Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Ηλεκτρα μου ο καθε εργοδότης κανει ο,τι κ οπως το θελει... λυπάμαι που έχασες τη δουλεια σου... οσο για την ουρολοίμωξη, πονεμένη κ ανυπόφορη ιστορια... περαστικά σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Elektra μου κατ αρχήν Περαστικά! !! Δυστυχώς η αγορά εργασίας έχει γίνει ζούγκλα και οι εργοδότες κάνουν ό,τι θέλουν.  Εγώ έχω μότο στη ζωή μου ότι όλα για ένα λόγο γίνονται.  Μην μου σκας. Και την ουρολοιμωξη παρ όλο που δεν έχω πάθει ποτε  νομίζω ότι μπορεί να την κολλήσεις κι από τον εαυτό σου ή τον σύντροφο με διάφορους τρόπους. Τώρα έγινε.  Αλλά όντως πριν πάρεις αντιβίωση μήπως να τσεκάρεις εγκυμοσύνη? 

15 minutes ago, marakif1990 είπε:

Βρει κορίτσια χαλια ειμαι απ το μεσημέρι... έφτιαξα ωραιότατες φακές (νομιζω πρώτη φορα τις πέτυχα) κ οκ, δεν ειναι το αγαπημένο μου φαγητο, αλλα τις έφαγα με ευχαρίστηση, με φετούλα κ ψωμάκι... κ απο εκεινη την ωρα νιώθω οτι εχω φάει ενα αρνί (που το σιχαίνομαι), νιώθω χαλια το στομάχι, ανακατεύομαι κ ατονία... μεχρι κ τα δόντια μου νιώθω μουδιασμένα... ή που οντως εχω βαρβάτη εγκυμοσυνη, ή που θα αδιαθετησω απο ωρα σε ωρα, ή έπαθα εγκεφαλικό, ή εχω ίωση!

Μαρακι όλα είναι πιθανά.  Όχι το εγκεφαλικό.  Εγώ μία βδομάδα νωρίτερα έπαθα ευεραιθηστο έντερο από το πουθενά.  Δεν στο λέω σαν απόλυτο συμπτωμα. Αλλά ίσως η αναστάτωση αυτή να έχει σχέση. Μακάρι. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

μωλις πριν λιγο γυρισαμε και εμεις απο την παιδιατρο μια χαρα ειναι κκαι ο μικρος μου με τα εμβολια δε κλαιει σχεδων καθολου... πηρε 450 γραμμαρια πολυ καλα ειπε η γιατρος αν και μμειναμε στασημη στη ποιο χαμηλη καμμπηλη αλλα τουλαχιστων πηρε ποιο πολλα γραμμαρια αυτο το δυμηνο αποτι το προηγουμενω...

Πολυ καλο βαρος πηρε.στο χρονο ειχε τριπλασιασει το βαρος γεννησης;15μηνων ειναι;

48 minutes ago, ElektraGr είπε:

Κοριτσακια τι κανετε; ...λοιπον τα νεα μου... απελυθη γτ διεκδικησα οτι μου αναλογει...και εκανα την καλιεργεια ουρων την παρασκευη κ σημερα ειχα τα αποτελεσματα...ουρολοιμωξη βρε κοριτσια...μα πως την κολλας αυτην; και μου γραψε ο γιατρος 2 κουτιααντιβιωση για10μερες και μου πε να μην σηκωνω βαρια πραγματα κ να αποφευγω βαρια χειρωνακτικη εργασια...και το τραγικο ειναι πωςεγω σημερα γραφτηκα ξανα στο γυμναστηριο κ τι θα κανω...μονο αεροβια και κοιλιακους ραχιαιους;

Αυτααααααα

Εγω συχνοουρια κ τσουξιμο ξερω.μονο μια φορα εχω παθει.αλλα αν παθεις μια φορα εισαι ευαισθητος μετα.μακαρι να σαι σαν τη μαμα σου.για το γυμναστηριο λιγο προσοχη.για τη δουλεια,τα καλυτερα ερχονται..

