Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

26 minutes ago, Jo sephine είπε:

Καλημέρα, κορίτσια μου! Σας διαβάζω όσο προλαβαίνω, λέτε τόσα πολλά που σίγουρα έχω χάσει πολλά! Εμείς χρονίσαμε, είχαμε ένα ωραίο μικρό παρτάκι και το βλασταράκι μου καμάρωνε και άρπαζε μεζεδάκια από δω κι από κει και χάζευε τα πυροσβεστικά, αυτοκίνητα κι ένα σωρό οχήματα που του φέρανε, ρόδες δώσ' του και δεν θέλει τπτ άλλο! Το ΣΚ αυτό θα πάμε να ξεσκάσουμε και ευτυχώς μπήκε και ο κύκλος μου σε μια σειρά στην ώρα του. Απ' την άλλη έχουμε ακόμα 2 κύκλους αναμονή ως την επόμενη προσπάθεια, όπως είπε κι ο γιατρός. Αυτά! Οπότε αναμένουμε, σας παρακολουθώ και θα ξαναγράψω όταν μπούμε ξανά στο παιχνίδι, φιλάκια πολλά πολλά σε όλες! Εννοείται ότι ως τότε θα έχουμε σίγουρα ευχάριστα από τα κορίτσια μας, οπότε εδώ θα είμαι να τα γιορτάσουμε!

Να τον χαίρεσαι γλυκό μου! Πολύ χαίρομαι που ο κύκλος σου κυλά όμορφα! Να μπαίνεις έστω για μια καλημερα όταν μπορείς..Να νιώθουμε ότι είσαι καλά! ❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα....μουτζουρα βαρεσες???jo να τον χαιρεσαι τον αντρακλα σου.ρενακι καλη επιτυχια...ειρηνη πως ειστε σημερα???η χρυσα θα μπει να μας πει???αχ μαρτη μου αρχισανε οι επικινδυνες αποστολες...οι εγκυουλες καλα???τα κοριτσια μου κανενα συμπτωμα???η μαμα που ειναι???λιιιιιγο εφαγα αυτες τις μερες...βικακυ κρατας γερα???

• Μου αρέσει 2

Καλημερα!τι κενετε;εμεις ησυχα

Πολυ ταλαιπωρειται η ζουζουνα ειρηνη μου

Μουτζουρα ευχομαι το ωαριακι αυτο να γινει το σπορακι σας

Ρενα κ τζειν καλο υπερηχο

Τζο πολυχρονος!να τον χαιρεστε

Φιλακια σε ολες

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα σας!! Τι μου κάνετε;; 

μουτζουρα μου βάρα εσυ δυο μερες τωρα κ μετα τσουρουφλισου μαζι μας... :-P

μαρτη μου φοβερά τα αντράκια σου, αλλα πραγματικά, τα ματια σου 1004!! Εδω ενα έχεις βεβαια κ δεν μπορείς να το χάσεις απ τα ματια σου, οχι κ δυο μαζι...

Ρενακι τι ωρα θα πας για υπέρηχο;;

τζο να χαίρεσαι το αγορι σου!

εγω ειδα στον υπνο μου οτι αδιαθέτησα δυο μερες πριν το αναμενόμενο κ τσαντιστηκα... βεβαια, αν ειναι να μου ρθει, χίλιες φορες να μου ρθει νωρίτερα, να μην μπω σε διαδικασία αναμονής!! Πφφφφ

• Μου αρέσει 2

Κ εγω παντα ετσι ελεγα μαρακι.αν ειναι να ρθει ας ερθει νωριτερα να μην ξεσηκωθω .....αντε απο αυριο μπαινουμε σε αλλο μηνα....ευχομαι να ειναι ολο ευχαριστες εκπληξεις!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... Η ΥΠΝΗΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ... ΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 3ΩΡΕΣ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΚΟΥΤΟΥΛΑΓΑ.. ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΠΟΛΥ ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΕΚΕΝΕΥΡΙΖΕ!!  ΝΙΩΘΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Κ ΧΑΣΜΟΥΡΙΕΜΑΙ.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕ Η ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ... 

