Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου αγαπημένα έκανα την αυχενική μου και όλα τέλεια :) το φύλλο δεν το είδαμε γιατί καθόταν σταυροπόδι το ζουζούνι μου :):) τώρα περιμένω και τις αιματολογικές και ξανά ραντεβού σε 1 μήνα 27/12!!! Ηρέμησα κορίτσια και έχω ερωτευτεί το σποράκι μου από τώρα ήταν τέλειος ο υπέρηχος δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια!!!!

Σας φιλώ γλυκά και σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας!!!

Πουλακιιιιιιιιι μου γλυκο!!!ολα τελεια!!!ποσο χαιρομαι κοριτσι μου!!μπραβο σου!!!γερο να'ναι το παιδακι σου!!:D:D:D

Τα φιλια μου σε ολες!!!!εγω εδω μετραω μερουλες....!!!:wink: ;-) :wink: ;-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Zamia μου, με το καλό! Πώς νιώθεις; έχεις στολίσει το σπίτι;

Μουτζούρα, θα πας για χοριακή σήμερα;

Πολλές θετικές χοριακές κορίτσια! Για μένα το φόρουμ στάθηκε πολύ τυχερό, εύχομαι να φέρει γούρι και σε σας!

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;;

Πουλάκι μου μπράβο για την καλή αυχενική!! Μπράβο που τ απολαύσεις στον υπέρηχο!!

Ή Τόνια δεν μας έγραψε τα νέα της χοριακης της!! Περιμένουμε!!

Μουτζουρα βαλεντινα κρατατε γερά;; Να μην έρθει για 9 μήνες + κορίτσια μου

Άνοιξε και θεματακι μανουλες Αυγούστου και σας περιμένει! Με το καλό να πάτε από κει αλλά και μας ελπίζω να μην μας ξεχνάτε!

Τζο πως είσαι;;

Ιοιο τι κάνει τ αστεράκι σου;;

Ζαμιακι με το καλό! Να μας ενημερωνεις για τις εξελίξεις!!

Κορίτσια σήμερα εδώ χιονίζει!!

Ρενα μου καταλαβαίνω για την δουλειά αλλά και πάλι ευχομαι να έρθει το σπορακι σου και τ αλλά είναι δευτερεύοντα! Ω καλές προσπάθειες και σε σας!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;;

Πουλάκι μου μπράβο για την καλή αυχενική!! Μπράβο που τ απολαύσεις στον υπέρηχο!!

Ή Τόνια δεν μας έγραψε τα νέα της χοριακης της!! Περιμένουμε!!

Μουτζουρα βαλεντινα κρατατε γερά;; Να μην έρθει για 9 μήνες + κορίτσια μου

Άνοιξε και θεματακι μανουλες Αυγούστου και σας περιμένει! Με το καλό να πάτε από κει αλλά και μας ελπίζω να μην μας ξεχνάτε!

Τζο πως είσαι;;

Ιοιο τι κάνει τ αστεράκι σου;;

Ζαμιακι με το καλό! Να μας ενημερωνεις για τις εξελίξεις!!

Κορίτσια σήμερα εδώ χιονίζει!!

Ρενα μου καταλαβαίνω για την δουλειά αλλά και πάλι ευχομαι να έρθει το σπορακι σου και τ αλλά είναι δευτερεύοντα! Ω καλές προσπάθειες και σε σας!!

Καλημέρα, μαμά! Μια χαρά είναι η μικρή μου! Όλο και κάτι καινούριο κάνει και χαίρομαι η χαζομαμά! Εσύ, τί κάνεις; η Μελίνα;

Μαμα ζηλευωωωωωω θελω κι εγω χιονιααααααα στειλε λιγαααα. Θυμησε χειμωνα σημερα... Καλη σας μερα... Η τζο που χαθηκε ρεμβαζει ονειρευομενη το νεο της σπορακι η την τρεχει ο γιος της

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια μου, εδώ είμαι κι εγώ, πήρα χθες τη χοριακή και ήταν χαμηλή, μόνο 24 και είμαι πολύ πολύ μουδιασμένη. Συγκρατημένη αισιοδοξία είπε ο γιατρός μου και να την επαναλάβω Παρασκευή. Εκεί που αυτός ο γιατρός μου έλεγε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη να μην κάνω καν χοριακή! Οπότε όντως χαμηλή, περιμένω να περάσουν οι μέρες και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Αχ, χιόνια!!! Πάντα πίστευα ότι στη ζωή μου μου φέρνουν τύχη, γνώρισα τον άντρα μου, βρήκα τη δουλειά μου και έγκυος στον μπέμπη μου και είχε χιονίσει και τις 3 φορές! Άντε να ρίξει κι εδώ ένα χιονάκι!

Πουλάκι μου, πολύ πολύ όμορφα τα νέα σου, άντε, κοπέλα μου, έφυγε τεράστιο βάρος, από δώ και πέρα όλα θα κυλήσουν ομαλά και όμορφα μέχρι τέλους!

Μουτζούρα μου, νομίζω σποράκι σε περιμένει με τόσες μέρες άφαντη την κακούργα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Εχθές το βράδυ πήρα τα αποτελέσματα. 327 μονάδες. Θα την επαναλάβω σε λίγες μέρες είπε η γιατρός.

Josephine έχω ακούσει πολλές εγκυμοσύνες που ξεκίνησαν χαμηλά. Μην απελπίζεσαι! ! Εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά!

Κορίτσια σορρυ που χανομαι αλλά έχω τρέξιμο και την δουλειά και γενικά είμαι λίγο χαμένη. Σκέφτομαι το πότε θα το πουμε. Και έχω σε 3 βδομάδες ένα ταξίδι σε.νησί όπου θα πήγαινα με πλοίο και η γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά εγώ είμαι προβληματισμενη και δεν ξέρω αν θα πάω.

