Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 minutes ago, marakif1990 είπε:

Ρενακι μου κ μονο που σαι σπιτάκι σου κ στο κρεβατακι σου, θα περάσουν ολα!! ❤❤

Μαμι απ οτι ξερω τα Μοντγκόμερι αποτελούν σύμπτωμα!

Μαρακι μου κάποιες κοπέλες τα.έχουν ούτως ή άλλως. Δεν είναι απόλυτο αλλά όπως πολλά άλλα ίσως κάτι δείχνει. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

7 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μαρακι μου κάποιες κοπέλες τα.έχουν ούτως ή άλλως. Δεν είναι απόλυτο αλλά όπως πολλά άλλα ίσως κάτι δείχνει. 

Ε ναι, λεω σε περίπτωση που δεν το χεις...

τονια μου εσυ 6 μερες πριν την αναμενόμενη ειχες συμπτώματα? 

3 minutes ago, marakif1990 είπε:

Ε ναι, λεω σε περίπτωση που δεν το χεις...

Νςι μαρια μου κατάλαβα τι εννοεις.κοιταξα και λιγο στο νετ πως ειναι το μοντγκομερι. 

Ενταξει δεν ειναι τοσο έντονο οπως δειχνει καποιες φωτο.δεν ξερω....ισως και να τα ειχα αυτά απλα να μην εδινα σημασία.αππα τώρα παρατηρώ το παραμικρό

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

4 hours ago, Τονι@ είπε:

Καλά είμαι εγώ.  Είπα να δοκιμάσω να βάλω σκούπα μετά από καιρό μόνη μου.  Δεν το ξανακάνω.  Νιώθω έντονα τραβηγματα πάλι . Αν θέλει ο άντρας μου κάποια στιγμή ας το κάνει αυτός αλλιώς ας μας φάει η σκόνη.  Νιώθω ότι καταπονειται πολύ η μήτρα μου και επίσης την τελευταία φορά που το έκανα μόνη μου την 7η βδομάδα είχα καφέ το βράδυ.  Αι στο καλό πια. 

αφου δεν θελει δουλειες το ζουζουνιαρικο σου!τι το σκας?οριστε τραβαει τωρα τη μητρα της μανουλας!αχαχαχα!αγαπη ξεκουρασου!

3 hours ago, Mammy2 είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια μας καλα εισαστε; 

Δεν εχω διαβασει νεαλια σας ακομη.

Η βλαχοπουλου μας πηγε ντοκ?

Εχουμε νεοτερα;;;

Σημερα μου φυγανε ολα τα συμπτωματα και το καψιμο στις θηλες και ο πονος.οπως και καθε μηνα.

Εξι μερες μεινανε.5 του μηνα θα το κοπανισω το τεστακι εκτος και αν με προλαβει η κοκκινομουρα.Πρωτη φορα θα κανω τεστ εγκυμοσυνη και ειμαι ενθουσιασμενη!

Παω να στρωσω τραπεζι να φαμε και επιατρεφω να διαβασω νεακια σας με τηξ ηρεμια μου.

Μαμυ μου ευχομαι σε 5 να δεις +++ και φλαμιγκα παρεα!!!

3 hours ago, Τονι@ είπε:

Κορίτσια μου φαίνεται απίστευτο ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν κάνει ποτέ τεστ εγκυμοσύνης πριν προσπαθήσουν για μωρό.  Δεν το λέω κοροιδευτικα αλλά εγώ από τα 20 μέχρι τώρα είχα κάνει τουλάχιστον 5. Μην πω και παραπάνω.  Τα έχω δοκιμάσει όλα.  Και μια μέρα που είχα μια σχετική κουβέντα με μια φίλη μου συνομιλικη και μου είπε ότι δεν ξέρει πως γίνονται κλπ. της είπα ότι εγώ έχω κάνει πολλές φορές και μου λέει ο κόσμος προσέχει Τόνια μου!  Κι εγώ πρόσεχα αλλά αν είχα καμία φορά καθυστέρηση χτύπαγα κι ένα τεστ έτσι να μου φύγει η ιδέα.  Είναι εθιστική η όλη διαδικασία.  Σαν ρουλέτα.  + ή -. Αν ήταν φθηνότερα νομίζω θα κάναμε όλες σαν τρελές κάθε μήνα. 