22 minutes ago, marakif1990 είπε:

Βρει κορίτσια χαλια ειμαι απ το μεσημέρι... έφτιαξα ωραιότατες φακές (νομιζω πρώτη φορα τις πέτυχα) κ οκ, δεν ειναι το αγαπημένο μου φαγητο, αλλα τις έφαγα με ευχαρίστηση, με φετούλα κ ψωμάκι... κ απο εκεινη την ωρα νιώθω οτι εχω φάει ενα αρνί (που το σιχαίνομαι), νιώθω χαλια το στομάχι, ανακατεύομαι κ ατονία... μεχρι κ τα δόντια μου νιώθω μουδιασμένα... ή που οντως εχω βαρβάτη εγκυμοσυνη, ή που θα αδιαθετησω απο ωρα σε ωρα, ή έπαθα εγκεφαλικό, ή εχω ίωση!

Ευχομαι το πρωτο

Κ απο τουαλετες νομιζω μπορεις να κολλησεις

Παντως καμια φορα νιωθω συχνοουρια κ γενικα σαν ουρολοιμωξη οταν κρυωνω.ρενακι σκεψου κ αυτο

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλησπερα κι απο εμενα!μπορει να μην μπαινω τοσο συχνα αλλα σας εχω στο μυαλο μου!

τα κοριτσια που περιμενουν,λιγες μερουλες υπομονη! πως ειστε? βαστατε γερα ως την καθυστερηση!!!οι μερες ολησιαζουν...

σιτι,μαρακι,ρενα κι οσες αλλες περιμενετε(συντομα η αργοτερα) απ την ψυχη μου ευχομαι να μπειτε στο πιο ομορφο ταξιδι της ζωης σας απ αυτον τον μηνα...!

Εγω εχω αυριο 20.30 τον πρωτο υπερηχο τελικα κι οχι τεταρτη!υποθετω θα δουμε σακο για καρδουλα ισως ειναι ελαφρως νωρις...θα λυσω κι ολες τις αποριες που εχω γιατι κοριτσια δεν εχουμε κανει σεξ απ'οταν το εμαθα ...μεχρι να μου δωσει το οκ ο γιατρος κανουμε υπομονη... και ντρεπομουν να τον ρωτησω απ' το τηλ....

ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχουμε την πρωτη μας(πολυ συγκινητικη σιγουρα)συναντηση...!!!

c6xsp2.png

2 minutes ago, jane.austen said:

Κοριτσια καλησπερα κι απο εμενα!μπορει να μην μπαινω τοσο συχνα αλλα σας εχω στο μυαλο μου!

τα κοριτσια που περιμενουν,λιγες μερουλες υπομονη! πως ειστε? βαστατε γερα ως την καθυστερηση!!!οι μερες ολησιαζουν...

σιτι,μαρακι,ρενα κι οσες αλλες περιμενετε(συντομα η αργοτερα) απ την ψυχη μου ευχομαι να μπειτε στο πιο ομορφο ταξιδι της ζωης σας απ αυτον τον μηνα...!

Εγω εχω αυριο 20.30 τον πρωτο υπερηχο τελικα κι οχι τεταρτη!υποθετω θα δουμε σακο για καρδουλα ισως ειναι ελαφρως νωρις...θα λυσω κι ολες τις αποριες που εχω γιατι κοριτσια δεν εχουμε κανει σεξ απ'οταν το εμαθα ...μεχρι να μου δωσει το οκ ο γιατρος κανουμε υπομονη... και ντρεπομουν να τον ρωτησω απ' το τηλ....

ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχουμε την πρωτη μας(πολυ συγκινητικη σιγουρα)συναντηση...!!!

Με το καλό Jane μου να δείτε το ζουζούνι σας :) θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας!!! Όλα θα είναι Super θα το δεις!!!

