Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

4 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ναι προσεχω.ηδη τωρα που τρωω νιωθω καλυτερα..τι λες βρε τονια???τι εχεις περασει κ εσυ βρε κοριτσι μου....

Εντάξει!  Ευτυχως τέλος καλό όλα καλά και μπορώ να λέω ότι όσο περνάνε τα χρόνια βελτιώνω διάφορα πράγματα που παλιά μου έκαναν τη ζωή δύσκολη.:)

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μπραβο ρενακι...μωρε αν ερθει το φλαμιγκο ολα θα τα ξεπερασεις.....κ μεις φαγαμε παιξαμε κ τωρα ελπιζω οτι θα κοιμηθει...αλλα δυσκολα.κοριτσια την διαιατα την σταματαω λιγο κ θα ξαναρχισω  απο εβδομαδα.ετρωγα λιγο εβαζα κ πολυ λεμονι κ ολο ζαλιζομουν.βαζω πιεσομετρο τι να δω????8  με 5.με μαλωσε κ ο αντρας μου...οποτε τωρα...φαι....ε με λιγο μετρο

κοριτσακι μου δνε θελει αποτομα!το θεμα με την διατροφη δεν ειναι να τρωμε λιγο..αλλα καθαρα γευματα!ετσι θα ειναι μακροπροθεσμο το αποτελεσμα και οχι διαιτες αστραπης!φαε να δυναμωσεις τωρα!μοσχαρακι βοηθαει να ανεβει κ ο αιματοκριτης!

RyZa.png

Κοριτσια μου!!!

Να μαι!!

Πραγματικα προσπαθω να σας διαβασω δυο μερες....εχγ φυσικα πολλες παρεμβολες και εσεις δεν σταματατε να γραφετε...ουφ

απο που να αρχισω;;

Ρενα μου σιδερενια!! Ολα καλα απο δω και περα αν ξανανιωσεις κατι κατω αγνοησε το να δουμε υι θα γινει!

Ελπιζω να ερθει ενα σπορακι και μετα να σκεφτεσαι μονο αυτο και να τρελλενεσαι!!

Μουτζουρακί μου βαρα! Κατι μου λεει πως θα ναι ο μηνας σας!! Με το καλο!!

Μαρτη μου τα αγορια σου σε τρεχουν αλλα κι εσυ ολα βρε θηριο τα προλαβαινεις!! Ευτυχως δεν ειχατε κανενα ατυχημα με παραμανα κτλ ουτε να το σκεφτομαι θελω!!

Φιλησε τα μου τα μπουτινια τους!

Τονια μου ξεκουραση οσο μπορεις! Υο σπορακι θελει αραχτη την μαμα του ακους;;

Σιτυ νομιζω οτι αυτες οι αποτομες αλλαγες διαθεσης ειναι κι αθτο συμπτωμα! Κι εγω ειχα κατι τετοια  οι ορμονες θα μας τρελανουν!! Λιγο εμεινε και θα δουμε!

Μαρακι μην πεφτεις κι εσυ!! Ρεκοριτσια ακομα δεν ηρθε η καθυστερηση και σκεφτεστε τις παλιοσερβιετες;;

Μαμυ και σε σενα ευχομαι πολλα +++

Μαιρουλι ριξε υπνους!! Το σωμα δουλευει σκληρα γι αυτο χρειαζεται ξεκουραση!!

Τζειν καλο υπερηχο ευχομαι να ακουσεται και καρδουλα και να μας τρελλανεις απο χαρα με το απορακι σου!!

Χαρουμενη μαμα σημερα γυναικολογο ε;; Αντε να δουμε τι θα πει...οτι και να πει εσυ βαρα

Σαμερακι δεν χρειαζεσαι διαιτα αγαπη μην μας παθεις και τιποτα....εχθες διαβαζα που ελςγες για πιτιγυρα και τρελλαθηκα και εφαγα....παραγγειλαμε αλλα απο σημερα κανονικα , παντωςα με μαλωνεις και να με ελεγχεις γιατι θελω καποιον να με κθνηγαει για να συνεχισω!

Ιοιο πως περασατε στην βολτα για καφε1

Ειρηνη μου τι ταλαιπωρια το κοριτσι σου!! Αυτος ο βηχας δυσκολα φευγει, υπομονη και ευχομαι συντομα να ειναι πεεδικι!

