρα πολυ υγρο στον πνευμονα απο χρονιο καρδιακο νοσημα!!!!! μου ηρθε..... τι να σου λεω!!!! δενυπηρχε κπ να βαλει το αυτοκινητο και να με παει στην εκκλησια.... δεν μπορουσα να παω να τον δω....δεν ζουσε και με την μαμα μου.....ειχα θειο και ξαδερφια που ερχοντουσαν απο την πατρα.... δεν ηξεραν καλα καλα τον δρομο για να ερθουν σπιτι στο δικο μου και στης μαμας....ειπαν να στολιζαμε του θειου και πλυσιμο απο το ταξιδι... και να με παει αυτος... αργησαν να ερθουνε.... κλεστοι οι δρομοι για την κηδεια του γρηγοροπουλου....εγω το μεσημερι πηρα σβαρνα εναν καθρεπτη καθως βγηκα για να παρω την κορη μου... απ την μαμα!!!! μετα χτυπησα στο ματι φρυδι μυ μεμια ελαφρια ευτυχως μελανιτσα...... λοιπον πες ποσες φορες πηγα τσισα μου.... αμετρητες...(ηταν και δεκεμβρης-κρυο) μου ερχοταν να τα σπασω οοολα!!!!! μου ερχοταν να τα παρατησω και να κλαιω.... μεχρι που πρινμε ντυσει μια φιλη κατουρηθηκα επανω μου!!!! ναι!!!! σκεφτομουν να βαλω... σλιπυ για ακρατεια!!!! καθε ενα δυο λεπτα μου ερχοταν τοοσο εντονα..... ξαφνικα μολις εκανα μια προσευχη..... μου ηρθε η ιδεα να παρω ντεπον.... ε αυτο ηταν!!!!! εγιναν ολα!!!!! και μου σταματησε κι αυτο!!!! μετα απο μεγαλη υπερκοπωση δεκαμηνων στανοσοκομεια και στις εντατικες μυ πεθανε!!!! αρχισαν παλι τα ιδια και αυτη την φορα.... κουνιοταν  και το σαγονι μου περα δοθε....σαν τικ και στραβωνε το στομα μου... τρομαζα με το παραμικρο..... νευρα τρελα.....κλαμματα.... ψυχολογια στα ταρταρα!!!!!! περασαν τεσσερεις μηνες ετσι.... ολοι με πιεζαν να παω σε ψυχιατρο.....να μου δωσει φαρμακα....ο αντρας μου δεν κοιμοταν γατι ο υπνος μου ηταν..... σωου απο τις φοβιες και τις φωνες που εβαζα ξαφνικα...  ηρθε στιγμη που κλαιγαμεκαι οι δυο και μια μερα γονατιστη με το προσωπο στο χαλι....φωναξα στον θεο να με ηρεμησει και να βρω τροπο να το ελεγξω.....θυμαμαι που ειπα.... δεν θελω να παω στον ψυχιατρο αλλα εαν ειναι μονοδρομος βοηθαμε να συνεργαστω!!!!!θυμηκα... οτι Αυτος μπορει τα παντα......και μετα ξαναθυμηθηκα και πηρα παλι ντεπον.....στην αρχη μολις με επιανε.... μετα αργουσε να με πιασει παλι οποιοδηποτε ψυχοσωμτικο..... ωσπου εφυγε!!!! ημουν ελευθερη σχετικα γρηγορα!!!!

τωρα δεν λεω να αρχισεις τα ντεπον.... αλλα δοκιμασε ενα... να δειςπως θα αντιδρασει το σωμα σου!!!!!τα ντεπον τα δινουν σε ολα τα σταδια της εγκυμοσυνης... μπορει με ενατην μερα σε δυο τρεις μερες να ηρεμησει λιγο το σωμα σου!!!! η ψυχη και ο νους εξαρτωνται απο σενα!!!!!!! με ολη την θεληση σου... χαλρωσε... κανε μποτε...βολτες... διαβασε... ακουω μουσικη.... σινεμα .... ταβερνακια... οοοοο,τι μπορει να σε χαλαρωσει.... χαχα... μια συναντηση με μενα και την μουτζουρα....και ολες οσες μπορουν!!!!!! φυγαμε!!!! βαζω το αυτοκινητο.... βρες προορισμο!!!!!!!