• Μου αρέσει 1

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Jane  μου μεγαλη στιγμη η αυριανη....εννοειται οτι θα περιμενουμε νεα..αν εισαι 6w+ θα ακουσεις...καλα κανεις κ δεν ρωτας απο το τηλ.κ δεν ερχεσαι σε επαφη.θα δει την κλινικη σου εικονα κ θα σου πει..κλαμα αυριο η...μαρθα βουρτση..χαχαχα

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Jane  μου μεγαλη στιγμη η αυριανη....εννοειται οτι θα περιμενουμε νεα..αν εισαι 6w+ θα ακουσεις...καλα κανεις κ δεν ρωτας απο το τηλ.κ δεν ερχεσαι σε επαφη.θα δει την κλινικη σου εικονα κ θα σου πει..κλαμα αυριο η...μαρθα βουρτση..χαχαχα

συμφωνα με την τελευταια περιοδο ειμαι 6w+1d...τωρα ολα θα τα δει ο γιατρουλης μου στον υπερηχο.....

αυτο που λες κι εσυ σκεφτηκαμε..ας κανουμε μερικες μερες υπομονη,δε χαλασε ο κοσμος! μην γινει και καμια ζημια αθελα μας...θα βαλω τον αντρα μου να τα ρωτησει αυτα ομως...χεχε

αυριο θα σας ενημερωσω μολις επιστρεψω...αν και με τοσες ερωτησεις που εχω σημειωσει στο μπλοκακι μου,βλεπω να τελειωνουμε καλες 10...

εσεις τι θα ρωτουσατε?δωστε ιδεες μηπως εχω ξεχασει κατι και μου διαφευγει.......

c6xsp2.png

Sex διατροφη εσυ που εργαζεσαι που κ που καμια αναρρωτικη.αθληση.εγω παντα ρωτουσα τι να περιμενω μεχρι την επομενη επισκεψη.κ τι υγρα θα ηταν ανησυχητικα.γιατι ποτε εχεις πολλα υγρα σαν νερο ποτε ασπρα..αλλα παντα μου ελεγε οτι δεν ηταν ανησυχητικα.θα αναφερεις τυχον προβλημα υγειας δικο σου ή του συζυγου οσον αφορα κληρονομικοτητα.αυτα μου ερχονται τωρα

• Μου αρέσει 1

JANE μεγαλη στιγμη η αυριανη θα την περιμενεις πως και πως και καλυτερα να του κανεις ολες τις ερωτησεις απο κονταα...!!!!!!! σαμμερ μου ναι αυριο εχω ραντευου με τον γυναικολογο...!!! vikib 15 μηνων ειμαστε αλλα ακομα δεν εχει τριπλασιαστει το βαρος γεννησης του γεννηθηκε 3370 και σημερα ειμασταν 9360

em82p2.png QGcTp2.png

αγαπες μου γυρισα!!!!φφφφφφφ!μια βαθεια ανασα και ξεκιναω!

λοιπον το θεμα με το σπερμοδιαγραμμα αρχικα...μας εδωσε βιταμινες για τον αντρα μου και μια επανεξεταση σε ενα διμηνο....μου ειπε οτι κ ο ουρολογος...οτι ειναι μια καλη εικονα που και τωρα επιτρεπει συλληψη αλλα θελει σαν γυναικολογος μου να την ενισχυσουμε!

οσο την ενισχυουμε ομως ειπε οτι αλλο κυκλο με διεγερση ωοθηκων δεν θα κανουμε....

στα δικα μου τωρα!απο την δοσολογια της θεραπειας ενα ωαριο εκανα ολο κ ολο οτι θα εκανα κ μονη μου...αλλααααα...το εχω ετοιμο...ηδη 14η μερα...ηταν 25 χιλιοστα και ετοιμο να σπασει...οποτε καναμε την ενεση αποψε και ειπε ο γιατρος αυριο πρωι και βραδυ επαφη!σαν αντιβιωση ενα πραγμα!χαχαχαχα!απο παρασκευη να ξεκινησω τα ουτρο και σε 15 μερες απο αυριο αν δεν δω περιοδο ...βουρ για χοριακη!!!!ααααχχχχ αμην Παναγια μου!οποτε Βικυυυυυυ....εχω ημερομηνια για πινακακι 14 /2 παρακαλω!ευχομαι να συναντησω τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωης μου...το παιδακι μου!

