Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Έχω ρίξει μια ματιά.  Γενικά θεωρώ ότι οι τιμές μπορούν να ξεφύγουν πολύ εύκολα από τα όρια της λογικής.  Θέλω να βρω κάτι που να είναι ασφαλές αλλά όχι και να δώσω ένα χιλιάρικο για κούνια κι άλλο ένα για καρότσι.  Ανυπομονώ πολύ πάντως να φτιάξω το δωμάτιο!  Έχουμε πολύ καιρό οπότε μάλλον γύρω στον Μάιο θα το ξεκινήσουμε. 

Ναι, μην βιάζεσαι, έχεις καιρό να κανεις την έρευνά σου κ να κατασταλάξεις στο τι θελεις κ τι θα σου χρειαστει... η ξαδερφη μου που γεννάει μες στο Φλεβάρη αυτη την εβδομάδα περιμένει τα έπιπλα του παιδικού δωματίου... αλλα οντως τρέλα ποσα, δεν ειναι κ εκεινη κ του οτι κ οτι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Έχω ρίξει μια ματιά.  Γενικά θεωρώ ότι οι τιμές μπορούν να ξεφύγουν πολύ εύκολα από τα όρια της λογικής.  Θέλω να βρω κάτι που να είναι ασφαλές αλλά όχι και να δώσω ένα χιλιάρικο για κούνια κι άλλο ένα για καρότσι.  Ανυπομονώ πολύ πάντως να φτιάξω το δωμάτιο!  Έχουμε πολύ καιρό οπότε μάλλον γύρω στον Μάιο θα το ξεκινήσουμε. 

Ναι, ξεφεύγεις πολύ εύκολα. Ρώτα από τώρα το χρόνο παραλαβής. Αν το καρότσι είναι εισαγωγής μπορεί να καθυστερήσει. Εγώ ήθελα να έχω το κάθισμα του αυτοκινήτου από τον έβδομο να είμαι ήσυχη για τη μεταφορά

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Τζεινακι μου με το καλό.αύριο να δεις το σπορακι σου!❤

Σε ευχαριστώ!

Μουτζούρα μου, καλή επιτυχία! και να μην ξεχνιόμαστε!  Βάρα, βάρα ;)

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, Ioio είπε:

Ναι, ξεφεύγεις πολύ εύκολα. Ρώτα από τώρα το χρόνο παραλαβής. Αν το καρότσι είναι εισαγωγής μπορεί να καθυστερήσει. Εγώ ήθελα να έχω το κάθισμα του αυτοκινήτου από τον έβδομο να είμαι ήσυχη για τη μεταφορά

Σίγουρα αυτά που πάνε με παραγγελία θα τα κανονίσουμε γύρω στο Πάσχα γία να τα έχουμε .  Αλλά δεν θα κάνουμε αλλαγές στο σπίτι πριν το Μάιο. Δεν βολεύει και λόγω καιρού για το βάψιμο κλπ. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

αγαπες μου γυρισα!!!!φφφφφφφ!μια βαθεια ανασα και ξεκιναω!

λοιπον το θεμα με το σπερμοδιαγραμμα αρχικα...μας εδωσε βιταμινες για τον αντρα μου και μια επανεξεταση σε ενα διμηνο....μου ειπε οτι κ ο ουρολογος...οτι ειναι μια καλη εικονα που και τωρα επιτρεπει συλληψη αλλα θελει σαν γυναικολογος μου να την ενισχυσουμε!

οσο την ενισχυουμε ομως ειπε οτι αλλο κυκλο με διεγερση ωοθηκων δεν θα κανουμε....

στα δικα μου τωρα!απο την δοσολογια της θεραπειας ενα ωαριο εκανα ολο κ ολο οτι θα εκανα κ μονη μου...αλλααααα...το εχω ετοιμο...ηδη 14η μερα...ηταν 25 χιλιοστα και ετοιμο να σπασει...οποτε καναμε την ενεση αποψε και ειπε ο γιατρος αυριο πρωι και βραδυ επαφη!σαν αντιβιωση ενα πραγμα!χαχαχαχα!απο παρασκευη να ξεκινησω τα ουτρο και σε 15 μερες απο αυριο αν δεν δω περιοδο ...βουρ για χοριακη!!!!ααααχχχχ αμην Παναγια μου!οποτε Βικυυυυυυ....εχω ημερομηνια για πινακακι 14 /2 παρακαλω!ευχομαι να συναντησω τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωης μου...το παιδακι μου!

