Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

9 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

σου στελνει και εκεινος μια αγκαλια και μπαμπαλισματα... πολλα!!!!! κουναει τα ποδαρακια του με χαρα!!!!!!!

μα δεν τα δαγκωνεις ολη την ωρα??????

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Ρωταω γιατι αναφερετε τις επαφες πριν.ποσο πριν??? Στη μια μερα στις δυο στις τρεις???

χωρις να ξερω με σιγουριά, εχω διαβασει οτι το σπερμα μπορεί να ζήσει μεσα μας μεχρι κ 3 μερες... άρα, λογικά παντα, ισως υπάρχει μεσα το σπερμα, αλλα δεν ξερω ποσο "ανθεκτικό" θα ναι ακομα... αυτο ειναι δικό μου σκεπτικό βεβαια...

• Μου αρέσει 1

παρουσα!!!!!! ηρθα.... τα ταισα φρουτοκρεμα.... και τα δυο γιοκαρινιακαι παιζουν μεταξυ τους καθιστα στο παρκο... τους εχουν βαλει μουσικη ινστρουμεταλ (χωριςλογια) για μωρα.......τα βλεπω γιατι ο ενας ντελαπαρει μπρουμυτα.. για να πιασει παιχνιδια....και σας γραφω... γιαοσο κατσουν ησυχα.... μετα θελουν ενεργεια.. κινητικα παιχνιδια με την μαμα.....σας ειπα οτι εχτες καταφερα να κανω τα μπισκοτα οδοντοφιας με βρωμη μπανανα...!!!! βικυ και μαμα ευχαριστω γιατις ιδεες σας...και τις συνταγες σας!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Αγάπες γύρισα... με 1,5 λίτρο νερό..έμεινα 10 λεπτά να κατουραω μετά...χαχα.. 

Όλα πολύ καλά τα είδε κορίτσια.. τίποτα το ανησυχητικο λέει... περιμένω κ την καλλιεργεια από χθες.μόλις έρθει  ο άντρας μου θα μου πει. 

Ε τι να πω πια;;; αφού έκανα κ τον υπέρηχο..τι αλλο; 

Τι με βασανίζει δεν ξέρω.... κάποια μου είχε πει εδώ ότι μπορεί να είναι ψυχολογικο...; λετε; το Βικακι το παθαίνει όταν κρυώνει... ΤΙ να πω.. πάει κ έρχεται πάντως.. εκεί που ηρέμει 5 μέρες..τσουπ..Να το πάλι.. ας δω τι θα πει κ η καλλιεργεια κ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...  σημερα ψητό κοτοπουλακι με πατατουλες..γιαμ γιαμμμμ...

23 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

παρουσα!!!!!! ηρθα.... τα ταισα φρουτοκρεμα.... και τα δυο γιοκαρινιακαι παιζουν μεταξυ τους καθιστα στο παρκο... τους εχουν βαλει μουσικη ινστρουμεταλ (χωριςλογια) για μωρα.......τα βλεπω γιατι ο ενας ντελαπαρει μπρουμυτα.. για να πιασει παιχνιδια....και σας γραφω... γιαοσο κατσουν ησυχα.... μετα θελουν ενεργεια.. κινητικα παιχνιδια με την μαμα.....σας ειπα οτι εχτες καταφερα να κανω τα μπισκοτα οδοντοφιας με βρωμη μπανανα...!!!! βικυ και μαμα ευχαριστω γιατις ιδεες σας...και τις συνταγες σας!!!!!

Μωρε ζουλιξετα τα μου τα τσαντσαμίνια μου!!❤❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, Rena87 είπε:

Όλα πολύ καλά τα είδε κορίτσια.. τίποτα το ανησυχητικο λέει... περιμένω κ την καλλιεργεια από χθες.μόλις έρθει  ο άντρας μου θα μου πει. 

Τι με βασανίζει δεν ξέρω.... κάποια μου είχε πει εδώ ότι μπορεί να είναι ψυχολογικο...; λετε; το Βικακι το παθαίνει όταν κρυώνει... ΤΙ να πω.. πάει κ έρχεται πάντως.. εκεί που ηρέμησε 5 μέρες..τσουπ..Να το πάλι.. ας δω τι θα πει κ η καλλιεργεια κ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...  σημερα ψητό κοτοπουλακι με πατατουλες..γιαμ γιαμμμμ...

ολα καλα αγαπηηηηηη!!!!!ουφ παει και αυτο!!!κ η καλλιεργεια θα ναι αψογη!και τωρα φιλη....συγκεντρωνομαστε στην αναμονη μσου!!!

για φαε να δυναμωσεις!γιατι ερχονται τα φλαμιγκα!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

1 minute ago, Rena87 είπε:

Τι με βασανίζει δεν ξέρω.... κάποια μου είχε πει εδώ ότι μπορεί να είναι ψυχολογικο...; λετε; το Βικακι το παθαίνει όταν κρυώνει... ΤΙ να πω.. πάει κ έρχεται πάντως.. εκεί που ηρέμησε 5 μέρες..τσουπ..Να το πάλι.. ας δω τι θα πει κ η καλλιεργεια κ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...  σημερα ψητό κοτοπουλακι με πατατουλες..γιαμ γιαμμμμ...