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Sex διατροφη εσυ που εργαζεσαι που κ που καμια αναρρωτικη.αθληση.εγω παντα ρωτουσα τι να περιμενω μεχρι την επομενη επισκεψη.κ τι υγρα θα ηταν ανησυχητικα.γιατι ποτε εχεις πολλα υγρα σαν νερο ποτε ασπρα..αλλα παντα μου ελεγε οτι δεν ηταν ανησυχητικα.θα αναφερεις τυχον προβλημα υγειας δικο σου ή του συζυγου οσον αφορα κληρονομικοτητα.αυτα μου ερχονται τωρα

αυτο με τα υγρα δεν το ειχα σκεφτει,πολυ σωστη ερωτηση,οπως και το τι να περιμενω....!

4 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

λοιπον το θεμα με το σπερμοδιαγραμμα αρχικα...μας εδωσε βιταμινες για τον αντρα μου και μια επανεξεταση σε ενα διμηνο....μου ειπε οτι κ ο ουρολογος...οτι ειναι μια καλη εικονα που και τωρα επιτρεπει συλληψη αλλα θελει σαν γυναικολογος μου να την ενισχυσουμε!

οσο την ενισχυουμε ομως ειπε οτι αλλο κυκλο με διεγερση ωοθηκων δεν θα κανουμε....

στα δικα μου τωρα!απο την δοσολογια της θεραπειας ενα ωαριο εκανα ολο κ ολο οτι θα εκανα κ μονη μου...αλλααααα...το εχω ετοιμο...ηδη 14η μερα...ηταν 25 χιλιοστα και ετοιμο να σπασει...οποτε καναμε την ενεση αποψε και ειπε ο γιατρος αυριο πρωι και βραδυ επαφη!σαν αντιβιωση ενα πραγμα!χαχαχαχα!απο παρασκευη να ξεκινησω τα ουτρο και σε 15 μερες απο αυριο αν δεν δω περιοδο ...βουρ για χοριακη!!!!ααααχχχχ αμην Παναγια μου!οποτε Βικυυυυυυ....εχω ημερομηνια για πινακακι 14 /2 παρακαλω!ευχομαι να συναντησω τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωης μου...το παιδακι μου!

μουτζουριτσα μου στο ευχομαι ολοψυχα να μην ερθει σε 15 μερες και να ειναι σπορακι!!!!!!

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

Jane μου με το καλο το πρώτο σας ραντεβού... φαντάζομαι την ανυπομονησία κ τον ενθουσιασμό σου!!! 

Μουτζουριτσα μου μπράβο, ολα καλα λοιπον!! Άντε άντε, αυτός ο μήνας να μας σημαδέψει!!!

• Μου αρέσει 1

τυχερο πινακακι:

στην αναμονη:

abbot

rena1987          6/2

moutzoura2016      14/2

eirinaki1981        3/2

chrysa1982        30/1

citty        3/2

marakif1990        3/2

mammy2      5/2

σαμμερ      10/2

nini84

elektragr    8/2

εγκυουλες:

Loverbird

Marinagz

Toni@

Jane.Austen

Εβελινακι

• Μου αρέσει 2

26 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Αγάπη μου γλυκιά συγκινήθηκα! !!! Με το καλό! ! Τι άλλο να πω???? Με το καλό! !!

40 minutes ago, jane.austen είπε:

συμφωνα με την τελευταια περιοδο ειμαι 6w+1d...τωρα ολα θα τα δει ο γιατρουλης μου στον υπερηχο.....

αυτο που λες κι εσυ σκεφτηκαμε..ας κανουμε μερικες μερες υπομονη,δε χαλασε ο κοσμος! μην γινει και καμια ζημια αθελα μας...θα βαλω τον αντρα μου να τα ρωτησει αυτα ομως...χεχε

αυριο θα σας ενημερωσω μολις επιστρεψω...αν και με τοσες ερωτησεις που εχω σημειωσει στο μπλοκακι μου,βλεπω να τελειωνουμε καλες 10...

εσεις τι θα ρωτουσατε?δωστε ιδεες μηπως εχω ξεχασει κατι και μου διαφευγει.......

Τζέιν μου με το καλό ο υπέρηχος! !  Είσαι σχετικά οριακά για αν θα ακούσεις ή όχι άλλα δεν έχει σημασία! ! Όλα θα είναι τέλεια! ! 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...