ναι μας ειδα που ειναι και ακριβα!χααχαχαχα!δεν κοβουμε!

3 hours ago, 17μαρτη2015 είπε:

κοριτσια μου ηρθα και εγω!!!!! μην απογοητευεστε.... ειναι σημαντικο!!!!!

εδω οι μεσι με εχουν ξεμεσιασει!!!χαχα!!! θελουν να τους κρατω συνεχειακαι να ειναι ορθιοι!!!!!!! εμ γινετα???? φφφφφφ!!! στην στρατα ανοιγουν πια ντουλαπια... μολις ανοιγω το πλυντηριο πιατων τρεχουν και πιανουν πιατα και το πανω ραφι με τα ποτηρια!!!! οταν δεν τουςερναει το δικο τους γκρινια!!!!! και μη χειροτερα!!!! ο ενας βγαζει συνεχεια τις καλτσες κι τις μασαει!!!!!! σε λιγο να αρχισω τα ταισματα μπας και κοιμηθουν λιγο!!!!!

τονια μου αστα ολα χαρα μου!!!! δεν θελει το σπορι!!!! ξαπλω σουλεω και χαλαρωσε.... εχεις σημαντικοτερο εργο να επιτελεσεις!!!!! ολοκληρη ζωουλα εξαρταται απο εσενα!!!!!! μακια!!!!

ενταξει τους αγαπωωωωωωω!!!!ωωω μωρε ζουληξετα!!!!

2 hours ago, eirinaki1981 είπε:

μα δεν καταλαβααααα!!& μαλιστα μια μερα πριν το τεστ ειμασταν εκδρομη το σκ!αλλα παιδια,τι σου ειναι αυτες οι ορμονες!?καθομασταν στο ιδιο τραπεζι με τη συνυφαδα γιατι ειμασταν ολοι μαζι σε εκδηλωση & αυτη ηταν εγκυος στο 2ο & ελεγε πως δεν το περιμενε να μεινει τοσο συντομα εγκυος κτλ& πως εγινε αφου επαιρνε αντισυλληπτικα!και ολα αυτα ξεροντας οτι εμεις προσπαθουσαμε αλλα ο συζυγος ειχε προβλημα!εγω δεν αντεξα,με πηραν τα κλαματα & εφυγα πανω στη ρεσεψιον του ξενοδοχειου!πηρα τηλ.την κουμπαρα μου να τα πω καπου!μιλαμε ημουν πολυ ασχημα!το μονο συμπτωμα που ειχα ηταν πονος στις θηλες αλλα ενταξει,ειπα οτι ειναι απο την περιοδο που θα ερθει,αφου στην εκδρομη παλι ηρθαμε σε επαφη!με το που γυρναμε περιμενα θεωρητικα περιοδο!βλεπω καφε απο την προηγουμενη μερα & λεω στο συζυγο,παει κι αυτος ο μηνας,θα μου ερθει περιοδος!θα παμε το καλοκαιρι για εξωσωματικη,δεν αντεχω αλλο!την επομενη μερα δεν μου ηρθε περιοδος!λεω μεσα μου "βρε λες;;;"αντε ας κανω ενα τεστ αλλα παλι ασπρο θα βγει!

το κανω και βγαινει πολυ αχνο ροζακι!εγω δεν ειχα ξαναδει ροζακι αχνο ουτε και γενικα αλλο χρωμα περα απο το ασπρο!& μιλαω βαιμπερ με το συζυγο του στελνω φωτο & μου λεει δενβλεπω τιποτα!!ειναι ιδεα σου!το φανταζεσαι!

ε μαλλον για το τρελοκομειο ειμαι πλεον,λεω απο μεσα μου!μετα διαβαζω τις οδηγιες & κανω ακομη ενα!το ιδιο & το δευτερο!του λεω και το δευτερο ειναι καπως ροζουλι!παγωσε αυτος!θα τα πουμε στο σπιτι μου λεει!μεχρι να κανω χορικαη την επομένη φυσικα δεν το πιστευαμε,πηγα την επομενη μερα & βγηκε 268!

