Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μπουγαρίνια μου... του δωσα στον ύπνο κ καταλαβε. Είμαι πολύ καλά.  Αύριο έχω υπέρηχο στις 11. Συγνώμη που δε σας διάβασα.. από αύριο θα είμαι συνεπεστατη όπως πριν... 

Όνειρα γλυκά σε όλο το παρεακι μου!

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Μπουγαρίνια μου... του δωσα στον ύπνο κ καταλαβε. Είμαι πολύ καλά.  Αύριο έχω υπέρηχο στις 11. Συγνώμη που δε σας διάβασα.. από αύριο θα είμαι συνεπεστατη όπως πριν... 

Όνειρα γλυκά σε όλο το παρεακι μου!

Ξεκουράσου Ρενακι μου ν αναπληρώσεις δυνάμεις κ απο αυριο σε θελουμε δριμύτερη!!! 

Καληνυχτα κορίτσια...

• Μου αρέσει 3

10 hours ago, Τονι@ είπε:

Μάρτη μου το έχω καταλάβει ότι δεν θέλει. Μα να μην με αφήνει να κάνω τίποτα? ? Κάθε φορά που τολμάω κάτι αρχίζει.  

Υπομονή με τα.γλυκουλικα σου θηριακια!  Και που να περπατήσουν!  Γελάω με την κάλτσα όμως!!

αστα οοοολα ομως για χαρη του μπεμε!!!!!! βασιλισσατην θελει την μαμα του!!!!!!!ε!!!!! ασε.....απ την μια θελω να γελασω με τις καλτσες.... απ τις αλλη αυτος θελει να του τις φοραω αλλαπριν να του τις ξινω γαργαλοντας τιςμε τα επανω δοντιαμου!!!! χαχα!!!!

9 hours ago, eirinaki1981 είπε:

Αααα τζαναμπετηδες ειναι!σαν τη δικια μου!!!δεν πειραζει!γερα να ναι!!!φιλακια στα κεφαλακια που μυριζουν μωρουδιλα!!!

Ααα τονια μου,εγω που εχω αποκλιση 3-10μερες στην περιοδο,επρεπε να κανω καθε μηνα!σιγα μην τρελαθω κιολας!!ημουν παντα σιγουρη οτι δεν ειχε γινει κατι!& μετα ρε συ οταν προσπαθεις & δεν ερχεται,με την παραμικρη καθυστερηση λες"βρε μηπως ειμαι?".ασε,αυτη η ψυχολογια τα κανει ολα!

χμ..... κανουν και κπ πραγματακαι κοψωχολιαζομαι!!!!! δλδ ενω εχω το αεροθερμο στον παγκο της τουαλετας να αλλαζω τον εναν... κπ φορες για να μην γκρινιαζει ο αλλος....... τον εχω στο καροτσι του εκει μπροστα στην πορτα να μας κοιταει!!!!! ενω δουλευει το αεροθερμο παρτο κατω εχει τραβηξει το καλωδιο αυτος..... απ το καροτσι!!!!! αααααα το αλλο.... θαυμα το πρωι!!!!!!..... μολις ειχα ταισει φρουτοκρεμα τον εναν......κι αλλο αλλοςκοιμοταν στο κρεββατι του.... θα τον ακουγα οταν θα ξυπνουσαι απο την ενδοεπικοινωνια!!!!! λοιπον κτ αρχισα να ακουω..... λεω αστον λιγο αφου δεν γκρινιαζει να σηκωει η να φαει!!!!!! παω μετα απο 5' και τι να δω!!!!!!??????? ειχε βγαλει..... την παραμανα ασφαλειας που ειχα πιασει σεντονι κουβερτακι και παπλωμα......και την ειχε στοστομα του απο το πλαστικο μερος και το μερος της βελονας κρεμοταν προς το πιγουνι του......χτου χαμογελασα και του την εβγαλα απο το στομα του.... οσο πιο ψυχραιμα μπορουσα..... γιατι μου ρχοταν...........!!!!!!...... να βουρλιστω!!!!!!! ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!! εκλεγα απο ευχαριστια και χαραπου δεν επαθε τιποτα!!!!!!

