Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Βαρα βαρα βαρα βαρα κ βαρα!!!!!κ καποια θα ζησει τον πιο αξεχαστο αγιο βαλεντινο!!!! Με εναν ερωτα αλλιωτικο απο τους αλλους!!!!!τελεια τα νεα κοριτσακι μου...δυο εβδομαδες εδω θα τα λεμε κ θα περασουν!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 hours ago, Mammy2 είπε:

τονια μου εσυ 6 μερες πριν την αναμενόμενη ειχες συμπτώματα? 

Νςι μαρια μου κατάλαβα τι εννοεις.κοιταξα και λιγο στο νετ πως ειναι το μοντγκομερι. 

Ενταξει δεν ειναι τοσο έντονο οπως δειχνει καποιες φωτο.δεν ξερω....ισως και να τα ειχα αυτά απλα να μην εδινα σημασία.αππα τώρα παρατηρώ το παραμικρό

0Ναι Μαμμυ μου. Ξεκίνησαν σιγά σιγά. .πρώτα με ευεραιθηστο έντερο μετά με καούρες,απίστευτες  κρυάδες, συχνοουρια, λαχανιασμα, δυσκοιλιοτητα τσιμπήματα και τραβηγματα χαμηλά  μέχρι που στο τέλος της εβδομάδας  που περιμενα τα είχα όλα αυτά μαζί με αναγουλες. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα κολλήσει καμιά ίωση. 

Και να φανταστείς ότι τα κατάλαβα ότι ήταν συμπτώματα κατόπιν εορτής.  Αφού τα κορίτσια εδώ με ρώταγαν αν νιώθω κάτι κι έλεγα όχι. 

Βέβαια το ότι εγώ είχα όλα αυτά δεν σημαίνει κάτι.  Άλλες γυναίκες δεν έχουν τίποτα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 hour ago, vikib είπε:

Χαρουμενη μαμα εχετε ελεγξει σιδηρο,βιταμινες,θυροειδη;

σιδηρο και βιταμινες ναι θυροειδη οχι...

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

αγαπες μου γυρισα!!!!φφφφφφφ!μια βαθεια ανασα και ξεκιναω!

λοιπον το θεμα με το σπερμοδιαγραμμα αρχικα...μας εδωσε βιταμινες για τον αντρα μου και μια επανεξεταση σε ενα διμηνο....μου ειπε οτι κ ο ουρολογος...οτι ειναι μια καλη εικονα που και τωρα επιτρεπει συλληψη αλλα θελει σαν γυναικολογος μου να την ενισχυσουμε!

οσο την ενισχυουμε ομως ειπε οτι αλλο κυκλο με διεγερση ωοθηκων δεν θα κανουμε....

στα δικα μου τωρα!απο την δοσολογια της θεραπειας ενα ωαριο εκανα ολο κ ολο οτι θα εκανα κ μονη μου...αλλααααα...το εχω ετοιμο...ηδη 14η μερα...ηταν 25 χιλιοστα και ετοιμο να σπασει...οποτε καναμε την ενεση αποψε και ειπε ο γιατρος αυριο πρωι και βραδυ επαφη!σαν αντιβιωση ενα πραγμα!χαχαχαχα!απο παρασκευη να ξεκινησω τα ουτρο και σε 15 μερες απο αυριο αν δεν δω περιοδο ...βουρ για χοριακη!!!!ααααχχχχ αμην Παναγια μου!οποτε Βικυυυυυυ....εχω ημερομηνια για πινακακι 14 /2 παρακαλω!ευχομαι να συναντησω τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωης μου...το παιδακι μου!

αντε μουτζουρα μου με το καλο  ολα θα πανε μια χαρααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Κορίτσια μου πόσα γραψατε! 

Τζειν, ρώτα τί δεν πρέπει να τρως το πρώτο τρίμηνο. μου είχε απαγορεύσει μαλακά τυρια, καφέ και αλκοόλ σίγουρα.  Νομίζω τα ωμά λαχανικά μου είπε να τα πλένω με ξύδι, μπορεί να το πρότεινα εγω.  Εθχα ρωτήσει για θαλασσινά,  δεν θυμάμαι τί μου είχε πει. Με το καλό ο υπέρηχος! 

Ηλέκτρα,  κρίμα για τη δουλειά. 

Όσον αφορά την ουρολοίμωξη εγώ πριν χρόνια πέρασα μία φορά και δεν μου έτυχε ξανά.  Εκτός από την αντιβίωση θέλει και πολλά υγρά. 

Μάρτη μου,  φιλάκια στους Μέσσι! 