Ειρηνακι μου γλυκο...ποσο ομορφη ιστορια!η συνυφαδα για κλωτσιες!αυτο που τους ερχονται και δεν ξερουν απο που....ετυχε ρε παιδι μου!γκρρρρρρ!!!μου ερχεται να ουρλιαξω οταν τα ακουω!ειναι καλυτερα η χορευταρου?εσυ?ο λαιμος σου?

2 hours ago, Rena87 είπε:

Αγαπούλες μου είμαι σπίτι μου... σπιτάκι μουυυυυυ....  ειμαι πολυ εξαντλημενη βέβαια..όλα γύρω μου γυρίζουν... αλλά θα κοιμηθώ στο κρεβατακι μου κ πιστεύω από αύριο τέλος αυτό το βασανο.  Μου φτιάχνει ο αντρουλης ρυζακι με κοτοπουλακι..νομίζω 5 πιάτα θα φάω.   Τον ουρολογο δεν τον πρόλαβα..έκανα μια καλλιεργεια φευγοντας και αύριο στις 11 θα πάω για τον υπέρηχο.. εντωμεταξυ δε λέει να με αφήσει το κολοβαρος κ η συχνοουρια.  Πολλά νεύρα κορίτσια.. ελπίζω να ηρεμήσω.  Ευχαριστώ για τη σκέψη σας κ που είσασταν δίπλα μου σε όλο αυτό αγάπες μου!

Ειρηνακι μου πως είναι το κοριτσάκι σου;

Μουτζουρακι μου σημερα περιμένουμε αυγουλακιααααα ..

Τονακι μου πως εισαι; 

Σαμμερακι μου αγαπώ το γιο σου...

Μαρτακουλινο μου ζεις κ περιγράφεις τις πιο όμορφες στιγμές! ❤

Μαμυ μου..μαρακι μου..σιτακι μου.. περνούμε σειρά σιγά σιγα;; αντέ υπομονή..όλες μαζί να τα κάνουμε τα τεστακια...

Η μανούλιτσα  το ζαμιακι κ η τζο που ειναι;

Το Μαρινακι τι να κανει; εβελινακι μου όλα καλα;

Μαιρουλα όλα τέλεια κυλάνε..υπομονή για τη συνάντηση..

Πουλάκι μου γλυκό.. ιοιο μου..Βικακι μου με το σούπερ πινακακι..όλα τα προλαβαίνεις κ εσύ... αμποτακι μου... χαρούμενη μανούλα μου..  Χρύσα.. ένα τεράστιο φιλί σε όλες κ διπλό σε όποια ξεχνώ!!!

καρδουλα μου!επιτελους!σπιτακι σου!φαε να δυναμωσεις!

εγω κοριτσια μου γραφειο ξανα...και αναμενω να παω γιατρο!εχω φτιαξει και τη λιστα μου με τα ερωτηματα!ειμαι ετοιμη!

RyZa.png

Τα μοντγκομερι ολες τα χουμε απλα στην εγκυμοσυνη γινονται πιο εντονα!!!μουτζουρα περιμενω πως κ πως νεα σου.jane   εκλεισες ραντεβου????χρυσα που εισαι???

μωλις πριν λιγο γυρισαμε και εμεις απο την παιδιατρο μια χαρα ειναι κκαι ο μικρος μου με τα εμβολια δε κλαιει σχεδων καθολου... πηρε 450 γραμμαρια πολυ καλα ειπε η γιατρος αν και μμειναμε στασημη στη ποιο χαμηλη καμμπηλη αλλα τουλαχιστων πηρε ποιο πολλα γραμμαρια αυτο το δυμηνο αποτι το προηγουμενω...