το απογευμα.... δεμενος στο καροτσι μολις ειχε φαι... τον ειχα σκουπισει.... παω τουαλετα γρηγορα για το ψιλο μου..... ο αλλος στο παρκο..... γυρνωντας ακουω ηχο που εκπιμπει sos με κλαματα μαζι απο το καροτσι..... εεεε δεν ειναι τιποτα λεω..... θα του επεσε το κουταλι το πλαστικο που του ειχα δωσει.... παω και τι να δω!!!!!! ειχε καρφωθει το κουταλι απ την σκληρη μερια στον ουρανισκο του... και απο την μαλακη μερια στο κουμπι που ασφαλιζουν οι ζωνες που περναν απο τους ωμους...... πραγματικα δεν ηταν ευκολο νατο ξεσφινωσω χωρις να τον πονεσω.......!!!!!ουφ!!!!! αργοτερα προς το βραδυ...... τριτωσε!!!!! βγηκε η εσπασε (θα την δει αυριο το πρωι ο αντρουλης ) μια ροδα απο την στρατα!!!!!ππππππππππππππππ   ταματιαμου δεκατεσσερα και δεν μου φτανουν......

λοιπον τι εγινε με τα αυγουλακια της μουτζουριτσας!!!!!!???????

η τζειν πηγε στον γιατρο????? ποια αλλη????? να δω εαν θα προλαβω να σας διαβασω.... γιατι με περιμενει σελιγο ο αντρουλης για αγαπουλες!!!!! σας φιλω οοοοολες!!!!! το νου σας!!!!! τα φλαμιγκο εεεερχονται!!!! βαρατεεεεε!!!!!

6 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Σας ευχαριστω θερμα,κοριτσια μου!!!η καημενη ακομη βηχει!!!!

Ολα τα παιδακια μας γερα να ναι!!!

ειρηνακι μου μηπως θα την ανακουφιζαν οι εισπνοες????? εχεις συσκευη???? βοηθαει παρα πολυ!!!!! η αγαπουλαμου τοοοσεςμερες τυρρανιεται!!!!!! φιλησε την μου!!!!!

η μουτζουριτσα μπηκε κοριτσια??? τι εγινε με τα αυγουλακιατης????

ποια αλλη πηγε στον γιατρο σημερα??? η τζειν????

μουτζουριτσα μου γλυκεια!!!!!!!! ενα και καλο αγαπη!!!!!!! παρε παρε φορτηγα απο μπεμπεδοσκονη για το μπεμπε της μουτζουριτσας μας!!!!!!!!!!!!!! ω ρε τι εχει να γινει............. του βελανταιν!!!!!!!

ρενακι περιμενουμε αυριο με αγωνια τα νεα σου!!!!!

τζειν αυριο εχουμε χαρουλες..... ντοκ..... για το φασολακι!!!!!!!!! με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!

κοριτσια μου..... σας καληνυχτω.....με καλει το μεγαλο μου αγορι.... τωρα!!!!!! φιλουδια... τα λεμε αυριο!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

53 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Σας ευχαριστω θερμα,κοριτσια μου!!!η καημενη ακομη βηχει!!!!

Ολα τα παιδακια μας γερα να ναι!!!

Ειρηνακι μου περαστικα στο κοριτσακι σου!!! Κ εγω τα λυπαμαι πολυ τα μωρακια να τα βλεπω να ταλαιπωρουνται με αρρωστιες αλλα δυστυχως ειναι κ αυτα στο προγραμμα... φιλακια!!!

53 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

αστα οοοολα ομως για χαρη του μπεμε!!!!!! βασιλισσατην θελει την μαμα του!!!!!!!ε!!!!! ασε.....απ την μια θελω να γελασω με τις καλτσες.... απ τις αλλη αυτος θελει να του τις φοραω αλλαπριν να του τις ξινω γαργαλοντας τιςμε τα επανω δοντιαμου!!!! χαχα!!!!