Ταλαιπωρημενο μου πλάσμα... αλλά δυνατό..  εγώ και Ταλαιπωρημενο και αδύναμο μάλλον.  Ψυχοσωματικα από μικρό παιδί.. ζαλαδες... δυσπνοια.. όπου κ να στεκομουν ..αν μπορούσα δλδ..δεν επερνα ανάσα.. νόμιζα ότι κάποιος μου τραβουσε το κεφάλι ..αστάθεια τρομερή..  ώσπου μετά παλευα με κρίσεις πανικού για 3 χρόνια.  Τώρα είμαι πολύ καλά..αλλά σε στεσογονες καταστάσεις είμαι πολύ ευαλωτη κ μπορώ εύκολα να κύλησω.  Όμως αυτό π νιώθω είναι δύο μήνες..βάρος πολύ κ στμυνεχεια τουαλέτα.  Τι να πω.. αφού το έλεγξα..θα το ρίξω στο ψυχολογικο κ δε θα το σκεφτομαι..όσο με αφήνει δλδ..  Αθήνα δεν είσαι;;; αντέ κανόνισε να βρεθούμε... και οποία άλλη μπορεί... Θέλω πολύ πολύ...  Σε ευχαριστώ αγαπούλα μου για τις συμβουλες σου..❤

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος και ξα κανονισουμε συναντηση!!!

Χαρουμενη μαμα μπραβο που ολα ειναι καλα και το τεστ παπ θα ειναι καλο!!

Κι εγω πιστευω ειναι απο το αγχος!!

yk1yp3.png

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Εχεις δικιο μαμα ειναι κ η ιοιο θεσ.νικη..θα το ηθελα πολυ.να γνωριστουνε κ τα παιδια....

Ρε ρενακι λες οντως να ειναι ψυχολογικο???αντε να ρθει το μωρακι να ηρεμησεις..

Τι να πω ρε αγάπη μου..δεν το αποκλείω..αφού δεν βρίσκω κάτι παθολογικο..άρα...    αχ..Αυτό το μωράκι θα με σώσει...❤

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

11 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

γεια σας κοριτσια μου ολα καλα;;;; πηγα και εγω στο γιατρο και γυρισα πριν λιγο ολα καλα και με μενα εχει καθαρισει τελειος η μητραα...!!! απλα πηγα να κανω μου ειπε ωοριξια και δεν την εκανα και εγινε κυστουλα.. (ετσι μου ειπε γινεται παντα) δεν ειναι τιποτα θα φυγει με την περιοδο οταν ερθει..αυτα ολα καλα δλδ.. και απλα περιμενω να βγει και το τεστ παπ...!!!!!! ρενα μου εγω στο ειπα για το ψυχοσωματικο γιατι το εχω ζησει... πονος στην κυστη και συχνοουριααα εχω γενικα συχνοουρια γιατι πεινω και πολλα νεραα αλλα οταν το νιωθω αυτο ειναι διαφορετικο και ξερω οτι με ποιανει οταν ανχονομαι... οπως επειδη εχω και εγω ευερεθιστο εντερο οπως ειχες γραψει παλλιοτερα νομιζω πως εχεις και εσυ ειχα παρατηρησει οτι οταν δεν πηγενα τουαλετα το εντερο πιεζε την κυστη μου και με επιανε και τοτε συχνοουριαα..!!!!

Αχ αγάπη...και αυτό μου το είπε ο γιατρός.. Με ρωτησε αν με ενοχλεί το εντέρο γενικά κ του είπα ότι έχω ευερέθιστο κ μου είπε υπάρχει πιθανότητα να πιέζει την κυστη επειδή είναι πολύ κοντά όλα αυτά.  Όμως 4 χρόνια π το έχω..δεν με έχει πιάσει κάτι τέτοιο.. έχω άλλες ενοχλήσεις με το εντέρο.  

Μπράβο αγάπη μου που έχει καθαρίσει η μητρα σου.. αντέ να προχωράμε σιγά σιγά όλες...

1 hour ago, mama82 είπε:

Κοριτσια μου!!!

Να μαι!!

Πραγματικα προσπαθω να σας διαβασω δυο μερες....εχγ φυσικα πολλες παρεμβολες και εσεις δεν σταματατε να γραφετε...ουφ

απο που να αρχισω;;

Ρενα μου σιδερενια!! Ολα καλα απο δω και περα αν ξανανιωσεις κατι κατω αγνοησε το να δουμε υι θα γινει!

Ελπιζω να ερθει ενα σπορακι και μετα να σκεφτεσαι μονο αυτο και να τρελλενεσαι!!

Μουτζουρακί μου βαρα! Κατι μου λεει πως θα ναι ο μηνας σας!! Με το καλο!!

Μαρτη μου τα αγορια σου σε τρεχουν αλλα κι εσυ ολα βρε θηριο τα προλαβαινεις!! Ευτυχως δεν ειχατε κανενα ατυχημα με παραμανα κτλ ουτε να το σκεφτομαι θελω!!

Φιλησε τα μου τα μπουτινια τους!