Moutzoura μου τι κάνεις?

DBTcp3.png7Kksp3.png

καλημερα καλημερα κοριτσαρες μου!!!να μαι και εγωωω!!!!περιοδος αφαντη!συμπτωματα μηδεν!!!δεν πηγα ακομα για χοριακη!!!νομιζω φοβαμαι απο την μια θελω να μαθω απο την αλλη....στον τριτο οροφο που ειναι το γραφειο μου εχει μικροβιολογικο και νομιζω πως ειμαι στο τσακ να ανεβω...

Ζαμια μου με το καλο να δεις το μπεμπακι σου!!!!

Ιοιο λες να το τολμησω???

Μαμα82 μακαρι να ανηκω στις μαμαδες του Αυγουστου ...ωστοσο εγω δεν θα αλλαξω ενοτητα...εδω θα τα λεμε...θα ειστε το γουρι μου!!!γινεται να σας χασω ετσι?

καλημερα Σανγκρε μου!

Τζο μουυυυ....υπομονη λιγες μερες ακομα...θα ανεβει θα δεις!μην στεναχωριεσαι!!!!θα ηταν αργα η συλληψη!αυτο ειναι ολο!!!

Τονια μου σουπερ η χοριακη σου!!!ακομα τιποτα Τονακι εγω!!!περιοδος οχι...αλλα ελεγα να εκανα αυριο χοριακη ...τωρα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα ομολογω!!!

RyZa.png

Τόνια μου, συγχαρητήρια, όλα καλά τώρα, μην αγχώνεσαι! 6ο μήνα εγκυμοσύνης έκανα ταξίδι μέλιτος Ιταλία, έριχνα 10ωρο περπάτημα με τις ευλογίες του γιατρού μου! Βέβαια, στο 1ο τρίμηνο που προέκυψε ένα αεροπορικό ταξίδι εξωτερικό προτίμησα κι εγώ να μην το κάνω, αλλά λόγω της ακτινοβολίας. Με το πλοίο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, θα σου πει ο γιατρός σου. Απ' την άλλη, λίγες φορές στη ζωή αυτή θα κάνουμε παιδιά, κι ένα ταξίδι να χαθεί σιγά την απώλεια!

Μουτζούρα μου, άντε βρε παιδάκι μου που έχεις και μικροβιολογικό στο ίδιο κτήριο!!! Θα 'ρθω η ίδια εκεί και θα σου πάρω αίμα, το νου σου :mrgreen:

Σάνγκρε μου, τι να κάνω, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη! Δεν το πιστεύω ότι θα πάει κάτι στραβά. Διάβασα ότι η χοριακή αρχίζει και αυξάνεται από την εμφύτευση κι εγώ είχα αυτή την ένδειξη εμφύτευσης που νόμισα για περίοδο μόλις προχθές. Ελπίζω επομένως σε πολύ καθυστερημένη σύλληψη. Θα δείξει! Γιατί απ' την άλλη η επαφή ήταν στις 12/11, πόσες μέρες πια ζουν κι αυτά τα σπερματοζωάρια :mrgreen:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλήμερα κορίτσια!!

Ιοιο όσο μεγαλώνει θα σας τρελλενει ακόμα πιο πολύ!! Νομίζω από ενός έτους και μετά αρχίζει το πολύ καλό!! Το μελινακι είναι μία χαρά ,τώρα κοιμάται γιατί ξύπνησε 7 παρά, της πήραμε μια κουζίνα και έχουμε μαγειρεματα!

Μουτζουρα αύριο πάνε για μία χοριακη!! Ότι και να ναι να μάθεις τι γίνεται αν και ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται! Χαχα

Τόνια μου σούπερ ή χοριακη σου!! Χαλαρά με την δουλειά και ξεκούραση αν νομίζεις ότι θα κουραστεις πολύ στο ταξίδι μην το κάνεις, μέχρι τότε θα δεις και πώς θα σαι!!

Τζο μην αγχωνεσαι και πιστεύω όλα καλά θα πάνε, ποτέ θα ξανακανεις χοριακη;;

Εδώ μία χιονίζει μία σταματάει αλλά έχει μπόλικο κρύο ελπίζω να δούμε άσπρη μέρα και να μην βρέξει αι τα κάνει χαλια άντε να κάνουμε και κανέναν χιονανθρωπο!!!

Ή βαλεντινα τώρα περιμένουμε νέα!

yk1yp3.png

τιποτα δεν θα παει στραβα Τζο μου!!!!θα ανεβει!αισιοδοξια και λιγη ακομα αναμονη!ατιμες αναμονες!!!!!!

φφφφ νομιζω πως θα ναι ακομα ενας χαζος κυκλος και θα απογοητευτω...δεν ξερω ρε κοριτσαρες!να περιμενω κ αυριο η να παω και να ξερω τουλαχιστον???με επεισες θα παω!!!!!επιστρεφω σε 5΄!

RyZa.png

Μη το σκεφτεσαι γλυκια μου τζο εμενα για το δευτερο ακομα δεν εχουν καταληξη πως εγινε η συλληψη την ογδοοη μερα και το τεστ ηταν αχνο θετικο. Ασε μην το ψαχνεις το θεμα ειναι ενα υγιες μωρακι στο τελος. Αχ ακουσα κατι τελειατραγουδακια χες και μου κατσαν. Με το χιονι κι εγω κανω σαν μικρο παιδακι κολλαω στο τζαμι απο την πρωτη νιφαδα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...