χμ..... κανουν και κπ πραγματακαι κοψωχολιαζομαι!!!!! δλδ ενω εχω το αεροθερμο στον παγκο της τουαλετας να αλλαζω τον εναν... κπ φορες για να μην γκρινιαζει ο αλλος....... τον εχω στο καροτσι του εκει μπροστα στην πορτα να μας κοιταει!!!!! ενω δουλευει το αεροθερμο παρτο κατω εχει τραβηξει το καλωδιο αυτος..... απ το καροτσι!!!!! αααααα το αλλο.... θαυμα το πρωι!!!!!!..... μολις ειχα ταισει φρουτοκρεμα τον εναν......κι αλλο αλλοςκοιμοταν στο κρεββατι του.... θα τον ακουγα οταν θα ξυπνουσαι απο την ενδοεπικοινωνια!!!!! λοιπον κτ αρχισα να ακουω..... λεω αστον λιγο αφου δεν γκρινιαζει να σηκωει η να φαει!!!!!! παω μετα απο 5' και τι να δω!!!!!!??????? ειχε βγαλει..... την παραμανα ασφαλειας που ειχα πιασει σεντονι κουβερτακι και παπλωμα......και την ειχε στοστομα του απο το πλαστικο μερος και το μερος της βελονας κρεμοταν προς το πιγουνι του......χτου χαμογελασα και του την εβγαλα απο το στομα του.... οσο πιο ψυχραιμα μπορουσα..... γιατι μου ρχοταν...........!!!!!!...... να βουρλιστω!!!!!!! ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!! εκλεγα απο ευχαριστια και χαραπου δεν επαθε τιποτα!!!!!!

το απογευμα.... δεμενος στο καροτσι μολις ειχε φαι... τον ειχα σκουπισει.... παω τουαλετα γρηγορα για το ψιλο μου..... ο αλλος στο παρκο..... γυρνωντας ακουω ηχο που εκπιμπει sos με κλαματα μαζι απο το καροτσι..... εεεε δεν ειναι τιποτα λεω..... θα του επεσε το κουταλι το πλαστικο που του ειχα δωσει.... παω και τι να δω!!!!!! ειχε καρφωθει το κουταλι απ την σκληρη μερια στον ουρανισκο του... και απο την μαλακη μερια στο κουμπι που ασφαλιζουν οι ζωνες που περναν απο τους ωμους...... πραγματικα δεν ηταν ευκολο νατο ξεσφινωσω χωρις να τον πονεσω.......!!!!!ουφ!!!!! αργοτερα προς το βραδυ...... τριτωσε!!!!! βγηκε η εσπασε (θα την δει αυριο το πρωι ο αντρουλης ) μια ροδα απο την στρατα!!!!!ππππππππππππππππ   ταματιαμου δεκατεσσερα και δεν μου φτανουν......

λοιπον τι εγινε με τα αυγουλακια της μουτζουριτσας!!!!!!???????

η τζειν πηγε στον γιατρο????? ποια αλλη????? να δω εαν θα προλαβω να σας διαβασω.... γιατι με περιμενει σελιγο ο αντρουλης για αγαπουλες!!!!! σας φιλω οοοοολες!!!!! το νου σας!!!!! τα φλαμιγκο εεεερχονται!!!! βαρατεεεεε!!!!!

ειρηνακι μου μηπως θα την ανακουφιζαν οι εισπνοες????? εχεις συσκευη???? βοηθαει παρα πολυ!!!!! η αγαπουλαμου τοοοσεςμερες τυρρανιεται!!!!!! φιλησε την μου!!!!!

μουτζουριτσα μου γλυκεια!!!!!!!! ενα και καλο αγαπη!!!!!!! παρε παρε φορτηγα απο μπεμπεδοσκονη για το μπεμπε της μουτζουριτσας μας!!!!!!!!!!!!!! ω ρε τι εχει να γινει............. του βελανταιν!!!!!!!

τζειν αυριο εχουμε χαρουλες..... ντοκ..... για το φασολακι!!!!!!!!! με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!

κοριτσια μου..... σας καληνυχτω.....με καλει το μεγαλο μου αγορι.... τωρα!!!!!! φιλουδια... τα λεμε αυριο!!!!!