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΜΟΥ (0% ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ).. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ! ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.. ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ! ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ... ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΦΛΑΜΙΓΚΟ.. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΩ!!!

• Μου αρέσει 3

13 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Κ εγω παντα ετσι ελεγα μαρακι.αν ειναι να ρθει ας ερθει νωριτερα να μην ξεσηκωθω .....αντε απο αυριο μπαινουμε σε αλλο μηνα....ευχομαι να ειναι ολο ευχαριστες εκπληξεις!!!!

Μωρε ας έρθει κ στην ωρα της, αν ειναι να ρθει... 

αα επίσης, τωρα στο ιδιο όνειρο, σε αλλο, δεν ξερω (τα όνειρα δεν εχουν κ λογική) μιλούσα με την ξαδερφη μου κ της έλεγα οτι ειμαι εγκυος κ λέγαμε τι αλλαγές επρεπε να κάνουμε στο σπίτι λογω του μωρού που θα ρθει, κ κεινη μου λεγε να το αναβαθμίσουμε ενεργειακά.... Χαχαχα του τρελού...

εγω απο συμπτωματα, νιώθω απ το Σάββατο το στήθος μου να μ ενοχλεί στο πλάι κυρίως, ιδίως οταν τ ακουμπάω ή οταν τ ακουμπάει ο αντρας να μην τ αντέχω, κ οταν δε φοράω σουτιεν... κατα τ αλλα, ποτε ποτε νιώθω πονάκια χαμηλά, κ το στομάχι μου απο χθες δεν εχει συνέλθει 100%, νιώθω καπως... αλλα ολα αυτα (πέραν του στήθους που νομιζω δεν το χω ξανανιώσει 1 βδομαδα πριν την περιοδο) τα χω ξανανιώσει, οποτε προσπαθώ, οσο μπορω κ ειναι δυνατόν, να μην δίνω σημαςια! 

Παντως χθες το φλέρταρα το τεστακι... :-P

• Μου αρέσει 3

5 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ασε το τεστακι να σε φλερταρει αυτο λιγες μερες...ε μην πεσεις κ με την πρωτη κ σε περασει για ευκολη....χαχαχα..τι μαρκα ειναι???

Clearblue plus! Ναι ναι, θα περιμένω σιγουρα μεχρι το σκ!!

• Μου αρέσει 1

52 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα....μουτζουρα βαρεσες???jo να τον χαιρεσαι τον αντρακλα σου.ρενακι καλη επιτυχια...ειρηνη πως ειστε σημερα???η χρυσα θα μπει να μας πει???αχ μαρτη μου αρχισανε οι επικινδυνες αποστολες...οι εγκυουλες καλα???τα κοριτσια μου κανενα συμπτωμα???η μαμα που ειναι???λιιιιιγο εφαγα αυτες τις μερες...βικακυ κρατας γερα???

καλημερα αγαπη!!!!συμφωνα  με τις οδηγιες του ντοκ...ειπε επαφη 24 ωρες μετα την ενεση...δλδ απο το βραδακι και φουλ μετα κ την τεταρτη!εγω λεω να κανω κ μια το μεσημερι!αλλα φοβαμαι μην αδυνατισει το σπερμα...κ δεν εχουμε κ το πιο τουρμπατο!βεβαια μου ελεγε για ολες μας να μην τρελαινομαστε με πολλες επαφες μεσα στη μερα...μια ειναι αρκετη

οποτε αγαπη με βλεπω να βαραω αποψε νωρις με το που θα μαζευτουμε και αυριο πρωι βραδυ και οκ...μετα αναμονη για τα φλαμιγκα του γιοκα σου!