Η κουνιαδα σου την ηθελε ετσι μια σφαλιαρα να μαθει να μιλαει και να πληγωνει...μα ουτε υον αδερφο της δεν σκεφτηκε; Που το σπερμα ειχε θεμα;;..ελεος

Ρενα εμεις πως θα σε απολαυσουμε να κανεις βλαχοπουλου που ειμαστε μακρια;; Απαιτω να ερθεις και προς τα εδω να μας παιξεις...χαχαχ

• Μου αρέσει 3

yk1yp3.png

Τι δίαιτα κανεις βρε σαμμερακι;; κ γω ειπα μόνη μου να προσέξω λιγο τελευταια... σημερα το μενού εχει ψάρι ψητό με βραστό μπρόκολο, πατάτα κ ντοματίνια... τα ειδα χθες στο σουπερ κ τα λιμπιστηκα...

Γεια σου μαμα μου γλυκεια...μα γυρο????αντε μια φορα δεν πειραζει αλλα οχι αλλο.ζυγιστηκες καθολου???εγω ειμαι 57 κ κατι οποτε για λιγο στοπ.μπραβο τονια για οσα καταφερες..

3 minutes ago, marakif1990 είπε:

Τι δίαιτα κανεις βρε σαμμερακι;; κ γω ειπα μόνη μου να προσέξω λιγο τελευταια... σημερα το μενού εχει ψάρι ψητό με βραστό μπρόκολο, πατάτα κ ντοματίνια... τα ειδα χθες στο σουπερ κ τα λιμπιστηκα...

Ετσι που τα γραφεις κ γω λιγουρευτηκα...καλα μην νομιζετε οτι δεν ετρωγα τπτ απλα δεν ημουν μαθημενη ετσι

Διαφημίσεις

Μαρακι ωραιο το μενου!! Κι εγω ετσι οπως το εγραψες το λιμπιστηκα αν και να σου πω ωρες ωρες πειναω και μεχρι και η τροφη του σκυλου μου μυριζει ωραια....μπλιαχ

Εκλεισα κι εγω ραντεβου για τεστ παπ που επισης δν μπορω αλλα τι να κανω; Αναγκαιο κακο

Η μελινα ειναι μια χαρα αυτες τις μερες πεφτει πολυ ζωγραφικη με τηνελινα να τα κανει ολα χρωματιστα ευτυχως εχω μαρακαδορους που φευηουν με το νερο απο ρουχα χερια κτλ και δεν σκαω

Σαμερ εσυ μιλουσες για πιτογυρα...παντως μετα η αισθηση δεν μ αρεσε μια χαρα κοιμομουν αναλαφρη εχθες βαρυνα και τρελλαθηκα στο νερο...τελος 

Εγω ειπα να ζυγιζομαι καθε μηνα να μην το εχω στο μυαλο μου συνεχεια και παλευω με την ζυγαρια...παντως ξεπρηστικα εχασα δυο τρια σιγουρα

..θελω ομως καμια 20αρια

Α! Ξεχασα

Τζο μου πολυχρονο τ αγορι αου!!! Να τον χαιρεστε!!!

yk1yp3.png

ρενακι μου γλυκο!!!! ψυχη τσι ψυχης μου!!!!! χα-λα-ρω-σε!!!!!! μην φορτωνεις αλλο με σκεψεις και μηπως!!!!! θα σου πω αλλη μια δικια μου ιστορα!!!! την ημερα που παντρευομουν τον δευτερο συζυγο!!! ο πατερας μου μπηκε το πρωι με το ασθενοφρο στο νοσοκομειο με παρα πολυ υγρο στον πνευμονα απο χρονιο καρδιακο νοσημα!!!!! μου ηρθε..... τι να σου λεω!!!! δενυπηρχε κπ να βαλει το αυτοκινητο και να με παει στην εκκλησια.... δεν μπορουσα να παω να τον δω....δεν ζουσε και με την μαμα μου.....ειχα θειο και ξαδερφια που ερχοντουσαν απο την πατρα.... δεν ηξεραν καλα καλα τον δρομο για να ερθουν σπιτι στο δικο μου και στης μαμας....ειπαν να στολιζαμε του θειου και πλυσιμο απο το ταξιδι... και να με παει αυτος... αργησαν να ερθουνε.... κλεστοι οι δρομοι για την κηδεια του γρηγοροπουλου....εγω το μεσημερι πηρα σβαρνα εναν καθρεπτη καθως βγηκα για να παρω την κορη μου... απ την μαμα!!!! μετα χτυπησα στο ματι φρυδι μυ μεμια ελαφρια ευτυχως μελανιτσα...... λοιπον πες ποσες φορες πηγα τσισα μου.... αμετρητες...(ηταν και δεκεμβρης-κρυο) μου ερχοταν να τα σπασω οοολα!!!!! μου ερχοταν να τα παρατησω και να κλαιω.... μεχρι που πρινμε ντυσει μια φιλη κατουρηθηκα επανω μου!!!! ναι!!!! σκεφτομουν να βαλω... σλιπυ για ακρατεια!!!! καθε ενα δυο λεπτα μου ερχοταν τοοσο εντονα..... ξαφνικα μολις εκανα μια προσευχη..... μου ηρθε η ιδεα να παρω ντεπον.... ε αυτο ηταν!!!!! εγιναν ολα!!!!! και μου σταματησε κι αυτο!!!! μετα απο μεγαλη υπερκοπωση δεκαμηνων στανοσοκομεια και στις εντατικες μυ πεθανε!!!! αρχισαν παλι τα ιδια και αυτη την φορα.... κουνιοταν  και το σαγονι μου περα δοθε....σαν τικ και στραβωνε το στομα μου... τρομαζα με το παραμικρο..... νευρα τρελα.....κλαμματα.... ψυχολογια στα ταρταρα!!!!!! περασαν τεσσερεις μηνες ετσι.... ολοι με πιεζαν να παω σε ψυχιατρο.....να μου δωσει φαρμακα....ο αντρας μου δεν κοιμοταν γατι ο υπνος μου ηταν..... σωου απο τις φοβιες και τις φωνες που εβαζα ξαφνικα...  ηρθε στιγμη που κλαιγαμεκαι οι δυο και μια μερα γονατιστη με το προσωπο στο χαλι....φωναξα στον θεο να με ηρεμησει και να βρω τροπο να το ελεγξω.....θυμαμαι που ειπα.... δεν θελω να παω στον ψυχιατρο αλλα εαν ειναι μονοδρομος βοηθαμε να συνεργαστω!!!!!θυμηκα... οτι Αυτος μπορει τα παντα......και μετα ξαναθυμηθηκα και πηρα παλι ντεπον.....στην αρχη μολις με επιανε.... μετα αργουσε να με πιασει παλι οποιοδηποτε ψυχοσωμτικο..... ωσπου εφυγε!!!! ημουν ελευθερη σχετικα γρηγορα!!!!