Μαρτη μουυυυυ, σε θαυμαζω!!!!προσκυνωωω!!!!πως τα βγαζεις περα με τα θηριακια σου??? Πραγματικα τα ματια σου πρεπει να ειναι παντου... κ μετα απο ολα αυτα εχεις αντοχες για αγαπουλες??? Ενα μεγαλο μπραβοοοοο!!!!!!!!!! Φιλακιααααα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα μπουγαρίνια μου!! Από τα χαράματα ξυπνια σήμερα.. έλιωσα στον ύπνο! Κ  έχω κ άγχος για τον ουρολογο...

Μαρτακουλινο μου..είδωλο μου εσύ! Μα την παραμανα.;; πωπω..πόσοι άγιοι ήταν δίπλα του κ το προστατεψαν... ; ούτε για το ψιλό σου δεν προλαβαίνεις αλλά το σεξ...σεξ! Σαγαπω ρεεε...

Ειρηνακι μου ελπίζω να είχε ήρεμο βράδυ το λουλουδι σου κ εσύ ..

Τζεινακι μου γκυκοοοο..  η μέρα σου! Ανυπομονουμε για το ραντεβού!!! Αν θυμηθείς... ρώτησε τον ..το σερβιετακι ενδείκνυται να το φοράμε καθημερινά; κάπου διάβασα ότι δεν είναι καλό κ προκαλεί ερέθισμο..αν το θυμηθείς..έχεις τόσα πιο σημαντικά.  .πάρε μπλόκακι.. 

Λοιπόν κορίτσια  : Μαμυ. . Σίτυ.. Μαρακι.. Ηλέκτρα.. τι θα γίνει; θα χτυπήσουμε όλες μαζί; ψηνεστε; θα βρούμε ημερομηνία να κάνουμε ντου με τα τεστ; 

Γλυκιά καλημέρα στέλνω... Μουτζουρακι μου.. Σαμμερακι μου.. τονακι μου..  Βικακι μου.. χαρούμενη μανούλα.. πουλακι μου..αμποτακι μου..εβελινακι.μαρινακι.. ιοιο μου..σάγκρε.. η μανούλιτσα ..το ζαμιακι κ η τζο μέρες έχουν να μπουν.... που είστε αγαπες;;;;

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

8 hours ago, 17μαρτη2015 είπε:

Μαρτακο μουυυυυ!!!ποσο ομορφα γραφεις και τι σου κανουν????????αχαχαχαχα!διδυμακια μου ομορφα μου!ζουληξε τα μου!!!

και το μεγαλο σου αγορι καλοπερναει!ποιος τη χαρη του!

ας ειναι αυτο το τυχερο μας Μαρτακο!μακαρι Παναγια μου!σε φιλωωωω!!!

4 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα μπουγαρίνια μου!! Από τα χαράματα ξυπνια σήμερα.. έλιωσα στον ύπνο! Κ  έχω κ άγχος για τον ουρολογο...

Μαρτακουλινο μου..είδωλο μου εσύ! Μα την παραμανα.;; πωπω..πόσοι άγιοι ήταν δίπλα του κ το προστατεψαν... ; ούτε για το ψιλό σου δεν προλαβαίνεις αλλά το σεξ...σεξ! Σαγαπω ρεεε...

Ειρηνακι μου ελπίζω να είχε ήρεμο βράδυ το λουλουδι σου κ εσύ ..

Τζεινακι μου γκυκοοοο..  η μέρα σου! Ανυπομονουμε για το ραντεβού!!! Αν θυμηθείς... ρώτησε τον ..το σερβίρεται ενδείκνυται να το φοράμε καθημερινά; κάπου διάβασα ότι δεν είναι καλό κ προκαλεί ερέθισμα.. αν το θυμηθείς..έχεις τόσα πιο σημαντικά.  .πάρε μπλόκακι.. 

