Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

Εγω το καλοκαιρι που είχα συζητήσει το θεμα της προσπάθειας με το γυναικολόγο, μου χε πει οτι δεν χρειάζεται καν καθε μερα... 12η, 14η κ 16η μερα (σε κύκλο 28 ημερών) αρκούν για να μαστε καλυμμένοι... βεβαια δεν το λεω για τη μουτζούρα που στο συγκεκριμένο κύκλο το παει αλλιως, αλλα γενικα...

ναι αγαπη αυτο ισχυει κατα γενικο κανονα!αλλα εμας τωρα με την ενεση ειναι απολυτα καθορισμενη η ωορρηξια...36 ωρες μετα την ενεση...αρα θελει ηδη "υλικο "μεσα απο πριν και στις 36....ενταξει με το ρολοι πια!ειναι καπως αλλα μακαρι να ναι η τυχερη μας φορα!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι δεν χρειαζεται καθε μερα.μουτζουρα να σε ρωτησω την ενεση την ειχες μαζι σου ή την εχει ο γιατρος?πως γινεται?αντε ρε κοριτσια μακαρι τα φλαμιγκα του γιου μου να σας φερουν τυχη

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Ναι δεν χρειαζεται καθε μερα.μουτζουρα να σε ρωτησω την ενεση την ειχες μαζι σου ή την εχει ο γιατρος?πως γινεται?αντε ρε κοριτσια μακαρι τα φλαμιγκα του γιου μου να σας φερουν τυχη

την εχει στο ιατρειο!αυτη μου εξηγησε γινεται κ σε απολυτα φυσικο κυκλο...δλδ αν ερθει μια γυναικα να την δω κ προσπαθει για μωρακι...και δω οτι ειναι ωοθυλακιο ωριμο κ ενδομητριο καλα...της την κανω παντα με τη συμφωνη γνωμη της και κανει στοχευμενες επαφες!αυτη εξασφαλιζει καλη ωορηξια μου εξηγησε!οπως θα το παω εγω δλδ απο τους επομενους αν δεν ερθει τωρα...με παρακολουθηση στον υπερηχο και την ενεση μονο...μεχρι να φτιαξει πληρως το σπερμα του αντρα μου!εμενα μου την προτεινει γιατι εκ φυσεως προφανως εχω σκληρη καψα ωοθυλακιου οπως μου ειπε χθες και δεν σπανε....μπετον αρμε κοινως!!αχαχαχα!θα μας φερουν!το πιστευω!απο τετοιο μουτρο μονο καλα θα ερθουν!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

αχ ειναι αυταπου λεω βαρατε και πριν την ωορρηξιαπρεπει να εχει μεσα υλικο την ωραπου γινεται για περισσοτερες πιθανοτητες......!!!!!! και μετα.....καληηηηηηηηη επιτυχιιιιιιιιιαμωρο μου!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

4 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

σαμμερ, μουτζουριτσα βαρεσες το πρωινο ετσι??? μαρακι, τονια, καλημερα απο εμενακαι τον εναν μεσι μου!!!! ο αλλος κοιμαται!!!!!!

μαρτακι αποφασισαμε για καλυτερη ποιοτητα σπερματος να χτυπησουμε στο 24 ωρο και στο 36 ωρο!ετσι συμβουλευσε κ ο ντοκ!μου λεει μην τον ρεψεις!αχαχαχαχα!

ωωωω δωστου ενα φιλι που μοσχοβολαει μωρουδιλα!

RyZa.png

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

την εχει στο ιατρειο!αυτη μου εξηγησε γινεται κ σε απολυτα φυσικο κυκλο...δλδ αν ερθει μια γυναικα να την δω κ προσπαθει για μωρακι...και δω οτι ειναι ωοθυλακιο ωριμο κ ενδομητριο καλα...της την κανω παντα με τη συμφωνη γνωμη της και κανει στοχευμενες επαφες!αυτη εξασφαλιζει καλη ωορηξια μου εξηγησε!οπως θα το παω εγω δλδ απο τους επομενους αν δεν ερθει τωρα...με παρακολουθηση στον υπερηχο και την ενεση μονο...μεχρι να φτιαξει πληρως το σπερμα του αντρα μου!εμενα μου την προτεινει γιατι εκ φυσεως προφανως εχω σκληρη καψα ωοθυλακιου οπως μου ειπε χθες και δεν σπανε....μπετον αρμε κοινως!!αχαχαχα!θα μας φερουν!το πιστευω!απο τετοιο μουτρο μονο καλα θα ερθουν!