Τονια μου ξεκουραση οσο μπορεις! Υο σπορακι θελει αραχτη την μαμα του ακους;;

Σιτυ νομιζω οτι αυτες οι αποτομες αλλαγες διαθεσης ειναι κι αθτο συμπτωμα! Κι εγω ειχα κατι τετοια  οι ορμονες θα μας τρελανουν!! Λιγο εμεινε και θα δουμε!

Μαρακι μην πεφτεις κι εσυ!! Ρεκοριτσια ακομα δεν ηρθε η καθυστερηση και σκεφτεστε τις παλιοσερβιετες;;

Μαμυ και σε σενα ευχομαι πολλα +++

Μαιρουλι ριξε υπνους!! Το σωμα δουλευει σκληρα γι αυτο χρειαζεται ξεκουραση!!

Τζειν καλο υπερηχο ευχομαι να ακουσεται και καρδουλα και να μας τρελλανεις απο χαρα με το απορακι σου!!

Χαρουμενη μαμα σημερα γυναικολογο ε;; Αντε να δουμε τι θα πει...οτι και να πει εσυ βαρα

Σαμερακι δεν χρειαζεσαι διαιτα αγαπη μην μας παθεις και τιποτα....εχθες διαβαζα που ελςγες για πιτιγυρα και τρελλαθηκα και εφαγα....παραγγειλαμε αλλα απο σημερα κανονικα , παντωςα με μαλωνεις και να με ελεγχεις γιατι θελω καποιον να με κθνηγαει για να συνεχισω!

Ιοιο πως περασατε στην βολτα για καφε1

Ειρηνη μου τι ταλαιπωρια το κοριτσι σου!! Αυτος ο βηχας δυσκολα φευγει, υπομονη και ευχομαι συντομα να ειναι πεεδικι!

Η κουνιαδα σου την ηθελε ετσι μια σφαλιαρα να μαθει να μιλαει και να πληγωνει...μα ουτε υον αδερφο της δεν σκεφτηκε; Που το σπερμα ειχε θεμα;;..ελεος

Ρενα εμεις πως θα σε απολαυσουμε να κανεις βλαχοπουλου που ειμαστε μακρια;; Απαιτω να ερθεις και προς τα εδω να μας παιξεις...χαχαχ

Καρδούλα όταν έρθω προς τα εκεί.. θα σε δω οπωσδήποτε.. κ όσες είστε προς τα εκεί..  φιλιά στη ζωγράφο σου...

Lilypie - (Lzpn)

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Όταν ένιωθα ότι πιέζομαι, στεναχωριεμαι ή στρεσαρομαι πολύ σταματαγα, έπαιρνα αργά βαθιές ανάσες και προσπαθούσα να αποβαλω το υπερβολικό άγχος.  Εγώ εκείνη την περίοδο βέβαια ήμουν σε δύσκολη φάση και έκανα συμβουλευτικη ταυτόχρονα.  Όλα βοήθησαν. Αλλά πιστεύω πως μπορούμε μέχρι ένα σημείο να ελέγξουμε κάποια πράγματα με προσπάθεια και εξάσκηση.  

Τσ έκανα αυτά αγάπη μου όταν είχα τις κρίσεις πανικού  .όμως τώρα δεν έχω άγχος για κάτι συγκεκριμένο η στενοχωριεσαι γενικά..ίσα ίσα που δεν τα σκέφτομαι πια όσα πέρασα..τα έχω αφήσει πίσω.  Ίσως εγώ να λέω ότι δεν έχω άγχος κ αυτό να ξεσπα εκεί.  Τι να πω...

Lilypie - (Lzpn)

Μαμά,  Σάμμερ κι εγώ θα χαρώ όταν έρθουν τα κορίτσια να τα πούμε!  

Jo να χαίρεσαι τον πρίγκηπα!  Γέρος και καλοτυχος!

Ρένα μου, υπομονή και θα περάσει!  Δοκίμασε πιλάτες, να εκκριθεί σεροτονίνη :)

Μαμά, προς το παρόν η μικρή μας αφήνει να πιούμε καφεδάκι, αρκεί να έχουμε 2-3 παιχνίδια της μαζί! 

13 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ναι μαμα πολυ θα χαρω!!!χαρουμενη μαμα ακριβως ετσι ημουν κ εγω.εκανα κυστη και αδιαθετησα δευτερη φορα σε 37 μερες....

δλδ μπορει να μη φυγει με την πρωτη περιοδο αλλα με την δευτερη;;;;; ή απλα επειδη εσυ νομιζω μου ειχες πει πως ειχες αιμα μεχρι που σου ηρθε κανονικα η περιοδο στη πρωτη περιοδο δεν εκανες ωοριξια;;;οι ερωτησεις της ξανθιας ειναι αυτες..!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...