Λοιπόν κορίτσια  : Μαμυ. . Σίτυ.. Μαρακι.. Ηλέκτρα.. τι θα γίνει; θα χτυπήσουμε όλες μαζί; ψηνεστε; θα βρούμε ημερομηνία να κάνουμε ντου με τα τεστ; 

Γλυκιά καλημέρα στέλνω... Μουτζουρακι μου..  τονακι μου..  Βικακι μου.. χαρούμενη μανούλα.. πουλακι μου..αμποτακι μου..εβελινακι.μαρινακι.. ιοιο μου..σάγκρε.. η μανούλιτσα ..το ζαμιακι κ η τζο μέρες έχουν να μπουν.... που είστε αγαπες;;;;

καλημερα ψυχη μου ομορφη!!!!περιμενουμε τα νεακια σου πως και πως!

Ειρηνακι μου πως ηταν το βραδυ σας?

Σαμμεραρα και Βικακι καλημερα!

τα κοριτσια εν αναμονη πως ειναι?καλημερες Μαμυ,cittaki ...Μαρακι Ηλεκτρακι!πω πω τα βλεπω τα φλαμιγκα σωρο!

Τονακι μου γλυκο καλημερα!χαδι στην κοιλιτσα!

καλημερα φουσκωμενο Πουλακι!

Τζειν μου η μεγαλη μερα!!!!!!!με το καλο να δεις και εσυ τον νεο ερωτα της ζωης σου!

Αμποτακι και Ιοιο καλημερες ομορφες!

διπλο φιλι σε οσες ξεχνω!

εγω επειδη ειμαι κ ζουζουνω και θελω να τα ψαχνω ολα...χτυπησα το πρωι και το clear blue μου...και μου χαμογελασε!αρα ναι ερχεται η ωορρηξια τις επομενες ωρες...36 μετα την ενεση μου ειπε ο ντοκ!ολα πανε κατ ευχην!σημερα και αυριο επαφες,απλα δεν χρειαζεται κ φουλ απο οτι μου ειπε...δλδ μια την μερα αρκει...κ λογω του  δικου μας σπερματος αλλα κ γενικοτερα!μου ειπε μια αρκει κοριτσια!

Μετα μπαινουμε στην αναμονη!!!ας ειναι ο μηνας μας Παναγια μου!απο χθες προσευχομαι καθε στιγμη!σας φιλω!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Καλημεραααααα,γλυκα μου κοριτσια!!!!

Το βραδυ μας δεν ηταν πολυ καλο,ξυπνουσε απο το βηχα συνεχεια!σηκωθηκα αρκετες φορες!μακαρι σημερα να παει καλυτερα!

Οχι,μαρτακι μου,δεν εχω αυτη τη συσκευη που λες!δεν ξερω αν θα καθοταν κιολας!

Ρενακι μου!!πως νιωθεις;;ξεκουραστηκες;

Μουτζουριτσα μου!!!πως εισαι;εχουμε ενα αυγουλακι;καλε μας φτανει!!!:)

Ιοιο;τονακι;μαρακι;μαμυ;ηλεκτρα;;αμποτακι;;καλημερα σε ολες!!!& σε αυτες που ξεχνω!!ωχ ξεχασα τη βικυ & το σσμμερακι μου!!φιλιαααα

ECV6p3.png

13 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Μαρτακο μουυυυυ!!!ποσο ομορφα γραφεις και τι σου κανουν????????αχαχαχαχα!διδυμακια μου ομορφα μου!ζουληξε τα μου!!!

και το μεγαλο σου αγορι καλοπερναει!ποιος τη χαρη του!

ας ειναι αυτο το τυχερο μας Μαρτακο!μακαρι Παναγια μου!σε φιλωωωω!!!

καλημερα ψυχη μου ομορφη!!!!περιμενουμε τα νεακια σου πως και πως!

Ειρηνακι μου πως ηταν το βραδυ σας?

Σαμμεραρα και Βικακι καλημερα!

τα κοριτσια εν αναμονη πως ειναι?καλημερες Μαμυ,cittaki ...Μαρακι Ηλεκτρακι!πω πω τα βλεπω τα φλαμιγκα σωρο!

Τονακι μου γλυκο καλημερα!χαδι στην κοιλιτσα!

καλημερα φουσκωμενο Πουλακι!

Τζειν μου η μεγαλη μερα!!!!!!!με το καλο να δεις και εσυ τον νεο ερωτα της ζωης σου!