τωρα δεν λεω να αρχισεις τα ντεπον.... αλλα δοκιμασε ενα... να δειςπως θα αντιδρασει το σωμα σου!!!!!τα ντεπον τα δινουν σε ολα τα σταδια της εγκυμοσυνης... μπορει με ενατην μερα σε δυο τρεις μερες να ηρεμησει λιγο το σωμα σου!!!! η ψυχη και ο νους εξαρτωνται απο σενα!!!!!!! με ολη την θεληση σου... χαλρωσε... κανε μποτε...βολτες... διαβασε... ακουω μουσικη.... σινεμα .... ταβερνακια... οοοοο,τι μπορει να σε χαλαρωσει.... χαχα... μια συναντηση με μενα και την μουτζουρα....και ολες οσες μπορουν!!!!!! φυγαμε!!!! βαζω το αυτοκινητο.... βρες προορισμο!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

καλημερα μανουλα!!!!! μακια στο μελινακι!!!!

κοριτσιαοσεςθηλαζουν εστω ενα γευμα δεν πρεπει να κανουν στερητικες διαιτες.... απλα φαι υγειινο!!!!! ο γυρος δεν ανηκει στην κατηγρια των ανθυγεινων φαγητων οταν δεν υπαρχουν πολλα τηγανιτα.. αμυλα...και γλυκα μαζι!!!!

εαν το ζουσες.... ασε!!! κι αλλο να στο λεω... αλλα προσπαθησα... να το συμπηκνωσω!!!!! φιλακια γλυκο μου σαμμερακι!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Σαμερακι οχι δεν ηταν απο το γυραδικο αλλα αν θελεις κερναω μετα που θα χασω τα κιλα η τωρα κι εγω θα φαω σαλατα...χαχα

Μαρτη μου τι τρελα η μερα του γαμου σου;;

Μαρτη το ξερω προσπαθω να ισορροπησω την διατροφη ωστε να χασω και κιλα γυρο εχω να φαω μηνες...ηταν λιπαρος πως να το κανουμε;;

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

6 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αχ βρε μαρτη μου...παλι μας κανεις να δακρυζουμε.τι θα γινει με σενα.....

28 minutes ago, mama82 είπε:

Κοριτσια μου!!!

Να μαι!!

Πραγματικα προσπαθω να σας διαβασω δυο μερες....εχγ φυσικα πολλες παρεμβολες και εσεις δεν σταματατε να γραφετε...ουφ

απο που να αρχισω;;

Ρενα μου σιδερενια!! Ολα καλα απο δω και περα αν ξανανιωσεις κατι κατω αγνοησε το να δουμε υι θα γινει!

Ελπιζω να ερθει ενα σπορακι και μετα να σκεφτεσαι μονο αυτο και να τρελλενεσαι!!

Μουτζουρακί μου βαρα! Κατι μου λεει πως θα ναι ο μηνας σας!! Με το καλο!!