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Κοριτσακια τι κανετε; ...λοιπον τα νεα μου... απελυθη γτ διεκδικησα οτι μου αναλογει...και εκανα την καλιεργεια ουρων την παρασκευη κ σημερα ειχα τα αποτελεσματα...ουρολοιμωξη βρε κοριτσια...μα πως την κολλας αυτην; και μου γραψε ο γιατρος 2 κουτιααντιβιωση για10μερες και μου πε να μην σηκωνω βαρια πραγματα κ να αποφευγω βαρια χειρωνακτικη εργασια...και το τραγικο ειναι πωςεγω σημερα γραφτηκα ξανα στο γυμναστηριο κ τι θα κανω...μονο αεροβια και κοιλιακους ραχιαιους;

Αυτααααααα

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ πολλα δυσαρεστα μαζι.ειπες στον γιατρο οτι υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης??μηπως να περιμενεις να δεις πρωτα κ μετα να παρεις χαπια???δυσκολο πραγμα η ουρολ.γιατι λενε αν παθεις μια φορα μετα παθαινεις συχνα....μακαρι να κανω λαθος...

Βρει κορίτσια χαλια ειμαι απ το μεσημέρι... έφτιαξα ωραιότατες φακές (νομιζω πρώτη φορα τις πέτυχα) κ οκ, δεν ειναι το αγαπημένο μου φαγητο, αλλα τις έφαγα με ευχαρίστηση, με φετούλα κ ψωμάκι... κ απο εκεινη την ωρα νιώθω οτι εχω φάει ενα αρνί (που το σιχαίνομαι), νιώθω χαλια το στομάχι, ανακατεύομαι κ ατονία... μεχρι κ τα δόντια μου νιώθω μουδιασμένα... ή που οντως εχω βαρβάτη εγκυμοσυνη, ή που θα αδιαθετησω απο ωρα σε ωρα, ή έπαθα εγκεφαλικό, ή εχω ίωση!

• Μου αρέσει 1

17 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ωχ πολλα δυσαρεστα μαζι.ειπες στον γιατρο οτι υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης??μηπως να περιμενεις να δεις πρωτα κ μετα να παρεις χαπια???δυσκολο πραγμα η ουρολ.γιατι λενε αν παθεις μια φορα μετα παθαινεις συχνα....μακαρι να κανω λαθος...

Πρωτη φορα παθαινω... εν τω μεταξυ με πηρε η μαμα μ τηλ κ μου ειπε πως πριν μεινει εγκυος σε μενα,ειχε περασει ουρολοιμωξη κ μετα τσουπ φανερωθηκα...και μου λεει να δεις που θα σαι σαν εμενα...κ της λεει κι ο αντρουλης μου...τετοια λεγε να με ξεζουμησει...χιχιχιχχιχιχχχι... μα να ρωτησω... διαφανα λιγουλακαα υγρα ειναι συμπτωμα ουρολοιμωξης;

1 minute ago, marakif1990 είπε:

Βρει κορίτσια χαλια ειμαι απ το μεσημέρι... έφτιαξα ωραιότατες φακές (νομιζω πρώτη φορα τις πέτυχα) κ οκ, δεν ειναι το αγαπημένο μου φαγητο, αλλα τις έφαγα με ευχαρίστηση, με φετούλα κ ψωμάκι... κ απο εκεινη την ωρα νιώθω οτι εχω φάει ενα αρνί (που το σιχαίνομαι), νιώθω χαλια το στομάχι, ανακατεύομαι κ ατονία... μεχρι κ τα δόντια μου νιώθω μουδιασμένα... ή που οντως εχω βαρβάτη εγκυμοσυνη, ή που θα αδιαθετησω απο ωρα σε ωρα, ή έπαθα εγκεφαλικό, ή εχω ίωση!

Και γω φακες σημερα..τρεις μερες τις ζητουσα και ετσι τις μαγειρεψα... :)

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

Μακάρι να ακούσουμε ευχαρισταααααααα :)

ukSwp3.png

Δεν εχω παθει ποτε...απο αυτες που ξερω λενε για τσουξιμο κατα την ουρηση πιεση κ αιμα...ωραια συζητηση γαμπρος κ πεθερα!!!!χαχαχα

Μαρακι πολυ γελαω...μαλλον εγκεφαλικο το κοβω

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Δεν εχω παθει ποτε...απο αυτες που ξερω λενε για τσουξιμο κατα την ουρηση πιεση κ αιμα...ωραια συζητηση γαμπρος κ πεθερα!!!!χαχαχα

Μαρακι πολυ γελαω...μαλλον εγκεφαλικο το κοβω

Τον λατρεύουντον γαμπρούλη τους...ειδικά η πεθερά...χιχιχιιχι

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...