40 minutes ago, vikib είπε:

Καλημερα!τι κενετε;εμεις ησυχα

Πολυ ταλαιπωρειται η ζουζουνα ειρηνη μου

Μουτζουρα ευχομαι το ωαριακι αυτο να γινει το σπορακι σας

Ρενα κ τζειν καλο υπερηχο

Τζο πολυχρονος!να τον χαιρεστε

Φιλακια σε ολες

να σαι καλα Βικακι μου!φιλια στα μικρακια!

32 minutes ago, marakif1990 είπε:

Καλημέρα σας!! Τι μου κάνετε;; 

μουτζουρα μου βάρα εσυ δυο μερες τωρα κ μετα τσουρουφλισου μαζι μας... :-P

μαρτη μου φοβερά τα αντράκια σου, αλλα πραγματικά, τα ματια σου 1004!! Εδω ενα έχεις βεβαια κ δεν μπορείς να το χάσεις απ τα ματια σου, οχι κ δυο μαζι...

Ρενακι τι ωρα θα πας για υπέρηχο;;

τζο να χαίρεσαι το αγορι σου!

εγω ειδα στον υπνο μου οτι αδιαθέτησα δυο μερες πριν το αναμενόμενο κ τσαντιστηκα... βεβαια, αν ειναι να μου ρθει, χίλιες φορες να μου ρθει νωρίτερα, να μην μπω σε διαδικασία αναμονής!! Πφφφφ

αχαχαχα!μεχρι τα δικα μου Μαρακι ευχομαι να εισαι ηδη εγκυουλα!

19 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... Η ΥΠΝΗΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ... ΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 3ΩΡΕΣ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΚΟΥΤΟΥΛΑΓΑ.. ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΠΟΛΥ ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΕΚΕΝΕΥΡΙΖΕ!!  ΝΙΩΘΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Κ ΧΑΣΜΟΥΡΙΕΜΑΙ.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕ Η ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ... 

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΜΟΥ (0% ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ).. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ! ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.. ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ! ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ... ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΦΛΑΜΙΓΚΟ.. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΩ!!!

απολαυσε τωρα τον υπνακο Μαιρουλι γιατι μετα με το μωρο τον ξεχνας μια και καλη!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα αγαπη!!!!συμφωνα  με τις οδηγιες του ντοκ...ειπε επαφη 24 ωρες μετα την ενεση...δλδ απο το βραδακι και φουλ μετα κ την τεταρτη!εγω λεω να κανω κ μια το μεσημερι!αλλα φοβαμαι μην αδυνατισει το σπερμα...κ δεν εχουμε κ το πιο τουρμπατο!βεβαια μου ελεγε για ολες μας να μην τρελαινομαστε με πολλες επαφες μεσα στη μερα...μια ειναι αρκετη

οποτε αγαπη με βλεπω να βαραω αποψε νωρις με το που θα μαζευτουμε και αυριο πρωι βραδυ και οκ...μετα αναμονη για τα φλαμιγκα του γιοκα σου!

να σαι καλα Βικακι μου!φιλια στα μικρακια!

αχαχαχα!μεχρι τα δικα μου Μαρακι ευχομαι να εισαι ηδη εγκυουλα!

απολαυσε τωρα τον υπνακο Μαιρουλι γιατι μετα με το μωρο τον ξεχνας μια και καλη!

Αχχχ απ το στομα σου κ στου Θεού τ αυτί!! Κ για μένα κ για όσες περιμένουν...

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ναι Σαμμερακι!και εγω ετσι λεω!μια χαρα θα ειναι!και μετα θα περιμενουμε!εδω παρεουλα θα περασουν οι μερες :)

Εγω το καλοκαιρι που είχα συζητήσει το θεμα της προσπάθειας με το γυναικολόγο, μου χε πει οτι δεν χρειάζεται καν καθε μερα... 12η, 14η κ 16η μερα (σε κύκλο 28 ημερών) αρκούν για να μαστε καλυμμένοι... βεβαια δεν το λεω για τη μουτζούρα που στο συγκεκριμένο κύκλο το παει αλλιως, αλλα γενικα...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...