Μαρτη μου τα αγορια σου σε τρεχουν αλλα κι εσυ ολα βρε θηριο τα προλαβαινεις!! Ευτυχως δεν ειχατε κανενα ατυχημα με παραμανα κτλ ουτε να το σκεφτομαι θελω!!

Φιλησε τα μου τα μπουτινια τους!

Τονια μου ξεκουραση οσο μπορεις! Υο σπορακι θελει αραχτη την μαμα του ακους;;

Σιτυ νομιζω οτι αυτες οι αποτομες αλλαγες διαθεσης ειναι κι αθτο συμπτωμα! Κι εγω ειχα κατι τετοια  οι ορμονες θα μας τρελανουν!! Λιγο εμεινε και θα δουμε!

Μαρακι μην πεφτεις κι εσυ!! Ρεκοριτσια ακομα δεν ηρθε η καθυστερηση και σκεφτεστε τις παλιοσερβιετες;;

Μαμυ και σε σενα ευχομαι πολλα +++

Μαιρουλι ριξε υπνους!! Το σωμα δουλευει σκληρα γι αυτο χρειαζεται ξεκουραση!!

Τζειν καλο υπερηχο ευχομαι να ακουσεται και καρδουλα και να μας τρελλανεις απο χαρα με το απορακι σου!!

Χαρουμενη μαμα σημερα γυναικολογο ε;; Αντε να δουμε τι θα πει...οτι και να πει εσυ βαρα

Σαμερακι δεν χρειαζεσαι διαιτα αγαπη μην μας παθεις και τιποτα....εχθες διαβαζα που ελςγες για πιτιγυρα και τρελλαθηκα και εφαγα....παραγγειλαμε αλλα απο σημερα κανονικα , παντωςα με μαλωνεις και να με ελεγχεις γιατι θελω καποιον να με κθνηγαει για να συνεχισω!

Ιοιο πως περασατε στην βολτα για καφε1

Ειρηνη μου τι ταλαιπωρια το κοριτσι σου!! Αυτος ο βηχας δυσκολα φευγει, υπομονη και ευχομαι συντομα να ειναι πεεδικι!

Η κουνιαδα σου την ηθελε ετσι μια σφαλιαρα να μαθει να μιλαει και να πληγωνει...μα ουτε υον αδερφο της δεν σκεφτηκε; Που το σπερμα ειχε θεμα;;..ελεος

Ρενα εμεις πως θα σε απολαυσουμε να κανεις βλαχοπουλου που ειμαστε μακρια;; Απαιτω να ερθεις και προς τα εδω να μας παιξεις...χαχαχ

αληθεα βρεστε ενα μερος...... να μοιραστουμε τη διαδρομη να βρεθουμε!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

7 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αχ βρε μαρτη μου...παλι μας κανεις να δακρυζουμε.τι θα γινει με σενα.....

εαν το ζουσες.... ασε!!! κι αλλο να στο λεω... αλλα προσπαθησα... να το συμπηκνωσω!!!!! φιλακια γλυκο μου σαμμερακι!!!!!

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Αγαπες μου γλυκες τι ζησατε!!!!εγω παντως επαθα αυτο με το σαγονι που περιγραφεις απο αγχος....

αγχος... πανω στην υπερκοπωση δεκα μηνων....πανω στην απωλεια...... δυσκολο!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Μαρτη μου τελικα όλη σου η ζωή μια περιπέτεια! Παντως κ γω τα ψυχοσωματικά δεν τα πίστευα μεχρι που τα έπαθα περυσι... είχαμε μπει στο ψάξιμο να αλλάξουμε το ειδος του μαγαζιου που εχει ο άντρας μου, έπειτα απο δικη μου πίεση κ ψάξιμο κλπ κλπ, αλλα τα λεφτά ηταν πολλα, το ρίσκο μεγάλο αυτές τις εποχές... τεσπα, μια βδομαδα αφου είπαμε να το αλλάξουμε άρχισε σταδιακά το σώμα μου να γεμίζει καντήλες, απ το στήθος μεχρι χαμηλά στην κοιλιά, χωρις να με ξινουν ιδιαίτερα.... εννοείται πως είχα χάσει κ τον υπνο μου εκεινη την περιοδο... Ε μόλις αποφασίσαμε οτι δεν θα το αλλάξουμε γιατι απλα δεν γινεται κ δεν βγαίνουμε, σταδιακά έφυγαν... τεσπα, θελω να καταληξω κ για τη Ρενα κ για όλες οτι πανω απ ολα θετική ψυχολογία κ σκέψη, οσο γινεται, να έχουμε την υγεια μας μονο, κ ο,τι αλλο θελουμε πραγματικά, αργα ή γρηγορα θα έρθει!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...