Κουράγιο με το ΦΠΑ Μουτζούρα και city

Ρένα μου, περαστικά! Επιτέλους σπίτι :)

Τόνια, πολύ κακιασμένη η φίλη σου! Άλλωστε καμιά μέθοδος αντισύλληψης δεν είναι 100/100 αποτελεσματική. Εγώ έχω κάνει τεστ ενω χρησιμοποιούσε ο τώρα άντρας μου προφυλακτικό, γιατί είχα δέκα μέρες καθυστέρηση. Και μάλλον είχα αγχωθει μετά τις πρώτες μέρες καθυστέρησης γιατί ήταν φρέσκια η σχέση. 

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια! 

3 minutes ago, Ioio είπε:

Κορίτσια μου πόσα γραψατε! 

Τζειν, ρώτα τί δεν πρέπει να τρως το πρώτο τρίμηνο. μου είχε απαγορεύσει μαλακά τυρια, καφέ και αλκοόλ σίγουρα.  Νομίζω τα ωμά λαχανικά μου είπε να τα πλένω με ξύδι, μπορεί να το πρότεινα εγω.  Εθχα ρωτήσει για θαλασσινά,  δεν θυμάμαι τί μου είχε πει. Με το καλό ο υπέρηχος! 

Ηλέκτρα,  κρίμα για τη δουλειά. 

Όσον αφορά την ουρολοίμωξη εγώ πριν χρόνια πέρασα μία φορά και δεν μου έτυχε ξανά.  Εκτός από την αντιβίωση θέλει και πολλά υγρά. 

Μάρτη μου,  φιλάκια στους Μέσσι! 

Κουράγιο με το ΦΠΑ Μουτζούρα και city

Ρένα μου, περαστικά! Επιτέλους σπίτι :)

Τόνια, πολύ κακιασμένη η φίλη σου! Άλλωστε καμιά μέθοδος αντισύλληψης δεν είναι 100/100 αποτελεσματική. Εγώ έχω κάνει τεστ ενω χρησιμοποιούσε ο τώρα άντρας μου προφυλακτικό, γιατί είχα δέκα μέρες καθυστέρηση. Και μάλλον είχα αγχωθει μετά τις πρώτες μέρες καθυστέρησης γιατί ήταν φρέσκια η σχέση. 

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια! 

Ναι Ioio μου. Η ίδια μου έλεγε πριν 6-7 χρόνια και ενώ έπαιρνα αντισυλληπτικα ότι μην νομίζω ότι δεν μπορεί να μείνω έγκυος κι αν ήμουν υπεύθυνη θα χρησιμοποιουσα και προφυλακτικό.  Εγώ εν τω μεταξύ ήμουν ήδη 3 χρόνια τότε με τον τώρα άντρα μου και της έλεγα ότι αν είναι να πέσω στο 0.5% ποσοστό αποτυχίαςτων αντισυλληπτικων και να μείνω έγκυος τότε σημαίνει ότι θα ήταν δώρο από το Θεό . Εντάξει. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Ναι Ioio μου. Η ίδια μου έλεγε πριν 6-7 χρόνια και ενώ έπαιρνα αντισυλληπτικα ότι μην νομίζω ότι δεν μπορεί να μείνω έγκυος κι αν ήμουν υπεύθυνη θα χρησιμοποιουσα και προφυλακτικό.  Εγώ εν τω μεταξύ ήμουν ήδη 3 χρόνια τότε με τον τώρα άντρα μου και της έλεγα ότι αν είναι να πέσω στο 0.5% ποσοστό αποτυχίαςτων αντισυλληπτικων και να μείνω έγκυος τότε σημαίνει ότι θα ήταν δώρο από το Θεό . Εντάξει. 

Καλά η κοπέλα είναι ασχολίαστη.  Και να σε λέει και ανεύθυνη.... 

Just now, Ioio είπε:
8 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλά η κοπέλα είναι ασχολίαστη.  Και να σε λέει και ανεύθυνη.... 

Έλα μωρέ. .πάντα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που θεωρούν ότι μόνο εκείνοι κάνουν σωστές επιλογές και οι υπόλοιποι είναι άξιοι της μοίρας τους. Όταν έμεινα με τον άντρα μου και άρχισαν να μας επισκεπτονται με το αγόρι της είχε αρχίσει κάτι θεωρίες για το πόσο λυπάται και διαφωνεί με τις κοπέλες που τα κάνουν όλα μόνες τους στο σπίτι και γίνονται κυρουλες κλπ.  Και φωτογράφιζε εμένα ουσιαστικά.  Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το πόσο με πλήγωσε η συμπεριφορά της. Τώρα πλέον όταν μας επισκεπτονται κάνω ακόμα πιο επιδεικτικά την υποταγμενη στον άντρα μου για να την βλέπω να τρελαίνεται!  Το έχω πάρει στην πλάκα γιατί με στεναχωρουσε πολύ.  Εν τω μεταξύ το απίστευτο είναι ότι μαζί πήγαμε σχολειο και μαζί σπουδασαμε.. αντε και πολύ το συζητησαμε νυχτιάτικα.  