Αμποτακι και Ιοιο καλημερες ομορφες!

διπλο φιλι σε οσες ξεχνω!

εγω επειδη ειμαι κ ζουζουνω και θελω να τα ψαχνω ολα...χτυπησα το πρωι και το clear blue μου...και μου χαμογελασε!αρα ναι ερχεται η ωορρηξια τις επομενες ωρες...36 μετα την ενεση μου ειπε ο ντοκ!ολα πανε κατ ευχην!σημερα και αυριο επαφες,απλα δεν χρειαζεται κ φουλ απο οτι μου ειπε...δλδ μια την μερα αρκει...κ λογω του  δικου μας σπερματος αλλα κ γενικοτερα!μου ειπε μια αρκει κοριτσια!

Μετα μπαινουμε στην αναμονη!!!ας ειναι ο μηνας μας Παναγια μου!απο χθες προσευχομαι καθε στιγμη!σας φιλω!

Χαμογέλασε κ εσύ στη μέρα αγάπη μου....και σε περιμένει στην επόμενη γωνία ο ήλιος!!! ❤

3 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Το βραδυ μας δεν ηταν πολυ καλο,ξυπνουσε απο το βηχα συνεχεια!σηκωθηκα αρκετες φορες!μακαρι σημερα να παει καλυτερα!

Ιοιο;τονακι;μαρακι;μαμυ;ηλεκτρα;;αμποτακι;;καλημερα σε ολες!!!& σε αυτες που ξεχνω!!

Αχ ειρηνακι ..πολλές μέρες ταλαιπωρία η ψυχή  μου...υπομονή! Εγώ νιώθω πολύ καλά.  . Μόνο αρκετά αδύναμη..αλλά θα στρωσω...

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

4 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Ιοιο;τονακι;μαρακι;μαμυ;ηλεκτρα;;αμποτακι;;καλημερα σε ολες!!!& σε αυτες που ξεχνω!!

αχ βρε Ειρηνακι μου!ελπιζω απο σημερα να την πιασει η αντιβιωση και να ηρεμησει!ψυχουλα μου!φιλησε την απο εμας!

καλα καλα νιωθω!αισιοδοξη!διανυω τις επιμαχες ωρες!και ελπιζω να πιαστει το σπορακι μας!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστουμε,μουτζουριτσα μου!!!

Φυσικα & θα πιαστει!!!!!!θα τρεχει το σπερματοζωαριο για να το διεκδικησει,ξερεις να το φλερταρει,& να το αφησει να μπει μεσα!!!!ε τα θηλυκα ειμαστε λιγο επιλεκτικα!!:)

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

3 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Σ'ευχαριστουμε,μουτζουριτσα μου!!!

Φυσικα & θα πιαστει!!!!!!θα τρεχει το σπερματοζωαριο για να το διεκδικησει,ξερεις να το φλερταρει,& να το αφησει να μπει μεσα!!!!ε τα θηλυκα ειμαστε λιγο επιλεκτικα!!:)

χεχε!εννοειται!το καλυτερο θα αφησουμε ντε!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Καλημέρα, κορίτσια μου! Σας διαβάζω όσο προλαβαίνω, λέτε τόσα πολλά που σίγουρα έχω χάσει πολλά! Εμείς χρονίσαμε, είχαμε ένα ωραίο μικρό παρτάκι και το βλασταράκι μου καμάρωνε και άρπαζε μεζεδάκια από δω κι από κει και χάζευε τα πυροσβεστικά, αυτοκίνητα κι ένα σωρό οχήματα που του φέρανε, ρόδες δώσ' του και δεν θέλει τπτ άλλο! Το ΣΚ αυτό θα πάμε να ξεσκάσουμε και ευτυχώς μπήκε και ο κύκλος μου σε μια σειρά στην ώρα του. Απ' την άλλη έχουμε ακόμα 2 κύκλους αναμονή ως την επόμενη προσπάθεια, όπως είπε κι ο γιατρός. Αυτά! Οπότε αναμένουμε, σας παρακολουθώ και θα ξαναγράψω όταν μπούμε ξανά στο παιχνίδι, φιλάκια πολλά πολλά σε όλες! Εννοείται ότι ως τότε θα έχουμε σίγουρα ευχάριστα από τα κορίτσια μας, οπότε εδώ θα είμαι να τα γιορτάσουμε!