Μουτζουριτσα μου!!!!! Αντε κοριτσακι μου στις 14 να γιορτασουμε το νεο ερωτα της ζωης σου!!!Αλλη μια μερα βαρεμα συστηματικα κ μετα απολαυσε την αναμονη... Ολα θα πανε τελεια!!!!Θα δεις!!! Φιλακια!!!Ο Φλεβαρης θα ειναι ο μηνας μας!!!

• Μου αρέσει 3

Τονακι μου όμορφο ευχαριστω!φυσα μπεμπεδοσκονη!❤

Γενικά όλες φυσατε...η Μάρτη να στείλει φορτηγά! Κ να βλεπουμε κ τα φλαμιγκα!

Ιοιο μου Μαρακι μου και όλα τα κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ! Ας είναι ο μήνας για όλες μας!

Σαμμερακι βαραωωωωωω!!!ο ντοκ είπε μην τον ξεζουμισεις χαχαχα!να προλαβαινει το σπέρμα να ναι δυνατό!

Ηλεκτρακι διάβασα κ τα δικά σου νέα...κρίμα ρε κορίτσι μου... Ουτε να διεκδικησουμε αυτά.που πρέπει δεν μπορούμε πια!περαστικά κ για την ουρολοιμωξη!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

11 minutes ago, Τονι@ είπε:

Σίγουρα αυτά που πάνε με παραγγελία θα τα κανονίσουμε γύρω στο Πάσχα γία να τα έχουμε .  Αλλά δεν θα κάνουμε αλλαγές στο σπίτι πριν το Μάιο. Δεν βολεύει και λόγω καιρού για το βάψιμο 

Το δωμάτιο και τελευταίο να μείνει δεν σε νοιάζει.  Τον πρώτο καιρό θα κοιμάται μαζί σας. Η δική μου στο δωμάτιο της πάει μόνο για άλλαγμα πάνας και ντύσιμο.  

Κοριτσια μου γλυκαααα!

Μολις γυρισαμε απο παιδιατρο,η νασια εκλαιγε ολο το απογευμα!!!δεν μπορουσαμε να τη σταματησουμε!εχει γριπη & ερεθισμο λαιμο & ωτιτιδα!αρχισαμε αντιβιωση!!!το κοριτσακι μου ειναι χαλια ακομη!!πολυ στεναχωριεμαι!

Τελοσπαντων,μουτζουριτσα μου,τελικα επεσα μεσα στον αντρουλη σου;ολα θα πανε τελειαααααα!οι βιταμινες δεν ειναι τιποτα!!!ο δικος μου για καραμελες τις ειχε!καρνιτινη,αργινινη,βιταμινη c & πολλες αλλες!θα βοηθησουν το σπερμα σας αφου δεν εχετε προβλημα!

Τονια μου,μακρια απο αρνητικους ανθρωπους!!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Τονακι μου όμορφο ευχαριστω!φυσα μπεμπεδοσκονη!❤

Γενικά όλες φυσατε...η Μάρτη να στείλει φορτηγά! Κ να βλεπουμε κ τα φλαμιγκα!

Ιοιο μου Μαρακι μου και όλα τα κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ! Ας είναι ο μήνας για όλες μας!

Σαμμερακι βαραωωωωωω!!!ο ντοκ είπε μην τον ξεζουμισεις χαχαχα!να προλαβαινει το σπέρμα να ναι δυνατό!

Ηλεκτρακι διάβασα κ τα δικά σου νέα...κρίμα ρε κορίτσι μου... Ουτε να διεκδικησουμε αυτά.που πρέπει δεν μπορούμε πια!περαστικά κ για την ουρολοιμωξη!

Φουυυυυ μπεμπεδόσκονη

1 minute ago, eirinaki1981 είπε:

Κοριτσια μου γλυκαααα!

Μολις γυρισαμε απο παιδιατρο,η νασια εκλαιγε ολο το απογευμα!!!δεν μπορουσαμε να τη σταματησουμε!εχει γριπη & ερεθισμο λαιμο & ωτιτιδα!αρχισαμε αντιβιωση!!!το κοριτσακι μου ειναι χαλια ακομη!!πολυ στεναχωριεμαι!

Τελοσπαντων,μουτζουριτσα μου,τελικα επεσα μεσα στον αντρουλη σου;ολα θα πανε τελειαααααα!οι βιταμινες δεν ειναι τιποτα!!!ο δικος μου για καραμελες τις ειχε!καρνιτινη,αργινινη,βιταμινη c & πολλες αλλες!θα βοηθησουν το σπερμα σας αφου δεν εχετε προβλημα!