Πες μου εσύ πως είσαι? 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, marakif1990 είπε:

Οι λεγόμενοι τοξικοί φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι κλπ κλπ.... μακριαααα

Ναι. Το εφαρμόζω πλέον και νιώθω πολύ καλύτερα!  Εγώ έτσι γουστάρω να ζω τη ζωή μου και σε όποιον αρέσει. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ναι. Το εφαρμόζω πλέον και νιώθω πολύ καλύτερα!  Εγώ έτσι γουστάρω να ζω τη ζωή μου και σε όποιον αρέσει. 

Εννοείται... αν δεν περνάμε καλα με ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, γιατι να τους έχουμε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 minutes ago, Τονι@ είπε:

Έλα μωρέ. .πάντα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που θεωρούν ότι μόνο εκείνοι κάνουν σωστές επιλογές και οι υπόλοιποι είναι άξιοι της μοίρας τους. Όταν έμεινα με τον άντρα μου και άρχισαν να μας επισκεπτονται με το αγόρι της είχε αρχίσει κάτι θεωρίες για το πόσο λυπάται και διαφωνεί με τις κοπέλες που τα κάνουν όλα μόνες τους στο σπίτι και γίνονται κυρουλες κλπ.  Και φωτογράφιζε εμένα ουσιαστικά.  Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το πόσο με πλήγωσε η συμπεριφορά της. Τώρα πλέον όταν μας επισκεπτονται κάνω ακόμα πιο επιδεικτικά την υποταγμενη στον άντρα μου για να την βλέπω να τρελαίνεται!  Το έχω πάρει στην πλάκα γιατί με στεναχωρουσε πολύ.  Εν τω μεταξύ το απίστευτο είναι ότι μαζί πήγαμε σχολειο και μαζί σπουδασαμε.. αντε και πολύ το συζητησαμε νυχτιάτικα.  

Πες μου εσύ πως είσαι? 

Μια χαρά είμαι!  Η μικρή κοιμάται με διαλείμματα για γάλα. Νομίζω ότι τώρα θα κοιμηθεί βαθιά.  Πήγαμε γισ καφεδάκι οικογενειακά και αύριο θσ πάω το πρωί για καφέ με μια φίλη και θα κρατήσει τη μικρή η μαμά μου. 

10 minutes ago, marakif1990 είπε:

Οι λεγόμενοι τοξικοί φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι κλπ κλπ.... μακριαααα

όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα! 

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Ioio είπε:

Μια χαρά είμαι!  Η μικρή κοιμάται με διαλείμματα για γάλα. Νομίζω ότι τώρα θα κοιμηθεί βαθιά.  Πήγαμε γισ καφεδάκι οικογενειακά και αύριο θσ πάω το πρωί για καφέ με μια φίλη και θα κρατήσει τη μικρή η μαμά μου. 

όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα! 

Μπράβο Ioio μου!  Έτσι να ξεφεύγει το μυαλό!  Είναι απαραίτητο! !

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

8 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μπράβο Ioio μου!  Έτσι να ξεφεύγει το μυαλό!  Είναι απαραίτητο! !

Ανανεώνεσαι! Γεμίζουν και οι μπαταρίες! έχεις αρχίσει έρευνα αγοράς για το δωμάτιο και το καρότσι; 

4 minutes ago, Ioio είπε:

Ανανεώνεσαι! Γεμίζουν και οι μπαταρίες! έχεις αρχίσει έρευνα αγοράς για το δωμάτιο και το καρότσι; 

Έχω ρίξει μια ματιά.  Γενικά θεωρώ ότι οι τιμές μπορούν να ξεφύγουν πολύ εύκολα από τα όρια της λογικής.  Θέλω να βρω κάτι που να είναι ασφαλές αλλά όχι και να δώσω ένα χιλιάρικο για κούνια κι άλλο ένα για καρότσι.  Ανυπομονώ πολύ πάντως να φτιάξω το δωμάτιο!  Έχουμε πολύ καιρό οπότε μάλλον γύρω στον Μάιο θα το ξεκινήσουμε. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 hours ago, jane.austen είπε:

αυτο με τα υγρα δεν το ειχα σκεφτει,πολυ σωστη ερωτηση,οπως και το τι να περιμενω....!

μουτζουριτσα μου στο ευχομαι ολοψυχα να μην ερθει σε 15 μερες και να ειναι σπορακι!!!!!!

Τζεινακι μου με το καλό.αύριο να δεις το σπορακι σου!❤

Σε ευχαριστώ!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...