Αγάπη μου χαίρομαι που όλα είναι καλά και δεν έχεις κάτι.  Ούτε η καλλιέργεια θα δείξει κάτι σίγουρα.  Έχω αρχίσει να πιστεύω κι εγώ ότι ίσως είναι ψυχολογικο.  Δεν έχεις περάσει και λίγα.  Εμένα παλιά το πάθαινε η μήτρα μου αυτό και μάλιστα ματωνα κιόλας.  Έκανα μεγάλη προσπάθεια να το σταματήσω γιατί με είχε φοβερησει ο γυναικολόγος ότι δεν θα μπορούσα να κρατήσω παιδί.  Τα κατάφερα όμως και το σταμάτησα. Ίσως αν προσπαθούσες να εστιάσεις λίγο περισσότερο στο να νιώθεις καλά και όχι στα σωματικά να σε βοηθούσε.  Πες ότι και να το νιώθω δεν έχω κάτι απλά το σώμα μου ζητάει απεγνωσμένα χαλάρωση. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

ολα καλα αγαπηηηηηη!!!!!ουφ παει και αυτο!!!κ η καλλιεργεια θα ναι αψογη!και τωρα φιλη....συγκεντρωνομαστε στην αναμονη μσου!!!

για φαε να δυναμωσεις!γιατι ερχονται τα φλαμιγκα!

Ναι όλα καλά.... αλλά εγώ που το νιώθω..τι θα κανω;;;;;;;  λετε να μαι βουρλισμενη αληθεια;;; μα δεν είναι στη φαντασία μου... ουφφφ

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Αγάπη μου χαίρομαι που όλα είναι καλά και δεν έχεις κάτι.  Ούτε η καλλιέργεια θα δείξει κάτι σίγουρα.  Έχω αρχίσει να πιστεύω κι εγώ ότι ίσως είναι ψυχολογικο.  Δεν έχεις περάσει και λίγα.  Εμένα παλιά το πάθαινε η μήτρα μου αυτό και μάλιστα ματωνα κιόλας.  Έκανα μεγάλη προσπάθεια να το σταματήσω γιατί με είχε φοβερησει ο γυναικολόγος ότι δεν θα μπορούσα να κρατήσω παιδί.  Τα κατάφερα όμως και το σταμάτησα. Ίσως αν προσπαθούσες να εστιάσεις λίγο περισσότερο στο να νιώθεις καλά και όχι στα σωματικά να σε βοηθούσε.  Πες ότι και να το νιώθω δεν έχω κάτι απλά το σώμα μου ζητάει απεγνωσμένα χαλάρωση. 

Αληθεια αγάπη;; πωπω.. κ πως το ξεπερασες; λες να ναι δλδ ψυχοσωματικο ε;;; τι να πω.. μπορεί.. πιο παλιά το σωματικό μου έβγαινε σε δυσπνοια για πολλά χρόνια.  Γιατί όχι κ εκει; θα προσπαθήσω να ασχολούμαι με κάτι να δω αν ξεχνιεμαι τι γινεται; δεν ξέρω τι άλλο...

3 minutes ago, marakif1990 είπε:

Μπράβο Ρενακι, χαίρομαι που στα βρήκε ολα καλα!! Άντε τωρα, να επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου...

Ναι μαρακι μου.. ίσως αν το βγάλω από το μυαλό μου..Να φύγει κ από εκεί κάτω...

Lilypie - (Lzpn)

4 minutes ago, Rena87 είπε:

Αληθεια αγάπη;; πωπω.. κ πως το ξεπερασες; λες να ναι δλδ ψυχοσωματικο ε;;; τι να πω.. μπορεί.. πιο παλιά το σωματικό μου έβγαινε σε δυσπνοια για πολλά χρόνια.  Γιατί όχι κ εκει; θα προσπαθήσω να ασχολούμαι με κάτι να δω αν ξεχνιεμαι τι γινεται; δεν ξέρω τι άλλο...

Ναι μαρακι μου.. ίσως αν το βγάλω από το μυαλό μου..Να φύγει κ από εκεί κάτω...

Όταν ένιωθα ότι πιέζομαι, στεναχωριεμαι ή στρεσαρομαι πολύ σταματαγα, έπαιρνα αργά βαθιές ανάσες και προσπαθούσα να αποβαλω το υπερβολικό άγχος.  Εγώ εκείνη την περίοδο βέβαια ήμουν σε δύσκολη φάση και έκανα συμβουλευτικη ταυτόχρονα.  Όλα βοήθησαν. Αλλά πιστεύω πως μπορούμε μέχρι ένα σημείο να ελέγξουμε κάποια πράγματα με προσπάθεια και εξάσκηση.  

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Μπραβο ρενακι...μωρε αν ερθει το φλαμιγκο ολα θα τα ξεπερασεις.....κ μεις φαγαμε παιξαμε κ τωρα ελπιζω οτι θα κοιμηθει...αλλα δυσκολα.κοριτσια την διαιατα την σταματαω λιγο κ θα ξαναρχισω  απο εβδομαδα.ετρωγα λιγο εβαζα κ πολυ λεμονι κ ολο ζαλιζομουν.βαζω πιεσομετρο τι να δω????8  με 5.με μαλωσε κ ο αντρας μου...οποτε τωρα...φαι....ε με λιγο μετρο

• Μου αρέσει 2

5 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μπραβο ρενακι...μωρε αν ερθει το φλαμιγκο ολα θα τα ξεπερασεις.....κ μεις φαγαμε παιξαμε κ τωρα ελπιζω οτι θα κοιμηθει...αλλα δυσκολα.κοριτσια την διαιατα την σταματαω λιγο κ θα ξαναρχισω  απο εβδομαδα.ετρωγα λιγο εβαζα κ πολυ λεμονι κ ολο ζαλιζομουν.βαζω πιεσομετρο τι να δω????8  με 5.με μαλωσε κ ο αντρας μου...οποτε τωρα...φαι....ε με λιγο μετρο

Προσεχε σαμμερακι μου γιατί χρειάζεσαι δύναμη και ενέργεια 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...