• Μου αρέσει 2

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα Jo μου!!! Να τα εκατοστήσει το καμάρι σου! Χαίρομαι που κι εσύ μπήκες σε σειρά πάλι και είσαι καλύτερα. Να μας γράφεις όποτε έχεις διάθεση! 

Μουτζουριτσα μου Καλημέρα!! Είναι η σούπερ μέρα σας σήμερα!  Μην αφήσετε τίποτα και κανένα να σας την χαλάσει!  Πάνω του!!!

Ρενακι μου χαίρομαι που συνερχεσαι σιγά σιγά.  Αντε να δούμε επιτέλους τι θα σου πει ο ουρολόγος. 

Μάρτη μου τα αγόρια σου είμαι ο σουπερμαν και ο μπατμαν.  Υπομονή! !

Ειρηνακι μου ελπίζω να συνέλθει η μικρή να ξεκουραστείς και εσύ λίγο.  

Καλημέρα και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια και φιλάκια πολλά! !

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

13 minutes ago, Jo sephine είπε:

Καλημέρα, κορίτσια μου! Σας διαβάζω όσο προλαβαίνω, λέτε τόσα πολλά που σίγουρα έχω χάσει πολλά! Εμείς χρονίσαμε, είχαμε ένα ωραίο μικρό παρτάκι και το βλασταράκι μου καμάρωνε και άρπαζε μεζεδάκια από δω κι από κει και χάζευε τα πυροσβεστικά, αυτοκίνητα κι ένα σωρό οχήματα που του φέρανε, ρόδες δώσ' του και δεν θέλει τπτ άλλο! Το ΣΚ αυτό θα πάμε να ξεσκάσουμε και ευτυχώς μπήκε και ο κύκλος μου σε μια σειρά στην ώρα του. Απ' την άλλη έχουμε ακόμα 2 κύκλους αναμονή ως την επόμενη προσπάθεια, όπως είπε κι ο γιατρός. Αυτά! Οπότε αναμένουμε, σας παρακολουθώ και θα ξαναγράψω όταν μπούμε ξανά στο παιχνίδι, φιλάκια πολλά πολλά σε όλες! Εννοείται ότι ως τότε θα έχουμε σίγουρα ευχάριστα από τα κορίτσια μας, οπότε εδώ θα είμαι να τα γιορτάσουμε!

καλημερα Τζο μου!να τον χαιρεσαι και να το καμαρωσεις οπως ποθεις!!να μας γραφεις οποτε μπορεις!

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα Jo μου!!! Να τα εκατοστήσει το καμάρι σου! Χαίρομαι που κι εσύ μπήκες σε σειρά πάλι και είσαι καλύτερα. Να μας γράφεις όποτε έχεις διάθεση! 

Μουτζουριτσα μου Καλημέρα!! Είναι η σούπερ μέρα σας σήμερα!  Μην αφήσετε τίποτα και κανένα να σας την χαλάσει!  Πάνω του!!!

Ρενακι μου χαίρομαι που συνερχεσαι σιγά σιγά.  Αντε να δούμε επιτέλους τι θα σου πει ο ουρολόγος. 

Μάρτη μου τα αγόρια σου είμαι ο σουπερμαν και ο μπατμαν.  Υπομονή! !

Ειρηνακι μου ελπίζω να συνέλθει η μικρή να ξεκουραστείς και εσύ λίγο.  

Καλημέρα και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια και φιλάκια πολλά! !

καλημερα αγαπηηηηηηηηηηη!!!ζεστο φιλι!ενα στη μαμα ενα στην κοιλιτσα!ετσι πρεπει να ναι ολες οι μερες μας απλα μερικες να ναι λιιιιιγο παραπανω!χεχε!δεν θα αφησω τιποτα και κανεναν να μας την χαλασει!σε φιλω!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...