Περαστικά της! Εύχομαι σύντομα να γίνει καλά!

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, Abbot είπε:

Μουτζουριτσα μου!!!!! Αντε κοριτσακι μου στις 14 να γιορτασουμε το νεο ερωτα της ζωης σου!!!Αλλη μια μερα βαρεμα συστηματικα κ μετα απολαυσε την αναμονη... Ολα θα πανε τελεια!!!!Θα δεις!!! Φιλακια!!!Ο Φλεβαρης θα ειναι ο μηνας μας!!!

Μακάρι Αμποτακι μου!φουλ αύριο πρωι βράδυ ...και αν το θέλει κ ο θεός ...θα ερθει! Φιλια πολλα κορίτσι μου!

2 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Κοριτσια μου γλυκαααα!

Περαστικά σας βρε αγάπη! Ψυχουλα μου γλυκιά ταλαιπωρείται!

Τις profertil του έδωσε κ σε δυο μηνες επανεξέταση!!! Εν τω μεταξύ να βαραμε και να είμαστε αισιόδοξοι για τώρα ...γιατί ολα αυτά θα ισχύουν μετα την 14 /2...αν ερθει η κοκκινομουρα!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε....

Εγώ 10 παρά τελειώσα από το γραφειο ...πήγα για ένα γρήγορα φαγητό με τον αντρουλη μου...και τώρα μπήκα σπίτι...

Μουτζουρα μου βαρα όσο μπορείς αύριο .....ο Φεβρουαριος είναι ο μήνας μας...μακαρι να τρυπώσει το σπορακι.

Ηλεκτρα μου λυπάμαι για την δουλεια...μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω...κάπου σε περιμένει μία καλύτερη....

Τζεινακι μου τι τέλεια που έχει ραντεβού με το σπορακι σου....να το απολαύσεις....

Τονι μου και διαδικασία του να.    διαλέγεις πράγματα για το μωρό πρέπει να είναι παρά πολύ..ωραία μα τη χαρείς...

Κοριτσάκια για πείτε μου κ μένα χθες το βράδυ αλλά και σήμερα είχα λίγα άσπρα άοσμα πηχτα υγρά....σορρυ για την περιγραφή....λέτε να είναι κάτι δεν θυμάμαι να ξανά είχα....αχ μακάρι να είναι σύμπτωμα....

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

6 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Κοριτσια μου γλυκαααα!

Περαστικά στην μικρή σου!!

• Μου αρέσει 1

12 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Κοριτσια μου γλυκαααα!

Αχ ειρηνακι μου κριμα μωρε το τσαμενο ....ταλαιπωρείται .... περαστικουλια του...μην στεναχωριεσαι και εσύ με την αντιβιωση θα γίνει καλά....δυστυχώς ο χειμώνας τα έχει αυτά...

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Ειρηνακι μου Περαστικά στο διαμαντάκι σου! !! Όλα αρρωστησαν φέτος!  Περαστικά! 

Citty μου ίσως και να είναι σύμπτωμα ίσως και όχι.  Θα δούμε σε λίγες μέρες. Όσο για το ψάξιμο εγώ γενικά το βαριέμαι με ο,τι και να έχει να κάνει οπότε ελπίζω να μην ψάχνω για πολύ. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

26 minutes ago, citty είπε:

Κοριτσάκια μου τι κάνετε....

Εγώ 10 παρά τελειώσα από το γραφειο ...πήγα για ένα γρήγορα φαγητό με τον αντρουλη μου...και τώρα μπήκα σπίτι...

Μουτζουρα μου βαρα όσο μπορείς αύριο .....ο Φεβρουαριος είναι ο μήνας μας...μακαρι να τρυπώσει το σπορακι.

Ηλεκτρα μου λυπάμαι για την δουλεια...μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω...κάπου σε περιμένει μία καλύτερη....

Τζεινακι μου τι τέλεια που έχει ραντεβού με το σπορακι σου....να το απολαύσεις....

Τονι μου και διαδικασία του να.    διαλέγεις πράγματα για το μωρό πρέπει να είναι παρά πολύ..ωραία μα τη χαρείς...

Κοριτσάκια για πείτε μου κ μένα χθες το βράδυ αλλά και σήμερα είχα λίγα άσπρα άοσμα πηχτα υγρά....σορρυ για την περιγραφή....λέτε να είναι κάτι δεν θυμάμαι να ξανά είχα....αχ μακάρι να είναι σύμπτωμα....

Ευχαριστώ cittaki μου!μακάρι τα συμπτωματακια σου να ναι το πολυπόθητο!❤

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...