ετσι εχω καταλαβει κι εγω..... σκληρη ξεσκληρη η μεμβρανη του αυγου σου....... εεεενας ισχυρος και γρηγορος σπερμουλης φτανει για νατηςκανει προταση γαμου και......... να πεσει!!! να μαλακωσει βρε πουλακι μου!!!!!! να χαλαρωσει τα τοιχωματα και να παραδωθει!!!!! αααα το νου σου μουτζουριτσα μου...... βοηθησε την να εισαι χαλαρη ανοιχτη!!!!!!!!! μιλα της... σημερα!!!! ταξε της οοοο,τι θελει!!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

μαρτακι αποφασισαμε για καλυτερη ποιοτητα σπερματος να χτυπησουμε στο 24 ωρο και στο 36 ωρο!ετσι συμβουλευσε κ ο ντοκ!μου λεει μην τον ρεψεις!αχαχαχαχα!

ωωωω δωστου ενα φιλι που μοσχοβολαει μωρουδιλα!

σου στελνει και εκεινος μια αγκαλια και μπαμπαλισματα... πολλα!!!!! κουναει τα ποδαρακια του με χαρα!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Να ρωτησω κ κ ατι αλλο σαν αρχαρια..ασχετως με τις επαφες της ωορρηξιας οι επαφεες 3 μερες πριν την ωορρ.μετρανε???κανουν τπτ??

τα πολυ δυνατα σπερματα ζουνε και 48 ωρες +12 ισως γι αυτο λεμε το καλυτερο μερα παρα μερα.... οποτε εαν ζησουν πιο πολυ και ειναι δυνατα να κυνηγησουν και αυτα μαζι με τα φρεσκα!!!!!!!! οοοολα ομως ειναι σχετικα!!!!!! γιατι χρειαζονται παρα πολλες συγκυριες!!!!! απο τη αλλη...... δες ειρηνακι!!!! προβλημα το σπερμα κι ομως..... ενα μπορεσε!!!!! εκανε την διαφορα!!!! και τσουπ η χορευταρου!!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

5 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Να ρωτησω κ κ ατι αλλο σαν αρχαρια..ασχετως με τις επαφες της ωορρηξιας οι επαφεες 3 μερες πριν την ωορρ.μετρανε???κανουν τπτ??

Μαρτη μου τι ζωηρα τα γιοκαρινια σου.ζωη να χουν!κ σεις ματια 14κ ποδια να τρεχετε απο πισω

Σαμμερακι θεωρητικα το σπερμα αντεχει εως κ5μερες.οποτε δ ξερεις.

Εγω τα ξαναλεω.με μια επαφη ηρθε ο γιος.κ μαλιστα δυο μερες πριν την ωορρηξια

• Μου αρέσει 2

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ρωταω γιατι αναφερετε τις επαφες πριν.ποσο πριν??? Στη μια μερα στις δυο στις τρεις???

θεωρω μια δυο πριν ειναι καλες επαφες...εξαρταται απο το σπερμα ομως!δλδ εμενα μου ειπε ο ντοκ χθες που ειχα επαφη μια μερα πριν την ενεση (ασχετα εγω δεν ηξερα ποτε θα μου την πατησει)την βρηκε και αυτη καλη επαφη και οτι ειναι στο παιχνιδι και θεωρητικα ειναι 3 μερες πριν την ωορρηξια μου που συντελειται σημερα αυριο!

RyZa.png

το καλυτερο ειναι να υπαρχει σπερματακι τουλαχιστον 24ωρου οταν θα συμβει η ωορηξια!!! αλλα επειδη κι αυτη αργει κπ φορες... κι ας ειναι ανεβασμενη η ορμονη!!!! γι αυτο κανουν την ενεση να πεσουν πιο συντονισμενα χρονικα!!!!!

ο πρωτο μεσι μου αποκοιμηθηκε βλεποντας με να σας γραφω.... ο δευτερος με καλει!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...